קטלב(מתחלף) |
לפני שנה •
28 במרץ 2023
לפני שנה •
28 במרץ 2023
קטלב(מתחלף) • 28 במרץ 2023
קטלב כתב/ה: anyzeany כתב/ה: מהמקום האישי שלי, ומילדות שחרטה בי צלקות עמוקות ומחרידות, שעד היום לא התאחו ולא בטוח שהן תתאחנה, אני חושב שאסור לחשוף שום צד מיני/פטישי בפני ילדים.
מבחינתי זה ממש לא רלוונטי על איזו מיניות מדובר, האם זה ונילי או בדסמ"י, והאם זה סטרייטי או להט"בי. כשבוחרים להביא ילדים לעולם, זה מחייב גם לשמור עליהם ולתת להם להגיע בעצמם למיניות שלהם בזמן שלהם. אם תחזור אפילו 200 שנה אחורה, בוודאי אלף שנה, תגלה שההפרדה הזרת בין הספרות לא היתה קיימת. כשכל המשפחה חיה בחדר אחד, איפה אתה מצפה שהילדים יהיו כשההורים עושים סקס? גם היום, במקומות פחות עשירים, לאנשים אין את הפריוויליגה הזאת של הפרדה. אנשים גודלים עם מין ומיניות כחלק אינטגרלי יותר מהחיים שלהם. יותר טוב? יותר רע? אחר. פשוט אחר. אויש, מה הקטע של שגיאות הכתיב שזינקו כולן לתגובה אחת בפורום?! אני מבקש מחילה, רבותי. וגבירותי. |
|
DomiNA O Hera{Sincerelyo} |
לפני שנה •
30 במרץ 2023
לפני שנה •
30 במרץ 2023
DomiNA O Hera{Sincerelyo} • 30 במרץ 2023
תומר ההוא , נהנתי מהתגובות עד שהחלטת לא לשלוט בעצמך ובחרת לרדת נמוך .הקטע שלא ממש הבנת גם על מה אתה מתרעם . פזיז מצידך סורי.
מלבד זאת שרשור נהדר . |
|
Scorpio1120(שולט) |
לפני שנה •
30 במרץ 2023
לפני שנה •
30 במרץ 2023
Scorpio1120(שולט) • 30 במרץ 2023
אין שיטה וכללים שאפשר ללמוד מהן. בכול זוג מסוג זה קיימת "מידה" באיזה מידה השליטה או הכניעה. אך לא אתחמק.. אני נתתי לאשתי שם סודי . ורק כאשר קראתי לה בשם זה , היא נכנסה לשעת הכניעה המושלמת. לפני זה ואחרי זה היינו זוג וונילי לכול דבר.
|
|
Little Bratz |
לפני שנה •
30 במרץ 2023
לפני שנה •
30 במרץ 2023
Little Bratz • 30 במרץ 2023
אין לנו בדסמ מול הילדים, אנחנו לגמרי שווים מול הילדים.
|
|
קרפאצ'ו |
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
קרפאצ'ו • 31 במרץ 2023
כלבונת, את חוזרת על אותה שאלה שקיבלת עליה תשובות מעמיקות. אם לך תהיה האפשרות להביא את הבדסמ גם בפני הילדים שלך (אני מבין משאלותייך שכרגע את ללא ילדים) אז זה לגמרי שלך ולכי על זה. אין פה נכון או לא נכון צודק או לא צודק...
|
|
juliette(נשלטת) |
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
juliette(נשלטת) • 31 במרץ 2023
אז קודם כל מערכת יחסים מבוססת בדסמ לא חייבת להתבטא ב'אדוני' ו'גבירתי' ביום יום.
ניסינו פעם לעשות נסיעה לנופש (הרבה לפני הילדים) במוד של בדסם וזה נשבר כבר באוטו... כי מערכת יחסים בריאה ושגרת חיים לא יחזיקו לאורך זמן את האטריבוטיקה של 'אדוני'. כאילו בעיניי זה קצת מגוחך, כן מצחיק, אבל מאבד את 'קדושת המערכת מבוססת שליטה' - ' תקנה לחם, מאסטר!' , 'תאסוף את הילד מהחוג, מאסטר!' או 'תקני חלב, כלבה', 'תעזור לי להזיז את הארון, מאסטר!', 'כמה פעמים ביקשתי לא לשים כביסה צבעונית בסל של לבנה, מאסטר!' דה..... הרי בסופו של דבר ברור שהמערכת יחסים בריאה ההחלטות יתקבלו יחד מתוך כבוד. כאילו אני לא רואה מצב בו המאסטר יחליט בעצמו על רכישת דירה או לי לא תהיה זכות להשפיע על איזה רכב לקנות לי... לגבי הילדים. כשהם צעירים אז ברור שכל מה קשור למין מחוץ לתחום. ילדים לרוב בכלל לא מודעים לזה וזה לא מעניין אותם. כשהם מתחילים להתבגר יש בעיה מעשית. הם ישנים בשעות מאוחרות ושומעים את הכל. כך שסשן קולני יכול להיות רק בחופש בלי הילדים או כשהמלדים בטיול שנתי או ישנים אצל חברים. כמובן שאפשר לעבור לפעילויות שקטות יותר יש לא מעט. וכמו שאמהות יהודיות במצרים לימדו את התינוקות לבכות בשקט (לפי האגדה) גם לומדים לא להוציא קולות תוך כדי.... חשיפה בפני הילדים - זה לא עינינם. כשישאלו כמובן אסביר את הכל בלי להסתיר, אני בעד חופש מידע, אבל לא תמיד המידע מתאים לגיל הילד ובשלות שלו להבין את הכל בצורה נכונה (כבר מכינה את עצמי מה יקרה כשימצאו את ה'ציוד' בארון). |
|
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} |
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} • 31 במרץ 2023
juliette כתב/ה: אז קודם כל מערכת יחסים מבוססת בדסמ לא חייבת להתבטא ב'אדוני' ו'גבירתי' ביום יום.
