צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בעיה להכיר אנשים ללא מנוי

Master Bruce​{©}
לפני 3 חודשים • 13 באוק׳ 2025
Master Bruce​{©} • 13 באוק׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
1. בעיניי זה דווקא כן אתר להכרויות. אפשר לדון על זה אבל למרות שזה לא הפורמט של באמבל או טינדר זה לגמרי פורמט מוצלח להכרויות (אצלי וגם הרבה סיפורים ששמעתי)

2. מנוי זה אחלה דבר. אחלה! בעיניי שווה כל שקל.

יש הבדל בין אתר הכרויות לאתר שהכרויות קורות בו. האם הכלוב זה אתר שהכרויות קורות בו? בטח. כל הזמן. הכרתי כאן פרטנריות, ואני מכיר אחרים שהכירו כאן.
אבל זה לא *אתר הכרויות*. אין שום מקום באתר שמתאר אותו ככזה, אין בו שום פיצ'ר שמיועד להיות כזה, וזו לא המטרה שלו.
mister z​(שולט)
mister z​(שולט) • 13 באוק׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
1. בעיניי זה דווקא כן אתר להכרויות. אפשר לדון על זה אבל למרות שזה לא הפורמט של באמבל או טינדר זה לגמרי פורמט מוצלח להכרויות (אצלי וגם הרבה סיפורים ששמעתי)

יש הבדל בין אתר הכרויות לאתר שהכרויות קורות בו. האם הכלוב זה אתר שהכרויות קורות בו? בטח. כל הזמן. הכרתי כאן פרטנריות, ואני מכיר אחרים שהכירו כאן.
אבל זה לא *אתר הכרויות*. אין שום מקום באתר שמתאר אותו ככזה, אין בו שום פיצ'ר שמיועד להיות כזה, וזו לא המטרה שלו.

האתר דווקא בנוי כמו אתר הכרויות מיושן
יש לך כרטיס לכל משתמש
יש אופציה לשלוח הודעות
יש אופציה לחפש לא רק לפי שם אלא גם לפי פלח אוכלוסיה (גברים/נשים שולטות/נשלטות)
יש הרבה משתמשים שלא משתמשים באתר למטרות הכרות והרבה נשואים שמנסים להשקיט את המצפון שלהם אבל זה לא הופך את האתר ל "לא אתר הכרויות "
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
mister z כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:

האתר דווקא בנוי כמו אתר הכרויות מיושן
יש לך כרטיס לכל משתמש
יש אופציה לשלוח הודעות
יש אופציה לחפש לא רק לפי שם אלא גם לפי פלח אוכלוסיה (גברים/נשים שולטות/נשלטות)
יש הרבה משתמשים שלא משתמשים באתר למטרות הכרות והרבה נשואים שמנסים להשקיט את המצפון שלהם אבל זה לא הופך את האתר ל "לא אתר הכרויות "

אתר הכרויות לא כולל פורום או בלוג
הכלוב הוא בפועל אתר של קהילת הבדס"מ בישראל
כמובן שדרך האתר אפשר גם להכיר לכל מטרה (זוגיות, רק יחסי שליטה, משהו אפלטוני בכלל ועוד) אבל הוא לא אתר הכרויות.
למעשה, נושא ההכרויות מסוכם יפה מאוד באתר באמצעות לוח המודעות והנושאים השונים שקיימים בו.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 13 באוק׳ 2025
בסופו של דבר אתר (או כל מרחב) הוא מה שאנשים עושים ממנו.
טינדר במקור היה אמור להיות אפליקציה של סטוצים, אבל אנשים (בעיקר נשים) עשו ממנו אפליקציה של חיפוש קשר רציני והיום הוא כזה.
גברים שנכנסים היום לטינדר ומתעקשים להתנהל בו כאילו הוא גריינדר של הסטרייטים, תמיד מביאים להגנתם את כל אותם הציטוטים היבשים על מטרתו המקורית, אבל הם מסרבים להתעדכן בזה שהוא מזמן לא כזה ואחרים מזמן חושבים ומתנהלים בו אחרת.

היום מעטים האנשים שרוצים לדון בכלוב. רוב "הדיונים" בפורום הם תלונות "למה אין שולטות אמיתיות" או "למה קשה להכיר כאן" בכל ויראציה אחרת.
או ניסיון לדוג שיתופים של פנטזיות מיניות כאלו ואחרות, מתוך תקווה להכיר ככה מישהו עם צורך זהה.

