zev12 |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
zev12 • 13 ביוני 2006
פסיכולוג !!
לא מסכים אבל אהבתי את תשובתך וההמרה לענין המשפטי ,יפה!! |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
venus in our blood(שולטת) • 13 ביוני 2006
יש גברים מסויימים ( בארץ הם הרוב..) שכדורגל זה שווה ערך לה' מבחינתם. אי לכך, ובהתאם ליכולות ( המוגבלות משהו ) יש לכבד אותם כפי שהם, ו וודאי שלא לנסות למנוע מהם את טקסי הפולחן שלהם. אולם, לכל מונדיאל, יש הפסקות, ובדקות האלו תמיד ניתן, לדוגמא, לקשור את העבד לעמוד , לבצע בו שלל מעשים מגונים כתקדים לעונש שיבוא בתום המונדיאל |
|
zev12 |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
zev12 • 13 ביוני 2006
שלום נוגה !!
שמחתי... ולתגובתך גם בענין הזה אנחנו לא תמיד עושים מה שמצווים ,לדעתי לפחות אנו לא מזיקים לאף אחד,ןהמבין יבין |
|
lOli |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
OFF SIDE
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
lOli • 13 ביוני 2006
שמתם לב אולי לפירסומות ל"נשנושים" שצמחו להן בשולי הדרכים?
הן נשמעות כמו קמפיין לאומי אדיר לקידום מעמדו וזכויותיו של הסאב בישראל... הסלוגנים נוסח "פתחו אותי בפנדלים" ו"חיסלו אותי בדקה ה-90" די דומים בלשונם לטענות ולמענות שמעלים פה סאבים שונים. סתם. לתשומת לבכם. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Queencie(שולטת) • 13 ביוני 2006
תופעות לואי קשות ...
|
|
zboy{זאתי} |
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
zboy{זאתי} • 14 ביוני 2006
נוגה כתב/ה: יש גברים מסויימים ( בארץ הם הרוב..) שכדורגל זה שווה ערך לה' מבחינתם. אי לכך, ובהתאם ליכולות ( המוגבלות משהו ) יש לכבד אותם כפי שהם, ו וודאי שלא לנסות למנוע מהם את טקסי הפולחן שלהם. אולם, לכל מונדיאל, יש הפסקות, ובדקות האלו תמיד ניתן, לדוגמא, לקשור את העבד לעמוד , לבצע בו שלל מעשים מגונים כתקדים לעונש שיבוא בתום המונדיאל עם כל הכבוד לאלוהים, עוד לא יצא לי לראות אותו על פלזמה, כדורגל זה עובדה, אלןהים זה השערה, נא לא לעשות השוואות כאלה, נא לא לזלזל במונדיאל |
|
ילדה יפה |
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
ילדה יפה • 14 ביוני 2006
מאדאם T נכבדה,
עם כל השעשוע בדבר, את לא יכולה לצפות לכך שתקבלי רק תגובות מנשים שולטות שחושבות שזה רעיון משעשע. בתור אישה, שכל קשר בינה לבין כדורגל הוא מקרי לחלוטין, חושבת שעצם הרעיון שהעלית בכלל לא לעניין. וכמו שכבר אמרו כאן, גם העבד הכי מסור, עדיין בעל חיים, ואם הוא רוצה לצפות במונדיאל כנראה שזה מעניין אותו ואני בטוחה שהוא ירצה שברגעים האלה פשוט, בצורה הכי יפה, תעופי לו מהעיניים. ואם זה מדד בשבילך למסירות שלו או לכל דבר אחר, באותה המידה זה מדד לבגרות שלך ולכמה התפיסה שלך של בדסם שונה משלי ומשל רבים אחרים. אם טוב לך, אשרייך, אם העבד שלך יסכים לסבול כאלה שטויות, מה טוב. ומאוד מצטערת אם מה שכתבתי נתפס בעינייך כ"הגזמה" או "לא יודעת להבין צחוק" זה פשוט היה מקומם לקרוא |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
14 ביוני 2006
Madame T(שולטת) • 14 ביוני 2006
ילדה יפה כתב/ה: מאדאם T נכבדה,
עם כל השעשוע בדבר, את לא יכולה לצפות לכך שתקבלי רק תגובות מנשים שולטות שחושבות שזה רעיון משעשע. בתור אישה, שכל קשר בינה לבין כדורגל הוא מקרי לחלוטין, חושבת שעצם הרעיון שהעלית בכלל לא לעניין. וכמו שכבר אמרו כאן, גם העבד הכי מסור, עדיין בעל חיים, ואם הוא רוצה לצפות במונדיאל כנראה שזה מעניין אותו ואני בטוחה שהוא ירצה שברגעים האלה פשוט, בצורה הכי יפה, תעופי לו מהעיניים. ואם זה מדד בשבילך למסירות שלו או לכל דבר אחר, באותה המידה זה מדד לבגרות שלך ולכמה התפיסה שלך של בדסם שונה משלי ומשל רבים אחרים. אם טוב לך, אשרייך, אם העבד שלך יסכים לסבול כאלה שטויות, מה טוב. ומאוד מצטערת אם מה שכתבתי נתפס בעינייך כ"הגזמה" או "לא יודעת להבין צחוק" זה פשוט היה מקומם לקרוא יקירתי, אינך מכירה אותי כלל ואת בוודאי לא יודעת מה מידת בגרותי ואיך אני עצמי הייתי נוהגת בעבד שלי. אני מצטטת בזאת את מה שכתבתי לפני זמן קצר בבלוג שלי. רמז לאיך שאני הייתי נוהגת כלפי העבד שלי תמצאי בסוף דברי: "עלי לציין שאת השרשור הנ"ל פתחתי ברגע של שעמום ערב פתיחת המונדיאל, ספק בצחוק, ספק ברצינות. חייבת להודות שהופתעתי משלל התגובות שהגיעו, נרגשות ונסערות, בעיקר של הגברים, כולל כאלה שהגנו "בחירוף נפש" על זכותם של העבדים לצפות במשחקים מבלי שהגבירות שלהם "יפריעו" להם חלילה ויטילו עליהם, רחמנא ליצלן, משימות כאלה ואחרות. הגדיל לעשות מישהו שהצהיר שאותו המשחקים בכלל לא מענינים אותו, אבל כנראה שיש בו דאגה ורחמים רבים לזולת. בכל אופן, כמו בכל נושא, תמיד יש דעות לכאן ולכאן. אני בטוחה ששולטת מתחשבת תאפשר לעבד שלה, במידה והמשחקים אכן מענינים אותו, לצפות בהם. זה לא אומר, שהוא צריך לשכוח שיש לו גבירה ויהיה נחמד אם יקדיש לה קצת תשומת לב בין לבין" |
|
theslv(נשלט) |
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
theslv(נשלט) • 22 ביוני 2006
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
Madame T(שולטת) • 22 ביוני 2006
יפה, theslv, אתה תמיד מוצא את הדברים המתאימים.....
|
|