ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
ArchAngel(שולטת) • 26 במרץ 2019
אז מה אתה ממליץ שנשים יעשו? יגידו "כן" אוטומטי לכולם?
להידחות זה חלק טבעי מעולם הדייטינג, ולא רק עבור גברים. לפעמים מתחילים לדבר, יוצאים לדייט, ולמרות ההשקעה אחד הצדדים מרגיש שזה לא זה. להגיד "אתה בחור נחמד אבל לא הרגשתי כלום" זאת האמת כפי שהיא. מה אתה ממליץ לעשות? להכריח את הבחורה לשכב בכוח עם מי שהיא לא נמשכת אליו רק כי הוא שילם בדייט? מי שזאת ההשקפה שלו, שדייט זה איזו עסקת חליפין ולא מפגש היכרות, מוטב שלא יצא לדייטים ואת הכסף ישר יוציא על זונה שהחלק הזה בעסקה מוסכם עליה ונודע לה מראש. או שכן יצא לדייט וישלם רק על עצמו או הכי טוב והכי חסכוני- שלא יצא מראש למקומות שמעבר לתקציב שהוא רוצה או יכול להרשות לעצמו. בדיוק בגלל גברים עם השקפה כזו, שלא מסוגלים לקבל דחייה כחלק מדייטינג, יש נשים שמעדיפות לעשות גוסטינג בשביל להימנע מכל הליילות של "אבל שילמתי לך על הפסטה למה את לא מביאה לי סקס למרות שאת לא נמשכת אלי?!!". יש לך השקפה מאוד צרה על נשים שמבוססת על כל מיני ניסויי אינטרנט לא תקפים שעורכים לא אחרים מאשר גברים אחרים שלא התלכו בעולם יום כאישה, לכל היותר מתחזים לאחת "במסגרת הניסוי" תוך כדי שהם מפגינים את כל הדעות הקדומות שלהם ולכן מקבלים תוצאות בהתאם, בעוד המציאות מראה דברים אחרים: אף אישה שעברה את גיל 15 לא באמת יוצרת קשר עם גברים רק בשביל להתלהב לחברות. "להשיג את החתיך של השכבה" מת באותו גיל שבו שבו לשאוף להיות "מקובלת" התחיל להישמע פתטי. אישה שתגיד לחברות להשהיא מצאה מישהו חתיך לא תזכה לתגובות נדהמות כי זה לא מיוחד בשיט, ולא דורש שום כישורים מיוחדים. כל אחת עם מראה סביר יכולה בעצמה למצוא לה חתיך תורן, ולכן מגיל 15, איזה שלוש שנים מאז שאת קולטת שאת נמשכת מינית לבנים, את מבינה כמה משעמם ופתטי זה "להשיג חתיכים" בשביל להראות לחברות. אף אישה בוגרת לא מסתכלת על גברים ככה ולא מחלקת אותם לשתי קטגוריות שטחיות דיכוטומיות שלפיהן היא מחליט אם להכניס או להוציא אותם מחייה,. כשאישה בוחרת עם מי לצאת היא מסתכלת על המאפיינים שמדליקים אותה בו באופן אישי, שהיא יודעת שמנבאים שתהיה לה איתו כימיה טובה בדיוק כמו שעושה גבר שבוחר עם איזה אישה לצאת (בשנח המקרים זה לא חייב להיות לפי אידיאל היופי כפי שרוב החברה תופסת אותו). גם אף אחת לא מגיעה להכרויות אונליין רק כי היא במציאות שמנה-מכוערת-חסרת-חברים ותוכנית הנקמה הזדונית שלה היא לראות את התיבת מתופצצת ולא לענות תוך כדי