צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מעקב אחר הנשלט, מה זה עושה לכם?

Maze the Kawaiit​(נשלטת)​{Pain}
לפני 10 חודשים • 22 במרץ 2025
למען האמת, כמי שנמצאת במערכת יחסים שנהיית יותר ויותר טוטאלית מיום ליום, בהיקפי השליטה והדיווחים, יש בזה משהו מתוק כהוספה למערכת יחסים קיימת.

כפי שכתבו לפניי, זה היבט נחמד להוסיף שיכול להגיע בנוסף לשליטה מנטלית ולא במקום.

בהנחה ויש לכם חיבור עמוק, אמון מלא במי שמולכם שלא ינצל מידע לרעה, באקט של שיתוף מקום באופן רציף יש משהו מרגיע.
אם חלילה יש פיגוע בעיר שיודע שנמצאת או בדרכים בתחבורה ציבורית, בדקה הוא מסתכל איפה אני ויודע שהרכוש שלו בסדר. זה מאוד מרגיע.
גם אם פתאום לא עונה לו הרבה זמן, הוא יכול להסתכל שהכל בסדר ואם אי פעם יהיה צורך גם להגיע לשם.

אם מערכת היחסים גם ככה כוללת דיווחים וגילוי מלא של המיקומים, זה רק גאדג'ט שיכול להקל בעת הצורך, לא יותר מזה (לא בא כחלופה לשיח ואישורים, הכל שאלה של מה שני הצדדים מעדיפים).
האנשה עצמית​(קינקי)
לפני 10 חודשים • 24 במרץ 2025
עד גבול מסוים לדעתי.

יש דברים שנשמעים מדליקים ונחשקים, כמו זה, רק שזה יכול להפוך לכדור שלג לא נעים לדעתי.

יש שלדים שעדיף להשאיר בארון.
N e l l aחשבון מאומת
N e l l aחשבון מאומת
לפני 9 חודשים • 16 במאי 2025
N e l l aחשבון מאומת • 16 במאי 2025
זה הדבר הכי סקסי שיש.

לא יןדעת.איך זה לשולט,אבל כנשלטת זה הדבר הכי סקסי לדעת שהוא שם בכל רגע נתון. 😍🫠
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 16 במאי 2025
N e l l a כתב/ה:
זה הדבר הכי סקסי שיש.

לא יןדעת.איך זה לשולט,אבל כנשלטת זה הדבר הכי סקסי לדעת שהוא שם בכל רגע נתון. 😍🫠

זה ככה גם לשולט, מניסיון 🤤
N e l l aחשבון מאומת
N e l l aחשבון מאומת
N e l l aחשבון מאומת • 16 במאי 2025
זה ככה גם לשולט, מניסיון 🤤[/quote]

😍😍😍
Hominis
Hominis • 16 במאי 2025
אז בנוסף לווטסאפ, טלגרם, טוויטר, אימייל עבודה, אימייל פרטי, אימייל שליטה, האפליקציה של סונול, פז ודלק, סופרסל, קרפור, הילדים, שיחות טלפון וחירבון מזדמן - גם על זה אני צריך לשבת עכשיו?
אם יש צורך או פטיש אישי של השותפה שלי לעניין אז בכיף. אותי עצמי זה לא מעניין בכלל, ואני חושב שהדרישה לדווח או לקבל רשות היא הרבה יותר משמעותית ממעקב אוטומטי באפליקציה.
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 16 במאי 2025
Hominis כתב/ה:
אז בנוסף לווטסאפ, טלגרם, טוויטר, אימייל עבודה, אימייל פרטי, אימייל שליטה, האפליקציה של סונול, פז ודלק, סופרסל, קרפור, הילדים, שיחות טלפון וחירבון מזדמן - גם על זה אני צריך לשבת עכשיו?
אם יש צורך או פטיש אישי של השותפה שלי לעניין אז בכיף. אותי עצמי זה לא מעניין בכלל, ואני חושב שהדרישה לדווח או לקבל רשות היא הרבה יותר משמעותית ממעקב אוטומטי באפליקציה.

כאמור, זה בכלל לא בקטגוריית ״דיווח״. זו חדירה, ליטרלי. עד שלא מנסים לא יודעים.. ומתמכרים😋
yosishoam
לפני 8 חודשים • 17 במאי 2025

שוב פוליטיקה ברבע שקל

yosishoam • 17 במאי 2025
הטופר המפשר כתב/ה:
לא יודע, נראה לי אחרי פיטורי ראש השב"כ, הפיכת ישראל לדיקטטורה מחורבנת,
אז יעקבו אחרי כולנו, ולא יהיה בזה שום דבר "סקסי" , זה יהיה פשוט דבר שבשגרה. icon_smile.gif

תמיד יהיה את הגאון שיהיה חייב לדחוף בכוח את ההזיות שדוחפים לו בקפלן במקום הכי לא קשור ..
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת • 17 במאי 2025
מה עם מעקב על השולטת?
איך אני אמור לתזמן את ההכנה של האוכל לשניה שהיא נכנסת בלי לראות התקדמות על המפה?
Kitty frank
Kitty frank • 17 במאי 2025
הברון בכפכפים כתב/ה:
מה עם מעקב על השולטת?
איך אני אמור לתזמן את ההכנה של האוכל לשניה שהיא נכנסת בלי לראות התקדמות על המפה?

מחמירים יגידו שהכל צריך להיות מוכן וערוך, רק חימומון קטן וערבוב של הסלט ברוטב. שתגיע בזמן שלה.
עשר דקות-רבע שעה, הן זמן מצויין לחליצת נעליים, ומזיגת כוס יין.