|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 24 בינו׳ 2026
נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה, לאנשים צעירים כל המדיות החברתיות מתנהגות יותר כמו בלוג ולא כמו פורומים.
אין יותר תפוז וכל השיט הזה. קרה מעבר מכיכר השוק ל'שכונה שלי'. יכול להיות שאנשים מרגישים יותר שליטה על מה שקורה בבלוג שלהם מאשר בפורומים. כלומר, הבלוג/וול שלי, הכללים שלי... ( יש פה עוד עניין שלא לגמרי קשור לנושא שלנו, אבל אני מעלה אותו, כי לאחרונה באופן אקראי נחשפתי להרבה ממנו. נשים פה מופגזות באופן לא הגיוני על ידי כל מיני אנשים גרועים (אין לי מילה יותר טובה), על גבול המותקפות, בהודעות הפרטיות. ולראיה, בכל פרופיל שני יש רשימת חוקים שלא היתה מביישת את הספר הלבן, של איך כותבים מתי נחסמים וכו'.. אולי בגלל שאני זקן, את זה הייתי רוצה לשנות פה קודם ) |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה, לאנשים צעירים כל המדיות החברתיות מתנהגות יותר כמו בלוג ולא כמו פורומים.
אין יותר תפוז וכל השיט הזה. קרה מעבר מכיכר השוק ל'שכונה שלי'. יכול להיות שאנשים מרגישים יותר שליטה על מה שקורה בבלוג שלהם מאשר בפורומים. כלומר, הבלוג/וול שלי, הכללים שלי... ( יש פה עוד עניין שלא לגמרי קשור לנושא שלנו, אבל אני מעלה אותו, כי לאחרונה באופן אקראי נחשפתי להרבה ממנו. נשים פה מופגזות באופן לא הגיוני על ידי כל מיני אנשים גרועים (אין לי מילה יותר טובה), על גבול המותקפות, בהודעות הפרטיות. ולראיה, בכל פרופיל שני יש רשימת חוקים שלא היתה מביישת את הספר הלבן, של איך כותבים מתי נחסמים וכו'.. אולי בגלל שאני זקן, את זה הייתי רוצה לשנות פה קודם ) הפורומים והבלוגים הם סוגי אינטרקציה שונים לגמרי. וזו עוד פינה, עוד נקודה, שאנחנו המבוגרים פחות חולקים עם הצעירים. הפורומים. אם לקחת את זה עוד צעד קדימה, ואנחנו קצת גונבים את השרשור הזה.... גם לי חורה רשימת הDONT שיש פה לכל אחד בערך. ואני לא יודע כמה זה קשור להודעות זבל שאנשים מקבלים כאן, כן, אנשים, לא רק נשים. כולן ללא יוצא מן הכלל מעידות שלא עוזר מה שהן כותבות בפרופיל, כותבות רק עד גיל 30, מקבלות פניות מבני 50 וכו'. ככה שרשימת הDONT לא באמת עוזר, עדיין זה מציף את הפרופילים. הייתי שמח לראות פרופילים מזמינים, כמהים, חיובים, ולא רק אל ואל ואל ואל, ודונט ודונט ודונט ודונט ( הוא מתכוון לתקוף כבר? אני לא רוצה לחכות לו ער כל הלילה עכשיו, יאללה, תניע כבר טרמפוש ) פרופילים מזמינים וחיוביים מייצרים כזו אנרגיה טובה, שגם אם אתה לא מתאים ולא שולח הודעה, אתה מחייך, עושה לך משהו חם בלב. וורה גם העלתה נקודה. יש כאן שתי סוגי אוכלוסיות. הראשונה ממוקדת לחלוטין במציאת בני זוג. והשניה רואה במקום הזה בית, פינה חמה שרק בה הם יכולים להיות הם עצמם. כמובן שיש גם כאלו שנמצאים בשני הסעיפים. העלתה נקודה ורה. השאלה מה המשמעות שלה. מה עושים איתה. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 5 ימים •
24 בינו׳ 2026
ve-ra • 24 בינו׳ 2026
מאוד נכונה הנקודה העוינת שהצבעת עליה. זה לא נעים. באתר אחר שאני נמצאת בו יש שטח לכתוב ׳what I’m into’ ושטח נפרד לכתוב ׳what I’m not into’. מראה ותחושה הרמונית יותר. יש גם הבדל תרבותי. ובא נודה- זה פוזה לא קטנה במקרים רבים. וכל זה לא רלוונטי כי גם זה לא מיוחד לצעירים או בוגרים
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
24 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
24 בינו׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 24 בינו׳ 2026
ואללה, אני לא חווה כלום ממה שאתם מספרים, להיפך. לדעתי יש בכלוב רוב מבוגר. הצעירים באים, טובלים זרת וממשיכים הלאה - לטלגרם? אין לי מושג.
