mister z(שולט) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לפנויים/ת
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
mister z(שולט) • 11 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? וואו בחיי שאני לא יודעת איך להגיב לזה זה הגיון מאוד מוזר. 1. אתה אומר שאתה מקיים אורח חיים דתי וזה לא מסתדר עם בדסם. אז מה זה אומר בדיוק? שאתה מתכוון לוותר עם הבדסם כשתתחתן או לבגוד באשתך עם מישהי בדסמית? כי זה מאוד מסתדר עם הדת😂 2. מזה קשור לילדים ? מה אין זוגות בדסמים עם ילדים? ברור שכן. וכמו שאתה לא מכניס אותם לחדר שינה בעת יחסי מין או נושאים אחרים שלא מתאימים לילדים כנל בבדסם. בזה שהילדים לומדים מהמעשים שלנו אתה מאוד צודק. אם אתה לא שלם עם מי שאתה - אל תעשה ילדים יקירי הם יבינו זאת ילדים הם חכמים צריך לדעת איך ומה לתקשר להם ולא נשמע שאתה שם אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי 1. לא אמרתי ש "בדסם" לא מסתדר עם הדת אמרתי רק שהסיכוי למצוא מישהי דתייה בגיל הרלוונטי שנרצה להתחתן וגם תאהב "בדסמ" קלוש ולכן אני מתכוון להתנזר לחלוטין מכל מה שקשור לבדסמ (כולל האתר הזה ) כאשר אני ימצא את האחת אני בשום מצב לא מתכוון לבגוד באמון 2. לגביי ילדים לגביי זוגות בדסמים אני באמת לא יודע אני רק אמרתי שבניגוד למה שקורה אצל רוב הזוגות בחדר המיטות דינמיקות בדסמיות לרוב משתלבות גם בחיים עצמם דבר שעלול להתפרש מהצד גם מבלי להתכוון לכך כאלימות לכל דבר ואחרי כל זה אני מודה שבתור רווק ללא ילדים אני באמת לא יודע איך ומה לתקשר להם ...(מקווה שאני יצליח רק להבין בזמן אם אתה באמת בדסמי וחושב שתצליח לחיות עם מישהי וניל אז עדיף שתתחיל לקנות הרבה פופוקורן שיהיה לך לסרט שאתה חי בו שמת לב כמה גברים נשואים יש פה באתר? למה אתה חושב שהם פה? תפנה לכמה תשאל אותם בשביל הקטע אי אפשר להתחתן רק מהראש ולחשוב שזה יעבוד, ילדון באמת יש בוגדים רבים באתר אבל בוגדים יש בכל מקום גברים תמיד בגדו ותמיד יבגדו כי זו הביולוגיה שלנו אבל למרות זאת כל הצווליזציה המערבית התבססה על העקרון שהאדם יכול לשלוט בטבע ולא להכנע לדחפים שלו אני לא מתחתן רק מהראש אני רוצה להתחתן מאהבה אני פשוט מקבל את הצורך לחבוש את ייצרי אם נזירים מצליחים לחיות חיים שלמים ללא אישה אני יצליח (אני מקווה) לחיות ללא שוט ביד נב תודה רבה כבר הרבה זמן לא קראו לי ילדון ..זה גרם לי להרגיש צעיר לרגע... 28 זה צעיר 😘 מאוד הייתי אומרת. נכון יש בוגדים בכל מקום , פה הם מחפשים את הייצר הבדסמי שחסר להם כי בחרו אשה ונילית לחיים עלפני בדסמית שככל הנראה יותר תואמת להם מבחינה מינית לפחות. צריך אהבה צריך חיבור מנטאלי וצריך גם התאמה מינית מי שרואה לנכון לדלג על זה ייתקל בבעיה ממה שראיתי לפחות. אנחנו פשוט לא רואים את החיים אותו הדבר מרגיש לי שאתה סותר את עצמך . אם הביולוגיה היא לא להיות מונגמי אז מה המטרה להתחתן? אפשר להביא ילדים גם בלי להתחתן. אתה חושב שילדים יהיו מאושרים בבית שההורים אינם אוהבים אחד תשניה? התשובה היא חד משמעית לא והורים שלא נמשכים אחד לשניה אין להם זוגיות בריאה והילדים מרגישים הכל. אתה באמת חושב שתוכל לדחוק את היצרים שלך כל החיים? זה הרבה זמן כל החיים. חושב שזה בריא? שזה נורמלי? אנחנו בני אדם לא רובוטים זה סיפור שאתה מספר לעצמך כדי לבנות את החיים שמצפים ממך והכניסו לך לראש. אולי נפגש עוד כמה שנים בכלוב תספר לי איך עבדה התוכנית שלך להגיד שאנשים בוגדים בגלל שיש להם צורך מיני זה כמו להגיד שמישהו גונב כרטיסי אשראי כי הוא חש צורך לבזבז כסף זה אולי נכון אבל מתעלם מהשאלה החוקית והמוסרית של המעשה לגביי הביולוגיה יש מספר מחקרים ומאמרים