Master Bruce |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Master Bruce • 2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני משתדל לא להיות שיפוטי לגבי מה אחרים אוהבים או לא אוהבים.
אז, רק על עצמי לספר ידעתי. לרדת לפרטנריות שלי זה אחד הדברים האהובים עלי. מאד קשה לי להבין מי שלא נהנה מזה. כן גם לי יש דברים מן הסתם שאני פחות מתחברת אבל ככלל תמיד אקשיב,לא אבטל ואשלול ואף אנסה לפתוח את הראש לכך. אבל ווואלה לקבל לא מתאים לי ואז לחשוב שיהיה לי חשק להיפגש שוב זה חוסר מודעות עצמית. מילא אם לא רוצה להמשיך אבל משגע אותי להמשיך ולא מצליח להבין למה לא בא לי כי הוא נהנה. מדהים מצד אחד אני מסכים איתך מצד שני, עדיף לדעת כמה שיותר מוקדם שהוא לא מתאים לך לא ברמה המינית, ולא ברמת המודעות להנאה שלך (שזה, בעצם ברמה מסויימת סוג של אותו הדבר) אני בטוח שלא חסרים לך מחזרים שיעשו לך הרבה יותר טוב בכל הרבדים |
|
NobleSavage |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
NobleSavage • 2 בדצמ׳ 2023
שאלה - את אוהבת למצוץ זין?
|
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess • 2 בדצמ׳ 2023
ז''נ כתב/ה: שאלה - את אוהבת למצוץ זין?
אוהבת אתה מתוק שתדע. |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
BlueBear כתב/ה: Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. אני חושב שאת טועה כשאת הופכת את זה למגדרי. אנשים בכללי הם יצורים נהנתנים. אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. ואני בטוח שבשני המגדרים יש כאלו שאומרים בפירוש שהם לא בעניין וכאלו שעושים את האקט בכל זאת כדי "להחזיר טובה" את חווה את זה מצד אחד ולכן זה נראה לך שרק גברים הם כאלה. הקהל העיקרי של פורנו הוא גברים. מובן שהרוב יהיה מותאם למה שהם מחפשים לראות. שוב, לא מגדרי אלא קפיטליסטי. אתה מבין אבל שהעניין פה זה לא רק הירידה? זה שיש גברים שמרגישים שזה סבבה שהאקט יהיה ממוקד בהם . יכול להיות שזה סבבה אגב לאשה, יש הרבה מאוד פעמים שזה בסדר גמור מיצידי ואף שמחה על כך כנשלטת. אבל חייב להבין מה קורה בצד השני זה לא טרייואלי ולא מובן מאליו. זה מה שמפריע לי יותר מאקט כזה או אחר. כשלאשה אין תליגיטמציה לבקש דברים שהיא רוצה או אוהבת זה לא שווה לשני המינים . מסכים? |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
ז''נ כתב/ה: שאלה - את אוהבת למצוץ זין?
לא רק שאני אוהבת אני אשקיע בהנאה שלו למצוץ זה רק ההתחלה אגרום לו להשתמש בי איך שהוא רוצה ואוהב. אבל זה תהליך לא קורה בפעם אחת כשיש קשר וחיבור לא סתם כך. |
|
Menta(שולטת) |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Menta(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2023
BlueBear כתב/ה: Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. אני חושב שאת טועה כשאת הופכת את זה למגדרי. אנשים בכללי הם יצורים נהנתנים. אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. ואני בטוח שבשני המגדרים יש כאלו שאומרים בפירוש שהם לא בעניין וכאלו שעושים את האקט בכל זאת כדי "להחזיר טובה" את חווה את זה מצד אחד ולכן זה נראה לך שרק גברים הם כאלה. הקהל העיקרי של פורנו הוא גברים. מובן שהרוב יהיה מותאם למה שהם מחפשים לראות. שוב, לא מגדרי אלא קפיטליסטי. אתה בטוח? על סמך מה אתה כ"כ בטוח? אתה אומר שהדעה שלי מושפעת מהחווייה שלי כאישה. על מה הדעה שלך מבוססת אם לא על החוויה שלך כגבר? |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Master Bruce כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני משתדל לא להיות שיפוטי לגבי מה אחרים אוהבים או לא אוהבים.