ציחקוקים של ילדה בת 6. זה משעמם ועלוב. תאמין או לא, נשים שנרשמות לאתרי הכרויות רוצות להכיר בדיוק ולאותם צרכים כמוך, ובדיוק כמו שנראה לך מטופש לשבת שעות על אפליקציה ולבזבז זמן יקר אם אתה לא באמת רוצה להיפגש- ככה זה גם עבור נשים. אף אישה גם לא באמת "משתכרת" מהודעות הצפה, כי ההודעות מהסוג הזה הן רחוקות ממשהו מכבד וכולן מנסות להתחמק מהן עם אלף ואחת הבהרות לגביהם בפרופיל. הסברתי כבר 9000 פעם בפוסטים אחרים למה לקבל תסריטי סרט פורנו, נסיונות שידול וקללות זה לא ה- turn on שלנו, אבל אתה מתעקש שהודעות מטרידות כאלו דווקא מחמיאות לנו או לחלופין שמדובר באיזה קיצון לא מייצג, אבל ההפך הוא נכון וזה הרוב של ההודעות שאישה מקבלת למרות שהיא ממש לא שמחה לקבל (עד כדי שזה מצליח להבריח חלק ניכר מהן מאתרי הכרויות שונים, בפרט בכלוב- מכירה יותר מדי שולטות שלקח להן שבוע למחוק את הפרופיל מכאן בגלל הודעות שקיבלו). כל אישה תסכים שרוב האינבוקס שלה, בכל מרחב כלשהו ברשת, הוא רוב של הודעות הזויות ומיעוט של הודעות מכבדות שבהרבה פעמים מצליחות להיבלע בין כל הרפש. כי כשפתחת 99 הודעות עם הכותרת "היי, מה קורה?" רק בשביל לגלות בהן תוכן מזלזל, את לא תמהרי לפתוח את ההודעה ה-100 גם אם מחכה לך בפנים נסיך החלומות. וחשוב לציין שהודעות האלו לא מגיעות מגברים משקיענים מתוסכלים מרוב נסיונות, כי גברים שבאמת נפגעו לא מעבירים מישהי אחרת פגיעה כי הם יודעים על בשרם כמה כואב זה. השולחים הם לא אחרים מגברים שמעולם לא טרחו אפילו לאיית את הניק שלך נכון, ובסה"כ מקווים שמכל אלו ששלחו להן הודעת שרשרת לפחות אחת תהיה מספיק חסרת ביטחון בשביל להתפשר עליהם. רבים מהם יודו בכך בלי בעיה, די שתסרבי בנימוס וכבר יטיחו בך "לכי לכי יא מכוערת, בסה"כ רציתי זיון, עם איך שאת נראת אין לך הרבה אופציות". לחפש "למה כן" לא נובע מאהבה חינם שהם רוצים להפיץ "והנשים הרעות לא מאפשרות" אלא מחרמנות שהם לא יודעים להשתלט עליה ונשים מסרבות לשתף איתה פעולה, מסיבות ברורות. אם זה היה אחרת וההודעות שהיינו מקבלות היו מעריצות (אבל באמת מעריצות ולא תיאורי "סגידה" של נשלט חרמן) מזמן היינו בוחרות לפחות במישהו אחד מכל "הערימה" והולכות להשוויץ לחברות או מה שלא נראה לך שנשים עושות כשהן מכירות גבר בטעם שלהן. |
|
Mary Jane |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
Re: סקר השולטות הגדול_חלק א'
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
Mary Jane • 26 במרץ 2019
עוץ הגדול כתב/ה: המדגם בדק כ-200 פרופילים.....