שבדקו גורמים שונים החל מגודל האשכים (אשכים גדולים דרושים על מנת להרביע מספר רב של נקבות) ועד סקירות גנטיות שחיפשו גנים מונגמים רוב המחקרים מראים שאבולוציונית בני אדם זכרים אמורים לחפש מספר רב של נקבות להתרבות למרות כל זה יש לי אמונה ביכולת של החברה לגרום לאדם להשתלט על הדחפים ולא להתנהג כמו חיה לגביי חתונה לדעתי יש סיבות רבות להתחתן העובדה שיש לי במוח מסיבה לא ידועה קשר בין הנאה מינית לכאב של אחרים לא מחייבת אותי לחיות בבדידות ולא אומרת שאני לא יימשך ולא יוכל לאהוב מישהי שלא נהנת מכאב אני לא יודע אם הצליח להתגבר על הדחפים שלי לכל החיים וגם לא אם זה בריא (מה נורמלי לא מעניין אותי) אני רק יודע שאני מתכוון לנסות ובמידה שאני לא יכול במקרה הכי גרוע אני יתגרש אני לא הולך לוותר מראש רק בגלל שזה קשה לגביי הסיפורים בסופו של דבר בחרתי לחיות בחברה מסויימת שיש לה חוקים מסויימים אף אחד לא שטף לי את הראש ולא סיפרו לי סיפורים את לא חייבת להסכים איתי אבל זו הדרך שלי |
|
VioletEnigma(מתחלפת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
VioletEnigma(מתחלפת) • 11 בנוב׳ 2024
מאמינה שזה צורך ברוב המקרים, להיות חלק מהנורמה הונילית בחוץ ובדסמית בבית.. לעיתים אולי לתת את המקום בחוץ אבל לא באופן מוחצן אלא דברים קטנים ואישיים
|
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לפנויים/ת
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 12 בנוב׳ 2024
mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? וואו בחיי שאני לא יודעת איך להגיב לזה זה הגיון מאוד מוזר. 1. אתה אומר שאתה מקיים אורח חיים דתי וזה לא מסתדר עם בדסם. אז מה זה אומר בדיוק? שאתה מתכוון לוותר עם הבדסם כשתתחתן או לבגוד באשתך עם מישהי בדסמית? כי זה מאוד מסתדר עם הדת😂 2. מזה קשור לילדים ? מה אין זוגות בדסמים עם ילדים? ברור שכן. וכמו שאתה לא מכניס אותם לחדר שינה בעת יחסי מין או נושאים אחרים שלא מתאימים לילדים כנל בבדסם. בזה שהילדים לומדים מהמעשים שלנו אתה מאוד צודק. אם אתה לא שלם עם מי שאתה - אל תעשה ילדים יקירי הם יבינו זאת ילדים הם חכמים צריך לדעת איך ומה לתקשר להם ולא נשמע שאתה שם אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי 1. לא אמרתי ש "בדסם" לא מסתדר עם הדת אמרתי רק שהסיכוי למצוא מישהי דתייה בגיל הרלוונטי שנרצה להתחתן וגם תאהב "בדסמ" קלוש ולכן אני מתכוון להתנזר לחלוטין מכל מה שקשור לבדסמ (כולל האתר הזה ) כאשר אני ימצא את האחת אני בשום מצב לא מתכוון לבגוד באמון 2. לגביי ילדים לגביי זוגות בדסמים אני באמת לא יודע אני רק אמרתי שבניגוד למה שקורה אצל רוב הזוגות בחדר המיטות דינמיקות בדסמיות לרוב משתלבות גם בחיים עצמם דבר שעלול להתפרש מהצד גם מבלי להתכוון לכך כאלימות לכל דבר ואחרי כל זה אני מודה שבתור רווק ללא ילדים אני באמת לא יודע איך ומה לתקשר להם ...(מקווה שאני יצליח רק להבין בזמן אם אתה באמת בדסמי וחושב שתצליח לחיות עם מישהי וניל אז עדיף שתתחיל לקנות הרבה פופוקורן שיהיה לך לסרט שאתה חי בו שמת לב כמה גברים נשואים יש פה באתר? למה אתה חושב שהם פה? תפנה לכמה תשאל אותם בשביל הקטע אי אפשר להתחתן רק מהראש ולחשוב שזה יעבוד, ילדון באמת יש בוגדים רבים באתר אבל בוגדים יש בכל מקום גברים תמיד בגדו ותמיד יבגדו כי זו הביולוגיה שלנו אבל למרות זאת כל הצווליזציה המערבית התבססה על העקרון שהאדם יכול לשלוט בטבע ולא להכנע לדחפים שלו אני לא מתחתן רק מהראש אני רוצה להתחתן מאהבה אני פשוט מקבל את הצורך לחבוש את ייצרי אם נזירים מצליחים לחיות חיים שלמים ללא אישה אני יצליח (אני מקווה) לחיות ללא שוט ביד נב תודה רבה כבר הרבה זמן לא קראו לי ילדון ..