ניסינו פעם לעשות נסיעה לנופש (הרבה לפני הילדים) במוד של בדסם וזה נשבר כבר באוטו... כי מערכת יחסים בריאה ושגרת חיים לא יחזיקו לאורך זמן את האטריבוטיקה של 'אדוני'. כאילו בעיניי זה קצת מגוחך, כן מצחיק, אבל מאבד את 'קדושת המערכת מבוססת שליטה' - ' תקנה לחם, מאסטר!' , 'תאסוף את הילד מהחוג, מאסטר!' או 'תקני חלב, כלבה', 'תעזור לי להזיז את הארון, מאסטר!', 'כמה פעמים ביקשתי לא לשים כביסה צבעונית בסל של לבנה, מאסטר!' דה..... הרי בסופו של דבר ברור שהמערכת יחסים בריאה ההחלטות יתקבלו יחד מתוך כבוד. כאילו אני לא רואה מצב בו המאסטר יחליט בעצמו על רכישת דירה או לי לא תהיה זכות להשפיע על איזה רכב לקנות לי... לגבי הילדים. כשהם צעירים אז ברור שכל מה קשור למין מחוץ לתחום. ילדים לרוב בכלל לא מודעים לזה וזה לא מעניין אותם. כשהם מתחילים להתבגר יש בעיה מעשית. הם ישנים בשעות מאוחרות ושומעים את הכל. כך שסשן קולני יכול להיות רק בחופש בלי הילדים או כשהמלדים בטיול שנתי או ישנים אצל חברים. כמובן שאפשר לעבור לפעילויות שקטות יותר יש לא מעט. וכמו שאמהות יהודיות במצרים לימדו את התינוקות לבכות בשקט (לפי האגדה) גם לומדים לא להוציא קולות תוך כדי.... חשיפה בפני הילדים - זה לא עינינם. כשישאלו כמובן אסביר את הכל בלי להסתיר, אני בעד חופש מידע, אבל לא תמיד המידע מתאים לגיל הילד ובשלות שלו להבין את הכל בצורה נכונה (כבר מכינה את עצמי מה יקרה כשימצאו את ה'ציוד' בארון). נראה שהבדסמ שלכם שונה ממה שאני חווה(וזה בסדר, כן) אצלנו בכל אופן אני כבר 3 שנים מתוך ה4.5 שביחד מכנה אותו לרוב ב"אדוני" ואני אף פעם לא פונה בציווי, אלא בבקשה. הדינמיקה הזו ממש שונה ממה שתיארת, נניח אני יכולה לבקש, "אדוני, תוכל להזיז את הארון עבורי", זה כל כך שגור ואינטואיטיבי אצלי שבכלל לא חשבתי על מה שהצגת כאופציה לפנייה. מהשרשור למדתי שכנראה בבוא היום וכאשר יהיה צאצא, אז נעבור למודל פרוטוקולים שישמור את המקום של הבדסמ ברמה היומיומית כמו שהוא בכל השנים האחרונות אצלנו. וכמובן אני גם איתך בדעה שאם הילד/ה ישאלו אז לשבת ולהסביר(תוהה על אילו הסברים אתן עבור הגילים השונים) . |
|
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
קרפאצ'ו כתב/ה: כלבונת, את חוזרת על אותה שאלה שקיבלת עליה תשובות מעמיקות. אם לך תהיה האפשרות להביא את הבדסמ גם בפני הילדים שלך (אני מבין משאלותייך שכרגע את ללא ילדים) אז זה לגמרי שלך ולכי על זה. אין פה נכון או לא נכון צודק או לא צודק...
