|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
למה ככה אבא
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Curious B • 19 בדצמ׳ 2025
זאלופון כתב/ה: למה לא יותר מחרמן פה?
1. כי כשנשים כותבות על המיניות שלהן גברים מטרידים אותן 2. כי כשגברים כותבים על המיניות שלהם נשים מבהירות להם שהיא לא רצויה, או גרוע מכך - מתעלמות 3. כי כשמישהו כבר כותב על המיניות שלו, מישהו אחר ישפוט או ייעלב או ילעג 4. כי כשמישהי כבר כותבת על המיניות שלה, היא חייבת להוסיף את המילה "אבא" וזה מכבה 5. כי יש פה מרמרת שלא נגמרת וזה מכבה 6. כי הרבה יותר קל להעלות תמונות מאשר לכתוב 7. כי הכל נהיה גדול ונגיש יותר וזה תמיד מרדד אולי זו בדיחה שלא הבנתי, אבל לא עשית ב4 את מה שאמרת ב3? בברכה, חובבת אבאים מושבעת |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 19 בדצמ׳ 2025
אני דווקא חושב שמה שהכי חסר בפורומים היום זה חפירות!
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2025
סווריןן כתב/ה: אני מזדהה עם התחושה של ירידת עניין - אבל מבין שזה אולי בגללי ולא בגלל האתר. בעיני, עניין נוצר (עבורי) מכתיבה פתוחה, מפורטת, אישית. תמיד היה כאן מעט מדי מזה. יש, למשל, בלוג שאני קורא של חוויות השיבארי של מישהי כאן (אולי). זה לא הקינק שלי בשום צורה או אופן. עם זאת, הכתיבה מאוד חשופה, ולכן מעניינת אותי. יש עוד כמה שעושים ועושות משהו כזה. כך גם לגבי הפורום: ככל שהנושא נראה קרוב יותר לכותב.ת, ככל שהנושא לא פתור מבחינתו.ה, כך ארצה לקרוא את מה שיתפתח. האנונימיות אמורה לזמן כתיבה כזו, ומשום מה יש שיעדיפו להגיד מעט.
אין כוונה לשיפוטיות במה שכתבתי, אלא להזמין יותר חשיפה, ויותר אישיות. נצלו את האנונימיות! זה יופי של דבר וואו, סווריןן, שלחו לי צילומסך בפרטי, בלי הקשר, ופתאום השם שלי קפץ וממש התרגשתי. תודה 🥹 |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
מילים מילים(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
אפשר לראות תלונות על ירידת הדורות בטבלות חמר שומריות, בטקסטים מיוון העתיקה ובנאומים של סנטורים באימפריה הרומית. או שהעולם באמת במגמה אחידה של התדרדרות מאז תחילת ההיסטוריה האנושית, או שזה פשוט נראה ככה לנו, המזדקנים.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Venus in Furs • 19 בדצמ׳ 2025
עוד באירופה היה משעמם פה
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2025
מילים מילים כתב/ה: אפשר לראות תלונות על ירידת הדורות בטבלות חמר שומריות, בטקסטים מיוון העתיקה ובנאומים של סנטורים באימפריה הרומית. או שהעולם באמת במגמה אחידה של התדרדרות מאז תחילת ההיסטוריה האנושית, או שזה פשוט נראה ככה לנו, המזדקנים.
המזדקנים! יכול להיות מאוד שהעניין שלנו פשוט במקום אחר… נגיד אני חושבת שדיונים ראשוניים על בדסמ באמת לא מאוד מעניינים אותי, אז זה קצת לא לעניין לחשוב; איפה הדם החדש וכשהדם החדש מעלה נושא שחוק מבחינתי להגיד, שוב זה? אבל אני חושבת שהרבה דברים באמת לא נידונים פה בגלל שני הקצוות האלה: מצד אחד פחד לשתף בקינק שלך שלא יחשבו שאתה פריק ומצד שני, רגישות מאוד גבוהה כך שכל ביקורת נחווית מיד כקינק שיימינג. (ואולי בצדק?) זה עלינו, להיות מגיבים קצת יותר עדינים ואז אולי כן יתפתחו פה שיחות משמעותיות? על מה הייתם רוצים לדבר בפורום? או שהבלוג מספק? |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bbqueen(מתחלפת) • 19 בדצמ׳ 2025
אני בכלוב בערך מגיל 17. בגדול? כי חיי הקהילה כמעט ונמוגו. פעם חלק גדול מאיתנו הייתה קהילה מגובשת. היו יותר אירועים ויותר מפגשים ועצם כך שהיינו קהילה, גם החיינו את הצ'אט, את הפורומים, הבלוגים. הקהילה עם השנים התפוררה והיום מרגיש שיש פה תחלופה גדולה של אנשים. כמו כן, המסחור המאסיבי של הדאנג'ן ולאחר מכן ליינים אחריםמשל "הקהילה" הביאו לפה הרבה אנשים שהם לא באמת חלק מהעולם הזה. אני בעבר הייתי ב3 חתונות של חברים מפה, הכרתי אנשים שבדסמ זה באמת חלק ממשי מהחיים שלהם. היום בכנות הרוב מרגיש מזוייף.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Re: למה הכלוב נהיה משעמם?
