|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. זה קורה, אבל פחות ופחות. את מחפשת פתרונות? פתרונות יש בתשבצים. בחיים כל מה שאפשר לקוות זה להבין יותר טוב את המציאות כדי לשפר את המצב, אפילו בקצת... אני לא יודעת אם פתרונות, אבל אני תוהה למשל בשביל עצמי, איך זה היה עוזר לי לשפר לעצמי את המצב? נניח שזו האמת ונשים מכוונות לטופ של הטופ ולכן נשארות לבד. וגברים רבים נשארים דחויים ומוחמצים כי הם לא שם בראש המגדל, מה אפשר לעשות עם זה? בהנחה שרוב האנשים ממילא עושים כמיטב יכולתם? אני גם אוסיף שהעובדה שנשים וגברים לא נאלצים יותר להיכנס לתוך מיני יחסים אומללים, נשמע לי מבורך. אולי הבדידות עדיפה על זה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
פרלין כתב/ה: אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. אין חיפשו אחרי פתרון, אלא שיח ומחשבה על העולם סביבנו. אני יןדעת שיש מילים נפיצות כמו פריבילגיה או כוח או פסיכולוגיה בין המינים. ואני יודעת שפעמים רבות השרשורים כאלו מובילים אותי לציניות. אבל הם גם מובילים אותי להקשבה ולנסות ליצור שיח. ולהציג תמונה רחבה יותר של הדברים או זוויות שונות להסתכלות. אני לא חייבת להסכים, אני יכולה לראות את הדברים אחרת, אבל עדיין אני מנסה להיות פתוחה לראות נקודת מבט של מישהו אחר או נקודת מבט רחבה יותר על הנושא מבלי לסתור את הצד השני |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
LowCarb(שולט) • 2 באוג׳ 2025
פרלין כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. זה קורה, אבל פחות ופחות. את מחפשת פתרונות? פתרונות יש בתשבצים. בחיים כל מה שאפשר לקוות זה להבין יותר טוב את המציאות כדי לשפר את המצב, אפילו בקצת... אני לא יודעת אם פתרונות, אבל אני תוהה למשל בשביל עצמי, איך זה היה עוזר לי לשפר לעצמי את המצב? נניח שזו האמת ונשים מכוונות לטופ של הטופ ולכן נשארות לבד. וגברים רבים נשארים דחויים ומוחמצים כי הם לא שם בראש המגדל, מה אפשר לעשות עם זה? בהנחה שרוב האנשים ממילא עושים כמיטב יכולתם? אני גם אוסיף שהעובדה שנשים וגברים לא נאלצים יותר להיכנס לתוך מיני יחסים אומללים, נשמע לי מבורך. אולי הבדידות עדיפה על זה. נכון לעכשיו גברים באמת מצביעים ברגליים. יש איזה סקר שמסתובב עכשיו ברשת - 30% מגברים בגילאי 18-30 בארה"ב לא רוצים סקס. שוב - לא רוצים. עזבי לא מקבלים... וזאת תופעה שמי שהיה גבר בגילאי 18-30 יודע כמה היא מטורפת. לא רציתי שום דבר אחר חוץ מסקס... אז את שואלת אם האמת עוזרת לשפר את המצב? התשובה בשאלה. והשיפור פה הוא הרע במיעוטו, לא איזה אידיליה. עדיין. שיפור. אנשים עושים כמיטב יכולתם, זה נכון. אבל היכולת הזאת יכולה להשתפר, וככל שמבינים את האמת לאשורה, היא גם משתפרת. ואם זה אומר שגברים צעירים לא יתרבו - אז מה? אבולוציה. זה יבטיח דור המשך של גברים חתיכים, עשירים ומצליחים... |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: פרלין כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני חייבת להגיד, בכנות, שאם הייתי מחפשת אהבה הייתי מתרחקת משרשורים כאלה כמו מאש. אין איזה פתרון על שייצא מפה, או הבנה בין המינים שממנה נוכל להמשיך לעתיד טוב יותר.
