![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Kitty frank • 4 באפר׳ 2025
והאם מימשת את הרעיונות שלך עם נשים כאלו, שלא ידעו לפחד או שכחו מתי התחילו להינו מהסכנה?
|
2
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 4 באפר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: והאם מימשת את הרעיונות שלך עם נשים כאלו, שלא ידעו לפחד או שכחו מתי התחילו להינו מהסכנה?
שאלה מעניינת. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
painslut lover(סדיסט) • 4 באפר׳ 2025
היא כבר קיבלה "תשובה". הוא הגדיר את זה כמסוכן.
למה? מי יודע. לא התרשמתי שזה אדם עם תשובות, אלה מילים ללא תוכן. אחד האנשים הכי לא נגישים או ברורים שקראתי. גם אם יש שם זווית ראיה מעניינת, וזה אף אחד לא יקח ממנו, יש... היא מלאה בסטירה עצמית ופנפון עד כדי לא קריא. חבל. הייתי רוצה להבין מתוך סקרנות, אבל לא ניתן. זה מדהים כמה חוסר ביטחון יוצא ממונולוג בדיון פתוח. סיניסטר- זה לא ביקורת, זה שיקוף של מה ראיתי. איבדתי עיניין. |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 4 באפר׳ 2025
לא זכור לי שמישהי כתבה שזה לא אישי. אני בטח שלא. אפילו כתבתי לך שאני מבינה שאתה מרגיש מותקף.
אני חושבת שזה דווקא מאוד אישי. לך בטוח וגם לכל מי שמגיבים לך. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 4 באפר׳ 2025
painslut lover כתב/ה: היא כבר קיבלה "תשובה". הוא הגדיר את זה כמסוכן.
למה? מי יודע. לא התרשמתי שזה אדם עם תשובות, אלה מילים ללא תוכן. אחד האנשים הכי לא נגישים או ברורים שקראתי. גם אם יש שם זווית ראיה מעניינת, וזה אף אחד לא יקח ממנו, יש... היא מלאה בסטירה עצמית ופנפון עד כדי לא קריא. חבל. הייתי רוצה להבין מתוך סקרנות, אבל לא ניתן. זה מדהים כמה חוסר ביטחון יוצא ממונולוג בדיון פתוח. סיניסטר- זה לא ביקורת, זה שיקוף של מה ראיתי. איבדתי עיניין. כי אין רצון לדיון, זה פוסט שיווקי. הוא עובד יופי, אני בטוחה. |
6
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 4 באפר׳ 2025
Sinister כתב/ה: הטעות היא לחשוב שכל טקסט שפורסם בפורום הוא הזמנה לדיון מוסרי. הטעות היא לפרסם מודעת דרושים בפורום. |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 4 באפר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: Sinister כתב/ה: הטעות היא לחשוב שכל טקסט שפורסם בפורום הוא הזמנה לדיון מוסרי. הטעות היא לפרסם מודעת דרושים בפורום. זה בסדר, אליפסה. לא כל טקסט חייב לעבור דרך הפילטר של בת 47 עם סטרפאון וחזון רוחני. תמשיכי לנהל את הזוגיות המאושרת שלך. אני אנהל את השתיקה שלי. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: והאם מימשת את הרעיונות שלך עם נשים כאלו, שלא ידעו לפחד או שכחו מתי התחילו להינו מהסכנה?
כן. מימשתי. והן הפסיקו לשאול שאלות בדיוק בשלב שבו התחילו להרגיש. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 4 באפר׳ 2025
Sinister כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: והאם מימשת את הרעיונות שלך עם נשים כאלו, שלא ידעו לפחד או שכחו מתי התחילו להינו מהסכנה?
כן. מימשתי. והן הפסיקו לשאול שאלות בדיוק בשלב שבו התחילו להרגיש. היי היי, אם אקטיבית בחרת שלא לענות אז אשמח לדעת, אבל האם תרצה לענות גם על השאלה ששאלתי אני בעמוד 5? |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
[quote="Sunna סאנה"][quote="Sinister"][quote="Purple Phoenix"][quote="barnacle"]....
Sinister כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: אם היא נבלעה מרצון -היא גם תצא משם כשזה ייגמר. מי שמסוגלת להימחק עד הסוף, יודעת גם ללקט את עצמה אחר כך. אל תדאגי לה - היא חזקה יותר ממה שאת רוצה להאמין. ואם את שואלת מה קורה לה אחרי שזה נגמר -אני אגיד לך מה קורה: היא מתנערת מהאבק, בוכה יומיים, ואז מתמכרת למי שהיא הייתה שם -הרבה יותר משהייתה מכורה לי. הפחד שלך, אגב, לא עליה. הוא שלך. כי את לא מצליחה להבין איך מישהי אחרת עשתה את מה שאת רק מדברת עליו. מתוך התגובה הזאת אשמח לשאול שאלה שתתחיל בהקדמה קטנה. יש הרי אנשים שהם קורבנות של מערכות יחסים אלימות, ששמו את עצמם במקום הזה "מרצון", וביטלו את עצמם עוד ועוד, והתרחקו ממערכות תמיכה אחרות שלהם, או שלא מספרים למערכת התמיכה שלהם על המתרחש. זה גם גורם לביטול עצמי עמוק של האדם, ובמידה והפרטנר עוזב, איך אתה חושב שהאדם מתמודד? אם הוא היה תלוי בפרטנר המתעלל ובשלב מסוים היה תלוי גם באישור שלו עבור המהות של הקיום שלו, כמה זמן לדעתך ייקח לאדם לקום, איך זה ישפיע עליו? יש אנשים שקרסו תחת אלימות שלא ביקשו. ויש כאלה שחיפשו בדיוק אותה -כי בשקט, הם ידעו שבלי כאב הם לא מרגישים כלום. ההבדל הוא לא במידת ההרס, אלא בשאלה מי בחר להימחק ומי פשוט ננטש שם. מי שתלה את הקיום שלו בפרטנר אלים בלי לדעת - צריך טיפול. מי שתלה את הקיום שלו בפרטנר אלים כשהבין שזה מה שהוא עושה - לא מחפש הצלה. הוא מחפש עומק. הוא מחפש להרגיש משהו שאי אפשר להמציא לבד. אז כמה זמן ייקח לו לקום? שאלה לא נכונה. השאלה היא - האם הוא בכלל רוצה לקום, או רק למצוא מישהו אחר שיחזיק לו את הראש מתחת למים ויגיד לו שזה שקט. |
0
|