|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 באוק׳ 2025
אם מישהי תתפוס את בעלה באתר כמו הכלוב מה לדעתכם היא תניח לגביו?
שהוא כאן למען חקר הפסיכולוגיה מאחורי הבדס"מ, ההתפתחות האישית ולהיפגש עם גברים אחרים לדיוני עומק? או שהוא פשוט מחפש מישהי להגשים איתה פנטזיה מינית? די ברור מה התשובה לעומת אם היא תגלה שיש לו פרופיל בפייסבוק, טוויטר וכו'... שבו האפשרות לדון באופן נטרלי באמת סבירה יותר. גם למה זה בסדר שאתחבר מהספריה לפייסבוק שלי, כולל אם אדפדף בו בקבוצת דיון בדס"מית, אבל זה לא בסדר שאתחבר בו לכלוב? למה האתר הזה הוא 18+ בכלל אם אנשים לא מגיעים לכאן במטרה להגשים פנטזיות מיניות? הרי פייסבוק וטוויטר הם לא לבגירים בלבד, גם אם מכירים בהם על הדרך, וגם אם יש קבוצות מיניות ספציפיות- כי בפלטפורמות האלו היכרות מינית לא הפכה לעיקר כמו פה. גם אתרים שמתעסקים רק בזהויות מיניות אחרות, נניח להט"בית, לא בהכרח מוגבלים לבגירים בלבד, אם הדיבור בהם הוא באמת ברמת הזהות ולא גירוי והיכרות מינית. למה מספיק אנשים מונוגמים מקנאים כשהם יראו את הדייט ממשיך להתחבר לכלוב למרות שקבעו שהם אקסקלוסיביים בדיוק כמו שיקנאו אם ימשיך להתחבר לאתר הכרויות? למה הם לא יקנאו ככה כשמישהו שהכירו בפייסבוק ימשיך להיכנס לפרופיל בפייסבוק? זה לא משנה מה כתוב בפתיח של האתר ומה תצטטו לי ממנו. זה שאנשים לחצו "אישור" כדי להירשם לכאן לא אומר נשבעו אמונים לעקרונות האלו או בכלל קראו אותם. מה שמשנה הוא רק מה שאנשים עושים ומרגישים פה בפועל. אם האתר הזה היה מלא בדיונים נטרליים וחברויות אפלטוניות, הייתי מסכימה שהיכרות היא תוצר לוואי כאן. אבל ההפך קורה וחברות אפלטונית ודיון מעמיק הפכו להיות תוצר לוואי בדרך להכיר פה פרטנר מיני/זוגי. אפילו הדיון שנוצר פה "הכלוב- אתר היכרות או לא" הוא תוצר לוואי של פוסט של מישהו שחיפש להכיר. עם הזמן הדיונים פה מצטמצמים יותר ויותר לטובת "שולט חדש מחפש נשלטת" או "למי עוד יש פטיש לכפות רגליים", והבלוגים במקום לעורר שאלות ולהציג זוויות מתעסקים יותר בלהראות איך אתה נראה ומה היית רוצה להגשים. הפוסטים יוצאי הדופן תמיד נספרים על כף יד אחת, ברמה שזוכרים את הכינוי של הכותב. להמשיך לנזוף באנשים "אבל המטרה פה זה לא להכיר, המטרה פה זה קהילה" לא משנה את העובדה שמספיק כבר לא תופסים את המקום הזה כקהילה ומתנהגים באופן שמשנה את האופי של המקום ואת מה שאפשר לצפות במהלך השהות בו. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
the rain song • 14 באוק׳ 2025
אז מה?