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: תגידו, מה דעתכם? מדוע הכלוב נהיה כל כך משעמם? מה קרה?
אני פה 18 שנה ולפי דעתי מעולם לא היה פה כל כך מת. איך אתם מסבירים את זה? הנה, כבר לא משעמם. הצלחת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Re: למה ככה אבא
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
זאלופון(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
Curious B כתב/ה: זאלופון כתב/ה: למה לא יותר מחרמן פה?
1. כי כשנשים כותבות על המיניות שלהן גברים מטרידים אותן 2. כי כשגברים כותבים על המיניות שלהם נשים מבהירות להם שהיא לא רצויה, או גרוע מכך - מתעלמות 3. כי כשמישהו כבר כותב על המיניות שלו, מישהו אחר ישפוט או ייעלב או ילעג 4. כי כשמישהי כבר כותבת על המיניות שלה, היא חייבת להוסיף את המילה "אבא" וזה מכבה 5. כי יש פה מרמרת שלא נגמרת וזה מכבה 6. כי הרבה יותר קל להעלות תמונות מאשר לכתוב 7. כי הכל נהיה גדול ונגיש יותר וזה תמיד מרדד אולי זו בדיחה שלא הבנתי, אבל לא עשית ב4 את מה שאמרת ב3? בברכה, חובבת אבאים מושבעת קודם כל - כן 🙂 אבל יש "אבל". לתופעת האבא יש שני מאפיינים שככל הזכור לי - ואני פה כמעט מההתחלה - לא התקיימו בצוותא עבור אף קינק אחר: 1. לעתים קרובות מי שאיננו חלק מהקינק הזה לא אדיש אליו אלא רואה בו turn off רציני. 2. הוא לא בשוליים אלא מאד נפוץ ונוכח. ועד לפני שנתיים-שלוש הוא כמעט לא היה קיים פה. השילוב של המאפיינים הללו גורם לאנשים כמוני להרגשה של זרות מסוימת. זה היום מרחב ששייך לקינק שונה משלי, לא לקינק שהביא אותי לכאן, והקינק הזה בא משום מקום ובאיזשהו מקום השתלט על המרחב הכלובי והבדסמי. שזה לגיטימי לגמרי, כן? גם הקינק וגם הפופולריות שלו. אין לי שום טענות לאוהביו. אבל אני כן חושב שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני במידה מסוימת, וזה מפחית את המידה שבה האתר הזה מהווה עבורם מקור לריגוש מיני או מעודד אותם לייצר תכנים שיעוררו ריגוש באחרים. לכן ראיתי לנכון לציין זאת למרות שאפשר לפרש את זה, בצדק מסוים אני מניח, כקינק שיימינג. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
כחש(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2025
Curious B כתב/ה: אולי לא הבנתי משהו מדברייך, אבל איך מסתדר מצד אחד שיח לא שיפוטי ובריוני ומצד שני לא מייגע מרוב רגישות?
אני, אישית, סולדת מהאמירות לגבי אנשים קינקים או "לא בדסמים" מספיק שמזהמים את הכלוב, בעיקר כי אני מזהה את עצמי ככזאת. וואלה, אותי זה מעליב שבייסיקלי אומרים לי תעופי מפה כי את לא מספיק x או y. בעיניי זה שיפוטי ובריוני. זו רגישות יתר בעינייך? אני חושבת שהדוגמא שהבאת היא בדיוק מה שאני נגד, לא בעד. מה שציינת שמשתמשים כאן כתבו זה לא ביקורת, זו בריונות. זה ליטרלי לשפוט אנשים על מי שהם ולהגיד להם שהם לא שייכים. (אגב, אני ממש איתך בדעה וכמו שאת מרגישה ששופטים אותך, אני בטוחה שיש אנשים שחושבים שאני לא מספיק.. וואטאבר. ולאנשים האלה אציע בסובלנות והכלה בהסכמה לדחוף מקל לתחת (: ) אבל, יש הבדל ענקי בין שיפוטיות כזו לבין להגיד - ואני אקח את הדוגמא שלך, של האבושים, כי ראיתי שהתייחסת לזה בתגובה אחרת : אני לא מתחברת לקינק של אבושים. לא אוהבת איך הוא משתלט על המרחב הזה. אני חושבת שהנוכחות שלו משנה את האופי של הכלוב. זו ביקורת לגיטימית. היא לא נעימה, אבל היא לגיטימית - כי היא עוסקת בתופעה, לא באנשים. מבינה את ההבדל? לגיטימי בעיניי לדבר על תופעות. לגיטימי להביע ביקורת חדה. לא לגיטימי לרדת לרזולוציה של האנשים עצמם. וכשאני מדברת על תופעות, אני לא צריכה שמישהו יתקטנן איתי על הניסוח: את לא כתבת ״לדעתי״ את הכללת. את צריכה לנסח את זה ברגישות יותר. זו הרגישות המעייפת שאני מדברת עליה. זה חונק שיח. אני יכולה להגיד שהקינק המסוים הזה משתלט על המרחב בלי לעטוף את זה בעשרים הסתייגויות. אני לא יכולה להגיד שמי שעושה את זה לא באמת בדסמי. זה בעיניי ההבדל בין שיח לבין בריונות. ולדרוש לא לעסוק באנשים.. זה לא רגישות יתר, זה בסיסי. |
|
|