זה רק מדכא ומרפה ידיים לחשוב ככה על גברים ונשים. בסופו של דבר, אנשים מתאהבים, מסתדרים, יוצרים מערכות יחסים משמעותיות. זה קורה. זה קורה, אבל פחות ופחות. את מחפשת פתרונות? פתרונות יש בתשבצים. בחיים כל מה שאפשר לקוות זה להבין יותר טוב את המציאות כדי לשפר את המצב, אפילו בקצת... אני לא יודעת אם פתרונות, אבל אני תוהה למשל בשביל עצמי, איך זה היה עוזר לי לשפר לעצמי את המצב? נניח שזו האמת ונשים מכוונות לטופ של הטופ ולכן נשארות לבד. וגברים רבים נשארים דחויים ומוחמצים כי הם לא שם בראש המגדל, מה אפשר לעשות עם זה? בהנחה שרוב האנשים ממילא עושים כמיטב יכולתם? אני גם אוסיף שהעובדה שנשים וגברים לא נאלצים יותר להיכנס לתוך מיני יחסים אומללים, נשמע לי מבורך. אולי הבדידות עדיפה על זה. נכון לעכשיו גברים באמת מצביעים ברגליים. יש איזה סקר שמסתובב עכשיו ברשת - 30% מגברים בגילאי 18-30 בארה"ב לא רוצים סקס. שוב - לא רוצים. עזבי לא מקבלים... וזאת תופעה שמי שהיה גבר בגילאי 18-30 יודע כמה היא מטורפת. לא רציתי שום דבר אחר חוץ מסקס... אז את שואלת אם האמת עוזרת לשפר את המצב? התשובה בשאלה. והשיפור פה הוא הרע במיעוטו, לא איזה אידיליה. עדיין. שיפור. אנשים עושים כמיטב יכולתם, זה נכון. אבל היכולת הזאת יכולה להשתפר, וככל שמבינים את האמת לאשורה, היא גם משתפרת. ואם זה אומר שגברים צעירים לא יתרבו - אז מה? אבולוציה. זה יבטיח דור המשך של גברים חתיכים, עשירים ומצליחים... זה? צעירים עושים פחות סקס: זה רע לאנושות ורע לכלכלה - בעולם - TheMarker https://share.google/AiKPnX7JlaKm2Apj9 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
עוד חוויה שלי בתור אישה במרחבי הכרויות הייתה שגברים היו מופתעים שאני אשכרה רציתי בהם, בטח במרחבי שליטה.
כמה פעמים נשלטים הופתעו שאני נמשכתי אליהם, לסיטואציה איתם, לא חיפשתי טובת הנאה דרכם אלא פשוט רציתי בהם וזהו, סתם כי מצאו חן בעיניי. זה תמיד גרם לי לתהות מה הם עברו עם נשים אחרות במרחבי הכרויות אם זה הפתיע אותם כל כך שהם נחשקים מבלי שהם עשו שמיניות באוויר. אולי זה המצב רק באפליקציות ולא במציאות? אולי המציאות יותר פרופורציונלית. מצד שני זה מרגיש כאילו העולם עבר לדיגיטל, בטח עבור הצעירים יותר, ולכן הם מתוסכלים כל כך. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: עוד חוויה שלי בתור אישה במרחבי הכרויות הייתה שגברים היו מופתעים שאני אשכרה רציתי בהם, בטח במרחבי שליטה.
כמה פעמים נשלטים הופתעו שאני נמשכתי אליהם, לסיטואציה איתם, לא חיפשתי טובת הנאה דרכם אלא פשוט רציתי בהם וזהו, סתם כי מצאו חן בעיניי. זה תמיד גרם לי לתהות מה הם עברו עם נשים אחרות במרחבי הכרויות אם זה הפתיע אותם כל כך שהם נחשקים מבלי שהם עשו שמיניות באוויר. אולי זה המצב רק באפליקציות ולא במציאות? אולי המציאות יותר פרופורציונלית. מצד שני זה מרגיש כאילו העולם עבר לדיגיטל, בטח עבור הצעירים יותר, ולכן הם מתוסכלים כל כך. גם אני מרגישה את זה שלא פעם גברים מתפלאים שאני מנהלת אתם שיח בגובה העיניים בלי מניירות. וגברים שהתפלאו שהחמאתי להם על כמה הם יפים ומושכים ולא על זה שהם חזקים |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : שינויים טכנולוגיים קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד הטענה למסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. וציפיות גבוהות מדי נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אוג' 02, 2025 4:10 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד מסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. אני מתכוון שאי קיום יחסי מין יכול לנבוע מהמון סיבות, שחלקן לא תלויות בגבר. אז היעדר רצון זה רק חלק מהסיבות. ובכל אופן היעדר רצון לסקס זה מהפכני בגברים. זה שלא קיימו זה מובן ומוכר... |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד מסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. אני מתכוון שאי קיום יחסי מין יכול לנבוע מהמון סיבות, שחלקן לא תלויות בגבר. אז היעדר רצון זה רק חלק מהסיבות. ובכל אופן היעדר רצון לסקס זה מהפכני בגברים. זה שלא קיימו זה מובן ומוכר... משבר כלכלי קורונה טכנלוגיה של מסכים.... יש סיבות רבות |
|
|