אל השקט והכסף(שולט) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
אל השקט והכסף(שולט) • 2 בפבר׳ 2018
את זה פרסמתי לפני 12 שנה....
מעניין מה תהיינה הדעות היום בעידן המי טו |
|
קפטן וונדי(שולטת) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
קפטן וונדי(שולטת) • 2 בפבר׳ 2018
טיפשי, חסר היגיון, פרימיטיבי, סקסיסטי (גם כלפי נשים וגם כלפי גברים), משפיל ומביך.
אה, ושום דבר פה לא בקטע סקסי, כמובן בדיוק כמו שזה היה לפני 12 שנים. שאפו על ההתמדה אבל |
|
Arminius(נשלט) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
Arminius(נשלט) • 2 בפבר׳ 2018
לא. פשוט לא.
|
|
אל השקט והכסף(שולט) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
אל השקט והכסף(שולט) • 2 בפבר׳ 2018
וונדי מעניין מה תחשבי על זה בעוד 12 שנה- אם אחיה תחזרי אלי אז
|
|
Patient dom(שולט) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
ידידי הכותב(יפה אגב)
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
Patient dom(שולט) • 2 בפבר׳ 2018
אני חושב בדיוק הפוך ממך וזו גם מישנתי לאשה.אני גורס פשוט שאני לא רוצה שתשלם לי על זה שאני מזיין אותה אבל כן תשרת את צרכיי כולם.כי איפה שיש כסף אין אהבה.אבל אין ספק שזו הנתינה שלי שהרי. אני מזיין אותה.יחד עם זאת אם היא לא נהנית לשרת אותי אין טעם שאזיין אותה כי גם כך אין כאן אהבה.במילים פשוטות אסור שהאהבה או מעשה האהבה יהיו תלויים בדבר .
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 2 בפבר׳ 2018
לא. אחרי שתים עשרה זה רק נשמע גרוע יותר. חד משמעית.
זונה, בהגדרה, מקבלת כסף עבור שירותים מיניים. לטעון שמי שלא מקבלת כסף עבור מין היא זונה זה כמו שאני אטען שכל הגברים סיסי, כי גבר אמיתי לא פוחד ללבוש בגדי נשים. לכל אישה בעלות על הגוף שלה וזכותה לעשות בו כרצונה. החברה לאט לאט מבינה שאי אפשר להכתיב לנשים התנהגות מינית נכונה ולא נכונה. אז אם אישה רוצה לקבל טובות הנאה, זו זכותה. ואם לא, זו זכותה. לא לך, ולא לאף גבר או אישה אחרים, לומר לה מי ומה היא על פי ההחלטה שלה. והיא תמצא את הגבר הנכון שיתאים לרצונות שלה. פמיניזם אמיתי, שוויון אמיתי בין גברים לנשים, הוא לאפשר את החופש הזה. |
|
sunriseSunset(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
sunriseSunset(נשלטת) • 2 בפבר׳ 2018
היינו צריכים באמת 40+ עמודים כדי להגיע למסקנה שמה שכתוב בהודעה הראשית זה פשוט גיבוב מיותר של מילים?
|
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
Netrunner(נשלט) • 2 בפבר׳ 2018
אני חושב שגם אחרי 12 שנה תופעת ההקפצה של אשכולות מפעם בכלוב זה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות
|
|
Snitch |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
Snitch • 2 בפבר׳ 2018
לא קראתי את מה שכתבת, אבל אני בטוח שבגדול מדובר בשואה מילולית
|
|
FlowerPower |
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
<3
לפני 6 שנים •
2 בפבר׳ 2018
FlowerPower • 2 בפבר׳ 2018
דרקן ראהל כתב/ה: לא. אחרי שתים עשרה זה רק נשמע גרוע יותר. חד משמעית.
זונה, בהגדרה, מקבלת כסף עבור שירותים מיניים. לטעון שמי שלא מקבלת כסף עבור מין היא זונה זה כמו שאני אטען שכל הגברים סיסי, כי גבר אמיתי לא פוחד ללבוש בגדי נשים. לכל אישה בעלות על הגוף שלה וזכותה לעשות בו כרצונה. החברה לאט לאט מבינה שאי אפשר להכתיב לנשים התנהגות מינית נכונה ולא נכונה. אז אם אישה רוצה לקבל טובות הנאה, זו זכותה. ואם לא, זו זכותה. לא לך, ולא לאף גבר או אישה אחרים, לומר לה מי ומה היא על פי ההחלטה שלה. והיא תמצא את הגבר הנכון שיתאים לרצונות שלה. פמיניזם אמיתי, שוויון אמיתי בין גברים לנשים, הוא לאפשר את החופש הזה. דרקנוש, חיימשלי בלב אתה <3 |
|