|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פישוטו • 2 באוג׳ 2025
פרלין כתב/ה: זאת באמת עובדה? העניין עם הדור הזה שלא מצליח למצוא זוגיות?
לפי נתונים של נישואים, גירושים, ילודה ואפילו כמות הסקס שאנשים עושים היום - חד משמעית כן. מדובר על העולם המערבי כמובן, איפה שרואים שינוי וקדמה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פישוטו • 2 באוג׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: פישוטו,
אבל למה "אתן"? זה אחד הדברים שלוקחים את כל הדיון למקומות לעומתיים במקום פרודוקטיביים. אני מסכימה עם חלק מהדברים שכתבת אבל ברגע שזה נהיה "אתן" ישר עולה לי כל האנטגוניזם. אין בי כוונה לעורר אנטגוניזם. זה הניסוח שלי, אני לא עורך דין. אני מנסה לדבר על ההבדלים בין המינים בלי להכנס למלחמה ביניהם, אלא כדי לעבוד כמה שיותר ביחד ולראות אחד את השני. לפעמים זה מצריך או מוציא ממני התגוננות, לפעמים ניסוחים תקיפים. מבחינתי העניין הוא במהות התוכן ולא בניסוח - קשה לי לדבר בחופשיות בלי להתבטא בחופשיות. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
מנצלת את הטענה של פישוטו כקולב לשים את הלינק לצד השני של הנשיות הרעילה (לצד הגבריות הרעילה):
וזה עוד לפני מונולוג ה cool girl של gone girl נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אוג' 02, 2025 3:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
עזבו שיח על פריוולגיות, בלי קשר לכל המהפכות החברתיות שהיו, עדיין יש את פסיכולוגיה של המינים.
ובדר"כ נשים יפעלו בצורה מסוימת, ויחפשו מאפיינים מסוימים, וגברים באופן אחר. (כן, יש מקרים יוצאי דופן, אבל כשמם הם- יוצאי דופן). כולנו יודעים מתי פרופיל מריח מגבר מתחזה כשנתקלים באחד, כי רואים שהוא לא מתנסח כמו אישה אלא מביע רצונות גבריים בלשון נקבה וזה שקוף כל כך. יש לנו הבנה שיש שוני מובהק בין המינים, שיש דפוסי התנהגות שמזוהים עם כל מין, שלכל מין יש את מה שמניע אותו, פשוט זה נחשב "חשוך" לחשוב ככה בימינו. אבל גם בעולם שבו לא סוקלים אותך באבנים כי שכבת עם גבר מחוץ לנישואין, מעטות משתמשות בטינדר כאילו הוא היה גריינדר גרסת הסטרייטים. אבל גברים כן, אפילו כשאנחנו בתוך עולם שבו כל צעד שלהם, כל הבעת התעניינות מינית מצידם עלולה להתפרש כהטרדה מינית אם לא נעשה ברגישות מספיק, עדיין רוב הגברים כותבים לנו כמו שכולנו מכירות לשמצה. ויש את האלו שנפלה עליהם קצת יותר בינה עושים את זה אלגנטי יותר, אבל עדיין רוב הגברים קודם יחפשו מין ואם יווצר חיבור רגשי מזה אז זה אחלה בונוס. ורוב הנשים יחפשו קודם חיבור, שאחר כך יוביל למין. וזה לא משנה אם מדובר בסטוץ, סשן, כל הקשרים שהם לא "חתונה וילדים" וממש לא דורשים סינון נוקשה, עדיין נשים יחפשו חיבור כדי לממש אותם, וגברים- משיכה והסכמה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 באוג׳ 2025
לא הצעתי שלא תתבטא בחופשיות.
התייחסתי רק ל"אתן". אני בעד שכולנו נתבטא באופן שהכי מבטא במדוייק את כוונתנו. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
LowCarb(שולט) • 2 באוג׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: עזבו שיח על פריוולגיות, בלי קשר לכל המהפכות החברתיות שהיו, עדיין יש את פסיכולוגיה של המינים.
ובדר"כ נשים יפעלו בצורה מסוימת, ויחפשו מאפיינים מסוימים, וגברים באופן אחר. (כן, יש מקרים יוצאי דופן, אבל כשמם הם- יוצאי דופן). כולנו יודעים מתי פרופיל מריח מגבר מתחזה כשנתקלים באחד, כי רואים שהוא לא מתנסח כמו אישה אלא מביע רצונות גבריים בלשון נקבה וזה שקוף כל כך. יש לנו הבנה שיש שוני מובהק בין המינים, שיש דפוסי התנהגות שמזוהים עם כל מין, שלכל מין יש את מה שמניע אותו, פשוט זה נחשב "חשוך" לחשוב ככה בימינו. אבל גם בעולם שבו לא סוקלים אותך באבנים כי שכבת עם גבר מחוץ לנישואין, מעטות משתמשות בטינדר כאילו הוא היה גריינדר גרסת הסטרייטים. אבל גברים כן, אפילו כשאנחנו בתוך עולם שבו כל צעד שלהם, כל הבעת התעניינות מינית מצידם עלולה להתפרש כהטרדה מינית אם לא נעשה ברגישות מספיק, עדיין רוב הגברים כותבים לנו כמו שכולנו מכירות לשמצה. ויש את האלו שנפלה עליהם קצת יותר בינה עושים את זה אלגנטי יותר, אבל עדיין רוב הגברים קודם יחפשו מין ואם יווצר חיבור רגשי מזה אז זה אחלה בונוס. ורוב הנשים יחפשו קודם חיבור, שאחר כך יוביל למין. וזה לא משנה אם מדובר בסטוץ, סשן, כל הקשרים שהם לא "חתונה וילדים" וממש לא דורשים סינון נוקשה, עדיין נשים יחפשו חיבור כדי לממש אותם, וגברים- משיכה והסכמה. עצוב שזה נועז לומר את האמת. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 באוג׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: עזבו שיח על פריוולגיות, בלי קשר לכל המהפכות החברתיות שהיו, עדיין יש את פסיכולוגיה של המינים.