זה גרם לי להרגיש צעיר לרגע... 28 זה צעיר 😘 מאוד הייתי אומרת. נכון יש בוגדים בכל מקום , פה הם מחפשים את הייצר הבדסמי שחסר להם כי בחרו אשה ונילית לחיים עלפני בדסמית שככל הנראה יותר תואמת להם מבחינה מינית לפחות. צריך אהבה צריך חיבור מנטאלי וצריך גם התאמה מינית מי שרואה לנכון לדלג על זה ייתקל בבעיה ממה שראיתי לפחות. אנחנו פשוט לא רואים את החיים אותו הדבר מרגיש לי שאתה סותר את עצמך . אם הביולוגיה היא לא להיות מונגמי אז מה המטרה להתחתן? אפשר להביא ילדים גם בלי להתחתן. אתה חושב שילדים יהיו מאושרים בבית שההורים אינם אוהבים אחד תשניה? התשובה היא חד משמעית לא והורים שלא נמשכים אחד לשניה אין להם זוגיות בריאה והילדים מרגישים הכל. אתה באמת חושב שתוכל לדחוק את היצרים שלך כל החיים? זה הרבה זמן כל החיים. חושב שזה בריא? שזה נורמלי? אנחנו בני אדם לא רובוטים זה סיפור שאתה מספר לעצמך כדי לבנות את החיים שמצפים ממך והכניסו לך לראש. אולי נפגש עוד כמה שנים בכלוב תספר לי איך עבדה התוכנית שלך להגיד שאנשים בוגדים בגלל שיש להם צורך מיני זה כמו להגיד שמישהו גונב כרטיסי אשראי כי הוא חש צורך לבזבז כסף זה אולי נכון אבל מתעלם מהשאלה החוקית והמוסרית של המעשה לגביי הביולוגיה יש מספר מחקרים ומאמרים שבדקו גורמים שונים החל מגודל האשכים (אשכים גדולים דרושים על מנת להרביע מספר רב של נקבות) ועד סקירות גנטיות שחיפשו גנים מונגמים רוב המחקרים מראים שאבולוציונית בני אדם זכרים אמורים לחפש מספר רב של נקבות להתרבות למרות כל זה יש לי אמונה ביכולת של החברה לגרום לאדם להשתלט על הדחפים ולא להתנהג כמו חיה לגביי חתונה לדעתי יש סיבות רבות להתחתן העובדה שיש לי במוח מסיבה לא ידועה קשר בין הנאה מינית לכאב של אחרים לא מחייבת אותי לחיות בבדידות ולא אומרת שאני לא יימשך ולא יוכל לאהוב מישהי שלא נהנת מכאב אני לא יודע אם הצליח להתגבר על הדחפים שלי לכל החיים וגם לא אם זה בריא (מה נורמלי לא מעניין אותי) אני רק יודע שאני מתכוון לנסות ובמידה שאני לא יכול במקרה הכי גרוע אני יתגרש אני לא הולך לוותר מראש רק בגלל שזה קשה לגביי הסיפורים בסופו של דבר בחרתי לחיות בחברה מסויימת שיש לה חוקים מסויימים אף אחד לא שטף לי את הראש ולא סיפרו לי סיפורים את לא חייבת להסכים איתי אבל זו הדרך שלי תשים לב שלא אמרתי מה נכון ומה לא אמרתי שאתה סותר את עצמך כמעט בכל הנושאים שהעלאת. אתה מאמין ב x אבל מרגיש y וזה משהו שאני נתקלת בו הרבה בשיחות עם גברים כאן שלמעשה אינם מאושרים במערכת יחסים בדיוק מהסיבה הזו. וכשאני שואלת אותם הם חשבו בדיוק כמוך שיצליחו להדחיק את מה שהם מרגישים. אני הייתי מציעה שתנסה לשוחח איתם רק כדי לקבל פרספקטיבה . אם תפעל נגד מה שאתה מרגיש אני יכולה להבטיח לך שתתגרש או לפחות שתסבול. זה לא אומר שאתה צריך להיות רווק לנצח יש נשים שמרגישות כמוך פשוט צריך למצוא אותן. אבל אתה רוצה למצוא מישהי "מקובלת" על החברה וזו דעתי אתה לא חייב לקבל בהצלחה |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
ועוד דבר misterZ
שלא תחשוב שמטריד אותי זה האושר האישי שלך פה. זה כל האנשים שאתה הולך לפגוע בהם בדרך אישתך הונילית לעתיד שמן הסתם אתה הולך להסתיר את הנטיות שלך ממנה. הילדים שאתה הולך להביא לנישואים האלה וכנראה שגם במשפחות של שניכם. אבל מה כל זה חשוב, הכי חשוב שתחקור את האושר האישי שלך ולא משנה במי אתה פוגע בדרך נכון ? יש לזה שם סוציומט. אני מסיימת פה תדיון אתך וכולי תקווה השיחה הזו טיפה עוררה אצלך משהו. |
|
נשלט מחפש קשר |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
נשלט מחפש קשר • 12 בנוב׳ 2024
כן....
