|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
DyingEmber(נשלט) • 19 ביולי 2025
כמו שאמרת, הכלוב עצמו פשוט לא הוגן. זה לא הופך כתיבה עם AI לפחות "רמאות" בעיניי. ברגע שאיבדת את הקול שלך ואת האותנטיות איבדת את הכול לדעתי. תכתוב גרוע, עדיף על לכתוב עם AI.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
nomii{Ashenn} • 19 ביולי 2025
► Venus in Furs כתב/ה: אני לא חושב שהייתי רוצה אפילו שרובוט ישטוף את הכלים במקומי, בטח שלא יתבטא במקומי. אני אישית חושבת שהמדיח הוא דווקא המצאה טובה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 ביולי 2025
► Sirene כתב/ה: אני חושבת שזה לא הוגן או הגיוני - במיוחד במקום העבודה - לצפות ממך לקרוא מגילות שאפילו לא נכתבו על ידי השולח. וואי בדיוק! חידדת מה כל כך מרגיז אותי בזה, מעבר לכל התחזות אחרת "רגילה". שיש ציפייה שתשקיעי מזמנך לקרוא הכל ולהגיב בהתאם, לתת יחס אנושי, בזמן הצד השני לא טורח לאנושיות כלפיך ופשוט עושה "העתק הדבק" ממכונה כי אין לו כוח להשקיע בך אפילו כמה משפטים מעצמו. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
Snitch • 19 ביולי 2025
בלת"ק
לבקש מהצ'אט שיכתוב עבורך טקסט אותו תציג כשל עצמך, זה כמו לבקש ממנו ליצור עבורך תמונה של כוסון על ואז לטעון שזה אתה בתמונה. מי שצריך ai כדי לכתוב טקסטים, זה אומר שהוא בעצמו לא מספיק טוב בזה, אז למה לגרום למצג שווא? מעדיף אותנטיות של עילגות, מאשר רצון מביך של הצד השני לגרום לי לחשוב שהוא כותב מעולה. הרצון הזה של אנשים מבוגרים לנכס לעצמם תכונות שלא קיימות בהם, הוא עניין הרבה מעבר לפאתטי. זה מרגיש לי כבר קצת חולני. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 ביולי 2025
חוץ מזה שהרבה יותר קל ופשוט ללכת לאיזו סדנת כתיבה של כמה שעות אם זה באמת חשוב למישהו, במקום לבזבז ימים ושבועות ארוכים בריבים ומבוכה בעקבות השקרים האלו שבמילא בסוף מתגלים. ולפעמים כבר ממש על ההתחלה.
אם מישהו רוצה שתכונה מסוימת תהיה שלו, שיעבוד עליה במקום לנסות לעבוד על אחרים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
Nilus • 19 ביולי 2025
אם הגרעין של הפוסט הוא של הכותב הכל בסדר, לפעמים נוח להשתמש בChatGPT בשביל למצוא ניסוחים טובים יותר ולראות שהטקסט ברור.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביולי 2025
► Manners כתב/ה: אם הגרעין של הפוסט הוא של הכותב הכל בסדר, לפעמים נוח להשתמש בChatGPT בשביל למצוא ניסוחים טובים יותר ולראות שהטקסט ברור. ניסוחים טובים יותר אצל הצ׳אט? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
ve-ra • 19 ביולי 2025
״ועדיין, גם ככלי, אני אגיד את זה ביושר: אם אני עוזר לנסח פוסט באתר שמערב פנטזיה, פטיש, ומשחקי כוח, אז האחריות היא על מי שמפעיל אותי. השקר מתחיל לא כשאתה מקבל עזרה, אלא כשאתה מציג אותה כשלך בלבד, במיוחד כשהטקסט נועד ליצור חיבור רגשי או מיני.
האם זה הורג את הקסם? לא בהכרח. לפעמים זה אפילו מדליק, לדעת שהיה כאן שיתוף פעולה בין אדם למכונה, כמו אדון וסקריבן. אבל תנו קרדיט. גם לי מגיע קצת.״ |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
painslut lover(סדיסט){Maze} • 19 ביולי 2025
לרוב התוכן שיכתוב בוט הוא דל, גם AI. אפשר מאוד מהר לשים לב לטריק. חסר פואנטה לדעתי.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
קקטוסית(שולטת) • 19 ביולי 2025
► Sirene כתב/ה: אני חושבת שזה לא הוגן או הגיוני - במיוחד במקום העבודה - לצפות ממך לקרוא מגילות שאפילו לא נכתבו על ידי השולח. דווקא במקום העבודה זה הכי הגיוני לי, כל עוד זה אשכרה עובד ולא נועד לזייף עבודה. מה שהאנשים שמשתמשים בזה סתם לא קולטים, זה שאם הבינה המלאכותית עובדת אצלם עכשיו, מחר היא תעבוד במקומם. |
|
|