| עוגיית לילה(נשלט) |
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
עוגיית לילה(נשלט) • 14 באפר׳ 2025
שוסי כתב/ה: עוגיית לילה כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אתם אשכרה מזכירים לי כאן את התקופה שבה האשימו את המוסיקה של אביב גפן בהתאבדות נוער
דווקא בנושא התאבדות המחקר ברור מאוד בנוגע להשפעה השלילית על הנמענים. אביב גפן עשה רומנטיזציה להתאבדות בנעוריו וייתכן מאוד וגרם נזק לקהל מאזיניו. האמת שהמחקר דווקא לא חד משמעי. כרגע נמנעים מפרסומים בנושאי אובדנות מתוך החשש הזה, אבל אלו לא מסקנות חד משמעיות. ייתכן והשימוש במילה "חד משמעי" מוגזם אם הכוונה לממצאים אמפיריים מוחלטים אבל הוכח כי קיים קשר למרות הקשיים המובנים בביצוע מחקרים בנושא. לא מעט מקרים טרגיים הם תוצאה לא מכוונת של דחיפה' מהתקשורת וידוענים. לעתים מתרחש מה שאנו קוראים לו שרשרת הדבקה - אחת הסיבות למה מלכתחילה התקשורת החלה להצניע מקרי התאבדות. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 14 באפר׳ 2025
זו לא צדקנות זה קומנ סנס עפ ערכים אוניברסלים
או קו גבול אם נניח ילדיי ישחקו בזה אראה בזה כשלון חינוכי ואשקול יעוץ מקצועי. "טהרן" שאני יש גבול לכל נירמול ולא כל מה שנצרך ומכיר לגיטימי או בריא נפשית |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
Re: משחק מחשב חדש המדמה אונס
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
כרוב קייל • 14 באפר׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: כרוב קייל כתב/ה: No mercy
עכשיו המפתחים של המשחק אומרים שמעו, יש אנשים שזה הפטיש שלהם ובלה בלה בלה. אבל, זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס נשים בברוטאליות. זה לא cnc בסופו של דבר. גם הוא אונס את אמא שלו כאילו זה לא role playing, ואין הכנה וכלום לפני אל תגידו לי זה cnc זה לא. אשמח שאנשים שהתנסו בפרקטיקות cnc יגיבו את דעתם שאני מקווה שתהיה שלילית על המשחק הזה ולעזאזל איך נותנים לזה לגיטימציה. בוקר טוב אליהו. על GTA שמענו? מה לגבי משחקים עם דדפול? שניים מני רבים בשורה של משחקים אלימים. כן. אונס זה דבר רע אבל מדובר במשחק מחשב ולא תוכנית בטלוויזיה בערוץ ציבורי. לא רוצים? אל תקנו. נורא נורא פשוט. לגבי אזהרות? זה כבר משהו אחר. כי צריך לשים אזהרה בין עם זה לפי הנוהל המקובל בקולנוע ( PG13, R וכו) או הנוהל של משחקי מחשב וקונסולות למיניהם(משחק זה מכיל תכנים א,ב,ג) ואם אני שונא כפיה דתית ומלחמה אז מה? שיורידו מהמדפים כל משחק שבו הם קיימים? חחח בהצלחה. יש הבדל בין לשנוא כפייה דתית ומלחמה, למשחק שהמטרה שלו זה לאנוס. ואני לא בעד למשטר ולאסור ולצנזר, אני בעד לקיים שיח שממנו נגדל ונבין "ג'יזס איזה חולני זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס, ויש כל כך הרבה משחקים אחרים, למה שנבחר בזה?" ואף אחד לא יקנה אותו והוא לא ירוויח כסף. אני לא בעד כפייה. אני פשוט מאוכזבת מהעובדה שיש ביקוש לדבר כזה, בתור אישה ובתור בן אדם בכלל, למה שמישהו ירצה לשחק בזה? מפחיד אותי ומרתיע ומאכזב זה הכל. לא כופה כלום ולא בעד צנזורה גם. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
mads • 14 באפר׳ 2025
נקודה למחשבה,
