סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חברים, אתם כוכבי קולנוע

לא סתם עוד עבד
לפני 17 שנים • 29 בנוב׳ 2006
לא סתם עוד עבד • 29 בנוב׳ 2006
אייר, תודה לך על הציטוט שהבאת מדבריו של צ'יטה מלפני מספר שבועות, שחמקו מעיניי בעת שפורסמו במקור.

צ'יטה - לו הייתי מודע לכך שפתחת את השרשור הזה מתוך אג'נדה ברורה ומכוונת, סביר להניח שהייתי מתייחס בהרבה פחות רצינות למי שרק לפני שלושה שבועות כתב את מה שכתב, ובא עכשיו לנגח ולהתסיס, בלא נכונות אמיתית להקשיב להסברים. זה הרי יפגע באג'נדה, לא? הוא שאמרתי: תמיד יימצאו אנשים שגוזרים את הדין טרם שמיעת הראיות וששמים אטמי אוזניים ואז מתלוננים על כך שאינם שומעים.

מאוד חורה לי הצביעות והדו-פרצופיות שמתגלה כאן. גם דן קאפ וגם צ'יטה דיברו כאן על "מקומות אחרים", כלשונם, והפליגו בשבחים על מקצועיותם ועל הנהלים המחמירים שלהם לשמירה על הפרטיות. אז לשם האיזון אני חוזר ואומר, שבאותם "מקומות אחרים" מצלמים ומתעדים בקלטות וידאו את פניו של כל מי שנכנס אליהם, לכאורה מטעמי אבטחה (בדאנג'ן, למשל, אין שום דרישה של המשטרה לשים מצלמה בכניסה). מי יכול לדעת מתי ולמה יוחלט לעשות שימוש בחומר שמצוי באותן קלטות? האם אתם מוכנים להפקיד את "גורלכם" בידיים של אותם מקומות? לא מדובר רק על שאלה תיאורטית. לפני כמה שבועות הפיץ אחד מאותם "מקומות אחרים" תמונה של אחד ממבקריו, שצולמה ע"י מצלמות האבטחה של המקום, לעיתון "ידיעות אחרונות" ולרפי רשף בערוץ 10. דובר על שוטר שלטענת בעלי המקום נכנס למועדון מבלי לשלם והטריד אנשים, ולכן התבקש לעזוב את המקום. כמה ימים לאחר מכן הייתה פשיטה של המשטרה על המקום, והוא נסגר - לטענת המשטרה משום שהיה צו סגירה נגדו. המחלקה לחקירות שוטרים חקרה את העניין, ועל פי הפרסומים בתקשורת החליטה לסגור את התיק נגד השוטר, מאחר ולא נמצא קשר בין ביקורו במועדון ובין הפשיטה של המשטרה. מה שאמור להטריד מאוד את מנוחתם של כל שוחרי הגנת הפרטיות היא העובדה, שבעלי המקום שמו עצמם בתור הרשות החוקרת, הרשות השופטת והרשות המבצעת, ורק בשל החשד שלהם דאגו להפיץ את תמונתו של אותו אדם בכלי התקשורת. אז בפעם הבאה שאתם הולכים לאותם "מקומות אחרים", תיזהרו לא לעצבן את הברמן ולהשאיר לו טיפ נמוך מדי. מי יודע איך זה עלול להיגמר...

צ'יטה, לאור זאת המשפט שלך: "יש מקומות אחרים, הם מקצוענים, הם לא עושים דברים כאלה." נשמע לי קצת תמוה. ולחשוב שאני כבר הייתי בדרך לעמוד בפינה ולהתבייש לי.
קטסטרופה{Adonai}

צבועים - נמאסתם!