כנ"ל בלוגים. מעטים הבלוגים של כתיבה לשם כתיבה עניינית כלשהי, שמביאים איזו זווית על עולם השליטה להרהר בה או איזה מדריך בטיחות כלשהו.
רוב הפוסטים הם "תכירו אותי ואת העולם שלי", סוג של כרטיס ביקור, הרחבה לפרופיל.
בגלל זה הרבה פרופילים פה דורשים קריאה של הבלוגים שלהם כתנאי להתחלת ההיכרות, וגם כתיבה של אחד כדי שיסכימו להכיר את הפונה.

ואירועים? טוב לשם אנשים לגמרי באים כדי להכיר.
גם האירועים באווירה ונילית, אף אחד לא מגיע אליהם כתחליף לחוג במתנ"ס אלא בציפייה שימצא שם פרטנר בסופו של דבר.
אפילו אם באים רק כדי להכיר חברים באותה הפעם, בסופו של דבר גם זה נעשה כדי ליצור רשת ביטחון להכיר דרכה פרטנר בהמשך.
הרי אחת העצות החוזרות כאן לנשים זה ללכת למאנצ'ים וקודם כל להכיר חברות כדי שהן יכלו להגיד לך מנסיונן איזה גבר הוא לא קריפ.
ולגברים לעשות דבר דומה כדי שהם יאזנו את הפער בין הפנטזיה למציאות, כדי שבסוף יכירו מישהי.

בקיצור, ההיכרויות כאן מתרחשות בכל מקום, לא באמת מוגבלות רק ללוח. לא כפועל יוצא, כלא מתוך מטרה. זה מה שמספיק משתמשים פה עושים כדי שזה ישפיע על האופי של האתר.
וזה לא משנה אם מסכימים עם ההתנהלות הזו או לא, זה פשוט מה שקורה כאן בפועל גם אם כוונת המשורר הייתה אחרת.
Master Bruce​{©}
ArchAngel כתב/ה:
בסופו של דבר אתר (או כל מרחב) הוא מה שאנשים עושים ממנו.
טינדר במקור היה אמור להיות אפליקציה של סטוצים, אבל אנשים (בעיקר נשים) עשו ממנו אפליקציה של חיפוש קשר רציני והיום הוא כזה.
גברים שנכנסים היום לטינדר ומתעקשים להתנהל בו כאילו הוא גריינדר של הסטרייטים, תמיד מביאים להגנתם את כל אותם הציטוטים היבשים על מטרתו המקורית, אבל הם מסרבים להתעדכן בזה שהוא מזמן לא כזה ואחרים מזמן חושבים ומתנהלים בו אחרת.

היום מעטים האנשים שרוצים לדון בכלוב. רוב "הדיונים" בפורום הם תלונות "למה אין שולטות אמיתיות" או "למה קשה להכיר כאן" בכל ויראציה אחרת.
או ניסיון לדוג שיתופים של פנטזיות מיניות כאלו ואחרות, מתוך תקווה להכיר ככה מישהו עם צורך זהה.

כנ"ל בלוגים. מעטים הבלוגים של כתיבה לשם כתיבה עניינית כלשהי, שמביאים איזו זווית על עולם השליטה להרהר בה או איזה מדריך בטיחות כלשהו.
רוב הפוסטים הם "תכירו אותי ואת העולם שלי", סוג של כרטיס ביקור, הרחבה לפרופיל.
בגלל זה הרבה פרופילים פה דורשים קריאה של הבלוגים שלהם כתנאי להתחלת ההיכרות, וגם כתיבה של אחד כדי שיסכימו להכיר את הפונה.

ואירועים? טוב לשם אנשים לגמרי באים כדי להכיר.
גם האירועים באווירה ונילית, אף אחד לא מגיע אליהם כתחליף לחוג במתנ"ס אלא בציפייה שימצא שם פרטנר בסופו של דבר.
אפילו אם באים רק כדי להכיר חברים באותה הפעם, בסופו של דבר גם זה נעשה כדי ליצור רשת ביטחון להכיר דרכה פרטנר בהמשך.
הרי אחת העצות החוזרות כאן לנשים זה ללכת למאנצ'ים וקודם כל להכיר חברות כדי שהן יכלו להגיד לך מנסיונן איזה גבר הוא לא קריפ.
ולגברים לעשות דבר דומה כדי שהם יאזנו את הפער בין הפנטזיה למציאות, כדי שבסוף יכירו מישהי.

בקיצור, ההיכרויות כאן מתרחשות בכל מקום, לא באמת מוגבלות רק ללוח. לא כפועל יוצא, כלא מתוך מטרה. זה מה שמספיק משתמשים פה עושים כדי שזה ישפיע על האופי של האתר.
וזה לא משנה אם מסכימים עם ההתנהלות הזו או לא, זה פשוט מה שקורה כאן בפועל גם אם כוונת המשורר הייתה אחרת.