אני לא מבינה את ההתעקשות שלך על הגדרת האתר. כך או כך, מי שרוצה להכיר, שיעשה מנוי. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 באוק׳ 2025
את מציבה טיעון איש קש ונלחמת בו במקום להתייחס למה שאשכרה כותבים לך.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
כמהת-יער • 14 באוק׳ 2025
באופן אישי, אני חושבת שאם תהיה הבנה כללית של משתמשים שיש פה גם כאלו שלא מעוניינים להכיר, הייתי מקבלת הרבה פחות -
"אז למה את כאן אם את לא רוצה להכיר?" כאילו אני חייבת הסברים לכל מי שנכנס לכאן, ומקבלת נזיפות מזרים על בזבוז זמנם היקר בנוכחותי הלא מספיק fuckable |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 באוק׳ 2025
כי ממשיכים לנזוף באנשים שבאו לפה במטרה להכיר כאילו הם הזויים שנכנסו למאפיה וביקשו מוסכניק שיתקן להם את האוטו.
זאת תחושה לא נעימה שחוזרת על עצמה בכל שרשור כזה מחדש. ואם זאת תופעה שחוזרת על עצמה, כי מספיק אנשים חושבים אחרת, כנראה שהאתר באמת שינה את האופי שלו וזה בסדר לקבל את זה. וכשלא מקבלים את זה, זה לא שאנשים מפסיקים להגיע לכאן במטרה להכיר, אלא שתהליך ההיכרות לא הופך לנעים יותר לא להם ולא לצד השני. ככה זה כשמקום להתמקד בלענות לאדם מה הוא יכול לשפר באופן שבו הוא ניגש להכיר, מתעסקים בלהוציא אותו הזוי שהוא בכלל חשב להגיע לכאן במטרה להכיר. ואני מסכימה שלא כולם כאן להכיר וצריך לכבד את זה, לרגע לא טענתי את זה (אם כבר מדברים על אנשי קש). אני רק אומרת שלא צריך לנזוף במי שכאן למטרה הזו ולהיות בהלם איך הגיע למסקנה שכאן זאת אפשרות סבירה ואפילו מטרה סבירה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
כמהת-יער • 14 באוק׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: כי ממשיכים לנזוף באנשים שבאו לפה במטרה להכיר כאילו הם הזויים שנכנסו למאפיה וביקשו מוסכניק שיתקן להם את האוטו.
זאת תחושה לא נעימה שחוזרת על עצמה בכל שרשור כזה מחדש. ואם זאת תופעה שחוזרת על עצמה, כנראה שהאתר באמת שינה את האופי שלו וזה בסדר לקבל את זה. וכשלא מקבלים את זה, זה לא שאנשים מפסיקים להגיע לכאן במטרה להכיר, אלא שתהליך ההיכרות לא הופך לנעים יותר לא להם ולא לצד השני. ככה זה כשמקום להתמקד בלענות לאדם מה הוא יכול לשפר באופן שבו הוא ניגש להכיר, מתעסקים בלהוציא אותו הזוי שהוא בכלל חשב להגיע לכאן במטרה להכיר. אני חושבת שאפשר להסכים שרמת השיח והכבוד צריכה לעלות מכל צד. זה לגמרי לגיטימי שאנשים יבואו לפה מסיבות שונות, וכמו שאני לא יורקת בפרצוף של מי שמציע את עצמו (למרות שכתוב לי שוב ושוב שלא מעוניינת), ככה אני מצפה שלא ירקו לי בפרצוף כשאני אומרת שאני לא כאן בשביל זה. (מי שבקטע של יריקות, עמכם הסליחה, אני לא שופטת את הקינק |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לא. אף אחד לא נוזף באנשים שמגיעים לכאן בשביל האופציה להכיר. אין לי מושג מאיפה המצאת נזיפה שכזו.
