|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 ביולי 2025
חח איך אני אוהבת את הקטע הזה שיש פה שיחות על זה שיש באתר חברים שלא יודעים מה זה בדס"מ או לא מתעניינים בו,
בין אנשים שכן מאד בקטע של בדס"מ אבל לא מצליחים להסכים ביניהם על מה זה בדס"מ, מה זה שליטה, מה זה CNC, מה זה מילת בטחון, מה זה הסכמה, מה זה שולט, מה זה נשלט, מה זה מתחלף, וכו' וכו' וכו' (נאמר בטון לא שיפוטי, אני בעצמי מאלה שמשתתפים בדיוני "מה זה מתחלף" וכיו"ב. פשוט כל הקטע הזה נראה לי משעשע). |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 30 ביולי 2025
זה כזה קלאסי דווקא לבדס"מים לקבוע נחרצות מה הוא "בדס"מ אמיתי" (שבמקרה, רק במקרה, זו בדיוק התפישה האישית שלהם לגביו) ושכל היתר הם ונילים/הזויים.
מהניסיון שלי, לונילים לא באמת אכפת מאיתנו או שהם קובעים באופן גורף שכולנו חולי נפש. ובכל מקרה, לא נשארים להתעסק בנו יותר מדי. חלוקת הציונים הזו ל"בדס"מ טוב" ו- "בדס"מ רע" כאשר הבדס"מ האישי שלך הוא הטוב, כמו בנאום הנוזף ששיתף אותנו כותב הפוסט שקיבל, זו לגמרי לא התנהגות ונילית. זו התנהגות שלדעתי נובעת מסכסוך עצמי שיש לבדס"מים מסוימים עם המשיכה שלהם. הם הפנימו מסר שהעולם הזה הוא בהכרח משהו אפל ולא ראוי, אז הם חייבים לעשות את ההשלכה הזו על הזולת "שאצלו הבדס"מ הוא אלים/חסר מוסר" ושלהם הוא זך וטהור, אז להם מותר להמשיך בו ורק לכל היתר לא. יש "טובים" ויש "רעים", וכמובן שאני עם הטובים, שהם במקרה נמשכים לאותם דברים כמוני. לא רואה סיבה שונילי יגיב בווליום רגשי כל כך גבוה למשהו שלא נוגע בו בכלל. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
ve-ra • 30 ביולי 2025
עברו כבר 12 שעות ואף אחד לא חטף 31.
לא בטוחה שכך יוצרים הרתעה. לעיונכם. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
מדען גרעין • 30 ביולי 2025
► שוסי כתב/ה: סבבה, רק שמישהו יסביר לי מה זה בדסמ?
איך יסבירו לך אם לאף אחד ואחת פה אין שמץ של מושג מה הפירוש בכלל של המושג? זה כמו שתשאלי מה זו דמוקרטיה את שרי הממשלב המזעזעת שישנה כעת בישראל. משימה קשה עד בלתי אפשרית. |
|
|
| CharlieI{Lotus} |
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
CharlieI{Lotus} • 30 ביולי 2025
פעם, הייתי זה שאמרו עליו שהולך ופוחת הדור, ותראו את הבחור הזה כדוגמא.
היום, עם חלוף השנים, אני טוען שהדור הולך ופוחת. כמו שטען סוקרטס אלפיים וחמש מאות שנה לפני. ועכשיו מסר מהאו"ם: בתחום האהוב שלנו, על מופעיו האלימים והמשפילים לעתים, על החשיפה העמוקה וחוסר האונים, יש פוטנציאל פגיעה גבוה יחסית בהיכרות ראשונית. בלי להכנס ללמה, ומאיך ניתן להקל וכל השאר, זה המצב. לכן, כולנו רוצים מעט בטחון בהיכרות מכל סוג. בטחון שמדובר באדם אמיתי, שכוונותיו ידועות, שיש לו לב ורצונות דומים מספיק לשלנו. זה רצון בריא וטוב, שלא לומר נחוץ. איך מקבלים את הבטחון הראשוני הזה? קוראים את מה שכתב האדם ואת מה שכתבו עליו, או בתגובות אליו. זו לפחות אחת הסיבות, לדעתי, שלא כל מה שכתוב כאן הוא פנטזיות בדסמ, אלא הרבה תוכן אישי, רגשי, סתמי. התוכן הזה מאפשר הצצה לעולמו הפנימי של אדם, והתחלת היכרות איתו שלא כרוכה בסיכון, לפני שמתקדמים. זה לא אומר, לצערי, שאין כאן קריפים, או עקרות בית "נועזות" או אנשים שבאו להטיף מוסר בלי להבין את העולם. תמיד היו כאלו. תמיד יהיה כאלו. ובעיקר, תמיד ידענו להתמודד איתם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
עט נוצה • 30 ביולי 2025
אכן חסר כאן bdsm. אהבתי את התגובה של פישוטו בעניין. חסר כאן את כל הנושא של החלפת כוח, בסוף bdsm זה דינמיקה של כוח.
דינמיקה של כוח זה נושא טעון, קשוח ובהחלט לא פוליטקלי קורקט. זה רע, יכול להיות אפל ושובר כל מוסכמה. אבל זה בדיוק העניין בדינמיקה של כוח! ניסיתי לכתוב קצת בבלוג על דינמיקות של כוח וbdsm אבל זה לא מעניין אנשים. כולם כאן פשוט סליזים וחרמנים... לא מעוניינים כל כך ביצר הפנימי של החלפת כוח. למשל כתבתי על זה שיצא להכנס לrabbit hole של הסצינה של הגיי הפאשיסטי בbdsm. עם שליטה של גברים מדי ss, סגידה לפאשיזם ויותר מרמזים נאצים. לפי דעתי זה מרתק אבל זה לא באמת מעניין אנשים, חבל. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 ביולי 2025
► עט נוצה כתב/ה: אכן חסר כאן bdsm. אהבתי את התגובה של פישוטו בעניין. חסר כאן את כל הנושא של החלפת כוח, בסוף bdsm זה דינמיקה של כוח.
