|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 24 בינו׳ 2026
לוקחים פיקוד. זה מקום וירטואלי ויש לכולם את אותו הממשק.
לנו יש גם שנים של ידע וניסיון. אני לא שותף לדיעה של DAAVE, שהמקום נהיה צעיר יותר ופחות רלוונטי. אני חזרתי לכאן אחרי הפסקה של כמה שנים ארוכות ומה שאני רואה זה הרבה מאוד פרופילים לא פעילים, או פעילים בבלוגים בלבד. כל האנשים שנכנסו בהתחלה עדיין קיימים פה ברובם (חוץ מכמה שנשרו וכמה שמתו). זה אומר שיש פה כנראה יותר אנשים מבוגרים מאשר צעירים. השאלות נשארו פחות או יותר אותן שאלות והדיונים באותם נושאים שדיברנו עליהם כבר 20 שנה. אם כבר, אז יש לנו את היתרון פה וקל מאוד לפתח שיחה מעניינת או עניינית. ועוד עניין - לפעמים עין רעננה רואה דברים שפיספסנו. החבר'ה הצעירים פה מדי פעם זורקים איזו הברקה ושווה להיות עם אזניים כרויות כדי לשמוע. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: לוקחים פיקוד. זה מקום וירטואלי ויש לכולם את אותו הממשק.
מה זה לוקחים פיקוד? מה אתה מציע? פיקוד או ניהול אפשר לקחת על משהו, לא על אין משהו. תציע מה לעשות, ואז אפשר לקחת פיקוד על זה. לכתוב אני כותב, גם בפורומים גם בבלוגים גם בכלל, זה לא מייצר את המקום שיותר מדבר למבוגרים. זה לא מייצר את הפינה שבה היותר מבוגרים מרגישים יותר נוח, על הקצב שלהם תחומי העניין שלהם הפרספקטיבה שלהם והמקום שלהם בחיים. teacher כתב/ה: ועוד עניין - לפעמים עין רעננה רואה דברים שפיספסנו. החבר'ה הצעירים פה מדי פעם זורקים איזו הברקה ושווה להיות עם אזניים כרויות כדי לשמוע.
החבר'ה הצעירים אחלה, וכייפים, ולא רק שאין לי כלום נגדם, יש לי הכל בעדם. רק מה, יש פערים בתחומי עניין, בקצב, בפרספקטיבות ותפיסות בחיים, במקום בחיים מהבחינות האלו, בשאיפות, ועוד ועוד. והרבה פעמים הפערים האלו לא מאפשרים עניין. ומכאן הרצון לפינה שלנו, המבוגרים יותר, לא פינה סודית, לא פינה סגורה, לא חסמבה. אלא פינה עם המאפיינים שלנו, לא צריך לבדוק ת.ז בכניסה, מי שנוח לו וטוב לו במאפיינים הללו מוזמן, בן עשרים או שבעים ושש. ואני חוזר לשאלה שלי, במידה וזה מעניין מישהו ולא רק אותי, מה עושים? |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
ve-ra • 24 בינו׳ 2026
לא מרגישה שיש פערים בכלל. לא קוראת פרופילים אז לא יודעת מראש מי בן כמה. קוראת מה שמעניין אותי ושמחה לגלות לפעמים בדיעבד את מנעד הגילים הגדול ביותר.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
ve-ra כתב/ה: לא מרגישה שיש פערים בכלל. .
את צעירה נצחית. כל זה לא תופס לגביך. יש כאלו. הן נדירות. מאד. ואני לא ציני כאן. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
ve-ra • 24 בינו׳ 2026
לא בטוחה על מה מדבר
אבל תמשיך |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 24 בינו׳ 2026
כשאני אומר לקחת פיקוד, זה על השיח. זה לדעת שיש פה שיחות שאנחנו עדיין רלוונטים בהן.
