|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באוק׳ 2025
לונה, אני מכירה את כל שציינת, ואפילו אני בעצמי לא כאן כדי להכיר בשלב הזה.
אבל מהתבוננות שלי בנעשה בכלוב, היכרות זה הדבר המרכזי שקורה כאן, ולא במקריות "על הדרך" אלא כמטרה שאנשים מציבים לעצמם. ולכן אני לא מתפלאת אם מישהו ישלח לי הודעת היכרות בכל מקרה. הודעה שכמובן לא אענה לה, אבל לא אחשוב על השולח שהוא הזוי כי הגיע למסקנה אנשים מגיעים לפה כדי להכיר ולכן הכליל אותי בדרך. כל יומיים עולה פה "דיון" של "למה אין שולטות אמיתיות" ועוד תסכולים מעולם ההיכרות, או "מה האקט המיני האהוב עליכם" במטרה להכיר מישהו שיענה תשובה לטעמך. בלוגים שרובם הוא תמונות "יושמד" שנועדו למשוך מחזרים, וטקסטים שבהן הכותב/ת מצפים ומפנטזים את הקשר שיהיה להם. אינבוקסים שמתפוצצים עם הודעות היכרות בין אם רצית בהן או לא. ולא בטפטופים כמו בפייסבוק אלא במאסות כמו שאני מכירה מאתרי הכרויות. אופציה מובנות לסנן פרופילים של זרים לפי מין, גיל וצד בשוט- כדי לשלוח להם מה? הזמנה לדיון עומק איתך? זה יותר כלי שמאפשר לשלוח הודעות "אשמח להכיר" לכל השולטות/נשלטות באתר תוך דקות. אז מדי פעם קורה משהו שונה ורציני כמו דיון על מלחמה בעזה ומרוב שזה חריג אנשים קודם כל מגיבים בתדהמה "מה הקשר של זה לכאן" כי זה מעורר בהם דיסוננס במרחב שציפו בו להכיר, לעומת פייסבוק וכל יתר הזירות שבהן מחפשים להתכסח עם המחנה הפוליטי הנגדי. כי אנשים לא נכנסים פה כדי לדעת מה הדעות הפוליטית אחד של השני, וגם לא לשחק במשחק האסוציאציות שמדי פעם כיף להקפיץ אותו כשמשעמם. וגם על הבדס"מ עצמו נכתב מעט מאוד לאחרונה באופן ענייני שאמור לעורר דיון רציני על הפסיכולוגיה שמאחורי, על אתיקה או התייעצות של משהו רציני שקרה לך בקשר שאתה מנהל. מבחינת מספיק אנשים האתר הזה הוא אמצעי להכיר ולהגשים את הפנטזיות שלהם, וההתנהלות שלהם בו משפיעה על האופי שלו. כשמספיק מהם רק מתעסקים בלשווק את עצמם בבלוג כך שיכירו אותם, או שהם עוזבים את הכלוב רגע אחרי שהכירו את מי שרצו (או כשלא הצליחו להכיר והתייאשו). כמות הזוגות הנשואים דוגמאת פרלין שנמצאים כאן רק לשתף ולא מחפשים מעבר הוא זניח כל כך, איכשהו זה תמיד הכינוי שלה ושל עוד כמה בודדים שעולים כ"הוכחה שכאן זה לא אתר הכרויות", למרות שהם יוצאי הדופן. איכשהו יוצאי הדופן לרוב יהיו הותיקים שנמצאים כאן מהתקופה שהכלוב היה יותר קהילתי ונשארו מכח ההרגל. ואלו תמיד אותם הכינויים שמשתתפים בדיונים הרציניים בפורום, בזמן שהיתר מנסים רק להכיר, עד כדי שרואים בהשתתפות במשהו קהילתי כמו דיון רציני גורם שמעכב אותם מלהגיע למטרה. ושלא תבינו אותי לא נכון, התופעה הזו משגעת גם אותי. הלוואי שהייתי מפסיקה לקרוא פה "יש פה עוד מישהו עם קינק x" בפעם האלף, הלוואי שאנשים פה לא היו מגיבים "מה