|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
Glitch • 25 במאי 2025
זה הולך להיות אכזרי, אבל אתה ביקשת:
יש גברים שנמצאים בכלוב ובמרחבי בדס"מ מחוץ לו, למשל- מיני סטודיו קשירות, שבדס"מ זו לא באמת הנטייה המינית שלהם. אלא דרך אקזוטית למצוא עוד תחביב/דרך קצרה לתחתונים של נשים/תיבול לחיי מין ונילים. וזה סבבה והכל, לא כולם רוצים אותו דבר ואותה עצימות ושיבושם למי שבקטע, אבל לי אישית זה הוריד לקיים אינטראקציה בעבר עם מישהו ובסוף לגלות שבדס"מ זה סתם עוד משבצת בלוח חוגים השבועי שלו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 25 במאי 2025
[quote="יולי Yuli"]
ComingBackForU כתב/ה: פרלין כתב/ה: טבע פרא כתב/ה: ששולטת מלמטה זה מילת גנאי.
לחיי השליטה מלמטה 🥰 מה זה בכלל שליטה מלמטה? הקטע הזה שבו כולם נהנים? לא. זה יכול לקרות בכל מיני מצבים. למשל בארטיות שלא מתמסרות אף פעם באמת ומי שמכתיב את הקצב והסשן זה בעצם הן לפי איך שהן בוחרות לשחרר אם בכלל. גם שיאברי יכול להיות שליטה מלמטה. ההחלטה על הקשירה היא שלה, הגבר לא בהכרח חווה סיפוק מהחוויה אלא זה לעונג האשה אולי אף סוג הקשר נקבע על ידי אשה. זה מצבים בהם הנשלטת היא כביכול נשלטת אבל היא מכתיבה את הכל. כל זה נשמע לי סבבה. שליטה מלמטה זה סבבה.[/quote שליטה מלמטה היא סבבה לגמרי בהתחלה ועם הזמן הנסיון לרבע את המעגל נהיה מתסכל. כמו כן DDLG ו MDLB הם סבבה למי שאוהב ו more power to you , אבל אותי זה מקריפ. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני מאי 26, 2025 4:58 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
TinyBoy • 25 במאי 2025
שהנשלט בוחר בשולט לא פחות משהשולט בוחר בנשלט ושלנשלט יש כח לא פחות משיש לשולט מהבחינה הזו ששולט שלא יכבד גבולות של נשלט לא יזכה לשלוט בו
|
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
אליפסה(שולטת) • 25 במאי 2025
לא הכל נפתר ב"קבלה". אם נקבל את עצמנו כפי שאנחנו, אחרים יקבלו אותנו, והחברה לא תכניס אותנו לתבניות, עדיין לא ייעלמו כל בעיותינו.
זה סבבה לשלוט מלמטה. זה גם סבבה לרצות להתעלל במישהו בשישי בבוקר, להתקרבל איתו בשבת ולפרוק עליו תסכולים ביום ראשון. זה סבבה אם שמוליק רוצה לזיין את רינה, וגם שדיצה תזיין אותו. וגם אפשר לתת שם והגדרה לכל סוגי הרצונות הללו. קבלה זה באמת חשוב. רק שלפעמים אנחנו מפריזים בגודל הבעיה כדי שלא נצטרך להתמודד עם סוג אחר של בעיות: קומפלקסים נפשיים אישיים. יש לנו צרכים ורצונות סותרים, והעובדה שנותנים לסתירות הללו שם, ו"מקבלים" אותן בנימוס כהעדפות מיניות, או פרקטיקות מיניות, לא תמיד מעלימה אותן ואת המתח שהן יוצרות. יש בבדס"מ דחפים אפלים. הם שם. זו לא סיבה לדכא אותם או לחיות ברגשות אשם. אבל זה גם לא אומר שהכל סבבה... או יהיה סבבה והרמוני ברגע שנקבל את עצמנו ויקבלו אותנו. לפעמים הדברים הם מורכבים יותר ומסובכים יותר. לא תמיד יש להם פתרון קסם. דחפים סאדיסטים ומאזוכיסטים קשורים בסכסוכים פנימיים שלנו עם עצמנו. הם לא נפתרים ברגע שמוצאים את "החצי השני" שמשלים אותנו ומקבל אותנו. יחסים סאדו-מזוכיסטים אינם צורה של הרמוניה ומיזוג נפשות. גם שכשמוצאים את "החצי השני", אנחנו מוסיפים לחיות עם עצמנו, וצריכים לעבוד על עצמנו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
26 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
26 במאי 2025
Seayam • 26 במאי 2025
Glitch כתב/ה: זה הולך להיות אכזרי, אבל אתה ביקשת:
יש גברים שנמצאים בכלוב ובמרחבי בדס"מ מחוץ לו, למשל- מיני סטודיו קשירות, שבדס"מ זו לא באמת הנטייה המינית שלהם. אלא דרך אקזוטית למצוא עוד תחביב/דרך קצרה לתחתונים של נשים/תיבול לחיי מין ונילים. וזה סבבה והכל, לא כולם רוצים אותו דבר ואותה עצימות ושיבושם למי שבקטע, אבל לי אישית זה הוריד לקיים אינטראקציה בעבר עם מישהו ובסוף לגלות שבדס"מ זה סתם עוד משבצת בלוח חוגים השבועי שלו. אני בשוק |
|
|