קיבלתי תשובות שעזרו לי מאוד להבין איך הזוגיות והבדסמ שלנו יראה אחרי שיהיו ילדים. אופציות שלא חשבנו קודם (כמו פרוטוקולים), התובנות האלו היו בדיוק מה שחיפשתי ולא חשבתי עליהם לבד. בסך הכל מצאתי את הפתרונות המעשיים שחיפשתי בשרשור בעזרת כמה אנשים שנתנו לי פתרונות טובים מאוד, מאוד מרוצה כי זה סגר לי את הפינה הזו שהטרידה אותי. |
|
juliette(נשלטת) |
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
juliette(נשלטת) • 31 במרץ 2023
כלבונת סקרנית כתב/ה: juliette כתב/ה: אז קודם כל מערכת יחסים מבוססת בדסמ לא חייבת להתבטא ב'אדוני' ו'גבירתי' ביום יום.
ניסינו פעם לעשות נסיעה לנופש (הרבה לפני הילדים) במוד של בדסם וזה נשבר כבר באוטו... כי מערכת יחסים בריאה ושגרת חיים לא יחזיקו לאורך זמן את האטריבוטיקה של 'אדוני'. כאילו בעיניי זה קצת מגוחך, כן מצחיק, אבל מאבד את 'קדושת המערכת מבוססת שליטה' - ' תקנה לחם, מאסטר!' , 'תאסוף את הילד מהחוג, מאסטר!' או 'תקני חלב, כלבה', 'תעזור לי להזיז את הארון, מאסטר!', 'כמה פעמים ביקשתי לא לשים כביסה צבעונית בסל של לבנה, מאסטר!' דה..... הרי בסופו של דבר ברור שהמערכת יחסים בריאה ההחלטות יתקבלו יחד מתוך כבוד. כאילו אני לא רואה מצב בו המאסטר יחליט בעצמו על רכישת דירה או לי לא תהיה זכות להשפיע על איזה רכב לקנות לי... לגבי הילדים. כשהם צעירים אז ברור שכל מה קשור למין מחוץ לתחום. ילדים לרוב בכלל לא מודעים לזה וזה לא מעניין אותם. כשהם מתחילים להתבגר יש בעיה מעשית. הם ישנים בשעות מאוחרות ושומעים את הכל. כך שסשן קולני יכול להיות רק בחופש בלי הילדים או כשהמלדים בטיול שנתי או ישנים אצל חברים. כמובן שאפשר לעבור לפעילויות שקטות יותר יש לא מעט. וכמו שאמהות יהודיות במצרים לימדו את התינוקות לבכות בשקט (לפי האגדה) גם לומדים לא להוציא קולות תוך כדי.... חשיפה בפני הילדים - זה לא עינינם. כשישאלו כמובן אסביר את הכל בלי להסתיר, אני בעד חופש מידע, אבל לא תמיד המידע מתאים לגיל הילד ובשלות שלו להבין את הכל בצורה נכונה (כבר מכינה את עצמי מה יקרה כשימצאו את ה'ציוד' בארון). נראה שהבדסמ שלכם שונה ממה שאני חווה(וזה בסדר, כן) אצלנו בכל אופן אני כבר 3 שנים מתוך ה4.5 שביחד מכנה אותו לרוב ב"אדוני" ואני אף פעם לא פונה בציווי, אלא בבקשה. הדינמיקה הזו ממש שונה ממה שתיארת, נניח אני יכולה לבקש, "אדוני, תוכל להזיז את הארון עבורי", זה כל כך שגור ואינטואיטיבי אצלי שבכלל לא חשבתי על מה שהצגת כאופציה לפנייה. מהשרשור למדתי שכנראה בבוא היום וכאשר יהיה צאצא, אז נעבור למודל פרוטוקולים שישמור את המקום של הבדסמ ברמה היומיומית כמו שהוא בכל השנים האחרונות אצלנו. וכמובן אני גם איתך בדעה שאם הילד/ה ישאלו אז לשבת ולהסביר(תוהה על אילו הסברים אתן עבור הגילים השונים) . טוב, תראי אחרי 23 שנים ביחד הדברים באמת שונים. תעשו מה שמרגיש לכם נכון. וכמובן שכל זוג בוחר את הדרך שלו. זה מעולה שאת חושבת על זה. אבל זה גם בסדר שכל הסיפור של בדסמ יזוז טיפה הצידה כשבאים הילדים (כמו שגם לרוב כל המיניות זזה הדיצה לפרק זמן מסויים) העיקר שתחזרו לזה במלאי התשוקה ומחויבות כשתצליחו לישון לילה שלם או לפחות כמה שעות ברצף. תשמרו על הדבר היפה שיש לכם. זה חשוב יותר מכל. |
|
לפני שנה •
31 במרץ 2023
לפני שנה •
31 במרץ 2023
תודה רבה על האינסייט הנוסף ❤️
|
|