Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 11 במאי 2007
אני מאוד מקווה כי ריפר לוקח הכל בהומור .
רצוי מאוד לא להיתגרות בידידי כי אחרת אם יתרגז, ימלא את כולנו בכוסות רוח. טורי אהובתי , אין אחד שיוכל לקחת את ריפר מזרועותיך, תמשיכו להנות מתענוגות השליטה . הלילה כולנו ניפגש רק בשמחות ! שבת שלום ! |
|
studentit(שולטת){1303} |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
Re: No Limit - SILVER METAL FETISH PARTY - יום שישי 11/5/07
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
studentit(שולטת){1303} • 11 במאי 2007
THE NO LIMIT כתב/ה: THE SILVER TRAIN IS COMING
The No Limit Fetish Club
Present Silver Metal Fetish Party
בתוכנית הערב:
ברחבת הבמה המרכזית - Miss Tory המדהימה & reaper במופע המחשמל: כלתו של ריפרשטיין במתחם של Queen Yasmin תענוגות השליטה והכניעה. ברחבי המועדון מתקנים ואביזרים לשימושכם והפליי רום שלנו. כיבוד קל להנאתכם יוגש ברחבי המועדון. אזוריי מוזיקה שונים, ברחבת הריקודים המרכזית מוזיקת מיין-סטרים ובפליי רום שלנו ה - Music Machine לרשותכם ועל פי בחירתכם. המעוניינים להוסיף מוזיקה על פי טעמם למערכת אנא פנו בהודעה פרטית ל - reaper. הכניסה בדרס קוד בלבד. והערב כל הנוצץ הרי הוא דרס קוד, וכל המרבה הרי הוא משובח כסף, זהב, שחור, עור, ויניל, אביזרי מתכת ולבוש מתכתי, שרשראות, סיכות, ברזל ואזיקים מינימום דרס קוד: שחור. אנא כבדו את קוד הלבוש במקום ולא להגיע בג'ינס. פתיחת דלתות בשעה 23:00. ואם עוד אין לכם משהו ללבוש, ראיתי חזייה מוזהבת מוזהבת שחבל על הזמן !! בשנקין בתל אביב ב - 100 ש"ח ואני קמתי מוקדם במיוחד לחפש שרשארות זהב תואמות.. אני אישית דווקא מעדיפה לראות את ריפר בפעולה ... אבל ... כל אחד והטעם שלו. מיס טורי המדהימה... קשורה לצלב נוצץ..... וריפר מצליף בה ..... הפנטזיות מתחילות לרוץ לי בראש.... ריפר קשור לצלב? נראה לי חברה שהבדיחה הזאת גובלת בסכנת נפשות אשליות לא תמיד מתגשמות ולפעמים זה יכול להגיע למקומות שאתם לא יודעים איך נצא מהם! |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
אלון ב(נשלט) • 11 במאי 2007
dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 11 במאי 2007
אלון ב כתב/ה: dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה מנייאקים כול היחידה הזאת מנייאקים |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
WIZARD כתב/ה: אלון ב כתב/ה: dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה מנייאקים כול היחידה הזאת מנייאקים למה מניאקים יש לנו קומבינות עם המאסטר הגדול |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
אורלי(שולטת) • 11 במאי 2007
אלון ב כתב/ה: dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה אלון ודוגי, תזהרו רק שריפר לא יגיע הלילה עם מסור חשמלי. תהנו |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
אורלי כתב/ה: אלון ב כתב/ה: dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה אלון ודוגי, תזהרו רק שריפר לא יגיע הלילה עם מסור חשמלי. תהנו רגע מסור חשמלי חודר ברזל? |
|
בתול(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
בתול(נשלט) • 11 במאי 2007
dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד דוגי, מקסימום אני מתחבא מאחוריך. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
אורלי(שולטת) • 11 במאי 2007
אלון ב כתב/ה: אורלי כתב/ה: אלון ב כתב/ה: dogy כתב/ה: אני ממש מקווה שריפר לא רואה את הפוסט הזה
אנחנו גיבורים מאחורי מקלדת,אבל במועדון זה קצת יותר מפחיד ממה אתה מפחד אחי יש לנו גב ממאסטר פרעה אלון ודוגי, תזהרו רק שריפר לא יגיע הלילה עם מסור חשמלי. תהנו רגע מסור חשמלי חודר ברזל? לא יודעת, צריך לנסות |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
Lady S(שולטת) • 11 במאי 2007
אני רוצה להגיד תודה ענקית לסטואי הנהדרת שבאה איתי היום לקנות חולצה מדהימה
ולא התייאשה עד שמצאנו חולצה כסופה למסיבה היום אז תודה תודה תודה...... אוהבת אותך S |
|