ובדר"כ נשים יפעלו בצורה מסוימת, ויחפשו מאפיינים מסוימים, וגברים באופן אחר. (כן, יש מקרים יוצאי דופן, אבל כשמם הם- יוצאי דופן). כולנו יודעים מתי פרופיל מריח מגבר מתחזה כשנתקלים באחד, כי רואים שהוא לא מתנסח כמו אישה אלא מביע רצונות גבריים בלשון נקבה וזה שקוף כל כך. יש לנו הבנה שיש שוני מובהק בין המינים, שיש דפוסי התנהגות שמזוהים עם כל מין, שלכל מין יש את מה שמניע אותו, פשוט זה נחשב "חשוך" לחשוב ככה בימינו. אבל גם בעולם שבו לא סוקלים אותך באבנים כי שכבת עם גבר מחוץ לנישואין, מעטות משתמשות בטינדר כאילו הוא היה גריינדר גרסת הסטרייטים. אבל גברים כן, אפילו כשאנחנו בתוך עולם שבו כל צעד שלהם, כל הבעת התעניינות מינית מצידם עלולה להתפרש כהטרדה מינית אם לא נעשה ברגישות מספיק, עדיין רוב הגברים כותבים לנו כמו שכולנו מכירות לשמצה. ויש את האלו שנפלה עליהם קצת יותר בינה עושים את זה אלגנטי יותר, אבל עדיין רוב הגברים קודם יחפשו מין ואם יווצר חיבור רגשי מזה אז זה אחלה בונוס. ורוב הנשים יחפשו קודם חיבור, שאחר כך יוביל למין. וזה לא משנה אם מדובר בסטוץ, סשן, כל הקשרים שהם לא "חתונה וילדים" וממש לא דורשים סינון נוקשה, עדיין נשים יחפשו חיבור כדי לממש אותם, וגברים- משיכה והסכמה. גם גברים מגיעים לשלב בחיים שהם מחפשים זוגיות. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 באוג׳ 2025
אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
LowCarb(שולט) • 2 באוג׳ 2025
פרלין כתב/ה: אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. זה קורה, אבל פחות ופחות. את מחפשת פתרונות? פתרונות יש בתשבצים. בחיים כל מה שאפשר לקוות זה להבין יותר טוב את המציאות כדי לשפר את המצב, אפילו בקצת... |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
נכון שגם גברים מחפשים זוגיות. ועדיין, בתור מי שיצאה רק עם גברים, ניהלה מס' קשרים רציניים איתם, התחתנה עם גבר- היה לי הרבה יותר זורם איתם.
אני הייתי בצד שמסנן אותם ולא הם אותי. לי הם רק חיכו שאסכים, וזה לא שאני איזו בר רפאלי. אני די ממוצעת, אפילו טומבוי שלא מנסה להיות מי יודע מה נשית. גם תמיד היה להם פחות היה חשוב לדעת עלי כל פרט כמו שלי היה חשוב. ואני מדברת על מחפשי הקשרים, לא הסשנים והסטוצים. התחושה תמיד הייתה העיקר שיש משיכה, ונראה כבר מה יקרה במפגש ולאן זה יתפתח. לרוב לא היה אכפת להם שאין בנינו מי יודע מה חיבור בשלב הזה. לפעמים ברמה שזה היה משגע אותי, כי נסיתי לדמיין את עצמי נפגשת עם גבר זר באינטרנט מבלי להרגיש אליו חיבור, רק בגלל שיחת חולין קצרה, זורמת וחברותית ככל שתהיה, וקינקים משותפים בפרופיל, ונחרדתי. אבל זה הבנתי, זה פשוט הם והם חושבים אחרת ממני. יותר מזה, הייתה לי תקופה ממש קצרה אי שם בגיל 19-18 שאמרתי לעצמי, למה לא לנסות גם נשים? כולה להוריד אפליקציה של לסביות, ולהיות הנחמדה שאני. מה ההבדל? זה יהיה כמו לדבר עם גבר רק עם פות, כך חשבתי בנאיביות. ופה חוויתי את כל מה שגברים מדברים עליו, סטנדרטים מכאן ועד הודעה חדשה גם כדי סתם להמשיך שיחה באפליקציה, אפילו רק כדי לענות לי להודעה (שלא נשלחה עד שאני לא פניתי, ומן הסתם שלא התנהגתי באיזו צורה בוטה). ובקיצור, זה לא הבשיל לשום מקום, ובגלל שאני בכל זאת סטרייטית, לא נלחמתי על זה יותר מדי. עם גברים זה הרבה יותר פשוט, גם עם מחפשי הזוגיות. הם נותנים צ'אנס ראשוני כמעט לכל מי שבעניין שלהם, כי בואי נגיד שהגבר הממוצע לא בדיוק מוצף בפניות. אז אם את מעוניינת בו והוא נמשך אליך מינית, יאללה בואי נראה לאן זה מתפתח, מקסימום יסתיים בסקס, גם יהיה נחמד אם זה יתחיל מסקס- זה לא גרם לאף אחד לחשוב "אוי היא תחשוב שהייתי קל מדי ותאבד עניין". אצל נשים זה אחרת, יש יותר סטנדרטים וגם חיפוש של קשר לא רציני נעשה באופן רציני שמחפש חיבור כדי שיתעורר הרצון לממש מיניות דווקא עם הגבר הזה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אוג' 02, 2025 3:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|