דינמיקה של כוח זה נושא טעון, קשוח ובהחלט לא פוליטקלי קורקט. זה רע, יכול להיות אפל ושובר כל מוסכמה. אבל זה בדיוק העניין בדינמיקה של כוח! ניסיתי לכתוב קצת בבלוג על דינמיקות של כוח וbdsm אבל זה לא מעניין אנשים. כולם כאן פשוט סליזים וחרמנים... לא מעוניינים כל כך ביצר הפנימי של החלפת כוח. למשל כתבתי על זה שיצא להכנס לrabbit hole של הסצינה של הגיי הפאשיסטי בbdsm. עם שליטה של גברים מדי ss, סגידה לפאשיזם ויותר מרמזים נאצים. לפי דעתי זה מרתק אבל זה לא באמת מעניין אנשים, חבל. או ש... תנסה לפתוח שרשור בפורום על זה... |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
הוא(שולט) • 30 ביולי 2025
שליטה ורצון אינם כח ואין אקט של החלפה אלא השלמה כל אחד בתפקידו מקומו צרכיו
ההחלפה היחידה היא של נוזלי גוף ומילות אהבה |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
Curious B • 31 ביולי 2025
מדהים אותי כמה מרחב שאמור להיות אלטרנטיבי (לכאורה? אולי לא אמור להיות?) לעולם הונילי/מיינסטרימי/נורמטיבי הוא שיפוטי ברמות. זו אחת הקהילות של האנשים הכי שיפוטיים שנתקלתי בהם!
אתה לא מספיק בדסמי, אתה יותר מדי בדסמי, אתה צריך טיפול... גם אם אתה (לשון זכר, מתנצלת מראש, אבל פונה לכולם באופן שווה) עוסק 20 שנים בפרקטיקות של בדסמ, מי שמך? אתה תחליט מי כן "מספיק" ולא "מספיק"? אני מניחה בזהירות שאני די תואמת לפרופיל שעליו פותח השרשור דיבר. וואלה נרשמתי לאתר בלי תואר באימפקט, קשירות ו-cbt, הייתי סקרנית וזרמתי. אני כותבת על מלא דברים שלא קשורים לבדסמ. לא חייבים לקרוא. אני לא פה כדי לתת שירות לאף אחד (בלי כוונה לכפל משמעות). אין לי מושג אם אני בכלל בעניין של בדסמ, יש בי סקרנות, יש לי מלא דעות ושאלות ותהיות ואני לא אגביל או אצנזר את עצמי כי זה מרגיש למישהו "לא בדסמי מספיק" או כי הדעה שלי לא נוחה למישהו. נחש מה? האינטרנט וגם האתר הזה פתוח לכולם. ולצערך אין בידך את הכוח לשנות את זה, אלא אם תצליח לשכנע את כלובי או משהו. הצחנה של השיפוטיות וההתנשאות מסריחה את כל השרשור וכל האתר הזה. איף |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
itchyqouteg(שולט) • 31 ביולי 2025
► Curious B כתב/ה: מדהים אותי כמה מרחב שאמור להיות אלטרנטיבי (לכאורה? אולי לא אמור להיות?) לעולם הונילי/מיינסטרימי/נורמטיבי הוא שיפוטי ברמות. זו אחת הקהילות של האנשים הכי שיפוטיים שנתקלתי בהם!
אתה לא מספיק בדסמי, אתה יותר מדי בדסמי, אתה צריך טיפול... גם אם אתה (לשון זכר, מתנצלת מראש, אבל פונה לכולם באופן שווה) עוסק 20 שנים בפרקטיקות של בדסמ, מי שמך? אתה תחליט מי כן "מספיק" ולא "מספיק"? אני מניחה בזהירות שאני די תואמת לפרופיל שעליו פותח השרשור דיבר. וואלה נרשמתי לאתר בלי תואר באימפקט, קשירות ו-cbt, הייתי סקרנית וזרמתי. אני כותבת על מלא דברים שלא קשורים לבדסמ. לא חייבים לקרוא. אני לא פה כדי לתת שירות לאף אחד (בלי כוונה לכפל משמעות). אין לי מושג אם אני בכלל בעניין של בדסמ, יש בי סקרנות, יש לי מלא דעות ושאלות ותהיות ואני לא אגביל או אצנזר את עצמי כי זה מרגיש למישהו "לא בדסמי מספיק" או כי הדעה שלי לא נוחה למישהו. נחש מה? האינטרנט וגם האתר הזה פתוח לכולם. ולצערך אין בידך את הכוח לשנות את זה, אלא אם תצליח לשכנע את כלובי או משהו. הצחנה של השיפוטיות וההתנשאות מסריחה את כל השרשור וכל האתר הזה. איף ניכר שלא קראת את השרשור, הבעיה שלי ושל הרוב המרכזי זה לא אנשים שהבדסמ לא חלק מרכזי בחיים שלהם, אלה שאין באמת ובתמים עם 0 קשר לבדסמ יש פה בלוג של איזה סכיזופרן שכותב רק על פוליטיקה, אנשים שמעלים ממים, אנשים שמגדירים את עצמם ונילים לחלוטין וכו' וכו' שעכשיו הכל טוב והכל יפה, אבל זה אתר בדסמ |
|
|