לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כשאומרים לך שאתה שיכור...

איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 14 באוק׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 14 באוק׳ 2006
קראתי עכשיו, כחולית, וסיפורך העציב אותי כל כך, עד שלא יכולתי אפילו להתייחס לשאלתך. סורי... icon_cry.gif

כתבת יפה.
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 14 באוק׳ 2006
חתולת הלילה כתב/ה:
בקו ישר: ילדה מוכה - אישה מוכה
ושום קשר לבידיאסאמ חוץ מסקס אלים.

נכון.
ויחד עם זאת,
כסיפור הוא כתוב בצורה נוגעת מאוד.
תודה, כחולית.
דורון גונן

לא הכל בחיים זה זיונים....

דורון גונן • 14 באוק׳ 2006
כחולית כתב/ה:
מאיפה שלפת את הפוסט העתיק הזה?
icon_rolleyes.gif
icon_biggrin.gif

יקירתי כחולת הראש, אני אשלוף כמובן מה שארצה ומתי שארצה.

זמני מתחלק לכמה כיוונים ולא רק לצפייה בפוסטים ב'כלוב'. אם את רוצה לעשות לי את השירות הזה, את מוזמנת לעדכן אותי על מציאותם של פוסטים נוספים, משמעותיים, מעוררי חשיבה ורצון להגיב, כמו הפוסט הזה.

לא הכל בחיים זה זיונים....
icon_wink.gif

icon_lol.gif
דורון גונן

ל'פתוחה' היקרה

דורון גונן • 14 באוק׳ 2006
פתוחה כתב/ה:
הסיפור הזה ... וואו נשמע לי מאוד מפחיד אבל תאמת גם מגרה אותי מאוד... כולם פה אומרים שזה לא בסדר אבל מה לא בסדר? הוא הרי שולט באמת והיא נשלטת באמת והיא גם עושה כל מיני דברים שהוא מבקש ממנה גם אם היא לא רוצה.. זו לא שליטה אמיתית??
icon_rolleyes.gif

זו אכן שליטה אמיתית אבל היא גם מניפולטיבית ודורסת מאוד.
נכון שאין בכך כל רע בעיני הנשלטת ולא אנחנו הם אלה שיכולים לשפוט אותה או
להעביר ביקורת. אם זה מתאים לה ולו - זה טוב!

אבל, מותר לנו גם להביע את דעתנו. ודעת כמה אנשים כאן היא שזה מכוער.
שוב, היא נשלטת, הוא שולט, והשולט שולט בה בכלים נפשיים חזקים מאוד, וייתכן שהיא נהנית מאוד מזה.
לידיעתך, אחת הסיבות העמוקות ביותר לבחירתנו בבנות/בני זוג הוא הרצון לחוות שוב מה שחווינו בהיותנו ילדים במשפחתנו הקרובה, לחזור על זה שוב ו'לתקן' את זה בדרך רצויה לנו.

כמו שאני מקווה עבור כותבת הפוסט הזה, כך גם אני מאמין, היא תקום יום אחד מטוהרת מהקשר הזה, נקייה גם ממשקעי העבר שלה. יש גם דרכים נוספות שאני הייתי ממליץ לה עליהן, אבל הדרך הבדס"מית היא כנראה המהנה ביותר... icon_wink.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 14 באוק׳ 2006
גם במרחק של שנה מפירסומו הראשון של הסיפור, הוא נוגע, מרגש, מטריד בעומק הבחנותיו ותאוריו, ומעורר מחשבה. תודה כחולית על הכתיבה המדהימה החדה והמעמיקה.
לעצם הדיון - אני לא רואה בשום הסתכלות שהיא קשר בין המצב המתואר בסיפור ובין בדס"מ. קשר בדס"מי, טוטאלי וזוגי אינו אמור להותיר את הנשלטת מעוכה ושפופה לאורך זמן ותוך ניצול של נקודות התורפה ושיחזור של מצבי ההתעללות שאליהם נחשפה האישה בבית הוריה.
בקשר בדס"מי השולט שמודע לחולשות ולטראומות מן העבר אמור להמנע מלקבע אותם אצל הנשלטת כמצב הנכון עבורה. שליטה - טוטאלית ככל שתהיה אמורה להעצים ולרומם את הנשלטת ולחזק את בטחונה בעצמה, להביאה למודעות ליופיה ונשיותה, לחוכמתה וליכולותיה.
הסיטואציה המתוארת בסיפור, בהנחה שאינה סנאפ שוט של "סשן" אלא תאור של מאזן היחסים שבין בני הזוג נקראת בכל זווית "התעללות נפשית". אם בסופו של הסיפור עומדת האישה מול המראה ולא מוצאת בעצמה ולו שביב חיובי אחד אלא מסכמת את עצמה במילה אחת "לוזרית" אין ספק שהקשר הזה מעך את אישותה עד אפר, ושאין לה שום סיכוי לצאת מהמעגל הזה כל עוד כך היא מרגישה. היא חשה שאינה ראויה לאיש שחי איתה, ומה פתאום שתעלה במוחה את הרעיון לעוזבו ולחפש משהו טוב יותר? הרי עליה להיות אסירת תודה לו על שהוא מרשה לה לישון על הרצפה בבית. היא משוכנעת במצב הזה ובזכות ההתעללות הזו שאינה ראויה לשום דבר אחר.
בקשר בדס"מי זו אחריותו של השולט למנוע ממנה את התחושה הזו.
אבוי לשולט ששליטתו מבוססת על סמירטוטה של הנשלטת, על הנמכתה לצורך תחושת האדרתו העצמית, ולא על מסירותה ממקום של עוצמה ואהבה.
    התגובה האהובה בשרשור
פתוחה
פתוחה • 14 באוק׳ 2006
זאת האישיות שלה
היא חסרת ביטחון עצמי
היא לא יכולה להתמודד עם גבר חלש או גבר כמוה שזה בעצם אותו דבר. היא צריכה מישהו שיקבע לה מה לעשות זה מה שהיא מכירה!!!

