|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה? זה ממש מרגיש לינץ'. נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו. הבנאדם אתמול נכנס לאתר. למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל? כי למרות שהוא נכנס אתמול לאתר, הוא מעיד על עצמו שיש לו ניסיון של עשור ושהוא בן 25 והוא יותר טוב מכל אדם מעל גיל 40 פה. בגיל הזה אני מצפה מבנאדם לא לצאת בטקסט מתנשא אחרי יום אחד שהוא נמצא באתר. ולדעת לעשות חיפוש, בבלוגים, בפורמים ולראות, ללמוד ולהכיר את הדינמיקה הקבוצתית אליה הוא רוצה להצטרף. אבל מהטקסט שלו לא נראה שזה המצב, הוא בוחר להתנשא, להגיד לכולנו למה אנחנו לא בסדר גם הנשים וגם הגברים. הוא אדם בוגר שבחר להתנהג בצורה ילדותית, מתנשאת לא מכבדת ולא נעימה. (רק תראי את המשך התגובות שלו) אז כן, אם בחרת לעשות זאת בפורום ציבורי - סביר להניח שתקבל הטרלות. לגבי היחס הלא עוטף ומכיל שהוא קיבל: זה חלק מהאינטרנט, אני מבינה את הרצון שהכל יהיה נעים ונחמד ועוטף ומכיל. אבל לי, ולאחרים פה, לא בהכרח יש את הרצון הזה. וכן, יש באינטרנט הטרלות, השפלות, ותגובות לא נעימות אם זה היה בבלוג אישי - אז כן, לא סבבה לבא לבנאדם לבלוג ולרדת עליו. אבל מדובר בפורום פומבי, בו לכל אדם וטרול מותר להביע את דעתו. זה לא נעים. זה לא נחמד, זה לא מחבק ולא עוטף. זה חד ועוקצני. כל הכבוד שאת פועלת כדי לשנות את המצב למה שאת מאמינה שנכון. אני מאוד מעריכה אנשים שעושים עבור מה שהם חושבים לנכון. (בלי ציניות) אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא בהכרח חולקת את הגישה שלך, אלא אני בוחרת לפעול אחרת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 27 בנוב׳ 2025
טלי, יש לך כאן הנחת מוצא שגויה.
את מניחה שזה מישהו חדש באתר שעושה כל טעות אפשרית ממקום נאיבי של חוסר ידע. אלו אנשים שבאמת אין מקום לעשות להם "לינץ". אבל זה לא המקרה. מדובר בפרופיל חדש של משתמש ישן שנחסם שוב ושוב מהאתר, ולא בהטרלה הראשונה ולא בהטרלה השניה שלו. בדרך כלל זה נגמר בזה שכלובי מוחק את השרשור וחוסם אותו שוב. אז יאללה. אם בן אדם בוחר במודע להתאמץ ולעשות מעצמו בדיחה שכזו, איך את רוצה שנאכזב אותו? |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Blonde • 27 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: טלי, יש לך כאן הנחת מוצא שגויה.
את מניחה שזה מישהו חדש באתר שעושה כל טעות אפשרית ממקום נאיבי של חוסר ידע. אלו אנשים שבאמת אין מקום לעשות להם "לינץ". אבל זה לא המקרה. מדובר בפרופיל חדש של משתמש ישן שנחסם שוב ושוב מהאתר, ולא בהטרלה הראשונה ולא בהטרלה השניה שלו. בדרך כלל זה נגמר בזה שכלובי מוחק את השרשור וחוסם אותו שוב. אז יאללה. אם בן אדם בוחר במודע להתאמץ ולעשות מעצמו בדיחה שכזו, איך את רוצה שנאכזב אותו? איך אתה יודע שזה הוא? |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
MyLexicon • 27 בנוב׳ 2025
תודה על השרשור הזה.
הייתי צריך אותו הבוקר כל כך. תודה כלוב ותודה לפותח הדיון. רק אגיד שמי שמתייחס לקשר בדסמ כאל מקצוע, הוא לא במקצוע הנכון. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 27 בנוב׳ 2025
Blonde כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: טלי, יש לך כאן הנחת מוצא שגויה.
את מניחה שזה מישהו חדש באתר שעושה כל טעות אפשרית ממקום נאיבי של חוסר ידע. אלו אנשים שבאמת אין מקום לעשות להם "לינץ". אבל זה לא המקרה. מדובר בפרופיל חדש של משתמש ישן שנחסם שוב ושוב מהאתר, ולא בהטרלה הראשונה ולא בהטרלה השניה שלו. בדרך כלל זה נגמר בזה שכלובי מוחק את השרשור וחוסם אותו שוב. אז יאללה. אם בן אדם בוחר במודע להתאמץ ולעשות מעצמו בדיחה שכזו, איך את רוצה שנאכזב אותו? איך אתה יודע שזה הוא? אני לא בטוח אם זה "הוא" או "היא", אבל את הדפוסים החוזרים בהטרלות קל לזהות. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
אביב נעורים • 27 בנוב׳ 2025
הניחו לנופלים וקדשו תלתלים בביצים.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 27 בנוב׳ 2025
רציתי ״לפתוח עוד סוגרים״ אבל היות שזהו נושאו האמיתי של השרשור, נראה שלא צריך.
הרי די ברור שגילנות היא לא נושא השרשור. בסיסו של השרשור שקוע עמוק בהונאה קטנה. אדם מציע מוצר שלא קיים, או שקיים באחרים, ועוטף אותו במתק ה-ai. אם רציתם דוגמה לשימוש בבינה לרעה - הנהו. אם לדעתכם מדובר ״רק בסיוע בניסוח״, אתם מוזמנים לנתח את תגובותיו הקצרות שלא זכו לאיפור ושיער. וגם, הזלזול המתנשא שביצירת מצג כל כך מחורר, כל כך מחופף ושטחי, שאפילו בפרופיל ובתמונות מורגש חוסר העקביות בין ההצהרה לעובדות. כמו פיל בחנות סקס. נו, זה מקומם ועוד בתקופה שהכלוב מלא עד אפס מקום בתלונות על התחזויות הונאות, הבטחות שווא ואכזבות, באמת הציפיה פה היא שנשב ולא נעשה דבר? למה בעצם? למה שלא נתנהג כאורגניזם שגם שומר על עצמו? לדעתי הוא, יהא אשר יהא, כבש מטופש או זאב בעור של כבש, הרויח זאת ביושר (טוב, אולי יושר זו לא המילה הכי טובה פה) לא מנסה לחנך אותו, אני מבין אותו. לכן הצעתי לו להמשיך מה שהוא עושה ולפתוח שוב פרופיל חדש ולנסות את ההונאה, הפעם, עם קצת יותר השקעה ורגש. אבל בפעם הבאה כנראה ששוב נהיה שם כדי ליירט. ארי וגם דרצ׳י |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Hussy • 27 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה: אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.
שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון. אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר. בעייתי. איך נוכל לקרוא לך ״אבא״? |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לביאונת{GreyS} • 27 בנוב׳ 2025
בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. |
|
|
| שקט לנשמה |
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
שקט לנשמה • 27 בנוב׳ 2025
אני מבין את זה לגמרי
יש לי שאלה, מעניין אם יענו לי עליה - את חושבת שהתמימות והפתיחות משפיעות על הנואשות שלנו? מי יותר נואש להיכרות וחיבור, המבוגר או הצעיר? |
|
|