|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
Re: צעירים פחדנים
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לשרתך תמיד(נשלט){נישלט} • 24 במאי 2025
► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר ביגלל זה אמרת ילדים יש להם פחד וגם סתם אוהבים רק ליתכתב ואז גומרים ובורחים
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
סנטוריון • 24 במאי 2025
► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
אני אסביר לך למה בשורה אחת: כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם ורואים בהם נשלטים ותו לא. איך הם יודעים שאת מחפיצה אותם? הנה כמה רמזים: 1. אם את אישה בוגרת שפונה לצעירים (כי בואי, אנחנו יודעים למה פנית, וזה לא כדי לקשור את נפשך בנפשם). 2 אם אין לכם נושאי שיחה משותפים. 3. אם את לא מביעה בהם עניין, שואלת אותם איך היה היום שלהם, ובאופן כללי דואגת לנהל 80% מההתכתבויות איתם על נושאים שאינם זיונים והצלפות. האמור פונה לשני הצדדים, אם כי גורם לרתיעה יותר גדולה כשהוא תקף לגבי הצד שנמצא בעמדת חולשה (הנשלט, או - לעתים קרובות - הנשלטת). |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 24 במאי 2025
► סנטוריון כתב/ה: ► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
אני אסביר לך למה בשורה אחת: כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם ורואים בהם נשלטים ותו לא. איך הם יודעים שאת מחפיצה אותם? הנה כמה רמזים: 1. אם את אישה בוגרת שפונה לצעירים (כי בואי, אנחנו יודעים למה פנית, וזה לא כדי לקשור את נפשך בנפשם). 2 אם אין לכם נושאי שיחה משותפים. 3. אם את לא מביעה בהם עניין, שואלת אותם איך היה היום שלהם, ובאופן כללי דואגת לנהל 80% מההתכתבויות איתם על נושאים שאינם זיונים והצלפות. האמור פונה לשני הצדדים, אם כי גורם לרתיעה יותר גדולה כשהוא תקף לגבי הצד שנמצא בעמדת חולשה (הנשלט, או - לעתים קרובות - הנשלטת). איך הבנת את זה מכל מה שכתבה? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
shirazbar(שולטת) • 24 במאי 2025
► סנטוריון כתב/ה: ► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
אני אסביר לך למה בשורה אחת: כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם ורואים בהם נשלטים ותו לא. איך הם יודעים שאת מחפיצה אותם? הנה כמה רמזים: 1. אם את אישה בוגרת שפונה לצעירים (כי בואי, אנחנו יודעים למה פנית, וזה לא כדי לקשור את נפשך בנפשם). 2 אם אין לכם נושאי שיחה משותפים. 3. אם את לא מביעה בהם עניין, שואלת אותם איך היה היום שלהם, ובאופן כללי דואגת לנהל 80% מההתכתבויות איתם על נושאים שאינם זיונים והצלפות. האמור פונה לשני הצדדים, אם כי גורם לרתיעה יותר גדולה כשהוא תקף לגבי הצד שנמצא בעמדת חולשה (הנשלט, או - לעתים קרובות - הנשלטת). "כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם בהם נשלטים ותו לא" זה תיאור הפוך מהמצב הקיים. רוב הנשלטים רוצים בדיוק את זה. מימוש פנטזיות וזהו. אז אשה בוגרת מתחילה קשר עם צעיר והם לא הולכים להתחתן. קטע כי בשאר המקרים הקשרים כאן נמשכים שנים.. ואצלי בכלל זה יושב על הצורך האימהי שלי לעטוף במיוחד צעירים. יש נשלטים צעירים בוגרים מאוד והיו לנו נושאי שיחה משותפים. יש נשלטים