המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
Re: ל TCH
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 4 ביוני 2006
Venus in Furs כתב/ה: אני יכול להבין איך היתה עייפות אצל "דור המייסדים" ....אבל נחתם, ועכשיו תחזרו...אנחנו צריכים אתכם...}{ |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
איימי_(נשלטת) • 4 ביוני 2006
לתחושתי, הדנג'ן פשוט התחיל לקחת את אנשי הקהילה כ "מובנים מאליהם". באופן רשמי, זה מועדון הסאדו- מאזו היחיד בישראל, למיטב ידיעתי (למרות שהוא מארח גם קהילות נוספות).
תחושתי היא שפשוט אין השקעה ואין יחס. הווניליים- היה אפשר למנוע את כניסתם. אני זוכרת זמן כלשהו בעבר שאפילו הייתה סלקציה... אנשי הקהילה עוברים למסיבות מושקעות, שמשדרות להם יחס קצת אחר, והביאו פה כבר את הדוגמאות של המסיבות המצויינות של Fמילי ואייר. אם המועדון רוצה בחזרה את אנשי הקהילה, אם יש אנשים שמתגעגעים למה שהיה, צריך להשקיע, או שאנשים לא יחזרו. |
|
אלילה בעליל |
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
4 ביוני 2006
אלילה בעליל • 4 ביוני 2006
Dungeon כתב/ה: אני מודה לונוס שפתח שירשור זה,הדברים האמורים נלקחו לתשומת ליבנו,אנו נישמח לקבל כל הערה והארה בעתיד,בכתב או בעל פה.
כרטיס מועדון • נראה כי כוונת התקנון לא פורשה כראוי,ובכדי לפשט את העניין מפורסמים כאן העקרונות העיקריים: • כרטיס מועדון תקף לשנה (לא שנה מיום הוצאתו,אלא שנה אזרחית) • עלות כרטיס מועדון הינה 40 ₪ (תשלום שנתי חד פעמי) • כל חבר קהילה זכאי לכרטיס מועדון • אין חובת ביקורים לשנה (בשונה מהתקנון) • הטבות לכרטיס מועדון • כניסה חופשית ביום ג'. • כניסה חופשית בימי ה' כנגד תשלום של 50 ₪ בלאונג'. שמירה/ניקיון –יחול שיפור משמעותי,בקומה העליונה הוצב אדם נוסף שתפקידו שמירת הניקיון בכלל והשירותים בפרט,בנוסף לכך שמירה והשגחה על הסדר. פינות שקטות – למועדון צמוד אגף שלם הקרוי לאונג' יש בו שקט,ספות נעימות,בר ניפרד,מי שרוצה שקט ולדבר יכול לשבת שם, ערבים סגורים במועדון מתקיימות אחת לחודש מסיבות סגורות,עם כללי כניסה נוקשים וסינון והרשמה מקדימים,כל מי שרוצה ליהנות ממסיבה על טהרת הסאדו יכול לפנות לדקלה טלפון 054-6829929. מעולה! פשוט מעולה. תודה ונוס, על שאיכפת לך כל כך. בהצלחה }{ |
|