זה החפירה הזו" שכותבים משהו רציני ולא קליל או מחרמן, הלוואי שהייתה פה יותר קהילתיות כמו שאני זוכרת מלפני עשור. אבל היום זה עידן האינסטנט, וזה מה שהאתר הפך להיות. ובכל פוסט כזה חוזרת ההתעקשות "שכאן זה לא אתר הכרויות" מול עוד ועוד אנשים שמעידים שמבחינתם האתר כן כזה. אז כנראה שמשהו כאן השתנה בכל זאת. |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 13 באוק׳ 2025
מדוע לנקוט בגישה הוליסטית? ברור שהאתר הוא גם אתר קהילתי וגם אתר הכרויות וגם אתר שבו אנשים מחפשים לממש פנטזיות וגם …
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
ה2 סנט שלי
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
הולך עם הלב • 13 באוק׳ 2025
@ArchAngel
מסכים עם התצפית שלך. בפועל רוב התנועה כאן נסובה סביב היכרות, לאו דווקא כמקריות אלא כיעד. זה לא בהכרח הופך את הכלוב לאתר הכרויות במהותו, אבל זה כן אומר שהרגלי השימוש מעצבים את האופי שלו. פלטפורמה היא לא שלט על הדלת אלא סך התמריצים, הנורמות והבחירות היומיומיות של המשתמשים. כדאי להפריד בין שני מישורים. מבני ואישי. במישור המבני יש מקום לעוד בהירות. תיוג מחייב לפוסטים לפי מטרה כדי שהקוראת תדע אם היא נכנסת לשיחה קהילתית, לעיון, או ללוח מודעות. סינון פניות פרטי כברירת מחדל למי שמצהיר שאינו כאן להכיר. קצב פנייה בפרטי שמונע הצפות. חלוקה ברורה יותר בין מרחב תוכן לבין מרחב חיפוש. כל אלו לא מחנכים, הם פשוט מכוונים תנועה. במישור האישי יש לנו כוח מיידי. לנסח גבולות בכרטיס בצורה מפורטת ולא תוקפנית. לענות פעם אחת בתבנית מנומסת למי שפנה בניגוד לגבול ואז לא להיגרר לשיחה. לתגמל בתגובות ובלייקים תוכן שמייצר עומק, ידע וניסיון, ולא רק תמונות שמטרתן חיזור. כשמתגמלים סיגנלים יקרים כמו כתיבה טובה, שיח אתי ונוכחות לאורך זמן, הסיגנלים הזולים מאבדים אוויר. זה מנגנון פשוט של שוק קשב. הדיסוננס סביב דיונים שאינם על היכרות או על סקס מובן. מי שנכנס מתוך ציפייה לשוק היכרות מתקשה לפגוש אגורה של מחשבה אזרחית או ניתוח פסיכולוגי של דינמיקות. ועדיין, אם לא נטפח גם את הקומה הזו, היציבות של הבית כולו תישחק. קהילה נבנית מריבוי קומות. משחקים, עומק, ידע, פריקה, וגם היכרות. לא מדרג שמבטל אלא מארג שמאזן. יש כאן גם בעיה קלאסית של נחלת הכלל. אם כל אחת וכל אחד ממקסמים חשיפה אישית, המרחב המשותף מידלדל. הדרך החכמה להתמודד היא לייצר נורמות חיוביות שמתגמלות תרומה. לשאול שאלות טובות. לשתף בכישלונות לצד הצלחות. לכתוב על אתיקה ועל גבולות לא רק כשנתקעים אלא גם כשהולך טוב. מי שבאים רק להכיר ישלחו מאה הודעות ויעלמו. מי שבאים להיות מעניינים ימצאו בסוף את מי שכדאי להכיר. הבחירה בידינו בכל תגובה ובכל לייק. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 13, 2025 11:07 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 13 באוק׳ 2025