להלן הממצאים: 11% (n=22) מהפרופילים ריקים או כמעט ריקים. 6% (n=12) מהפרופילים בעל מראה ותוכן חשוד. 22% (n=44) מהפרופילים כוללים שליטה כספית או ניצול כספי. סה"כ: 39% (!!!). שזה כמעט גוש חוסם. מציעה להביט על התוצאות כך: סה״כ לגבי כ- 72% !!! (100-6-22) מהפרופילים הללו יש מצב טוב או טוב למדי לאישה שמגדירה עצמה כ״שולטת״ ולא ממניעים כספיים ו/או נכלוליים. נתון מדהים! מסה מהממת אקסטראורדינרית (ביחס לאוכ׳, כן?) של סוטות עם פוטנציאל מרוכזות במקום אחד, למות!!! (; עכשיו, אחרי שהתמלאנו באופטימיות, צריך לפענח איך לדוג דגים בים העצום הזה. כי הדג לרוב לא קופץ בעצמו אל הרשת וגם לא מתנדב לנעוץ לסתותיו בחכה ככה סתם. זה מה שאני עשיתי כשחיפשתי נשים (לא שולטות, אבל דומני שגם הקבוצה בה אני מעוניינת קטנה עד זעירה), ו-וואלה, הצליח לי לא רע. כמו כן יש לי חברים שמדהימים אותי במספר האינטרקציות עם נשים יפהפיות שהכירו כאן, ביניהן ״שולטות״ לא מעטות. מוכשרים וראויים להערכה (: הגישה שהוצגה כאן, לעומת זאת, היא של יבבנים שלא יודעים את העבודה, כלומר, איך לעניין אישה ולגרום לה להימשך דווקא אליכם. |
|
עוץ הגדול(נשלט) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
עוץ הגדול(נשלט) • 26 במרץ 2019
בוקר טוב,
בהחלט אפשר להסתכל על הממצאים בצורה חיובית, או לפחות בצורה מורכבת יותר, אך לצערי מעטים בחרו לעשות זאת. לפי בדיקה שלי 39.5% מן הפרופילים כן מצביעים על רצון לקשר כלשהו (כן בדקתי גם את זה). וכאן המקום להציע באופן ידידותי להיות בהירים לגבי סוג הקשר הרצוי בפרופיל עצמו, כי בחלק ניכר אין זה המצב. התגובות הישירות ועקיפות שקיבלתי על המחקר המכונן שערכתי מלמדות על כפיות הטובה מצד חלק ניכר מחברי ה"קהילה" אחרי שסיפקתי לכם נתונים חשובים. כל מי שמעוניין במחקר משלים שמנתח התפלגות התגובות החיוביות והשליליות בקרב שולטות חדשות ב"כלוב" נא ליצור איתי קשר בפרטי, בשביל לממן לי מנוי זהב על הפרופיל הפיקטיבי שאפתח במיוחד לכבוד המאורע. יש פה מספיק בני ובנות אצולה שמסוגלים לעמוד בעלות הכספית. |
|
ללא כינוי זה לא משנה(אחר) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
שאלה טכנית לגמרי מתוך רצון אמיתי למצוא קשר
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
ללא כינוי זה לא משנה(אחר) • 26 במרץ 2019
אז מה אמור לעשות גבר שבאמת מחפש קשר והוא ההודעה ה-100 אחרי 99 הודעות לא מכבדות ? איך הוא אמור למשוך תשומת לב כדי שיתייחסו להודעה שלו ?
ומה אמור לעשות גבר שמדבר עם מישהי במשך כמה ימים ועשרות הודעות ופתאום היא מגלה לו שהיא כבר בקשר ... לא היית אמורה להגיד את זה ישר על ההתחלה ? מה האינטרס שלך לשיחה מלבד שעשוע זול ? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
מה אמור לעשות גבר כזה? להבליט את עצמו מהשאר.
אם כולם שולחים "היי, מה קורה?" או "סליחה, אפשר לשאול אותך משהו?" שאחריו מגיעה פנטזיה לא רצויה, תשלח פשוט הודעה בסגנון שונה שלא מזכירה את ההתנהלות של ה- 99 שבאו לפניך. ואיך תדע מה לא מזכיר את ה- 99 שבאו לפניך? תקרא מה שנשים כותבות בשרשורים כאלו במקום להתווכח איתן על הלגטימיות של הרגשות שלהן. מה האלטרנטיבה שלך? שנשים יתנו צ'אנס לכל גבר שמציע את עצמו בלי קשר למה שהן מרגישות? הרי אתם בעצמכם קוראים לנשים כאלו זולות ומזלזלים בהן (לא כולכם, אבל מספיק מכם). עצה שלי? תפסיק להתייחס לשיחות כאן בכזו כבדות, תשלח הודעות כי בא לך לדבר עם מישהי ולא כי אתה נעול להשיג אותה מטרה מסויימת. אם יצא מזה משהו: מה טוב (ולרוב יצא מזה משהו כשאתה בגישה chill שלא לוחצת). אם לא, אז הרווחת שיחה טובה. הבעיה שלך זה שאתה רואה נשים כאיזה יריבות שעושות לך דווקא וחייבות לך משהו שהן מונעות ממך בכוונה. לא עלה בדעתך שהכלוב הוא אתר קהילתי ומלא שיחות כאן מתחילות מסיבות ידידותיות? לא אחרים מאשר גברים הם אלו שצוחקים על כמה שנשים פתטיות וחיות בסרט כשהן מכריזות "יש לי חבר" על ההודעה הראשונה הראשונה לפני שהם הראו שהם בעניין בצורה מובהקת. אז כנראה שהיא חיכתה לראות שאתה בעניין בצורה מובהקת בשביל לא לפדח את עצמה ורק אז אמרה שהיא בקשר. |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
ארצ׳
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
שנאוצר(נשלט) • 26 במרץ 2019
מה שאת אומרת הוא נכון ואני מסכים סך הכל.