מה אם היו מוציאים משחק שכל מטרתו היא להרוג ולענות יהודים, אין מטרה אחרת, וזה אך ורק יהודים הייתם אומרים שטויות זה לא משפיע? זה רק פיקסלים? זה טוב כי זה גורם לאנשים שרוצים לרצוח יהודים לעשות את זה בסביבה בטוחה? הייתם מגינים על זכות המשחק להמכר? או שהייתם אומרים שזה משחק שיש לו השלכות לא מוסריות ואלימות? שיש בו אלמנטיים מעבר לבידור? שיש לו השפעה על הציבור, ביחוד הצעיר שישחק בו? שהוא נותן לגטימציה לאלימות כלפי יהודים? שהוא צריך להיות מוחרם? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
painslut lover(סדיסט){Maze} • 14 באפר׳ 2025
mads כתב/ה: נקודה למחשבה,
מה אם היו מוציאים משחק שכל מטרתו היא להרוג ולענות יהודים, אין מטרה אחרת, וזה אך ורק יהודים הייתם אומרים שטויות זה לא משפיע? זה רק פיקסלים? זה טוב כי זה גורם לאנשים שרוצים לרצוח יהודים לעשות את זה בסביבה בטוחה? הייתם מגינים על זכות המשחק להמכר? או שהייתם אומרים שזה משחק שיש לו השלכות לא מוסריות ואלימות? שיש בו אלמנטיים מעבר לבידור? שיש לו השפעה על הציבור, ביחוד הצעיר שישחק בו? שהוא נותן לגטימציה לאלימות כלפי יהודים? שהוא צריך להיות מוחרם? ממש קיים כזה, ועוד קונספטים עם shock value כאלו ואחרים. זו תת תרבות שלמה. ועוד. לרוב מדובר במשחק אינדי חסר תקציב וחסר עיניין מעבר לנושא שהוא "חוקר", כשהערך האמיתי, לפחות לדעתי, זה לייצר כותרות מפוצצות כדי שיהיה פרסום שלילי חינמי גבוהה. במידה והמשחק ייכנס לאיסורים הוא כבר ימשוך את הקהל יעד שאליו המשחק כיוון בין כה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
מיצי קפיצי(נשלטת) • 14 באפר׳ 2025
סעמק מה זה החרא הזה
כאילו גברים צריכים עוד עידוד לאנוס אותנו🙄 |
|
|
| VirginForever(קינקי) |
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
VirginForever(קינקי) • 14 באפר׳ 2025
אולי זה דווקא יכול לתת את התוצאה ההפוכה, פחות מקרי אונס במציאות.
|
|
|
| אד הוק |
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
אד הוק • 14 באפר׳ 2025
מכיוון שהשירשור הזה בסך הכל מהווה שופר לדעות האישיות של הכותבים, ובהינתן שאף אחד פה לא הולך לערוך מחקר בנושא, אולי נהפוך אותו ליותר מעניין.
נניח שיש מחקר שמראה שהמשחק הזה מוריד את הדחף לאנוס אצל אנסים פוטנציאליים. אנחנו כמובן לא יודעים מי הם מראש, אבל יודעים שהוא מוריד בממוצע של שיעור מקרי האונס באוכלוסיה. אתם אוסרים על המשחק או לא, למרות המוסריות המבחילה שלו? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
שוסי • 14 באפר׳ 2025
VirginForever כתב/ה: אולי זה דווקא יכול לתת את התוצאה ההפוכה, פחות מקרי אונס במציאות.
נבדק והוכח שלא. זה לא עוזר לווסת את הצורך. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
כרוב קייל • 14 באפר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: מכיוון שהשירשור הזה בסך הכל מהווה שופר לדעות האישיות של הכותבים, ובהינתן שאף אחד פה לא הולך לערוך מחקר בנושא, אולי נהפוך אותו ליותר מעניין.
נניח שיש מחקר שמראה שהמשחק הזה מוריד את הדחף לאנוס אצל אנסים פוטנציאליים. אנחנו כמובן לא יודעים מי הם מראש, אבל יודעים שהוא מוריד בממוצע של שיעור מקרי האונס באוכלוסיה. אתם אוסרים על המשחק או לא, למרות המוסריות המבחילה שלו? ונניח שלסבתא שלי יש גלגלים. לא מבינה את התכלית בשיח של בדיעבד/ תיאורטית/ היפותטית כשמדובר בנושאים קשים שכאלו. והשרשור הזה דווקא כן יצר שיח טוב בעיניי. והיו דעות שאני לא מסכימה איתן אבל חשוב לשמוע גם אותן. |
|
|