|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: אני פה רק שנה וחצי ואומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי והכל היה הרבה יותר בדסמי ולא פוליטקלי קורקט עד שהגעתי.
גם לי לא נעים המעגל האין סופי הזה של פוסטים של למה אין פה שולטות ואיתו המעגל החופף והאין סופי של נשים מתלוננות שפונים אליהן ואיך פונים אליהן. גם לי קצת פחות מסעיר מאז שאי אילו בלוגים שאני אוהב נעלמו, אבל הטריק הוא למצוא את היוזר המסעיר החדש. ברמת המיקרו פרלין יקירתי, יכול להיות שיש לך יותר מדי זמן פנוי בימים האחרונים בגלל חופשת המחלה והכלוב לא מצליח להדביק את הקצב? אולי 😎 |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman כתב/ה: דווקא שאלה תשובה. זה פיגוז.
אני גם אוהבת, רק שחבל שיש שאלות שנשארות שם. יש כמה שאלות ממש שוות |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 בדצמ׳ 2025
אני לדוגמא הפסקתי להתבטא כנשלט בפורום על החוויות שלי,
אחרי כמה פעמים בהן תקפו אותי על לא עוול בכפי. אומנם אני מזוכיסט ביחסי BDSM אבל כבוד יש לי. הפורום הפך במה לאלימות ושיפוטיות. וזה כבר לא מקום להיות בו גלוי ופתוח. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman כתב/ה: אני לדוגמא הפסקתי להתבטא כנשלט בפורום על החוויות שלי,
אחרי כמה פעמים בהן תקפו אותי על לא עוול בכפי. אומנם אני מזוכיסט ביחסי BDSM אבל כבוד יש לי. הפורום הפך במה לאלימות ושיפוטיות. וזה כבר לא מקום להיות בו גלוי ופתוח. הנה, זה למשל משהו שאפשר לשנות, לא? קבוצות הפייסבוק הטובות ביותר הן כאלה שיש בהן ניהול חזק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: bondman כתב/ה: דווקא שאלה תשובה. זה פיגוז.
אני גם אוהבת, רק שחבל שיש שאלות שנשארות שם. יש כמה שאלות ממש שוות גם אני מרגיש ככה. אולי לקחת שאלות נבחרות ולהפוך לשרשורים נפרדים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 19 בדצמ׳ 2025
bondman כתב/ה: אני לדוגמא הפסקתי להתבטא כנשלט בפורום על החוויות שלי,
אחרי כמה פעמים בהן תקפו אותי על לא עוול בכפי. אומנם אני מזוכיסט ביחסי BDSM אבל כבוד יש לי. הפורום הפך במה לאלימות ושיפוטיות. וזה כבר לא מקום להיות בו גלוי ופתוח. בלי קשר למאזוכיזם או סאדיזם, מהסיבה הזאת אני כמעט ולא מגיבה יותר בפורום. זה נעשה ממש לא נעים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: bondman כתב/ה: אני לדוגמא הפסקתי להתבטא כנשלט בפורום על החוויות שלי,
אחרי כמה פעמים בהן תקפו אותי על לא עוול בכפי. אומנם אני מזוכיסט ביחסי BDSM אבל כבוד יש לי. הפורום הפך במה לאלימות ושיפוטיות. וזה כבר לא מקום להיות בו גלוי ופתוח. הנה, זה למשל משהו שאפשר לשנות, לא? קבוצות הפייסבוק הטובות ביותר הן כאלה שיש בהן ניהול חזק. האמת שזה יכול להוביל לשינוי - כשמקום מנוהל כמו שצריך אנשים מקשיבים ויש תרבות דיון וכיוון מסוים. אני רואה את זה בטלגרם - בכל הקבוצות פמדום יש את אותם משתתפים, אבל השיחות וההתנהלות של אותם אנשים יהיה שונה לגמרי. השאלה אם זה משהו שמעניין את כלובי, ולאן הוא רוצה ללכת עם זה. מה שכן, אני כן מסכים שאוכף אחד עם סמכויות ניהול זה קצת מדי לגודל האתר הזה |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Re: למה הכלוב נהיה משעמם?
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
itchyqouteg(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: תגידו, מה דעתכם? מדוע הכלוב נהיה כל כך משעמם? מה קרה?