זאת הסיבה שמתמרמרים כי באמת לא כולם טיפשים, לא מכבדים או מטרידים, אבל צריכים באתר הזה לעשות אקסטרה מאמץ, ביחס למקומות אחרים בחיים. אני חושב שהנושא מוצא וברור לכולם כבר. הטענה הראשונית שלי פשוט הייתה שזה גם הפסד שלכן שאתן לפעמים פוסלות על פי הקריטריונים שהגדרתן להצלחה וחבל לכולם, גם לגברים וגם לנשים. לעיתים אני מרגיש שמרב שיש עיסוק בחברה כמה גברים לא מבינים נשים, שוכחים שגם נשים לעיתים לא מבינית הרבה בגברים. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
אין לנשים דרך לצאת בסדר, זה כל הקטע.
גם כשאנחנו נותנות צ'אנס למי שלא ממש נראה לנו, ואחרי כמה שיחות או דייט מבינות שזה לא הולך ואומרות לו שזה לא מתאים, אז מגיעות התגובות האלו שמאשימות אותנו באיזו מזימה מטופשת, כאילו מי ישמע איזה שעשוע קיבלנו מלדבר עם אדם מתוך נימוס מאולץ או איך התעשרנו מהקפה ומאפה בארומה. ואם מראש חסכנו מהצד השני זמן ולפתח תקוות, גם כאן נצא רעות כי לא נתנו את אותו צ'אנס שהם היו מתלוננים עליו אחר-כך אם לא היה מסתיים לפי רצונם. השורה התחתונה היא שיש גברים שקשה להם לקבל סירוב והרבה יותר נוח להם להאשים את הנשים בזה שהן ביצ'יות, שטחיות ורעות גם כשהן מתנהגות בצורה סבירה לחלוטין. כי הם לא באמת רוצים שידחו אותם בנימוס, הם רוצים להשיג את מה שהם חושבים שהם זכאים לו. וכשזה לא קורה הם מתרצים לעצמם את כל התירוצים על ניפוח האגו, על זה שאנחנו שמנות-מכוערות במציאות שבאו לנקום, על השווצה לחברות ועוד כל מיני דברים שלא עוברים לאף אישה נורמלית בראש. ברור שבכלוב יהיה יותר קשה להכיר, עבור כולם. יחסי שליטה דורשים קצת יותר אמון ותחכום מיחסים ונילים. אז ברור שלנשים כאן יהיה קשה לתת אמון בכל זר במיוחד כשהאתר מבוסס על טקסט ולא על תמונות או רשימת חברים בין פרופילים, ואז מן הסתם מי שמתבטא בכתב בצורה ייחודית מבדיל עצמו משאר הניקים והופך עצמו לאדם מסקרן שלא נשאר עוד רצף סתמי של טקסט. לא כי אנחנו מחפשות איזה טאלנט אלא כי אין לנו שום דבר אחר להסתמך עליו ולהגיב עליו מלבד טקסט, לפחות לא עד שלבים מאוחרים. אין מה להגיב לבחור שכתב "היי" שיוליד שיחה, כמעט תמיד תתקבל על כך תגובה של "מה קורה?" שנקטעת אחרי שענית "סבבה". אין גם מה