הפרופילים הכי פעילים הם של בני 40+ |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
William Wallace • 25 בינו׳ 2026
אני חושב שהגיל הוא אינו הנושא הכי משמעותי פה.
אין ספק שיש לכל דבר את היתרונות והחסרונות |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Daave(נשלט) • 25 בינו׳ 2026
masoul כתב/ה: Daave כתב/ה: תחושה בלבד הכלוב נעשה צעיר יותר, ומנקודת מבט של מי שעבר את גיל 50 המקום כאן מרגיש פחות רלוונטי מבעבר.
אכן בתחושה יש כאן יותר ויותר צערים שפחות ופחות רלוונטים עבור היותר מבוגרים שבנינו. השאלה היא, מה עושים? איך עושים גם למבוגרים שבנינו כלוב נעים עם מכנים משותפים לנו. איך בתוך הכלוב מייצרים את הכלוב המבוגר. אגב, הכלוב חגג 23 או 24 או משהו באזורים האלו, לא זוכר כבר. מה שזה אומר, שמי שהגיע לכאן צעיר בגיל 30 לערך, הוא מבוגר בין 55 לערך. ( לערך לערך, רק לערך ) איך מתאימים את הכלוב או פינה בכלוב, גם ליותר מבוגרים הצעירים ברוחם. רעיונות? דרך אגב ,שמתי לב שבארץ יש הרבה רגישות לפערי גיל. גבר בן 55 עם אישה שצעירה ממנו בעשר שנים מיד מרים גבות. בחו״ל זה הרבה יותר נפוץ ואף אחד לא עושה מזה עניין. בסוף, בקשר ובדינמיקה מה שחשוב זה בגרות, חיבור ואנרגיה דומה לא המספר. פער של עשור לא אומר הרבה בעיניי. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
פלג-מתלמדת • 26 בינו׳ 2026
לא מרגישה את הצעירים ברמה האישית-,פניות אליי כנראה שבגלל שביקשתי שמתחת לגיל 45 לא יפנו.
יחד עם זאת בבלוגים לדעתי יש פחות נקרא לכם מבוגרים עם חיוך מאשר צעירים. זאת ההתרשמות שלי לפחות. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 26 בינו׳ 2026
הקיצר - פרלין צדקה.
אפשר לשחרר את כוחות המילואים. המקום שלנו. מסתבר |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
פישוטו • 26 בינו׳ 2026
אני בן 30.
אחרי השרשור של הצעירים אני רוצה להתפקד פה. איפה מוציאים טופס דינוזאור? |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
A Ciel Ouvert • 26 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה: אני בן 30.
אחרי השרשור של הצעירים אני רוצה להתפקד פה. איפה מוציאים טופס דינוזאור? אתה צריך לצבור מאה תלונות בפורום כדי להגיע למצב בייבי דינוזאור. אחרי זה, אתה צריך להגיע להרבה מסיבות, לשבת מהצד ולעשות נו נו נו לעצמך. כשתרגיש בשל מספיק, כלובי יפנה אליך אישית ויחתים אותך בכוח על טופס דינוזאורים |
|
|