שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שמתם לב לשינוי מגמה?

nomii​{Ashenn}
לפני 7 חודשים • 12 ביוני 2025
nomii​{Ashenn} • 12 ביוני 2025
Kitty frank כתב/ה:
nomii כתב/ה:

יש מצב גם שזה בעקבות טרנד הורות גרועה בדור שמעליי

דווקא הטרנד הוא הפוך בעיני, הציפייה שההורים שלנו אמורים להיות טובים אלינו

דווקא לזה בדיוק הייתי קוראת התנהגות אנושית, אני לא חושבת שזה טרנד. אני חושבת שמאז ומעולם ילדים ראו את הוריהם כגיבורי על מושלמים, גם זה הטבע האנושי.
זה טבעם של ילדים לחשוב דברים שאינם מעוגנים במציאות.

אני גם חושבת שהחיפוש אחרי מה שהיה חסר לנו בפרטנרים מיניים הוא לא בהכרח צורך *לתקן*, ולכן לא משליך על ההורים שלנו שהיו מקולקלים; אנחנו מחפשים להשלים פערים היכן שההורים שלנו לקו, וללקות זה הרבה יותר אנושי מאשר להיות מקולקל.
nomii​{Ashenn}
וגם, כזה, לדעתך לאורך ההיסטוריה זה לא היה מצופה מהורים להיות מכילים ואוהבים? זה נשמע די סטנדרט, מן הסתם לא כל החברות הגדירו מה זה "אוהבים" או "מכילים" בדיוק כמו החברה שבה אנחנו עכשיו, אבל אני חושבת שזה די סטנדרט שהורה אמור לדאוג גם לצרכים הרגשיים של הילדים שלו, וללמד אותם ויסות רגשי ראוי.

(נ.ב. we live in a society)
Kitty frank
Kitty frank • 12 ביוני 2025
nomii כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
nomii כתב/ה:

יש מצב גם שזה בעקבות טרנד הורות גרועה בדור שמעליי

דווקא הטרנד הוא הפוך בעיני, הציפייה שההורים שלנו אמורים להיות טובים אלינו

דווקא לזה בדיוק הייתי קוראת התנהגות אנושית, אני לא חושבת שזה טרנד. אני חושבת שמאז ומעולם ילדים ראו את הוריהם כגיבורי על מושלמים, גם זה הטבע האנושי.
זה טבעם של ילדים לחשוב דברים שאינם מעוגנים במציאות.

אני גם חושבת שהחיפוש אחרי מה שהיה חסר לנו בפרטנרים מיניים הוא לא בהכרח צורך *לתקן*, ולכן לא משליך על ההורים שלנו שהיו מקולקלים; אנחנו מחפשים להשלים פערים היכן שההורים שלנו לקו, וללקות זה הרבה יותר אנושי מאשר להיות מקולקל.

דיוקים יפים ועדינים עשית icon_smile.gif
אני מסכימה איתך שיש משהו טבעי בלחשוב שההורים שלנו מושלמים. אין לי דרך להוכיח את זה, אבל אני כן מרגישה שיש משהו בחיים שלנו היום שגורמים לנו לראות אנשים יותר כדמויות, פחות כאנושיים, כמו שהגדרת את זה יפה ממש. ואז יש יותר פער שבוער בנו להשלים, בין האמא המושלמת שראינו על המסך אלף פעמים, לאמא שבאמת יש לנו.
nomii​{Ashenn}
Kitty frank כתב/ה:

אני מסכימה איתך שיש משהו טבעי בלחשוב שההורים שלנו מושלמים. אין לי דרך להוכיח את זה, אבל אני כן מרגישה שיש משהו בחיים שלנו היום שגורמים לנו לראות אנשים יותר כדמויות, פחות כאנושיים, כמו שהגדרת את זה יפה ממש. ואז יש יותר פער שבוער בנו להשלים, בין האמא המושלמת שראינו על המסך אלף פעמים, לאמא שבאמת יש לנו.

שונאת את זה כשיוצאים לי בטעות דיונים מכבדים ונעימים עם אנשים נחמדים, באתי לריב בכלל
Kitty frank
Kitty frank • 12 ביוני 2025
nomii כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:

שונאת את זה כשיוצאים לי בטעות דיונים מכבדים ונעימים עם אנשים נחמדים, באתי לריב בכלל

יא בת זונה!
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 12 ביוני 2025
רק אני כל הזמן חושב על שינוי מגמה הומאנית לריאלית?
Fuck You
לפני 7 חודשים • 13 ביוני 2025
Fuck You • 13 ביוני 2025
תפסיקו לקרוא לצורך רגשי של האנשים ״טרנדים״
אחרת אני אפתח על כל ה״שולטים״ כאן 🤮
Fuck You
Fuck You • 13 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה:
שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.

בחיים לא חשבתי שאני אגיד לך את זה, אבל אתה אחד השפויים כאן מסתבר
אביב נעורים
אביב נעורים • 13 ביוני 2025
Fuck You כתב/ה:
תפסיקו לקרוא לצורך רגשי של האנשים ״טרנדים״
אחרת אני אפתח על כל ה״שולטים״ כאן 🤮

אני בעד😂
שוסי
שוסי • 13 ביוני 2025
nomii כתב/ה:
וגם, כזה, לדעתך לאורך ההיסטוריה זה לא היה מצופה מהורים להיות מכילים ואוהבים? זה נשמע די סטנדרט, מן הסתם לא כל החברות הגדירו מה זה "אוהבים" או "מכילים" בדיוק כמו החברה שבה אנחנו עכשיו, אבל אני חושבת שזה די סטנדרט שהורה אמור לדאוג גם לצרכים הרגשיים של הילדים שלו, וללמד אותם ויסות רגשי ראוי.

(נ.ב. we live in a society)

האמת שהורות מכילה ואוהבת היא עניין די חדש יחסית.
אנחנו יודעות שבעבר התייחסו אל ילדים כאל מבוגרים קטנים ( לכן לא היו חוקין נגד עבדות ילדים) ואפילו כאשר תאוריות התפתחתיות החלו לפרוח הגישה היתה בהביוריסטית( ע"ע סקינר שטען שאסור להראות חיבה לילדים). אפשר עד היום למצוא גישות שטוענות שאסור להרים את התינוק יותר מידי כדי שלא יהיה מפונק.