להגיב לתיאור שטחי של "אני 1.80 מטר, גר ב- X עוסק ב- Y" שלא נגמר באותו מבוי סתום. וקשה לבטוח במישהו כשהוא מתבטא בדיוק כמו אחרים שענית להם כשהיית יותר נאיבית ונפגעת. דוגמא שאולי תשמע מטופשת, אבל יסכימו איתי הנשים כאן שאנחנו לא עונות למי שכותב "אפשר לשאול שאלה?" בלי פירוט, כי בכל פעם שאמרנו "כן" קיבלנו תיאור של פטיש, שהבחור לוודאי אונן עליו מאחורי המסך, במסווה של שאלה תמימה. וכן, באסה לכל הבחורים שבאמת רצו להתייעץ או לאלו שזה היה משפט הפתיחה המנצח שלהם במרחב לא פטישסטי שבו אין נטייה לנצל משפט כזה לצורך סיפוק פטישים. אבל זה לא שבאמת נדרש מכם משהו לא הוגן ובלתי אפשרי. מספיק לקרוא כמה פוסטים ואת החוויות שמתארות נשים וכל אחד יכול להיות בקיא באיך לפנות בצורה שתזכה למענה (או לפחות תגדיל דרסטית את הסיכוי למענה). נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מרץ 26, 2019 7:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
מל(ק)ה(שולטת) • 26 במרץ 2019
בול!
|
|
עוץ הגדול(נשלט) |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
עוץ הגדול(נשלט) • 26 במרץ 2019
בנימה צינית ואנוכית קמעה, הייתי אומר שבתכלס מצידי שאנשים ימשיכו לשלוח הודעות מטרידות, הזויות או חסרות תוכן. כל עוד זה נשאר בתחומי האתר וניתן ללחוץ על כפתור ה'חסום' או להתלונן אז כפרה. יתר על כן, עדיף לדעת עם מי יש עסק ישר על ההתחלה מאשר לגלות שנפלת על שילוב של טד ואל בנדי. כמו שעדיף לנשלט לדעת על ההתחלה שהצד השני רוצה כסף. גם ככה את אותם אנשים לא תמצאו בדרך כלל בפורום. פרט אולי למר "או לה לה" התמהוני (מי שלא מכיר סיפור ארוך) שרק אלוהים יודע באיזה שם הוא מסתובב עכשיו ברחבי הכלוב. כל התלונות שלנו - מוצדקות יותר או פחות - בסופו של דבר לא משנות את המציאות כי אותם שמחפשים לנצל לא יטרחו לנהל דיאלוג.
לסיכום, התופעה הזאת עוזרת לאזן את הסטטיסטיקה. הסבר אפשרי לאחוזי ההצלחה המרשימים שלי כאן באתר ביחד עם המשתנים כריזמה וחוכמה. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
-BDSM =How to Please Women
לפני 5 שנים •
26 במרץ 2019
Sm Art{☆Sm} • 26 במרץ 2019
בדסמ' ,זה מגרש משחקים ,קשוח ,זה לא מפעל לגמילות חסדים .
