סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הרפת כועסת!!!!

קייסי
לפני 17 שנים • 1 באוג׳ 2007

Re: רגע של רצינות

קייסי • 1 באוג׳ 2007
אושה כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:
shushu כתב/ה:
"רק שמור אותי מאוהביי, ומשונאי – אשמר בעצמי"

אושה יקרה,

בעקבות דבריה של נולי, ובשל החשש והספק-ספיקא שאולי בטעות ובאמת במקרה פספסת איזשהו מסר, למרות שאין כל מחלוקת שאת בחורה אינטליגנטית ורגישה, אממה, לפעמים נוטה ליפול בפח התמימות;
והואיל ואחרי שצחקתי והשתעשעתי - הופתעתי (ואיתי עוד איזה 2-3 פקאצות) לגלות שהעלבון הוא אמיתי;
והואיל ואחת מחולשותיי הידועות, פרט לחוש הומור לא-מצחיק, הינה הנוהג הנפסד לומר בפה מלא "המלך הוא עירום" (או במקרה הנוכחי, הפרה עיוורת);
והואיל ואת עצמך פתחת את הדברים כאן ויש להניח שתעדיפי לקבל תגובה כאן מאשר באופן פרטי;

לפיכך אני פונה אליך, ברגע של רצינות, כדלקמן.

ונוס תיאר במדויק את הקונפורמיזם של העליהום, אבל החסיר את הריאקציה המאפיינת, הראויה לכינוי "נוהל נשיבוקי". שרשור זה, ככל קודמיו, מתנהל במדויק לפי אותם כללים ידועים. ממש כפי שאין לקחת ברצינות את הירידות והגיחוכים בו, ראוי שלא תקחי ברצינות את אותם תומכים וירטואליים שעומדים עלייך לכלותך במעטפת חיבוקים מזוייפת.

מי ש*באמת* חבר שלך, הן בוירטואל והן ב"עולם האמיתי", לא היה נותן תמיכה לתחושת העלבון והדחייה שלך ולא היה מספק את אותו צורך צומי שלך ומטפח אותו על דרך הקטנתך והחלשתך, מחזיר אותך שוב ושוב לבל תשכחי חלילה, לכור מחצבתך כ"ילדה דחויה וחריגה" - כפי שעשה כאן חברך ונוס;

מי שבאמת חבר שלך – כמו ג'ולי נניח (וכך היא נהגה כנראה) – יאמר לך, גברת, צאי מהסרט, ואל תבלבלי את המוח, לא קרה שום דבר שאמור להעליב אותך.

להיות אהוד על רקע מסכנות, חולשה, בכיינות – זה לא רק פאתטי, זה גם לא פרקטי. האהדה היא רגעית, ואילו אפקט החולשה נשאר. אמנם, לא צריך להתבייש בתחושת אומללות, אבל באותה מידה גם אין כל רבותא בהעלאתה על נס.

כל זה לא היה כל כך עוצמתי ו"לפנים", אלמלא באמת ובתמים ונוס חירחר כאן מלחמת-סרק, משעשעת ושנונה אך רחוקה מהמציאות כרחוק פורום הכלוב מפלורליזם מחשבתי. וכל העם רואים את המראות ושומעים את הקולות – מלבדך.

המפגש מעולם לא נתכנה "מפגש רפת" – למעט בהודעה פרטית אחת שיצאה מאת הזאבה, ירום-הודה, שכעת מתברר שמקורה בטעות בזיהוי; לא נכחו בו "רפתנים בכירים" – למעט ונוס וג'ולי; הוא לא התיימר להיות מפגש רפת; לא עסקנו בו בענייני רפת (שתינו כמו רוסים, הזענו כמו סוסים, בקושי אכלנו משהו); לא הזכרנו בו נושאי רפת (כגון, הריונות, שידוכים ופקאצות), וראי זה פלא – למרות כל אלה - הוא היה מפגש מעולה. היחיד שעסק בשאלת "רפת כן או לא" הוא התוכון החמודון, שעם כל אהדתו לבחורה חכמה ורגישה שכמוך, ולמרות שלדבריו (בדיעבד) חזה את האסון המתרגש ובא, לא טרח כלל וכלל להודיעך מראש או לנסות להזמינך (הזאבה בוודאי לא היתה מתנגדת).

אם תקראי שוב וברוח דברים אלה את הודעותיו של ונוס, זו אחר זו, ובפרט את זו בכאן למטה - תוכלי בוודאי לראות הן את בדיחות הדעת והן את הצדקנות הסרקסטית. חבל, שהבדיחה בסוף תצא על חשבונך.