קטסטרופה{Adonai} • 29 בנוב׳ 2006
כנופיית הצ'יטות מכה ומכה ואני לא מבין על מה המהומה:
דנג'ן, מועדון סאדומאזו שהפך להיות לביתי השני.
הבנתי כבר שיש מלחמה מטופשת בין 2 מועדונים שלא הם עצמם גררו אותה אלא נגררו לתוכה.
שני המקומות כאחד הם מועדונים מתירנים, מי פחות ומי יותר, חלק נכבד מהקטע זה החשפות ואני אישית ראיתי מגיבה נכבדת מאוד מגישה בהנאה מרובה את עכוזה החשוף בדנג'ן עצמו לצורך קבלת הצלפות תוך כדי המולת אנשים שמשום מה מצאו עניין בישבנה הרופס והיא עוד אומרת שבגלל צילומים היא תשקול אם להגיע למקום או לא.
לכו תאמינו לצביעות כזו.
ציבוריות זה חלק מהמשחק של רוב האנשים שבאים לשני המקומות הנ"ל.
מי שחרד לתומתו ולפרטיותו הרי לא יילך למקומות כאלה שכן ידוע שפומביות היא שם המשחק.
באם זה סקס או סשנים.

מר צ'יטה, על מה אתה מלין בעצם?
מה ציפית שיהיה שם?
ראבק, אנשים מתפשטים אגב חיוך, מזדיינים מבלי לעשות חשבון, המתירנות חוגגת ואתה מביא לי דוגמא לצילומים של חשפנית שמשחקת עם עצמה וקהל עומד לידה?
ראבק, אני הייתי שם, המצלמה חגגה שם והיא היתה גלויה לכל. לא צילמו את זה מפלאפון הרי.

לדעתי משוא פניו של צ'יטה וחבריו הלוקים בחוסר הגינות בסיסית הם הם שצריכים להטריד אותנו.
הצביעות של אנשים אלו יוצרים מתח בין חלק מהקהילה הנ"ל שכל מה שהיא רוצה שיניחו לה לנפשה להנות כפי שהיא רוצה ובמקומות הראויים לה.

למזלינו צ'יטה הזה וחבריו הם שוליים מרירים לא חשובים, אנשים נמוכים מנטלית שרק ריב ומדון מעסיק אותם.

צבועים - נמאסתם!
ירוק עמוק

אפשר לקבל הבהרה על מצלמות האבטחה במקום השני?

ירוק עמוק • 29 בנוב׳ 2006
כל השרשור הזה לא עניין אותי במיוחד בהתחלה אבל ההערה האחרונה שהיתה פה סיפרה על מצלמות אבטחה וקלטות שמצלמות ושומרות כל מי שנכנס למועדון השני.
חבר שלי שיש לו ילדים וגרושתו לוחצת עליו עם משמורת הילדים היה באחת המסיבות במועדון השני.
אם פעם המשטרה תחליט מהסיבות שלה לקחת את הקלטות בגלל חקירה בנושא אחר שלה יהיו חייבים למסור אותן.

כמה זמן הקלטות האלה נשמרות? יש אפשרות להסתיר פנים כשעוברים ליד מצלמות האבטחה?

איפה המצלמות ממוקמות? האם המצלמות ממוקמות רק בכניסה או שיש מצלמות אבטחה גם בחדרים ובמקומות אחרים?

איך זה שהמשטרה אישרה למועדון הדנג'ון לא להתקין מצלמות בכניסה והכריחה את המועדון השני להתקין אותן? החוק לא זהה עבור כולם?

תודה על האזהרה על מצלמות האבטחה. אזהיר את החבר שלי לפעם הבאה אבל הוא יצטרך לקוות שהקלטות על המסיבה שכבר היה יושמדו.
אם פרודתו מזהה שהוא בדסמי הוא לא יקבל את הילדים למשמורת חלקית.