בוגרים שלא היה שום נושא משותף. גם כשאת משקיעה בהם התוצאה זהה ושוב זה לא רק צעירים. אלה גברים חסרי נסיון שלא התגבשו לגבי הצורך שלהם ומשתפשפים עליה. או שהם פשוט נשואים /בזוגיות. השיטה שלי זה לעבור ישר לוואטס מי שרוצה להיעלם זה הרגע שהוא יברח וזה מוכיח את עצמו. אגב, לי אישית זה כבר לא מפריע. בהצלחה וביי איני זקוקה לשלום ממישהו שאין לו שום משמעות בעיניי אם כבר נפגשנו זה ירגיש לי אחרת, בכל זאת טרחתי להכיר ולהחליט שנתראה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
Darthvader • 24 במאי 2025
אני אישית חושב שזה בעיה שלא רק קשורה לבידיאסאם פשוט ככה זה באינטרנת יש הרבה יותר לא רציניים וכמה שזה מעצבן לפעמים צריך לעשות את הסינון בעצמך וככה מוצאים אנשים רציניים באמת זה הכללים שלי
1. יש פרטים שחייבים להביא על ההתחלה כמו תמונה נניח ולפרט למה בכלל פניתה אלי ומה המטרה 2. לא לתת למעונני מקלדת מה שהם רוצים השיחה יכולה להפוך לקשורה לבידיאסאם רק אחרי פגישה בינתיים אנחנו שני בני אדם רגילים בלי קשר מיני בכלל 3. לקבוע פגישה כמה שיותר מהר בלי למרוח למרוח למרוח לא לתת למישהו בכלל להגיע למצב שהוא אומר כמה שהוא רוצה משהו ובכלל לא מסוגל לעשות אותו וסתם מחרטת ככה אין בעיה לסנן מאוד מהר אנשים לא רציניים שסתם רוצים לכתוב מגילות עד מחר |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
סנטוריון • 24 במאי 2025
► shirazbar כתב/ה: "כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם בהם נשלטים ותו לא"
זה תיאור הפוך מהמצב הקיים. רוב הנשלטים רוצים בדיוק את זה. מימוש פנטזיות וזהו. הם לא באמת רוצים מימוש פנטזיות בדיוק כמו שילד בן 4 לא באמת רוצה שיכלאו אותו בחדר עם סרטים של דיסני בלופ והר של עוגות שוקולד. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 24 במאי 2025
► סנטוריון כתב/ה: ► shirazbar כתב/ה: "כי גברים לא אוהבים שמחפיצים אותם בהם נשלטים ותו לא"
זה תיאור הפוך מהמצב הקיים. רוב הנשלטים רוצים בדיוק את זה. מימוש פנטזיות וזהו. הם לא באמת רוצים מימוש פנטזיות בדיוק כמו שילד בן 4 לא באמת רוצה שיכלאו אותו בחדר עם סרטים של דיסני בלופ והר של עוגות שוקולד. יש איזה חצאי מחשבות בראש שלך שכנראה מנסות להיות מתריסות. אבל הן לא באמת מעובדות למשהו קוהרנטי ומוסן |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
24 במאי 2025
natural slave(נשלט) • 24 במאי 2025
אין מה לעשות לנסיון יש יתרון ומי שבוגר ושלם עם עצמו לא ינהג בצורה כזו .
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
להכיר אותך
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
ברלוס • 19 ביוני 2025
► chemistry כתב/ה: כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
אשמח להכיר אותך ולהראות לך שלא כולם אותו הדבר אין ביכולתי לשלוח לך הודעה אני יחסית חדש באתר |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 20 ביוני 2025
► bondman כתב/ה: ► davy jones כתב/ה: עשו ביד , וגמרו. מה לא ברור חחח
לדעתי אתה קצת מרדד את זה. כנל. לא יצא לי להיתקל בדינמיקות מהסוג האלה כגבר, אבל שאלה טובה לשאול היא למה אותם גברים חשים שהם צריכים לקחת את הרגליים וללכת. ראית פעם גבר בורח ממישהי שהוא הצליח להשיג במועדון? |
|
|