מחפש בוס-ית(נשלט){מחפש בוסית} |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
מחפש בוס-ית(נשלט){מחפש בוסית} • 21 ביוני 2019
G
מארי להבה חשופה חשופית מלקה ארט קאמי מעניש ממתיק גודס סליחה אם שכחתי...לא בזדון 💛 |
|
cיגי |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
cיגי • 21 ביוני 2019
|
|
אישון מאוזן(נשלט) |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
אישון מאוזן(נשלט) • 21 ביוני 2019
אחרי אימוץ הדיסקליימר של גייגר ובלי לחשוב יותר מדי:
בריטני זאתי דיאנג'לו |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
טלי מגשימה חלומות (:
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
טלי35(שולטת) • 21 ביוני 2019
Adasha כתב/ה: Lunabela
היד וושי ברייה רצה עם זאבות טלי35 הרגייגר ( מקווה שלא טעיתי) סינגה Lili ויש פה עד כמה עם בלוגים מעניינים שבטח שכחתי רק בגלל שהשרשור הזה (ודומים לו) גורם לי להרגיש כמו בתיכון ולחכות בכסיסת ציפורניים שיבחרו אותי והבקשה שלך מחממת את ליבי - וושי, היד ואני נשמח להפגש איתך לקפה (: (אם מישהו מהרשימה של עדשה בקטע להצטרף - דברו איתנו (: ) |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
בכוח המוח(שולטת) • 21 ביוני 2019
לפני הרבה הרבה שנים, והרחק הרחק מעבר להררי החושך, עד שרק הדינוזאורים שעוד לא לקו בדמנציה זוכרים, היה מפגש כלובי גדול. המפגש הזה קרה בדנג׳ן הישן, וכל מי שהגיע זכה למדבקה עם הניק שלו, שהודבקה על חזהו.
אני זוכרת את המפגש הזה כאחד המעניינים, כי הפניות לאנשים נעשו בעקבות המדבקה שחשפה את הניק. אנשים פנו לאנשים כדי לספר איך ובעקבות מה נוצרה בהם נגיעה וירטואלית אחד כלפי השני, דבר שיצר קרבה גדולה, ואפילו חשיפה די מיוחדת. אני מניחה שברובנו יש סקרנות מובנית כלפי אנשים כאן, במרחב הוירטואלי הכלובי היחודי, אבל זו לא תמיד סקרנות לשבת פגישה שלמה יחד, אחד על אחד, כי בכל זאת פגישה כזו היא אינטימית מדי, אבל פגישה כלובית כזו, בהם אנשים מסתובבים חשופי ניק, יכולה להשביע את הסקרנות הקיימת. ממש לא צריך לעשות מפגש כזה בדנג׳ן, אפשר בעוד המון מקומות אחרים. אולי מישהו יחליט להרים את הכפפה? |
|
מעריץ גאה(נשלט) |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
מעריץ גאה(נשלט) • 21 ביוני 2019
את כלובי, כי במיילים הוא לא תמיד עונה
|
|
אנאלון(נשלט) |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
אנאלון(נשלט) • 21 ביוני 2019
את hrgiger את טינקרבל, טלי 35, המלכה החרדית מילונגה ואת המוזה כמובן
|
|
davy jones(אחר){אהבת חינם} |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
davy jones(אחר){אהבת חינם} • 21 ביוני 2019
בכוח המוח כתב/ה: לפני הרבה הרבה שנים, והרחק הרחק מעבר להררי החושך, עד שרק הדינוזאורים שעוד לא לקו בדמנציה זוכרים, היה מפגש כלובי גדול. המפגש הזה קרה בדנג׳ן הישן, וכל מי שהגיע זכה למדבקה עם הניק שלו, שהודבקה על חזהו.
אני זוכרת את המפגש הזה כאחד המעניינים, כי הפניות לאנשים נעשו בעקבות המדבקה שחשפה את הניק. אנשים פנו לאנשים כדי לספר איך ובעקבות מה נוצרה בהם נגיעה וירטואלית אחד כלפי השני, דבר שיצר קרבה גדולה, ואפילו חשיפה די מיוחדת. אני מניחה שברובנו יש סקרנות מובנית כלפי אנשים כאן, במרחב הוירטואלי הכלובי היחודי, אבל זו לא תמיד סקרנות לשבת פגישה שלמה יחד, אחד על אחד, כי בכל זאת פגישה כזו היא אינטימית מדי, אבל פגישה כלובית כזו, בהם אנשים מסתובבים חשופי ניק, יכולה להשביע את הסקרנות הקיימת. ממש לא צריך לעשות מפגש כזה בדנג׳ן, אפשר בעוד המון מקומות אחרים. אולי מישהו יחליט להרים את הכפפה? מי מארגנת? |
|
איה74 |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
מפגש
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
איה74 • 21 ביוני 2019
אותו ערב באברקסס (לפני כמה חודשים) בתערוכה של igo היו לא מעט אנשים. היו חסרות המדבקות ניק לאנשים. היו המון מהכלוב. אמרנו שלום למי שזיהינו או הכרנו לפני. אבל זה היה נחמד להכיר. בטח כאלו שלא בכל מיניי ארונות.
ובאותה נשימה, זה קצת מזכיר מפגש מחזור בביהס. אז רק מורידה 15 קג' ומארגנת אחד כזה. |
|
מטפורה |
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
Re: צדיקה אחת בסדום!
לפני 5 שנים •
21 ביוני 2019
מטפורה • 21 ביוני 2019
סווריןן כתב/ה: טלי35 כתב/ה: סווריןן (: לא, היא פשוט כתבה את זה גם בשמי כי עוד עפעוף עיניים אחד מצידי אתה מוציא נגדי צו הרחקה. |
|