גבר שהגיע לבדסמ' ,ונישאר שם ,זה כי הוא צריך להיות שם ,מסיבות מסוימות ,שנסתרות מידיעותיו ,והשגותיו. כנל' ,הגברות ,שמוצאות עצמן ,בזירה הבדסמי'ת ,כניצבות ,או ,כפעילות ,או ,כצופות . עכשיו ,לאור העובדות הללו ,שיש גברים וגברות המקורקעים ,אל תוך הזירה הבדסמ'ית ,הם יצטרכו ,להועיל ,ולהיטיב ,זה עם זו ,וזו עם זה . כל מי שלא שייך לבדסמ' ,לא ישרוד שם ,ולו דקה אחת בודדה . מי שנקלע לשם ,נקלע לשם ,מסיבות אילו ,ואחרות. מי שנשלף משם ,בטרם הגיע לתרחיש שהוא נקלע לשם ,יש לכך סיבות ,נסתרות מבינתנו . ומי שמקורקע בבדסמ' ,יש לכך גם סיבות ,הנסתרות מבינתנו . מי שירצה אי פעם לתהות ,אודות ,ומדוע ,נקלטתי, או קורקעתי ,אל הזירה הזאת ? כבר מצבו ,טוב . אומר האדם ,ראיתי סרט בילדות שלי ,שמורה בריטית ,בסנט אנדרוס ,הכתה ,תלמיד בריטי ,על הישבן הלבנבן שלו ,במקל ,וישר כשראיתי זאת ,נעמד לי . ומאז אני מפנטז על זה . תבוא אחרת ,ותגיד יש לי פנטזיה לגבר דומיננטי ובוגר ,שעלי לקרוא לו BOSS ,כאשר ,הוא מעשן סיגר ,ובוהה בי ,בעניים סוטות . יבוא אחר ויגיד ,ראיתי גרמניה עם סטרפ און בועלת עבד עקוד וכבול ,באכזריות ,ובשפה זרה ומחרמנת . ויבוא הרביעי ,ויגיד ,ראיתי אישה עם תחת ענק ,מועכת לעבד צנום ,את הפנים ,כשהיא מוצצת סוכריה על מקל . אז האנשים ,קושרים בתובנה שלהם ,את הימצאותם בזירה הבדסמ'ית ,למשהו שראו ,ונחרט להם בתודעה ,וזהו בעצם "הקצה חוט " ,שי באמתחתם ,אודות מיקומם הגיאוגרפי ,היסטורי ,בזירה הבדסמ'ית . פעם מישהו שאל ,מי הבוסים שמנהלים את הבדסמ' ? פעם מישהו שאל ,מי עומד ,מאחורי הסרטים שצפיתי בהם ,ובעקבותם ,אני מקורקע בבדסמ" ,מבלי יכולת בחירה ,או נסיגה ? פעם מישהו ,שאל ,מי עומד מאחורי התמונת מסך של המחשב ,את עולם הלינקים ,מישהו חקר שאל ? מישהו ניסה להבין פעם ,כאשר הוא צפה בסרט מסוים ,וראה בסיומו של הסרט ,את השחקנית מנופפת לך ,BYE BYE ,וצוחקת לה ,למה היא מנופפת לך BYE BYE ,וצוחקת ? מי היעד מטרה ? ועל מה כל הסיפור בכלל ? מה נתתי לבדסמ' ,ומה לקחתי הימנו ? מה השורה התחתונה ,בבדסמ' ,מה הוא לוקח מימך ?והאם זה משתלם ? אומר לעצמו האדם ,אני יושב בבית שלי ,מדליק לי את הקומפיוטר ,ורואה תכנים ,או מכיר לי איזה גבירה ,שעושה לי דברים אילו ואחרים ,ואני עושה עבורה דברים אילו ,ואחרים . הכול דבש ,הכול טוב ,מבסוט על החיים ,האדם . כאשר אתה פונה לאישה מסוימת ,אתה חושב שזה היא ,האישה המסוימת ,אתה חושב שזה היא לבדה שם ,ממולך ? וכאשר אתה פונה לאישה מסוימת ,אתה חושב שמהות הפניה שלך ,בעצם הפעולה ,היא אתה לבדך ? ואם היא ענתה לך ,כפי שענתה לך ,אתה חושב ,שזה היא לבדה עומדת מאחורי המענה ,שענתה לך ? ואם אתה הגבת לה ,בדרך שהגבת למענה שלה ,אתה חושב שזה אתה לבדך ? או לדוגמא ,הלכת לישון בלילה ,והתעוררת בבוקר ,אתה חושב שאתה התעוררת ,או שגורם נסתר העיר אותך ? או לדוגמא ,אם נפלה עליך עייפות ונרדמת ,אתה חושב שהמקור לעייפות וההרדמות ,הוא אתה לבדך ? ואם התעוררת באמצע השינה ,אתה חושב שאתה התעוררת סתם כך ללא סיבה ,שאלת עצמך פעם ,האם יש סיבה להתעוררות הזאת, הפתאומית ? חלמת חלום מתוך השינה ,שאלת עצמך מי רוקד לך בתוך המוח ,ומציג בפניך את תוכן החלום ,בעת השינה ? שכחת משהו ,או נזכרת במשהו ,חשבת מי השכיח המך ,או מי הזכיר לך ? זירת העלילה ,היא "כדור הארץ" השחקנים ,והשחקניות ,הם בני ובנות האדם .