לך אולי קל לדבר כי את אישה חזקה ועם ביטחון עצמי, את שולטת.. את לא יודעת מה זה להרגיש חסר ביטחון עצמי ועלוב ולדעת- לא לחשוב- שלא מגיע לך משהו אחר, נכון?

או שאולי זו שאלה רטורית.
לבנה​(נשלטת)
לבנה​(נשלטת) • 14 באוק׳ 2006
פתוחה כתב/ה:
לך אולי קל לדבר כי את אישה חזקה ועם ביטחון עצמי, את שולטת.. את לא יודעת מה זה להרגיש חסר ביטחון עצמי ועלוב ולדעת- לא לחשוב- שלא מגיע לך משהו אחר, נכון?

וואו! כך את תופסת שולטות? כחזקות ובעלות בטחון עצמי ואת הנשלטות כעלובות, חסרות בטחון עצמי שחושבות שלא מגיע להן משהו אחר?
אם הבנתי אותך נכון, אז דעי לך שאת טועה בגדול. סאבית יכולה להיות בעלת אגו ובטחון עצמי מכאן ועד הודעה חדשה.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 14 באוק׳ 2006
לבנה כתב/ה:
פתוחה כתב/ה:

וואו! כך את תופסת שולטות? כחזקות ובעלות בטחון עצמי ואת הנשלטות כעלובות, חסרות בטחון עצמי שחושבות שלא מגיע להן משהו אחר?
אם הבנתי אותך נכון, אז דעי לך שאת טועה בגדול. סאבית יכולה להיות בעלת אגו ובטחון עצמי מכאן ועד הודעה חדשה.

נו, יש ויש. יש שולטות מלאות ביטחון עצמי, ויש ששולטות בדיוק מתוך החוסר שלו. כך גם עם הנשלטות. אני למשל, דלה מאוד בביטחון עצמי, אבל מכירה נשלטות בעלות ביטחון עצמי גבוה שהינן נשים חזקות מאוד. לא הבנתי מתגובתה של פתוחה שכוונתה הייתה שכל מי ששולטת היא חזקה ובעלת ביטחון עצמי, ולהיפך.
פתוחה
פתוחה • 14 באוק׳ 2006
התכוונתי לקווינסי כי ככה היא נשמע לא עושה הכללות כי אני לא מכירה מספיק שולטות או נשלטות למעשה אני לא מכירה בכלל אלא רק את עצמי ואני בספק אם אני נשלטת אמיתית. יכול להיות שאני אגלה שלא.

וככה נראה לי האמת שאני חושבת באופן כללי שמלכה צריכה להיות עם ביטחון עצמי כדי שתוכל להוביל ושהעבד לא ידרך עליה ושנשלטת צריכה להיות כנועה וצייתנית כלפי האדון שלה ואם יש לה ביטחון עצמי או שהיא שפחה עם ביטחון עצמי רב ומרדנית אז איפה בעצם השליטה בה הרי היא עושה מה שהיא רוצה והאדון כל הזמן ילחם בה או יתחשב בה.
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 14 באוק׳ 2006
פתוחה כתב/ה:
וככה נראה לי האמת שאני חושבת באופן כללי שמלכה צריכה להיות עם ביטחון עצמי כדי שתוכל להוביל ושהעבד לא ידרך עליה ושנשלטת צריכה להיות כנועה וצייתנית כלפי האדון שלה ואם יש לה ביטחון עצמי או שהיא שפחה עם ביטחון עצמי רב ומרדנית אז איפה בעצם השליטה בה הרי היא עושה מה שהיא רוצה והאדון כל הזמן ילחם בה או יתחשב בה.

את חושבת שביטחון עצמי מנוגד ליכולת להיות כנועה וצייתנית ?
או שביטחון עצמי בהכרח מעיד על מרדנות או רצון להלחם כל הזמן ?

אני כל כך לא מסכימה איתך.
יש פה מספיק נשלטות בכלוב בעלות ביטחון עצמי, נשים חזקות
ודווקא המקום הזה של הביטחון העצמי, יכול לאפשר את הכניעה, הצייתנות וההתמסרות ממקום פנימי ועמוק.

כתבת גם "אני בספק אם אני נשלטת אמיתית"
מה זה בעצם נשלטת אמיתית בעינייך ?