אני פה 18 שנה ולפי דעתי מעולם לא היה פה כל כך מת. איך אתם מסבירים את זה? ואולי, זאת את שהתבגרת. אבל ברצינות בעיקר כי יש פה יותר מידי אנשים שפשוט לא בקטע של בדסמ... |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 19 בדצמ׳ 2025
לא יודעת, לא משעמם לי כאן
אני חושבת שהיו לי תקופות בחיים שהיה לי כאן משעמם (מעט מאוד!) אבל היום? ממש לא. אני דווקא בעד גיוון בפורום ובעיניי פורום "כללי" ופורום "לא קשור" קיימים בדיוק בשביל הדברים כמו משחק אסוציאציות או משחק שאלה - תשובה לדעתי: הכלוב, כמו כל מקום אחר, מלא בשיפוטיות כי ככה זה בני.ות אדם אנחנו שופטים.ות מה שלא מסתדר לנו אז הרבה מהשרשורים הם הבעת עמדה איקס (שרשור נושא המילה "חור" למשל) ואז גם הרבה תגובות אנטי לשאלה (כי ניסוחים זה דבר חשוב), הרבה תגובות הסכמה ואז כמו כמעט בכל שרשור אחר שמתחיל לתפוס עמודים - דיונים על הבעת דעה עצמה (תגובות אנטי לתגובות אנטי אחרות שהיו בשרשור) באשר לקבוצות בפייסבוק הייתי בהרבה (נשארתי בקצת) זה לא כזה שונה. יש יותר אכיפה אז יש יותר איזון בתגובות אנטי כי גם יש מחיקה אקטיבית של דברים אבל בואו, לנהל קבוצה בפייסבוק ולאכוף בה את החוקים זה קשה (מניסיון מועט) אז להתחיל לנהל ככה את הכלוב? ברמת אכיפה כזו? אני לא חושבת שאדם אחד יכול לעשות את זה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
*בפורומים עושים קבלת פנים "מדהימה" לכל מי ששואל שאלה ולא ניסח אותה הכי נכון, ולא פעם שאלה פשוטה או דיון שאמור להיות קליל הופכים לריב אחד גדול מה שמוריד את המוטיבציה לקחת חלק במרחב.
אפשר לראות שאלו אותם האנשים שמשתתפים באותם הדיונים, והיתר מהססים להביע את עצמם, מפחדים להפוך למושא ללעג. כשזה אותם האנשים אז את הדעות שלהם כבר אפשר לצפות, וזה משעמם. *יש שיפוטיות לא עניינית לקינקים לא מוכרים ואפשר לדבר רק על אותם הקינקים הספציפיים אם אתה לא רוצה לחטוף אש, וכשמדברים על אותו הדבר בפעם האלף זה משעמם. *בעידן הפוליטקלי קורקט מצד אחד מעליבים אחרים בשיפוטיות נחרצת, מצד שני ממהרים להיעלב בעצמם ודורשים מאחרים להתחשב בהם, כולל כשההתחשבות הזו היא מילה מכובסת ל"סתום ת'פה". כל נושא חדש טומן בחובו העלבויות פוטנציאלית, לך "ללכת על בטוח" אומר שאפשר לדבר רק דברים מסוימים שנחשבים "בסדר". וכמו בסעיף הקודם, זה יוצר את אותם הדיונים, וזה משעמם. *הבדס"מ והאתר התרחבו למיינסטרים. מצד אחד, זה מבורך לא להרגיש חריגים ומבודדים, מצד שני, זה מביא אליו את כל אותו המיינסטרים והשגרתיות שיש מסביבנו ביומיום, וזה גם לא מלהיב במיוחד. *לדעתי האתר לא התעדכן יותר מדי בממשק ובנראות שלו מאז שהוקם. הוא מתאים לתחילת שנות ה- 2000, ומה שהיה מלהיב אז לא מלהיב במיוחד ב- 2025. מן הסתם שאם כלובי יעשה שינוי רדיקאלי במבנה האתר אז יעלבו גם מזה, אבל כשמשהו נראה ומתנהל אותו דבר כבר 20+ שנים גם זה מוסיף לשעמום. בקיצור, אם רוצים שהכלוב יהיה פחות משעמם רוב אנשים כאן צריכים לרצות לצאת מאזור הנוחות, אבל זה לא נראה שהרוב מוכנים לזה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 19, 2025 7:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|