אבל יש הבדל ברור בין אתר שיש בו הכרויות לבין אתר הכרויות. אם מישהי תכתוב בטינדר או אוקייקיופיד שהיא לא מחפשת להכיר, אנשים יסתכלו עליה מאד מאד מוזר, ובצדק. בכלוב זה סופר לגטימי, ואת בעצמך דוגמא לזה. וכשמישהו *מתלונן* על הכלוב ועל איך שהוא מתפקד בתור *אתר הכרויות*, נכון לתקן אותו ולהסביר לו שזו לא מטרת האתר. ושאם הוא מתלונן על זה שיש כאן נשים שלא מחפשות הכרות, או שאין כאן פיצ'רים מסויימים שיש באתרי הכרות, וכן הלאה, אז הטעות היא אצלו, ולא באתר. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
the rain song • 14 באוק׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: כי ממשיכים לנזוף באנשים שבאו לפה במטרה להכיר כאילו הם הזויים שנכנסו למאפיה וביקשו מוסכניק שיתקן להם את האוטו.
זאת תחושה לא נעימה שחוזרת על עצמה בכל שרשור כזה מחדש. ואם זאת תופעה שחוזרת על עצמה, כי מספיק אנשים חושבים אחרת, כנראה שהאתר באמת שינה את האופי שלו וזה בסדר לקבל את זה. וכשלא מקבלים את זה, זה לא שאנשים מפסיקים להגיע לכאן במטרה להכיר, אלא שתהליך ההיכרות לא הופך לנעים יותר לא להם ולא לצד השני. ככה זה כשמקום להתמקד בלענות לאדם מה הוא יכול לשפר באופן שבו הוא ניגש להכיר, מתעסקים בלהוציא אותו הזוי שהוא בכלל חשב להגיע לכאן במטרה להכיר. ואני מסכימה שלא כולם כאן להכיר וצריך לכבד את זה, לרגע לא טענתי את זה (אם כבר מדברים על אנשי קש). אני רק אומרת שלא צריך לנזוף במי שכאן למטרה הזו ולהיות בהלם איך הגיע למסקנה שכאן זאת אפשרות סבירה ואפילו מטרה סבירה. סליחה אבל לא השתכנעתי. לא צריך לנזוף באף אחד. גם לא צריך ללמד אנשים איך להתנהג, איך לפנות, אם כן או לא לעשות מנוי ובעצם, שום דבר. השרשור טוען שקשה להכיר בלי מנוי? - תעשה מנוי. זו תשובתי. |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 14 באוק׳ 2025
כל הכבוד לארקאנג׳ל שתמיד עונה באופן ענייני ולא מתעייפת גם בעמוד 7 של הדיון ומעבר …
לפני 30 שנה היו בכלוב הרבה פחות אנשים. רובם הכירו זה את זו מהמסיבות (היו הרבה פחות ליינים). ומשום שהיו הרבה פחות אנשים ומסיבות - האתר והמסיבות השתלבו זה עם זה ואז באמת היתה תחושה של קהילה. אני אגב הכרתי את האתר מהמסיבות ולא להיפך. פאסטפורוורד 20+ שנה ויש הרבה יותר אנשים בסצינה והרבה יותר מסיבות ואירועים וסקרנות ונגישות לאינטרנט ואינדקסים ורשתות חברתיות - במקום פה לאוזן. וברור שהאתר משרת הרבה יותר צרכים. להבדיל גזרת האירועים הפכה להרבה יותר פרטנית עם אירועים שפונים לפלחים מסויימים באוכ׳. אז פשוט היו מסיבות ומצאת את עצמך בצד של השוט במסיבה. אני מניח שזה משום שיותר פשוט לקיים אירוע מלהקים ולתחזק אתר שפונה לתת אוכ׳. אז די לאכול את הראש וסבלנות כלפי כולם |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
14 באוק׳ 2025
או, אם אני אחזור למטאפורה ממקודם: זה ממש בסדר לקנות פיצה מעדנות קפואה במכולת. זה אפילו ממש בסדר להגיע למכולת במיוחד רק כדי לקנות את זה. אף אחד לא אומר לאף אחד אחר שיש עם זה בעיה.
אבל אם מישהו מתלונן שהמכולת היא פיצריה לא טובה, אז כן, התשובה היא "אחי, זו מכולת, לא פיצריה" |
|
|