|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
lola lolita(נשלטת) • 17 במאי 2025
barnacle כתב/ה: lola lolita כתב/ה: .... קראתי פה קצת את השיח, וכל הזמן עולה העניין של ״משחק״ זה לא משחק זה כן משחק. חבר׳ה יש לי חדשות פה לכולם!!! חדשות מרעישות!!! בדסמ זה משחק, (אף על פי שהוא מדמה מציאות לחלוטין) זה משחק!!!!! בהסכמת שני הצדדים. אחרת, מדובר בבעיה פתולוגית. ... אם 'משחקים' נכון, התודעה מייצרת הוויה אחרת ברגע שאת בפנים. יש לא מעט בדס"מים שיכולים להעיד איך הם מצאו את עצמם אחרים בעקבות מסירת הכוח במסגרת 'המשחק'. אז אולי הסברה שלך, שזה רק משחק, היא תודעה כוזבת? זה לא השיח ולא העניין! |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
איה74 • 17 במאי 2025
מעבר למה שפיה כתבה וניסחה באופן מושלם בעיניי את עניין הכח שבתשלום, אני גם מסכימה עם מי שאמר שיש פה מעבר כח בעייתי.
ובעיניי דווקא הנדנדה הזו, של מעברי הכח, הם לא פחות מעניינים ומאתגרים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
שוסי • 17 במאי 2025
בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
TradeMark(שולט) • 17 במאי 2025
שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
שוסי • 17 במאי 2025
TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. יאו איזה חמוד אתה, נראה לי נמחקו לך איזה שני אפסים בסוף. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
TradeMark(שולט) • 17 במאי 2025
שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. יאו איזה חמוד אתה, נראה לי נמחקו לך איזה שני אפסים בסוף. 50,000 לדפיקה? אוקי... זה מציאותי. מאוד. ואני באמת חמוד, שוקו מרשמלוז ממש. יעידו על זה כולם, אני סוכר ענבים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
17 במאי 2025
Glitch • 17 במאי 2025
TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. אני חושבת שהטון שלך מיותר ומכבה. אתה לא חייב לאהוב את אותם הדברים או אפילו להיות מוכן להשתתף בדיון עליהם, אבל אני חושבת שהצלחנו לשמור על תרבות שיחה סבירה כאן מה שיצר שיחה סופר מעניינת ומגוונת. גם בקרב מתנגדים. אין עוד מקומות שבהם אפשר לשתף פטישים ומשיכות כל כך בשוליים בעברית, גם אם זה עלוב בעינייך, נראה לי שאפשר להשתמש בטיעונים של ילדים גדולים כדי להסביר למה, במקום לתקוף משתתפים אחרים ואת דעתם. במקרה הזה אני אשמח לשמוע. אגב- כנ"ל גם לשוסי. וכן, הבנו כבר שחלק גדול מהגברים באתר רוצה לשלם מעט על פנטזיה כזאת, קרי 500 ש"ח או 20, ואז לומר שמי שמבקשת כסף חיה בסרט או מקרה סעד כי הוא מרגיש מושפל אחרת... בסדר, לא על זה מדובר כאן, אם לא היה לך ברור. שוסי ניסתה לומר לך, תתחיל לספור באלפים. פשוט. (: |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
שוסי • 18 במאי 2025
TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. יאו איזה חמוד אתה, נראה לי נמחקו לך איזה שני אפסים בסוף. 50,000 לדפיקה? אוקי... זה מציאותי. מאוד. ואני באמת חמוד, שוקו מרשמלוז ממש. יעידו על זה כולם, אני סוכר ענבים. לא מציאותי עבור מי? יש מי שמרווחים את זה ביום עבודה אחד. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
lola lolita(נשלטת) • 18 במאי 2025
שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. יאו איזה חמוד אתה, נראה לי נמחקו לך איזה שני אפסים בסוף. 50,000 לדפיקה? אוקי... זה מציאותי. מאוד. ואני באמת חמוד, שוקו מרשמלוז ממש. יעידו על זה כולם, אני סוכר ענבים. לא מציאותי עבור מי? יש מי שמרווחים את זה ביום עבודה אחד. את יודעת, גבר שלא מרוויח ככה או לא מרשה לעצמו להוציא סכומים כאלו ואחרים זה מאוד מתסכל אותו (ובצדק). אני חושבת שלאבולוציונית כמו שאנחנו נמשכות לגברים חזקים, וחזקים כלכלית, ככה להם אבולוציונית יש אישיו עם כסף! חרוט להם עמוק בDNA שהם המפרנסים ושזה מה שמגדיר אותם כגברים. אז תחוסי עליו. זאת נקודה רגישה שמאוד פוגעת באגו. *לא נכתב בנימה צינית. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
שוסי • 18 במאי 2025
lola lolita כתב/ה: שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: TradeMark כתב/ה: שוסי כתב/ה: בכל קונסטלציה שלא תבחנו את העניין,
כסף זה דבר מחרמן. כסף זה כוח, וכוח זו הסיבה שכולנו התכנסנו לנו כאן. 500 שקל לדפיקה זה לא כוח יקירתי, זה מקסימום ארוחה זוגית במסעדה לפני הטיפ. יאו איזה חמוד אתה, נראה לי נמחקו לך איזה שני אפסים בסוף. 50,000 לדפיקה? אוקי... זה מציאותי. מאוד. ואני באמת חמוד, שוקו מרשמלוז ממש. יעידו על זה כולם, אני סוכר ענבים. לא מציאותי עבור מי? יש מי שמרווחים את זה ביום עבודה אחד. את יודעת, גבר שלא מרוויח ככה או לא מרשה לעצמו להוציא סכומים כאלו ואחרים זה מאוד מתסכל אותו (ובצדק). אני חושבת שלאבולוציונית כמו שאנחנו נמשכות לגברים חזקים, וחזקים כלכלית, ככה להם אבולוציונית יש אישיו עם כסף! חרוט להם עמוק בDNA שהם המפרנסים ושזה מה שמגדיר אותם כגברים. אז תחוסי עליו. זאת נקודה רגישה שמאוד פוגעת באגו. *לא נכתב בנימה צינית. לחוס על מי? הוא זה שהתחיל את הדיון את הדיון הזה ב500 זה לא כוח... |
|
|