|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
Story(נשלטת) • 20 בנוב׳ 2025
יזמים
סטארטפיסטים רופאים סקיפרים ואי אפשר בלי קצינים ☺️ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 20 בנוב׳ 2025
שוטרת כי זה המקצוע שהכי מזכיר לי שליטה נשית.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 20 בנוב׳ 2025
זה לא המקצוע אלא התכונות שמאפיינות אותו, שהוא טוב בזה, מצליח וכמובן איך שהוא נראה. למשל;
אם יש לו ידיים טובות: נגן, שף, טכנאי, אמן. שכל חריף: איש עסקים, יזם. חכם: מדען, רופא, פסיכולוג אמיץ: לוחם, טייס, כבאי איש של מילים, בעל כושר ביטוי, חד: סופר |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
Nati the bear(שולט) • 20 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: זה לא המקצוע אלא התכונות שמאפיינות אותו, שהוא טוב בזה, מצליח וכמובן איך שהוא נראה. למשל;
אם יש לו ידיים טובות: נגן, שף, טכנאי, אמן. שכל חריף: איש עסקים, יזם. חכם: מדען, רופא, פסיכולוג אמיץ: לוחם, טייס, כבאי איש של מילים, בעל כושר ביטוי, חד: סופר ואם נגיד יש לו מס' תכונות? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 20 בנוב׳ 2025
Nati the bear כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא המקצוע אלא התכונות שמאפיינות אותו, שהוא טוב בזה, מצליח וכמובן איך שהוא נראה. למשל;
אם יש לו ידיים טובות: נגן, שף, טכנאי, אמן. שכל חריף: איש עסקים, יזם. חכם: מדען, רופא, פסיכולוג אמיץ: לוחם, טייס, כבאי איש של מילים, בעל כושר ביטוי, חד: סופר ואם נגיד יש לו מס' תכונות? אז הוא בטח לא קיים או כבר נשוי |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
Nati the bear(שולט) • 20 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: Nati the bear כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא המקצוע אלא התכונות שמאפיינות אותו, שהוא טוב בזה, מצליח וכמובן איך שהוא נראה. למשל;
אם יש לו ידיים טובות: נגן, שף, טכנאי, אמן. שכל חריף: איש עסקים, יזם. חכם: מדען, רופא, פסיכולוג אמיץ: לוחם, טייס, כבאי איש של מילים, בעל כושר ביטוי, חד: סופר ואם נגיד יש לו מס' תכונות? אז הוא בטח לא קיים או כבר נשוי לא הייתי גוזר את הדין כל כך מהר |
|
|
| מחפש קסמים |
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
20 בנוב׳ 2025
מחפש קסמים • 20 בנוב׳ 2025
פועל בניין כמובן
אני כזה למעלה משנה והתוצאות מדברות... |
|
|
|
|
לפני חודש •
22 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
22 בנוב׳ 2025
AIYGIWGWY AIYDIWDWY • 22 בנוב׳ 2025
Drizztpool כתב/ה: מובטל, במיוחד כזה שיושב עם גופיית סבא וכפכפים בקיוסק השכונתי וממלא Winner כל היום.
תגובה שיש לה ריח של קופסאת סיגריות טיים וערק |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 23 בנוב׳ 2025
AIYGIWGWY AIYDIWDWY כתב/ה: Drizztpool כתב/ה: מובטל, במיוחד כזה שיושב עם גופיית סבא וכפכפים בקיוסק השכונתי וממלא Winner כל היום.
תגובה שיש לה ריח של קופסאת סיגריות טיים וערק צחקתי בקול! |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
מלישס • 23 בנוב׳ 2025
אין אצלי באמת מקצוע שעושה את זה.
אבל כן יש מקצועות שאני מעריכה באופן אישי. מרצה/ מורה.- יודעת שזה יביא המון שיחות מענייניות. רופא/אח/ כל עיסוק ששייך לתחום הרפואה. הדרכה / טיפול באנשים עם מוגבלויות למינהם. (אוטיזם,מתמודדי נפש , קשישים וכדומה) לא כי זה סקסי, אלא כי זה פשוט מאוד מוערך בעיניי. |
|
|