ועתה, אחרי שעברנו הן את שלב הסרקאזם והן את שלב החיבוק, הגיעה שעת הקונטר-ריאקציה – לקרוא לפיוס הדדי ושלום עולמי. ונוס ונולי, תתחילו.

שלך בחיבה אמיתית,
שושו.

נ.ב. מעודי לא שמחתי כל כך על שכלובי העיף את פגוש מהפורום. הוא בטח נקרע מצחוק בקברו (הוירטואלי) למקרא תגובה זו.

[/color]

פטרוני, מרושע ומתנשא.

אוי נילושקה שלי מה אגיד ומה אומר?
האם יש צורך בכלל לאמר משהו? להאיר את דבריה של המכשושו?
אותה דו פרצופית מחרחרת הריבים?
אותה אחת שכואב לה שם משהו עמוק בפנים שיש מישהי שלשניה וחצי היתה יותר מקובלת ממנה? אותה אחת שרק לפני חודשיים אם לא פחות ניסתה לשכנע אותי לרדת מכל ענין הרפת? שטענה שמדובר בשם שחוק שמושך אליו דמויות בלתי רצויות? ואחר כך נצפתה ברפתות שונות ומשונות כאילו לא קרה דבר? ועוד אירגנה את מפגש הרפת?
אותו מפגש שלקחו בו חלק רפתנים נכבדים - כגון ג'ולי, התוכי ואישתו, פלאשי, המלט, אליס והוד פלצנותה?
מפגש שנשמר היטב בסוד? מפגש שידוע היה שיכול לפגוע בי ואף נאמר בו זאת במפורשות?

נשאלת השאלה - למה?
למה אותה מכשושו דו פרצופית היודעת לפלפל היטב בלשונה ולהקטין במילים את יריביה יצאה מגדרה כדי להשפילי?
התשובה ברורה הלוא-
ק-י-נ-א-ה

שפרה תהיה מלכת הכיתה? ועוד פרה נשואה? ועוד פרה נשואה בהריון?
לא יקום ולא יהיה!
חלילה וחס שנושאים כגון חתונות, שידוכים, הריון ולידה יעלה בפורום מיני שכזה!
כאן יש רק מקום לרווקות מזדקנות המזיינות מכל הבא ליד
אהבה? מונוגמיה? חברות? מי שמע על דבר שכזה בבית הסוטים?

ואם כבר בחברות עסקינן - ונוס מחרחר הריב נגלה שוב מולי כאדם טוב לב, רגיש, מקסים, חכם (שלא לאמר חתיך בטירוף) שיודע לקרוא אותי בכאלו רמות מטורפות, לחזק, לעצבן, להרגיז, להצחיק, להחכים ולאהוב. זה חבר אמיתי
כל חרחורי הריב - וזה מופנה דווקא לנולי - היו בתיאום איתי. אני לא כזאת קלולס כמו שאתם חושבים.

בעיניך גברת שושו הנכבדה לא יפה ולא יאה להעלות על גג הרפת תוך כדי אחיזה בכרטיס האכלו לי שתו לי, כרטיס האומללות והדחיה.
תרשי לי אם כן לציין מה לא הולם בעיני- לנסות לזכות במקובלות ע"י נפנוף כרטיס הלגלוג באחר, האינטריגות, הסכסכנות, רע הלב, צרות העין והצביעות.

תראו מה שצפיה במשחק החיים מעוררת בי icon_lol.gif[/quote]

בניגוד לאמפתיה הכללית לטרור הריגשי ולמפגני המסכנות הברוטאליים של אושה, אני חושבת ששושו דוקא צודקת. התלבטתי אם לקחת חלק רציני בשרשור הסהרורי הזה, ובסוף החלטתי שלא נכנעים לטרור. מקסימום לא אזכה למתקפת הנשיבוקים המשובטים בסופו. דומני שאשרוד.

אז מה בסך הכל היה לנו כאן? אושה פתחה חדר צ'ט, כינתה אותו "רפת", ואנשים חסרי-חיים ו/או חסרי-חוליות מסוגנו נכנסו אליו וקישקשו בכיף. בשלב מסוים החלו ענייני ההתעברות ואולמי-השמחות להשתלט על השיחה, ו"המנהלת" אושה אף הביעה הסתייגות מאנשים שרובצים ברפתה מבלי שיהיה להם דבר "לתרום לדיון" (קרה לי אישית פעם).