vivre ma vie כתב/ה: מדוע לנקוט בגישה הוליסטית? ברור שהאתר הוא גם אתר קהילתי וגם אתר הכרויות וגם אתר שבו אנשים מחפשים לממש פנטזיות וגם …
כי אנשים מתלוננים שהוא לא טוב בתור אתר הכרויות. שזה נכון. כי זו לא המטרה שלו. זה כמו להתלונן שחנות המכולת השכונתית היא לא פיצריה טובה. וואלה, כן, כי זו חנות מכולת. אפשר לקנות פה פיצה קפואה של מעדנות? כן. אבל אם אתה רוצה פיצה טובה לך לפיצריה, אל תתלונן על המכולת שהיא לא פיצריה טובה. הכלוב הוא אחלה אתר קהילתי. יש בו דברים שאפשר לשפר? בטח. המון. אבל להתלונן שהוא לא אתר הכרויות טוב, כשהוא בכלל לא אתר הכרויות, אלא אתר קהילתי (שכחלק מזה, כן, מתרחשות בו הכרויות) זה מטופש. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 13 באוק׳ 2025
ArchAngel - אני אתייחס לתגובה שלך קצת יותר מאוחר
כן רציתי לציין משהו נוסף בחיפוש בגוגל זה מה שמפורט על הנושאים הראשיים בכלוב: "הצטרפו אלינו אל הכלוב - הבית של קהילת ה-BDSM (סאדו מזוכיזם) בישראל. כללי הצטרפו לשיחה - פורום הכלוב, המקום לדיונים בנושאים הקשורים ל BDSM. בלוגים ... הבאים לבלוגים של הכלוב, מדי יום מתעדכנים כאן מאות יומנים אישיים של ... צ׳אט BDSM ברוכים הבאים לצ׳אט הכלוב - הצ׳אט הפעיל ביותר, הצבעוני והמעניין ביותר ... פורום פורום הסברה לפעילות סאדו מזוכיסטית בטוחה ובריאה. דיון בסיכונים הפיזיים ... חברים הצטרפו אלינו אל הכלוב - הבית של קהילת ה-BDSM (סאדו מזוכיזם ..." בפועל, האתר הזה הוא האתר של קהילת הבדס"מ בישראל זאת ההגדרה ששייכת לכלוב זאת ההגדרה כאן לכל נושא - לא אני כתבתי את זה וגם לא AI אלא זה חלק ממה שכלובי כתב בעצמו על הנושאים הראשיים. למשל מצטטת שוב את ההסבר על הפורומים: "פורום פורום הסברה לפעילות סאדו מזוכיסטית בטוחה ובריאה. דיון בסיכונים הפיזיים ..." אז שוב, זה מוגדר בבסיס שלו כאתר של הקהילה שבו בין השאר גם יש היכרויות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
MagisterDolor(שולט) • 14 באוק׳ 2025
אני אוהב את השרשור הזה.
והכלוב זה אתר היכרויות מעולה! תשאלו מדוע? כי כאן אתה יכול להכיר אדם לעומק לפני שאתה בכלל משוחח איתו. אתה חופר לו בבלוג, רואה איך נראים החיים שלו או לפחות איך הוא רוצה שאחרים יראו את החיים שלו, אתה מכיר חלק מהסטיות שלו, אתה קורא תגובות מצחיקות או עמוקות שלו בפורום וזה גורם לך להבין מה מצב ההתאמה ביניכם עוד לפני שבכלל שלחת הודעה או עשית לו לייקים על כל פוסט שלו משנת 2016 בבלוג (שיבין את הרמז). נ.ב. מסתבר שהיה ממש כדאי לעשות מנוי מתחדש בשנת 2015, המחיר נשאר אותו דבר מאז 🙈 |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 באוק׳ 2025
MagisterDolor כתב/ה: אני אוהב את השרשור הזה.