להשתתף, לקחת סיכון, לחשוף. כשהתחלתי פה לא היו רק צעירים. היו אנשים שכבר נכנסו מבוגרים. אני זוכר למשל את דום פריניון, שהיה משמעותית יותר מבוגר מאיתנו, אבל תמיד היה בעניינים. התרומה שלו הורגשה והשאירה חותם. וכשאני כותב חותם, אני חוזר למה שכתבת ושואל - למה הכוונה בדיוק, "שיותר מדבר למבוגרים", "יותר נוח", "קצב", פרספקטיבה", "מקום בחיים"? אני חווה את המקום כנוח, לא ליניארי (בקצב שלי), הפרספקטיבה שלי באה לידי ביטוי. אני לגמרי מרגיש שזה המקום שלי ומנסה להבין מה היה עושה אותו יותר כזה בשבילי. לא הייתי רוצה להיות ב"פינת ליטוף למבוגרים", עם כמה שזה נשמע נחמד אני רוצה להתנגש בקרניים של אחרים, לשייף את הלהב האינטלקטואלי והרגשי שלי עם אנשים בכל הגילאים וספקטרום החריפות. אם כבר, אני מרגיש שהפורומים זזים לאט מדי, יש ימים שלמים שלא קורה פה יותר משרשור האסוסיאציות. יש עליה חדה בטקסטי AI מנופחים וירידה חדה במורכבות הדילמות והשאלות שעולות. כן, יש כמה שכותבות ש-50 זה גבול, אבל ככה זה אמור להיות. מי שמעניין אותו, יודע איפה למצוא אותנו. ואם יש לי הצעה קונקרטית, שלא יכולה לקרות כל כך מהר דווקא בקרב הצעירים, זה להרים איזה פרלמנט. איכשהו הדור שלנו נפגש יותר ומעז יותר בעולם האמיתי. משם זה יכול ללכת לכל מיני כיוונים. אני חושב שאנשים שלא בוער להם להוכיח משהו למישהו הם יותר EASY GOING וזורמים יותר באופן כללי. סליחה על החפירה |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
ve-ra כתב/ה: לא בטוחה על מה מדבר
אבל תמשיך עזבי. למה לפרק דברים? השלם גדול מסך חלקיו. תהיי את, לא רק שאת עושה את זה מצויין, אף אחד אחר לא עושה את זה טוב כמוך (: |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
ve-ra • 24 בינו׳ 2026
גם אתה
תמשיך 🤣 |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
ve-ra • 24 בינו׳ 2026
טיצ׳ר אני לא בטוחה שלבוגרים פחות בוער להוכיח מלצעירים
ולגבי הזרימה, וואו גם זה לא בטוח אולי ההבדלה הרלוונטית היא בין מי שמחפש כאן זוגיות מסוג כלשהי לבין מי שאינו מחפש. קטן או גדול שמן או רזה צעיר או חטיאר |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: כשאני אומר לקחת פיקוד, זה על השיח. זה לדעת שיש פה שיחות שאנחנו עדיין רלוונטים בהן.
להשתתף, לקחת סיכון, לחשוף. כשהתחלתי פה לא היו רק צעירים. היו אנשים שכבר נכנסו מבוגרים. אני זוכר למשל את דום פריניון, שהיה משמעותית יותר מבוגר מאיתנו, אבל תמיד היה בעניינים. התרומה שלו הורגשה והשאירה חותם. וכשאני כותב חותם, אני חוזר למה שכתבת ושואל - למה הכוונה בדיוק, "שיותר מדבר למבוגרים", "יותר נוח", "קצב", פרספקטיבה", "מקום בחיים"? אני חווה את המקום כנוח, לא ליניארי (בקצב שלי), הפרספקטיבה שלי באה לידי ביטוי. אני לגמרי מרגיש שזה המקום שלי ומנסה להבין מה היה עושה אותו יותר כזה בשבילי. לא הייתי רוצה להיות ב"פינת ליטוף למבוגרים", עם כמה שזה נשמע נחמד אני רוצה להתנגש בקרניים של אחרים, לשייף את הלהב האינטלקטואלי והרגשי שלי עם אנשים בכל הגילאים וספקטרום החריפות. אם כבר, אני מרגיש שהפורומים זזים לאט מדי, יש ימים שלמים שלא קורה פה יותר משרשור האסוסיאציות. יש עליה חדה בטקסטי AI מנופחים וירידה חדה במורכבות הדילמות והשאלות שעולות. כן, יש כמה שכותבות ש-50 זה גבול, אבל ככה זה אמור להיות. מי שמעניין אותו, יודע איפה למצוא אותנו. ואם יש לי הצעה קונקרטית, שלא יכולה לקרות כל כך מהר דווקא בקרב הצעירים, זה להרים איזה פרלמנט. איכשהו הדור שלנו נפגש יותר ומעז יותר בעולם האמיתי. משם זה יכול ללכת לכל מיני כיוונים. אני חושב שאנשים שלא בוער להם להוכיח משהו למישהו הם יותר EASY GOING וזורמים יותר באופן כללי. סליחה על החפירה אין סתירה בין מה שאני אומר למה שאתה אומר, אני גם מרגיש כאן נוח, ולכן אני כותב, דיי הרבה. זו לא הנקודה. ולא על פינת ליטוף למבוגרים אנחנו מדברים. כתבתי את זה גם מקודם. וגם לא על להחליף את הכלוב אנחנו מדברים, אלא על לייצר בו פינה שיותר נוחה למבוגרים, וכל אחד מה שנוח לו, לא בהכרח שמה שנוח לי נוח לך, אבל יש איזה מכנה משותף לבני 50, כמו שיש מכנים משותפים לבני 20. והנה אחד מהם, אני ואתה מתחברים לפורומים, חלק עצום מאנשי הכלוב שכן כותבים בבלוגים, לא כותבים בפורומים. אחד מהסיבות הן, כשאנחנו התחלנו, היו רק פורומים, לא היו בלוגים, זה מה שהכרנו. הצערים פחות נמצאים כאן, בפורומים. גם לי הפורומים זזים לאט מידי, וכמעט ולא בדסמים. הנה נקודה. אני לא בטוח שאנחנו נפגשנו יותר או נפגשים יותר. אבל זו ההצעה שלך. גם זו אופציה, פרלמנט כזה. אופציה. |
|
|