|
|
שועל קרבות ותיק(נשלט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
שועל קרבות ותיק(נשלט) • 12 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: אז הסיבה שהעלאתי את השאלה היא שנתקלתי בכלמיני שיחות (עם גברים..)
שהם מפרידים בדסם מזוגיות ולטענתם אי אפשר לשלב אז סיקרן אותי להבין את ההגיון (או חוסר הגיון) שעומד מאחורי זה. בנתיים רואה שאין להם אומץ לענות😊 זה כנראה עדיין אנשים שלא שלמים עם עצמם. זה על אותו משקל של אם היא אוהבת אנאלי או "זונה במיטה" אז זה לא בחורה לחתונה. שאתה מתבגר אתה מבין שתכלס זה השילוב המושלם אז שאמרתי, יצאו ילדים. |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
שועל קרבות ותיק כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: אז הסיבה שהעלאתי את השאלה היא שנתקלתי בכלמיני שיחות (עם גברים..)
שהם מפרידים בדסם מזוגיות ולטענתם אי אפשר לשלב אז סיקרן אותי להבין את ההגיון (או חוסר הגיון) שעומד מאחורי זה. בנתיים רואה שאין להם אומץ לענות😊 זה כנראה עדיין אנשים שלא שלמים עם עצמם. זה על אותו משקל של אם היא אוהבת אנאלי או "זונה במיטה" אז זה לא בחורה לחתונה. שאתה מתבגר אתה מבין שתכלס זה השילוב המושלם אז שאמרתי, יצאו ילדים. אז אם אלו היו ילדים לא הייתי מתרגשת מזה אבל שים לב שאנחנו בקטגוריה של 40 פלוס. אבל לצערי אתה אכן צודק אמר פה מישהו תסביך מדונה- זונה יש דבר כזה. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: חי בזוגיות ובבדסמ עם פלאפ מאז שהכרנו דרך ערוץ IRC שקדם לכלוב ונוסד גם הוא ע"י כלובי.
25 שנים... כיף לשמוע מעניין אם כיום זה אפשרי ויוצא קשר כזה מכלובי או שפעם היה אחרת הניחוש שלי הוא שמרבית מי שמוצאים, מפסיקים לכתוב בכלוב, לפחות לכמה שנים... בכל מקרה, לדעתי למי שיודעים שהם בדסמיים או מפנטזים על בדסמ עדיף לחפש במקומות שבהם יש עוד אנשים בדסמיים. בנוסף לאתרים ולרשתות החברתיות יש גם מאנצ'ים שבהם נפגשים פנים אל פנים עם עוד אנשים. |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 12 בנוב׳ 2024
אהבתי שיש כאן דיון על בגידות מכיוון שהנושא הזה בדרך כלל טאבו.
מצד יחד בגידה נחשבת כקו אדום עבור רוב האנשים ומצד שני רוב האנשים בוגדים. ליישב את שתי התצפיות האלה זה דיון מרתק |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 13 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה: אהבתי שיש כאן דיון על בגידות מכיוון שהנושא הזה בדרך כלל טאבו.
מצד יחד בגידה נחשבת כקו אדום עבור רוב האנשים ומצד שני רוב האנשים בוגדים. ליישב את שתי התצפיות האלה זה דיון מרתק שמחתי שאהבת מעניין למה בוגדים , האם באמת בני אדם לא נועדו למונוגמיה או בגלל שאינם יודעים לנהל מערכת יחסים בריאה ופתוחה. אני שואפת לזוגיות שבה אנו פתוחים ומשתפים פנטזיות ואולי כאלה שבהם משתפים פרטנרים נוספים. (אם אנחנו בנושא מיניות) כשאני מאוהבת *באמת* אני רוצה רק אותו אבל כן פתוחה לפנטזיות ורוצה מישהו שירגיש ככה גם כלפי ולא ירגיש צורך לבגוד. נשמע ריאלי? |
|