|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
ve-ra • 7 באוג׳ 2025
למה בעצם להימנע מזה, כדי לא לאבד שליטה? איפה נשארת השליטה כשזה הופך להתניה
|
|
|
| Shish(שולטת) |
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
אוקיי, אז הנה חשיפה שנוח לי איתה:
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
Shish(שולטת) • 7 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה: למה בעצם להימנע מזה, כדי לא לאבד שליטה? איפה נשארת השליטה כשזה הופך להתניה
אני לא אומרת להימנע. אפילו להיפך, אני חושבת שלעיתים לבעלי אופי מסויים זה כמעט בלתי נמנע. אני בוחנת את זה מגיל צעיר יחסית, במחוזות השליטה חפרתי מחשבתית הרבה לפני שחשבתי עליהם מינית. בגיל 17 בערך עשיתי החלטה ראציונאלית שאני מודה עליה עד היום. יצרתי לעצמי את ההתנייה המושלמת לסטלנים: ספירה עד שלוש ואני קמה. עד היום זה עובד. זה עובד לי כשאני עושה את זה, זה עובד לי כשאני אומרת למישהו אחר לספור. זה עובד. או דוגמא חצי מטופשת חצי גאונית אחרת, ושוב אני מדברת על התניות שיצרתי *בעצמי*, זה 5 כלים הכיור. יש לי כלל צרוב במאחורה של המוח, שלפיו ברגע שיש 5 כלים ומעלה בכיור, צריך לשטוף אותם. אני צרבתי אותו. יצא לי כבר "להדביק" אנשים בחלק מהדברים, גם הם התרגלו שככה צריך להיות, ויצא לי לא אחת "להידבק" בעצמי בהתניות שנוצרו (גם אם ביוזמתי) בדינמיקות שבניתי. ולהיפטר מהתניות זה מאדר פאקר. את זה אני גם יכולה להגיד בביטחון. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
ve-ra • 8 באוג׳ 2025
תודה, שיש! אני עדיין חופרת בהבדל בין התניות להרגלים. על פניו מדובר בחזרתיות דומה, אבל הם שונים לטעמי ביצירה ובמניע. בהרגל הפעולה מתבצעת בגלל שגרה, בהתניה- כי גירוי מסויים נקשר לתגובה אוטומאטית.
האדון נכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי- הרגל. האדון מקיש פעמיים בקיין ממש לפני שנכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי. עם הזמן האדון יקיש פעמיים בקיין גם כשהוא בחדר או כשהוא במרחק 10000 קמ ואני ארד על ברכיי- התניה. מה את אומרת? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
masoul • 8 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה: תודה, שיש! אני עדיין חופרת בהבדל בין התניות להרגלים. על פניו מדובר בחזרתיות דומה, אבל הם שונים לטעמי ביצירה ובמניע. בהרגל הפעולה מתבצעת בגלל שגרה, בהתניה- כי גירוי מסויים נקשר לתגובה אוטומאטית.
האדון נכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי- הרגל. האדון מקיש פעמיים בקיין ממש לפני שנכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי. עם הזמן האדון יקיש פעמיים בקיין גם כשהוא בחדר או כשהוא במרחק 10000 קמ ואני ארד על ברכיי- התניה. מה את אומרת? לא קוראים לי שיש. ובכל זאת את צודקת. התניה חייבת כוונה לייצר התניה. והיא גם חייבת רצון ופעולה של מישהו חיצוני לך. ( לכל הפחות במובן הבדסמי של ההתניה ) אם את מאמצת הרגלים טובים זה נפלא, אבל זו לא התניה. הדוגמא שהבאת עם הקיין היא דוגמא טובה להתניה. עוד, עוד התניות. התניות בדסמיות. התניות מובהקות וחזקות. עוד התניות בבקשה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 8 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה: תודה, שיש! אני עדיין חופרת בהבדל בין התניות להרגלים. על פניו מדובר בחזרתיות דומה, אבל הם שונים לטעמי ביצירה ובמניע. בהרגל הפעולה מתבצעת בגלל שגרה, בהתניה- כי גירוי מסויים נקשר לתגובה אוטומאטית.
האדון נכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי- הרגל. האדון מקיש פעמיים בקיין ממש לפני שנכנס לחדר ואני יורדת על ברכיי. עם הזמן האדון יקיש פעמיים בקיין גם כשהוא בחדר או כשהוא במרחק 10000 קמ ואני ארד על ברכיי- התניה. מה את אומרת? זאת לא בדיוק התניה לדעתי. התניה, לפי מה שאני למדתי, היא לרתום תגובה טבעית לגורם שלישי. אצל פאבלוב: הכלבים ריירו בהתחלה למראה אוכל, אחר כך פאבלוב הצמיד בין הפעמון לאוכל ובסוף הכלבים ריירו למשמע הפעמון. פעם קראתי בכלוב פנטזיה של מישהי ששולט מתנה אותה לגמור כל פעם שהיא מוצצת. בהתחלה היא מאוננת כל פעם שמוצצת ובסוף המציצה מספיקה כדי שהיא תגמור. מה שאני מתכוונת היא שצריכה להיות איזושהי תגובה טבעית כדי ליצור התנייה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
ve-ra • 8 באוג׳ 2025
מאסול- הגבתי לשיש ולהתניית הסטלנים שלה.
פ׳- לא הבנתי למה דוגמת שתי הקשות הקיין ובעקבותיהן הכריעה אינה התניה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 8 באוג׳ 2025
לי הרבה זמן היתה התנייה מוזרה.
כשהייתי רואה בחורות סקסיות עם שורטס ומיני, הייתי מתגרה, היה מופעל בי טריגר ואז פתאום היה בא לי למצוץ זין. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
masoul • 8 באוג׳ 2025
bondman כתב/ה: לי הרבה זמן היתה התנייה מוזרה.
כשהייתי רואה בחורות סקסיות עם שורטס ומיני, הייתי מתגרה, היה מופעל בי טריגר ואז פתאום היה בא לי למצוץ זין. אז זהו בונדמן, שזו לא התניה. אבל. אם מציצת זין לא היה משהו שמדליק אותך, שבנטיות המיניות שלך, וגבר מסוקס היה נותן לך למצוץ זין, כאשר ברקע סרטים של בחורות סקסיות עם שורטס ומיני, ככה, אלף פעם. ואז אחרי אלף פעם היית הולך ברחוב ורואה בחורה סקסית עם שורטס ומיני ומיד היה עולה בך צורך חד וחריף למצוץ זין. זו היתה התניה. ואחת נפלאה. יש לאן לשאוף. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 8 באוג׳ 2025
masoul כתב/ה: bondman כתב/ה: לי הרבה זמן היתה התנייה מוזרה.
כשהייתי רואה בחורות סקסיות עם שורטס ומיני, הייתי מתגרה, היה מופעל בי טריגר ואז פתאום היה בא לי למצוץ זין. אז זהו בונדמן, שזו לא התניה. אבל. אם מציצת זין לא היה משהו שמדליק אותך, שבנטיות המיניות שלך, וגבר מסוקס היה נותן לך למצוץ זין, כאשר ברקע סרטים של בחורות סקסיות עם שורטס ומיני, ככה, אלף פעם. ואז אחרי אלף פעם היית הולך ברחוב ורואה בחורה סקסית עם שורטס ומיני ומיד היה עולה בך צורך חד וחריף למצוץ זין. זו היתה התניה. ואחת נפלאה. יש לאן לשאוף. יש מצב שזה בדיוק מה שקרה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
8 באוג׳ 2025
ve-ra • 8 באוג׳ 2025
זה מחרמן.
|
|