כיוון שכך, נאלצנו אנו, "הרווקות המזדקנות שמזיינות כל מה שזז", שמתקנאות כשאול במי שהצליחה בחיים, קרי: תפסה בעל ואף השכילה להתעבר (אושה, אולי זה יכה בך, אבל חלקנו כבר היה שם, ואפילו חווה נישואים, הריונות, לידות – ולא חלק את כל הקשיים משלב הביוץ עם פורום בדס"מ שלם) - החלטנו לפתוח חדרים אחרים לקשקש בהם לעת ליל על ענייני זימה ופרברסיות (לא עלינו) של אשמאיות זקנות המבצעות את זממן הסליזי בילדונים מוצקי ישבן (טוב, טוב, אולי זה רק אני, ואני בהתנזרות בכלל). חלקנו אפילו דיבר שם על אהבה, מבלי שאולמי-השמחות הנצחיים של אושה יתנופפו כדגל אזהרה שחור מעל ראשנו עטורי השיבה.

מה שמשך אותי לשם, מעבר להומור האינפנטילי שלנו זו העובדה שלא היתה שם "מנהלת". כי ביננו, יש כאן אולי כאלה שאוהבים לחזור בפנטזיה לכתה ג' ולחטוף נזיפה מהמורה, אבל אם אני כבר בענין, זה אף פעם לא יהיה בצד של התלמידה הסוררת (מועמדים לתפקיד תלמידות סוררות בתלבושת פנימיה אחידה – נא לסור ללשכתי בתום השיעור).

כל קשר בין החדרים הללו לבין חדר הקרכצען הדגול הסתכם בזה שמדובר בחדרי צ'ט שנכנסו אליהן אנשים מהכלוב, ותו לא.

באחד מהם, התגבש לילה מהביל אחד רעיון למסיבת גג. מפאת גודל הגג וזדוניותה הנכלולית של המארחת, לא הוזמנו כל עשרים אלף החברים הרשומים באתר לגג המטר על מטר התל אביבי שלה, אלא רק אלה שמצאו ענין באותם נושאים תפלים של רווקות מזדקנות. זאבה, באימייל הטפשי שלה (כן, כן, היא גם זדונית ומרושעת וגם טיפשה!), כינתה אותו מפגש רפת. השד יודע למה.
אושה, המרטירית של הכלוב, קפצה על זה כמוצאת שלל רב כדי להוקיע אנשים על כך שלא שרדו בחדר הקיטורים והעיבורים שלה.

ובכן, וואט דה פאק?

ואסיים בברכה (שאיום סמוי בצידה): מישהו כאן לא סימס עדיין לבועז מעודה?
זיקית

מי שרודף אחרי כבוד - הכבוד בורח ממנו.

זיקית • 1 באוג׳ 2007
"אוי נילושקה שלי מה אגיד ומה אומר?
האם יש צורך בכלל לאמר משהו? להאיר את דבריה של המכשושו?
אותה דו פרצופית מחרחרת הריבים?
אותה אחת שכואב לה שם משהו עמוק בפנים שיש מישהי שלשניה וחצי היתה יותר מקובלת ממנה? אותה אחת שרק לפני חודשיים אם לא פחות ניסתה לשכנע אותי לרדת מכל ענין הרפת? שטענה שמדובר בשם שחוק שמושך אליו דמויות בלתי רצויות? ואחר כך נצפתה ברפתות שונות ומשונות כאילו לא קרה דבר? ועוד אירגנה את מפגש הרפת?
אותו מפגש שלקחו בו חלק רפתנים נכבדים - כגון ג'ולי, התוכי ואישתו, פלאשי, המלט, אליס והוד פלצנותה?
מפגש שנשמר היטב בסוד? מפגש שידוע היה שיכול לפגוע בי ואף נאמר בו זאת במפורשות?

נשאלת השאלה - למה?
למה אותה מכשושו דו פרצופית היודעת לפלפל היטב בלשונה ולהקטין במילים את יריביה יצאה מגדרה כדי להשפילי?
התשובה ברורה הלוא-
ק-י-נ-א-ה

שפרה תהיה מלכת הכיתה? ועוד פרה נשואה? ועוד פרה נשואה בהריון?
לא יקום ולא יהיה!
חלילה וחס שנושאים כגון חתונות, שידוכים, הריון ולידה יעלה בפורום מיני שכזה!
כאן יש רק מקום לרווקות מזדקנות המזיינות מכל הבא ליד
אהבה? מונוגמיה? חברות? מי שמע על דבר שכזה בבית הסוטים?

ואם כבר בחברות עסקינן - ונוס מחרחר הריב נגלה שוב מולי כאדם טוב לב, רגיש, מקסים, חכם (שלא לאמר חתיך בטירוף) שיודע לקרוא אותי בכאלו רמות מטורפות, לחזק, לעצבן, להרגיז, להצחיק, להחכים ולאהוב. זה חבר אמיתי
כל חרחורי הריב - וזה מופנה דווקא לנולי - היו בתיאום איתי. אני לא כזאת קלולס כמו שאתם חושבים.