אני חושב שהנושא הזה של קלטות ששומרות צילומים של כל מי שנכנס היה צריך להיות מפורסם ולא להיוודע בדרך אגב בשרשור בנושא אחר.
אני לא מקבל את זה שפומביות הוא שם המשחק.
חבר שלי בסכנה עם משמורת הילדים שלו ואם יש סכנה שתמונתו נמצאת בקלטת בלי שהוא ידע שהוא מצולם הוא חייב לדעת.
הייתי כאן

קטסטרופה

הייתי כאן • 29 בנוב׳ 2006
אני נמנת במעגל חבריו של צי'טה
אז אני מבינה שגם אני צבועה
ושנמאס לך גם ממני
רבאק למה אני לוקחת אישית כל דבר.
קטסטרופה{Adonai}

רננה..

אם את חושבת כמו האייטולה הזה ואם את מתחסדת כמוהו אז כן, נמאס לי גם ממך.
הייתי כאן

קטסטרופה

הייתי כאן • 29 בנוב׳ 2006
שקלתי מפאת כבודו של אדוני לא לענות לך
אבל מרוקאית שכמותי לא מסוגלת ..
חיכיתי לתגובתך שלא אחרה לבוא אומנם
ציפיתי למשהו כואב ואכזבה
לא כאב ...אפילו לא מתקרב לכאב
סתם עבר לי ליד האוזן..
תשתדל יותר..
ממתינה.
קטסטרופה{Adonai}
אני לא מכאיב לאנשים מיותרים.
היי שלום.
ירוק עמוק

אפשר לקבל תשובה רשמית על מצלמות האבטחה?

ירוק עמוק • 29 בנוב׳ 2006
יפה שאתם מתנצחים האחד עם השני אבל נאמר פה ע"י לא סתם עוד עבד שיש מצלמות אבטחה שמצלמות את כל מי שנכנס למועדון השני והקלטות נשמרות.
אפשר לקבל הבהרות רשמיות?
dragon fly

Re: אפשר לקבל הבהרה על מצלמות האבטחה במקום השני?

dragon fly • 29 בנוב׳ 2006
ירוק עמוק כתב/ה:
כל השרשור הזה לא עניין אותי במיוחד בהתחלה אבל ההערה האחרונה שהיתה פה סיפרה על מצלמות אבטחה וקלטות שמצלמות ושומרות כל מי שנכנס למועדון השני.
חבר שלי שיש לו ילדים וגרושתו לוחצת עליו עם משמורת הילדים היה באחת המסיבות במועדון השני.
אם פעם המשטרה תחליט מהסיבות שלה לקחת את הקלטות בגלל חקירה בנושא אחר שלה יהיו חייבים למסור אותן.

כמה זמן הקלטות האלה נשמרות? יש אפשרות להסתיר פנים כשעוברים ליד מצלמות האבטחה?

איפה המצלמות ממוקמות? האם המצלמות ממוקמות רק בכניסה או שיש מצלמות אבטחה גם בחדרים ובמקומות אחרים?

איך זה שהמשטרה אישרה למועדון הדנג'ון לא להתקין מצלמות בכניסה והכריחה את המועדון השני להתקין אותן? החוק לא זהה עבור כולם?

תודה על האזהרה על מצלמות האבטחה. אזהיר את החבר שלי לפעם הבאה אבל הוא יצטרך לקוות שהקלטות על המסיבה שכבר היה יושמדו.
אם פרודתו מזהה שהוא בדסמי הוא לא יקבל את הילדים למשמורת חלקית.

אני חושב שהנושא הזה של קלטות ששומרות צילומים של כל מי שנכנס היה צריך להיות מפורסם ולא להיוודע בדרך אגב בשרשור בנושא אחר.
אני לא מקבל את זה שפומביות הוא שם המשחק.
חבר שלי בסכנה עם משמורת הילדים שלו ואם יש סכנה שתמונתו נמצאת בקלטת בלי שהוא ידע שהוא מצולם הוא חייב לדעת.