אז, רק על עצמי לספר ידעתי. לרדת לפרטנריות שלי זה אחד הדברים האהובים עלי. מאד קשה לי להבין מי שלא נהנה מזה. כן גם לי יש דברים מן הסתם שאני פחות מתחברת אבל ככלל תמיד אקשיב,לא אבטל ואשלול ואף אנסה לפתוח את הראש לכך. אבל ווואלה לקבל לא מתאים לי ואז לחשוב שיהיה לי חשק להיפגש שוב זה חוסר מודעות עצמית. מילא אם לא רוצה להמשיך אבל משגע אותי להמשיך ולא מצליח להבין למה לא בא לי כי הוא נהנה. מדהים מצד אחד אני מסכים איתך מצד שני, עדיף לדעת כמה שיותר מוקדם שהוא לא מתאים לך לא ברמה המינית, ולא ברמת המודעות להנאה שלך (שזה, בעצם ברמה מסויימת סוג של אותו הדבר) אני בטוח שלא חסרים לך מחזרים שיעשו לך הרבה יותר טוב בכל הרבדים צודק אני מנסה לתת צאנס .. לא תמיד מרגישה בנוח לשאול משהו כמו אתה אוהב לרדת לפני שנפגשים. עכשיו למשל הוא שוב ניסה לדבר איתי ואפילו אמר שהוא מוכן לרדת לי רק שאפגש איתו חח אבל זה כזה טנאוף שאמר לי שהוא לא אוהב לרדת שאין לי מוטיבציה בכלל להפגש שוב. התרגלתי לירידות טרוף מה אני אעשה😄 אני מקווה שהוא למד מזה משהו ולא שהוא "חייב" לרדת שהוא צריך לשמור על פתיחות בייחוד אם הוא רוצה להמשיך. |
|
BlueBear |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
BlueBear • 2 בדצמ׳ 2023
Menta כתב/ה: BlueBear כתב/ה: Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. אני חושב שאת טועה כשאת הופכת את זה למגדרי. אנשים בכללי הם יצורים נהנתנים. אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. ואני בטוח שבשני המגדרים יש כאלו שאומרים בפירוש שהם לא בעניין וכאלו שעושים את האקט בכל זאת כדי "להחזיר טובה" את חווה את זה מצד אחד ולכן זה נראה לך שרק גברים הם כאלה. הקהל העיקרי של פורנו הוא גברים. מובן שהרוב יהיה מותאם למה שהם מחפשים לראות. שוב, לא מגדרי אלא קפיטליסטי. אתה בטוח? על סמך מה אתה כ"כ בטוח? אתה אומר שהדעה שלי מושפעת מהחווייה שלי כאישה. על מה הדעה שלך מבוססת אם לא על החוויה שלך כגבר? כן אני בטוח שיש אנשים בשני המגדרים שלא אוהבים לרדת ושיש אנשים בשני המגדרים שלא מוכנים להחזיר טובה. האם היחס של אנשים כאלה שווים בין המגדרים? אין לי מושג. אנשים שמצפים רק לקבל אוראלי בלי לתת, זה אנשים שלמדו זאת מהחוויות שלהם. ככה הרגילו אותם. זה לא בגלל שהם גברים. אני למשל, שכבר אמרתי שאני לא אוהב לרדת, לא אדרוש מהבחורה לרדת לי. לא על זה יפול הקשר. אני כן אבדוק אם זה משהו שהיא בעניין כי היא פשוט אוהבת את זה בעצמה. אני לא אצפה שהיא תרצה ותאהב לרדת כי היא אישה. |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
BlueBear כתב/ה: Menta כתב/ה: BlueBear כתב/ה: Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. אני חושב שאת טועה כשאת הופכת את זה למגדרי. אנשים בכללי הם יצורים נהנתנים. אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. ואני בטוח שבשני המגדרים יש כאלו שאומרים בפירוש שהם לא בעניין וכאלו שעושים את האקט בכל זאת כדי "להחזיר טובה" את חווה את זה מצד אחד ולכן זה נראה לך שרק גברים הם כאלה. הקהל העיקרי של פורנו הוא גברים. מובן שהרוב יהיה מותאם למה שהם מחפשים לראות. שוב, לא מגדרי אלא קפיטליסטי. אתה בטוח? על סמך מה אתה כ"כ בטוח? אתה אומר שהדעה שלי מושפעת מהחווייה שלי כאישה. על מה הדעה שלך מבוססת אם לא על החוויה שלך כגבר? כן אני בטוח שיש אנשים בשני המגדרים שלא אוהבים לרדת ושיש אנשים בשני המגדרים שלא מוכנים להחזיר טובה. האם היחס של אנשים כאלה שווים בין המגדרים? אין לי מושג. אנשים שמצפים רק לקבל אוראלי בלי לתת, זה אנשים שלמדו זאת מהחוויות שלהם. ככה הרגילו אותם. זה לא בגלל שהם גברים. אני למשל, שכבר אמרתי שאני לא אוהב לרדת, לא אדרוש מהבחורה לרדת לי. לא על זה יפול הקשר. אני כן אבדוק אם זה משהו שהיא בעניין כי היא פשוט אוהבת את זה בעצמה. אני לא אצפה שהיא תרצה ותאהב לרדת כי היא אישה. אני חושבת שבתור גבר אתה לא מבין שנשים חיות בעולם שהוא סביב הגברים הם החזקים אותם צריך לספק ולשרת וכו אני מדברת גם על יומיום לא רק על סקס כי לזה העולם מחנך ברמות ומינינוים שונים בכל מקום אבל זה קיים עדיין . "הרגילו אותם" כי האשה לא העזה לבקש והוא כמובן לא חשב להציע. מכאן בדיוק הפוסט שלי נובע אם זה לא היה ברור מהתחלה. |
|
Menta(שולטת) |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Menta(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2023
[quote="BlueBear"][quote="Menta"][quote="BlueBear"]
Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. כתבת: אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. לגבי האמירה הזו אני בטוחה במאת האחוזים שאתה טועה. משיחות עם גברים ונשים. |
|