בעיניך גברת שושו הנכבדה לא יפה ולא יאה להעלות על גג הרפת תוך כדי אחיזה בכרטיס האכלו לי שתו לי, כרטיס האומללות והדחיה.
תרשי לי אם כן לציין מה לא הולם בעיני- לנסות לזכות במקובלות ע"י נפנוף כרטיס הלגלוג באחר, האינטריגות, הסכסכנות, רע הלב, צרות העין והצביעות.

תראו מה שצפיה במשחק החיים מעוררת בי icon_lol.gif "

חבל לי עלייך שאת מבזבזת כל כך הרבה אנרגיה על שינאה וכעס ומרמור, במיוחד במצבך. עצוב.
במקום לצאת להליכה או לעשות משהו נעים ומפנק למען עצמך ולמען העובר שלך, את מכלה זמן יקר מלא בשליליות על שטויות.

אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו. ניכר כי בכעסך את משתלחת בחופשיות בלשון שאינה מכבדת - בעיקר את עצמך. הפוסל במומו פוסל..ובעוד שאת מאשימה אחרים בלגלוג על האחר, אינטריגות רוע לב וצרות עין את לוקה בתכונות האלה בעצמך.

זה בסדר להיעלב מכך שלא הזמינו אותך למסיבה, אם זה מדד לערך עצמי ודבר חשוב ומהותי בחייך.
מפה ועד להשתלח בכל מי שחיי את חייו אחרת משלך ולא רואה בשטאנץ הבורגני המוסרני שכולל נישואים-התעברות-עבודה-בינוניות את פיסגת השאיפות, יש מרחק רב.

לגיטימי להיעלב, ולכעוס. אפשר גם להבין ש(במיוחד אחרי מיפגן הזעקות הנחמס והפרנואידי הזה) לא תמיד רוצים להזמין אותך. לא כולם חייבים לאהוב אותך, בדיוק כמו שאת לא אוהבת את כולם. זה לא גורע מערכך כאדם, או מערכם של אנשים אחרים כי בחרו לא להזמין אותך.

נראה לי שהיום בדיעבד, לא היו מכנים את המפגש החברתי הזה כמפגש רפת, ולו מפאת חוסר הנעימות שכרוך בקישור בין דבר חיובי ונעים ובין השם המייצג אותך. בקיצור - קחי את הרפת, היא כולה שלך.
מביט לרגע

בקשה אישית

מביט לרגע • 1 באוג׳ 2007
אנשים יקרים .

יש בשרשור הזה הרבה מאד אנשים שאני מכיר , מכבד , מבלה איתם ואוהב .
אני מבקש מכם , בקשה אישית , למגינת לבם של מוכרי הפופקורן למיניהם .
אל תגיבו יותר. בבקשה.
אז אני יודע שעכשיו "תור" אושה , או בעצם ונוס , לא , אולי תור שושו בכלל .
תוותרו על התור .
תראו את זה כבקשה אישית שלי , השרשור הזה גרם לי להרבה דכדוך . באמת .
תודה מראש על ההתחשבות .

ערן
שוגי​(מתחלף)

יוווו...

שוגי​(מתחלף) • 1 באוג׳ 2007
אושה זונת הצומי של הכלוב קיבלה 7 עמודים שירשור על רפת שמפת וזפת?
לא יקום ולא יהיה.
טוב נו, לפעמים הפלה טבעית זה בה(ר)מה מ-STRESS
אז אל תתרגזי,
זה ייפול, או יקום, לא באשמתך.
הכל מ-ג'ה.
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
icon_evil.gif icon_evil.gif
icon_wink.gif
נילי ונילי

Re: מי שרודף אחרי כבוד - הכבוד בורח ממנו.

נילי ונילי • 1 באוג׳ 2007
זיקית כתב/ה:
חבל לי עלייך שאת מבזבזת כל כך הרבה אנרגיה על שינאה וכעס ומרמור, במיוחד במצבך. עצוב.
במקום לצאת להליכה או לעשות משהו נעים ומפנק למען עצמך ולמען העובר שלך, את מכלה זמן יקר מלא בשליליות על שטויות.