צורם לי מה שרשום פה,
יש לכל מטבע שני צדדים.ומה הכוונה?אם אתם רוצים לצאת לבלות במקום מסויים ולא משנה אם זה בדסם,האומן 17 או מסעדה.
אתם צריכים לקחת בחשבון שבעלי העסקים נדרשים עי המשטרה או הרשות המקומית מה שנקרא
חוק רישוי עסקים והן חברות הביטוח לעמוד בדרישות רבות.
כל עסק נדרש לדרישות אחרות בהתאם לגודלו ורמת הסיכון שלו והן התקרה הביטוחית שלו.
לאור מקרי האלימות הרבים המיוחד בעיר תל אביב הן חברות הביטוח המשטרה ועיריית תא
דורשות דרישות רבות ולא נכנס אליהן.
אנשים נדרשים הן מטעם חברות הביטוח,המשטרה וכו להתקין מצלמות גלויות ולא גלויות שיקליטו באופן שוטף 24\7 למחשבים את הנעשה בעסקים.
כל רשות מסיבותיה?למה?תשאלו אותם זה רצונם.
נראה לך שמישהו מעניין אותו מה אתם עושים בצילומים?רק במקרה ספציפי נכנסים לראות מה היה וכו.
אם הוא בסכנה עם משמורת הילדים שיקח זאת בחשבון,אם ילדיו ילקחו ממנו בגלל שהות במקום בדסמי בגלל צילומים אתה רוצה להגיד לי שחוקר פרטי לא יכול לצלם אותו מבלה שם?נכנס ויוצא מהמקום?בחייאת ?מה זה השטויות האלה.
אי אפשר לקחת מקרה ספציפי ולהשליך אותו על בעלי מועדון שאני רק יכול להבין אותם כמה אחריות יש עליהם.הן אחריות לבריאות ושלוםהמבלים והן להנאה שלהם.
יש לכם מושג בכלל מה זה להחזיק מועדון רק בהתמודדות עם הרשויות שהמועדון יוכל לפתוח את דלתותיו למבלים?
ובחיאת אל תשחקו אותה ראש קטן.
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}

בואו רגע נחזור לנושא המקורי

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 29 בנוב׳ 2006
פרסום תמונות עם קהל באינטרנט (לא רק בכלוב) של באי המועדון.
המצלמות המשמשות לאבטחה לא היו הענין לחלוטין. יש הבדל בין צילום לצרכי אבטחה לבין צילום לצרכי פירסום על גבי האינטרנט. תפסיקו להיות תמימים.
אני בשמחה באתי למועדון גם מתוך ידיעה שמידי פעם מצלמים שם אחרי שקבלתי לפני מספר חודשים הבטחה מעמוס שהצלם שמצלם במועדון מצלם אך ורק את האירועים הספציפיים אותם הוזמן לצלם, לא את הקהל ולא מפרסם את התמונות ברבים.
את ***** (הצלם) אני מכירה אישית מספר לא מבוטל של שנים. לפני מספר שבועות הסתבר לי שהוא מראה את התמונות שמצלם לחבריו. באופן אישי אני עלולה להפגע מכך לא מעט. מי מכם שאין לו בעיה עם הדבר אשרי הוא וטוב לו.
בשירשור זה התגובה של המועדון היתה לבחור את המועדונים בהם אנחנו מבקרים. אני שומעת בכך זלזול בקהל היעד של המבקרים במועדון. אז אני שומעת לעצה שנתנה ובוחרת.
לא קשור לשום תחרות. מצידי ככל שתגדל התחרות וירבו האפשרויות כך יטב. אם אייר יבחר למקם את מסיבותיו במקום אחר, אני אשמח להגיע גם למסיבות שלו.
גם בתגובות "המצדדות" במועדון ו"נגד" המסיבות האחרות הרי יש מן הנסיון להטייה.

ולך קטסטרופה: תגובתך צפויה עד מאוד - לא לענין, מתלהמת, ומנסה לפגוע מתחת לחגורה. לא ציפיתי ממך ליותר.