![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
אשת חיל
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
Fuck You כתב/ה: הכלוב עבורי זהו קודם כל מקום לביטוי עצמי.. אמיתי, אין לי שמץ של מושג אח לא המקום הזה איפה כן הייתי כותבת כל כך בכנות ומצד שני דיסקרטית.
אני לא אגיד שאני נגד הכרויות, ממש לא, יחד עם זאת, זה כן אמור להיות גם מהמקום שלי.. אני מקבלת ים פניות מגברים כל יום, אני גם עונה בנימוס שאני לא מעוניינת או שהוא בכלל לא מה שאני והוא מחפשים, אבל, כשאני עונה לגברים כי לא רוצה להכיר כרגע ושיהיה לו בהצלחה-שערי הגיהנום נפתחו. הם ממשיכים לכתוב, לא מעניין אותם הסירוב שלי, ואם אני לא עונה הם מקבלים את זה נורא קשה, הרבה פעמים אני נתקלת בלעג בבלוג שלי ע״י אותם ״המסורבים״, ילדים עם אגו מנופח וזה בכלל לא נעים.אז סיימתי לענות. הפעמים היחידות שאני יכולה לענות זה רק אם אני לדעתי כמובן, נתקלתי באדם עם חוסר ביטחון עצמי , לכן אני באמת משתדלת להיות מאוד עדינה איתו. אני אישית מחפשת לבד, אם יש גבר שלפי הפרופיל או הבלוג אני חושבת שיש משהו משותף-אני אפנה אליו לבד. אז לשלאלתך, האם זה מועיל לי אישית- כן ולא.. תלוי באיזו תקופה אני, תלוי אם האדם מתאים לי … אני מבינה שהחיפוש שלי הרבה יותר ״מאתגר״, כי אני לא נשלטת והרבה גברים פונים אלי כי הם חושבים שאני כן. זה בהחלט מועיל לי מבחינת הכתיבה בבלוג.. לפעמים, זה ממש נותן לי אוויר קצת. אני מאחלת לך למצוא את מה שאתה מחפש 🙏 תודה על התשובה המנומקת, מבין אותך וזה עצוב ודי עלוב שכשאומרים לא זה לא נגמר שם. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
ללג - The space(שולטת) • 12 במרץ 2025
פתחתי טינדר לפני כמה ימים
יש לי 2,200 פניות אחרי שמחקתי 600 בערך זה יעיל ? הרבה פחות … למעט התמונה שחוסך |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
גם הטינדר והאפליקציות
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
ללג - The space כתב/ה: פתחתי טינדר לפני כמה ימים
יש לי 2,200 פניות אחרי שמחקתי 600 בערך זה יעיל ? הרבה פחות … למעט התמונה שחוסך מוטות בצורה לא נכונה ויוצרת מציאות רעה של היצע וביקוש |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 במרץ 2025
מה כן יעיל? קשה למצוא אהבה.
אני הכרתי את בעלי פה, אבל זה לא התחיל מהודעות, זה התחיל מבלוגים. הוא אהב את מה שאני כתבתי ואני אהבתי את מה שהוא כתב. ולפניו הכרתי חברים ממש טובים שאהבתי נורא במשך הרבה שנים. בשבילי הכלוב היה יעיל ועדיין יעיל. איפה עוד אני יכולה לכתוב על דילמות של יחסי שליטה? איפה עוד אפשר להיות מי שאנחנו, עם כל החלקים? בכל מקום אחר אני מפורקת. אני לא יודעת אם אתה כותב בלוג, אבל אתה רהוט וזאת תמיד התחלה טובה. נשים (בהכללה) סאקריות של כתיבה טובה. אני חושבת שבאמת לשלוח הודעות לא יעבוד, כי הנשים מוצפות. (סליחה שעניתי למשהו שאולי בכלל לא ענייני, התחשק לי… ) |
10
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
הוא(שולט) • 12 במרץ 2025
נשים באופן גורף סאקריות
![]() |
0