זיזית, דווקא ממך הייתי מצפה ליותר. זה הריון, בייבי. כו-לה הריון. לא סרטן מתקדם.
אין "במיוחד במצבך".
השרשור הזה כולו ואני לאו דווקא מתייחסת להודעה שלך, על אף שאליה השתרשרתי, יותר מהכל, התאפיין בפטרוניות מופלאה שהופגנה כלפי ההריון של אושה, ההורמונים של אושה, העובר של אושה ומה היא צריכה או לא צריכה לעשות "במצבה". כל אחד פה נותן עצות, משל היה מ-י-נ-ימ-ו-ם גניקולוג בקליבר של אחמד טיבי.

זו אולי סוגיה עקרונית שלא בהכרח קשורה לנושא הדיון שלשמו נתכנסנו, אבל נשים בהריון הן לא מצב סיכון מיוחד. הן כו-לה בהריון.

ואסיים במה שפתחתי: דווקא ממך ציפיתי ליותר. נא סורי למשרדי בהקדם האפשרי.

שלך,
בחיבה, בהערכה ובהצדעה אל מול המקלדת.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 1 באוג׳ 2007
שלישית המכשושות מכות שנית
ווט אבר...

אבל תכלס עלי להודות לכן על הפוסטים הנפלאים שהצגתן כאן השיכבה "הבוגרת" של דגראסי היי
אולי גם תשימו לי רגל ותגרמו לי ליפול עם כל מגש האוכל בקפיטריה מול מלך הכיתה?
אה וכדאי שתמהרו - קפטן נבחרת הפוטבול רוצה לקחת לפראם את המעודדת הראשית - אתן חייבות להתאמן כדי לזכות בו ולהשפיל בדרך כמה מחברי החוג לשחמט.
קייסי
קייסי • 1 באוג׳ 2007
אושה כתב/ה:
שלישית המכשושות מכות שנית
ווט אבר...

אבל תכלס עלי להודות לכן על הפוסטים הנפלאים שהצגתן כאן השיכבה "הבוגרת" של דגראסי היי
אולי גם תשימו לי רגל ותגרמו לי ליפול עם כל מגש האוכל בקפיטריה מול מלך הכיתה?
אה וכדאי שתמהרו - קפטן נבחרת הפוטבול רוצה לקחת לפראם את המעודדת הראשית - אתן חייבות להתאמן כדי לזכות בו ולהשפיל בדרך כמה מחברי החוג לשחמט.

הנה, שוב הקורבן הנצחי...

אושה, להתקרבן ולהתמסכן תחת כל עץ רענן כדי לקושש צומי זה לא אטרקטיבי במיוחד בעיני, אבל זה עוד נסבל.

אבל אם יש סוג שליטה דוחה במיוחד - זה הסוג המושג באמצעות מסכנות ואומללות תמידית.

יש אנשים שקל להתמודד מולם - עוצמה גלויה מול עוצמה גלויה, כוח מול כוח, נדיבות מול נדיבות.

רשעות וקטנוניות המסוות את עצמן תחת יבבנות בלתי פוסקת וערימה של חינחונים מזוייפים - הן הזן החמקמק והעלוב ביותר של שתלטנות.

ונילי, לא היתה כאן שום התנשאות כלפי אושה. אמרתי את דעתי ביושר למרות ההשתלחות הנגדית שצפיתי. לטעמי היוצאים להגנתה כשהיא חושפת לסירוגין ניבים ודמעות שליש, הם הפטרונים פה.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 1 באוג׳ 2007
רישעות?! rffl.gif rffl.gif rffl.gif rffl.gif
זיקית

Re: מי שרודף אחרי כבוד - הכבוד בורח ממנו.

זיקית • 1 באוג׳ 2007
"זיזית, דווקא ממך הייתי מצפה ליותר. זה הריון, בייבי. כו-לה הריון. לא סרטן מתקדם.
אין "במיוחד במצבך".
השרשור הזה כולו ואני לאו דווקא מתייחסת להודעה שלך, על אף שאליה השתרשרתי, יותר מהכל, התאפיין בפטרוניות מופלאה שהופגנה כלפי ההריון של אושה, ההורמונים של אושה, העובר של אושה ומה היא צריכה או לא צריכה לעשות "במצבה". כל אחד פה נותן עצות, משל היה מ-י-נ-ימ-ו-ם גניקולוג בקליבר של אחמד טיבי.

זו אולי סוגיה עקרונית שלא בהכרח קשורה לנושא הדיון שלשמו נתכנסנו, אבל נשים בהריון הן לא מצב סיכון מיוחד. הן כו-לה בהריון.

ואסיים במה שפתחתי: דווקא ממך ציפיתי ליותר. נא סורי למשרדי בהקדם האפשרי.

שלך,
בחיבה, בהערכה ובהצדעה אל מול המקלדת."

שתקי יא לאסבית icon_wink.gif
אמרתי לך את דעתי בפרטי.