נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
יסמין ואם הוא שולט????
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
נקיטה(לא בעסק) • 23 במאי 2007
לא תסכימי לתת לו את הבייבי דול?????
חבל,יש כמה שולטים,גררררררררררררר רק צריך לחפש אותם בנרות... נראה לי....... יאלה תחרות....... |
|
פיני(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
פיני(נשלט) • 23 במאי 2007
[quote="Queen Yasmin"]
Queencie כתב/ה: אחח ממש אחרית הימים.... לראות את אלון ואת דוגי בבייבי דול....
יסמין אני מקווה שלפיני את מייעדת בייבי דול וורדרד!!! כשהוא לבוש בזה עם תחתוני תחרה תואמים, את רק יכולה לתאר לעצמך מה זה יעשה לי ומה אני אעשה לו .... קווינסי יקירתי, רעיון נהדר ! את מוזמנת להיתארח במתחם ולחגוג על ישבנו של פיני בבייבידול סקסי ... [/quote רציתי לחמם את האוירה ולכתוב שאתן לא מסוגלות וכל הבלה בלה בלה שמסביב........ אבל אני יודע שאתן כן אז העונג כולו שלי כך או כך |
|
girlpower |
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
ליידי אסססססססס ודוגי
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
girlpower • 23 במאי 2007
נתראה בים המלח....
מי רצתה שאזרה לדוג דוג מלח על הפצעים? החתכים? הצלקות? הגלדים? RUN DOGY RUN.... |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
Queencie(שולטת) • 23 במאי 2007
[quote="פיני"]
Queen Yasmin כתב/ה: Queencie כתב/ה: אחח ממש אחרית הימים.... לראות את אלון ואת דוגי בבייבי דול....
יסמין אני מקווה שלפיני את מייעדת בייבי דול וורדרד!!! כשהוא לבוש בזה עם תחתוני תחרה תואמים, את רק יכולה לתאר לעצמך מה זה יעשה לי ומה אני אעשה לו .... קווינסי יקירתי, רעיון נהדר ! את מוזמנת להיתארח במתחם ולחגוג על ישבנו של פיני בבייבידול סקסי ... [/quote רציתי לחמם את האוירה ולכתוב שאתן לא מסוגלות וכל הבלה בלה בלה שמסביב........ אבל אני יודע שאתן כן אז העונג כולו שלי כך או כך תודה יסמין, נראה לי שאהנה להצטרף לחגוג איתך ... ואתה פיני, טוב מאוד ! עוד לפני החינוך המשותף אתה כבר יודע שלא להתחצף!! לא שזה יפחית מחומרת החינוך.... |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 24 במאי 2007
הכרזה : חדשות הערב !
במתחם של QUEEN YASMIN מתארחת המלכה הנערצת QUEENCIE בסשן תענוגות הכאב וההנאה , סשן משותף של שתי מלכות והנשלט פיני ! |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
Reaper • 24 במאי 2007
אלון ב כתב/ה: רגע ואותי אתה לא רוצה לראות בביבי דול
מה לא נמשך אליי יותר בטח שרוצים |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
עולם מסריח{אלון ב} • 24 במאי 2007
אורלי כתב/ה: אנסטסיה5 כתב/ה: שיואווווו איזה כיףףף
תגידו, חזייה ותחתון גם נחשבים...? כן! חחחחח לא חשבתי אחרת! ומה את תלבשי יקירתי? רוצה פירוט של הבגד כולל צבעים תודה |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
Re: ולבנות כדי שתקבלו חשק לצאת מהבית....
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
נטלי 71 כתב/ה: [
לא מבטיחה שהוא מגיע אבל בפעם האחרונה נצפו כמה חתיכים בלימיט ,שיכולים לדגמן ללא בושה.... אז מי מתנדב??? נטלי, תגידי, אולי אני אלבש אותו במקום ללבוש בייבי-דול? נראה לי שהוא יהיה עלי יפה יותר |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
אורלי כתב/ה: dogy כתב/ה: תמשיכו לדרוך לי על היבלות
יש לי עוד כמה פצעים פתוחים אני יוצאת בקריאה נרגשת לכולם: תדרכו לדוגי על היבלות! ואם יש לכם מלח, אז גם לפזר על הפצעים. תודה אורלי, יקירה שלי... אני חושבת שעצם העובדה שבחרת להגיב לדוגי בצבע אדום זרע כבר מספיק מלח על פצעיו הפתוחים |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
Re: תהנו לכם...
לפני 17 שנים •
24 במאי 2007
*המלכה* כתב/ה: dogy כתב/ה: נטלי 71 כתב/ה: דוגי מהווה אטרקציה במועדון ,והליידי שלו מקסימה....
למה לזרות לו מלח???? אם אפשר לזרות סוכר???? מי שעדיין לא הבין,את הקטע של הפצעים זה בגלל שבשישי הקרוב אני לא יהיה במסיבה וגם Lady S לא,אירגנה לנו סופשבוע בים המלח אם מישהו יכול לארגן כמה תמונות,אי יהיה אסיר תודה. וואי וואי גם להפסיד ערב כזה,וגם להיות בים המלח נראה לי יישרוף לך חזק אני בטוחה שתהנו לכם בסופ"ש...לא פחות מהמסיבה. מה שבטוח תהיו חסרים יישרוף גם יישרוף אך מבטיחה לך כי ליידי S לא תתן לדוגי שלנו לחזור ללא חיוך ענק שמרוח לו על כל הפרצוף יקיריי, נתגעגע מאוד |
|