והכלוב זה אתר היכרויות מעולה! תשאלו מדוע? כי כאן אתה יכול להכיר אדם לעומק לפני שאתה בכלל משוחח איתו. אתה חופר לו בבלוג, רואה איך נראים החיים שלו או לפחות איך הוא רוצה שאחרים יראו את החיים שלו, אתה מכיר חלק מהסטיות שלו, אתה קורא תגובות מצחיקות או עמוקות שלו בפורום וזה גורם לך להבין מה מצב ההתאמה ביניכם עוד לפני שבכלל שלחת הודעה או עשית לו לייקים על כל פוסט שלו משנת 2016 בבלוג (שיבין את הרמז). נ.ב. מסתבר שהיה ממש כדאי לעשות מנוי מתחדש בשנת 2015, המחיר נשאר אותו דבר מאז 🙈 לפי ההגיון הזה פייסבוק הוא אתר הכרויות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
MagisterDolor(שולט) • 14 באוק׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: אני אוהב את השרשור הזה.
והכלוב זה אתר היכרויות מעולה! תשאלו מדוע? כי כאן אתה יכול להכיר אדם לעומק לפני שאתה בכלל משוחח איתו. אתה חופר לו בבלוג, רואה איך נראים החיים שלו או לפחות איך הוא רוצה שאחרים יראו את החיים שלו, אתה מכיר חלק מהסטיות שלו, אתה קורא תגובות מצחיקות או עמוקות שלו בפורום וזה גורם לך להבין מה מצב ההתאמה ביניכם עוד לפני שבכלל שלחת הודעה או עשית לו לייקים על כל פוסט שלו משנת 2016 בבלוג (שיבין את הרמז). נ.ב. מסתבר שהיה ממש כדאי לעשות מנוי מתחדש בשנת 2015, המחיר נשאר אותו דבר מאז 🙈 לפי ההגיון הזה פייסבוק הוא אתר הכרויות. נכון, הכרתי מספר בנות זוג בפייסבוק. מה הבעיה עם זה? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 באוק׳ 2025
MagisterDolor כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: אני אוהב את השרשור הזה.
והכלוב זה אתר היכרויות מעולה! תשאלו מדוע? כי כאן אתה יכול להכיר אדם לעומק לפני שאתה בכלל משוחח איתו. אתה חופר לו בבלוג, רואה איך נראים החיים שלו או לפחות איך הוא רוצה שאחרים יראו את החיים שלו, אתה מכיר חלק מהסטיות שלו, אתה קורא תגובות מצחיקות או עמוקות שלו בפורום וזה גורם לך להבין מה מצב ההתאמה ביניכם עוד לפני שבכלל שלחת הודעה או עשית לו לייקים על כל פוסט שלו משנת 2016 בבלוג (שיבין את הרמז). נ.ב. מסתבר שהיה ממש כדאי לעשות מנוי מתחדש בשנת 2015, המחיר נשאר אותו דבר מאז 🙈 לפי ההגיון הזה פייסבוק הוא אתר הכרויות. נכון, הכרתי מספר בנות זוג בפייסבוק. מה הבעיה עם זה? שאתה לא מבדיל בין אתר הכרויות, לבין אתר שיש בו הכרויות. שני דברים שונים לגמרי. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
the rain song • 14 באוק׳ 2025
גם אני לא חושבת שהכלוב הוא אתר היכרויות. אנשים שלא מחפשים להכיר לא נמצאים באתרי היכרויות וכאן, יש בשפע.
זה לא סותר את העובדה שאפשר להכיר כאן. אבל את זה אפשר גם בקבוצת חובבי רכיבה על אופניים או בקבוצה של ההורים בגן. אפשר להכיר בכל מקום. מה שבטוח זה שמי שכן רוצה להכיר, ראוי ומומלץ, בתור צעד ראשון, לפני הפרופיל, לפני הבלוג, לפני הכל - לעשות מנוי. לפני מיליון שנים, כשהתחלתי את דרכי הוירטואלית, הצטרפתי לג'יי דייט. גם שם אפשר היה להיות ללא מנוי אבל האפשרויות היו מאוד מוגבלות. מה עשיתי? מנוי. כאן היה לי מנוי המון שנים למרות שכבר לא חיפשתי להכיר. מנוי זה כיף ומאוד נוח להתנהל איתו כאן בלי שום קשר לרצון או חוסר הרצון להכיר. |
|
|