לפי הטענה הזו, פייסבוק, טוויטר, ואיסנטגרם אלו אתרי הכרויות.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 13 באוק׳ 2025
בכל הנ"ל אנשים נכנסים כדי לדון בעיקר בנושאים שונים שהם ממש לא מיניים או זוגיים, חוץ מבקבוצות ממש ספציפיות שהן מיעוט ביחס לתוכן שעולה שם.
לכן בטוויטר ופייסבוק תראה את ביבי, יאיר גולן וחדשות 12, ואת ספריית בית אריאלה, אבל מאיזשהי סיבה הם לא יעשו פרופיל כזה פה בכלוב.
כי המקום הזה הוא לא כזה אפלטוני כמו שעושים ממנו.
Master Bruce​{©}
לא, המקום לא אפלטוני. אבל זה גם לא אתר הכרויות. יש פער שלם בין השניים. רוב הבלוגים כאן הם של אנשים שכבר יש להם קילור, הם כאן בשביל הכרויות? פרלין או פאנשיין כאן בשביל הכרויות? *את* כאן בשביל הכרויות?

כל שיחה שיש כאן בין שני אנשים זו שיחה שמטרה לבדוק אופציה למערכת יחסים? כי זה איך שזה באתר הכרויות.

חצי מהאנשים שמגיבים לך לבלוג או שאת מגיבה להם אלו בכלל נשים שפשוט בקטע של פירגון הדדי, זה הכרויות?

די נו.

זה אתר של קהילה. כן, מה שמקשר ביננו זה משהו מיני, וכן, כמו כל קהילה, הכרויות קורות באופן טבעי. אבל זה ממש לא הופך את האתר הזה לאתר הכרויות.

רוב המשתמשים הסבירים שמתחברים לאתר (ואני לא מדבר כאן על אנשי הקופי פסטה) לא כותבים כאן ולא קוראים כאן במטרה למצוא הכרות.

*את* לא קוראת וכותבת כאן כדי למצוא הכרות.

תשווי בין זה לבין אנשים שמנהלים שיחות בטינדר או אוקייקיופיד. זה לא דומה בכלל.
אני אישית מכירה הרבה א.נשים שכותבים.ות בבלוג בשביל לפרוק את החיים שלהם.ן
אני ליטרלי אחת מהן
כן, אני משתמשת בפלטפורמה (לא בבלוג, באופן כללי בפלטפורמה) הזאת גם בשביל היכרויות אבל זה שלל היכרויות
יש לי מכאן גם חברים.ות בקשר אפלטוני לחלוטין
.
יש הרבה דברים בפורומים שלא קשורים להיכרויות
הדוגמה האחרונה שהכי עלתה לי בראש: השרשור על עזה והמלחמה
היה גם שרשור (נדמה לי של פרלין) על כתיבה באמצעות AI בבלוגים
היה גם שרשור של מישהי ששיתפה חוויה קשה שהיתה לה וביקשה עצות לדרך
וזה רק מחשיבה של שתי דקות במוח שלי (בלי להסתכל על הפורומים השונים)
כל השרשורים הנ"ל לא עוסקים.ות ב"אני x ואני מחפש.ת x"
וכל הא.נשים שלא בעסק ולא מחפשים.ות? למה הם.ן כאן? למה הם.ן כותבים.ות בבלוג? (אלו שיש להם.ן אחד)
.
בכל התקופה בחיים שלי שאני כאן, גם כאשר הייתי מונוגמית, השתמשתי באתר הזה כבית
יותר מהפייסבוק, יותר מטוויטר - כאן זה בית.
לא אתר היכרויות אלא אתר של הקהילה אליה אני שייכת (אחת מקהילות לפחות)
ויותר מזה - השרשור הכי ותיק כאן, שרשור האסוציאציות, עדיין ממשיך ובועט לו.
וזאת דוגמה נוספת לשרשור שלא קשור בכלל להיכרות.
vivre ma vie​(מתחלף)
vivre ma vie​(מתחלף) • 13 באוק׳ 2025
פרלין כתב/ה:
Blonde כתב/ה:
אתם פשוט לא מבינים אותו כי אתם מבוגרים מדי

-חסימה-

הוא לא מבין שזה ידפוק אותו בדבר היחיד שבאמת חשוב בכלוב - לייקים!

פרלין היקרה,
אם איני טועה בעלך עובד בתחום התוכנה. אפשר להזמין אצלו, דרכך, AI agent שיעשה לייק לפוסט של פרלין, את, בכל פעם כשפוסט חדש כזה, שלך, עולה?