{וגורמים נסתרים ,מעיניהם ,ידיעתם ,והבנתם } המלחמה היא על : זמן . הזמן הוא הגורם הכי יקר ,עפ' כדור הארץ , השוהים בכדור הארץ ,לא מבינים ,את חשיבותו ,וערכו ,מה ישיגו ,ומה יפסידו ,במלחמה על הערך היקר ששמו הוא , "הזמן ". הגורמים הנסתרים ,מגלגל העין של האדם ,ומבינתו ,תפקידם להעביר לאדם הזמן ,הם יודעים מחה ערכו הלא יסולא בפז ,של "הזמן ". האדם ,נסתר מבינתו ,ערכו של "הזמן " יבוא האדם ,ויגיד ,אני רוצה בגלגל העין שלי ,לראות הנסתר ,מראייתי . יבוא האדם ויאמר ,אני רוצה לידע ,את הנסתר מבינתי . לא כל אחד יכול .הגורמים הנסתרים חכמים ממך ,עשרות מונים ,כל מה שהם מצווים עליך ,אתה פועל ומבצע ,מבלי אפשרות ,לחשוב בטרם הפעולה ,מה חשיבות הזמן שנאבד ,ומה משמעות הפעולה ,מה ערכה ,מה התועלת ,ומה ההיגיון שבה . בדסמ' ,זו זירה ,ששמה הוא "עולם הפנטזיה " . עולם הפנטזיה ,זו זירה ,שבקלי קלות ,אפשר לאדם ,להעביר 70 שנה ,מתוחלת חייו ,בחיפוש ,בסריקה ,בבדיקה ,ובישום בפועל ,של פנטזיה זו ואחרת . ופנטזיות זה כמו מדרגות ,שיורדות כלפי מטה . ואחרי שמיישמים כל הפנטזיות ,מכניסים אל תוכן ,מיקומים שונים ,ואנשים שונים ,וצורות לבוש שונות ,ומלל נוסף ,ומרכיבי בסיס ,להעצמת הגירוי ,ואובדן התחושה ,בעת החוויה ,של ,לפני ,תוך ,ואחרי ..וכן על זה הדרך ... עולם הפנטזיה ,זה מעגל שמטרתו להעסיק תוחלת חיים שלמה של אדם ,מקורקע ,לגורמים הנסתרים ,השולטים בו . מה הם מרוויחים מכך ?או מה אני מפסיד מכך ? זמן . הגורמים הנסתרים ,אין אצלם ,ממד ששמו זמן לאדם עפ' כדור הארץ ,יש ממד זמן . אז בגלל ,שיש לאדם שפע זמן ,שהוא דבר חסר ערך ,בשביל זה יש לך רק את המסך שמול הפנים שלך ,לדבר ,ולשוחח ,ולהתכתב ,ולהמתין לאדומה ,שתוליד המתנה לאדומה נוספת , ואם לא יצא מזה משהו ,לפחות קיבלת אדומה ,וצפצוף ,שהפיג לך את הבדידות המשמימה ,בממד שבו הזמן הדבר הכי יקר עפ' אדמה ,נעשק ונבזז ,המך ,ומרובינו ,בתוכן ריק מתוכן ,ששמו הוא "עולם הפנטזיה " ... גורם נסתר ,ביסודו ,יש לו יתרונות עצומים על האדם ,אתה עושה מהלך שהוא אמר לך לעשות אותו, כל מהלך נוסף שאתה מבצע ,הוא גם מהלך שלו ,אתה רק מבצע . יש לך כלי אחד ביד ,שיכול לערער את העליונות והסמכותיות שלו עליך ,וזה יכולת הבחירה ,שלך . ככול שאתה פעלת בפזיזות ,ובמהירות ,נתת לו כוח ועצמה ,והוא גדל בכוחו עליך ,הכלי שלך ,"יכולת הבחירה " ,שלך ,איבד את הכוח ,איבד את האמונה ,איבדת את היכולת לבחור ,על הפעולה הבאה ,או המשפט הבא ,או התגובה הבאה ,או ההרהור הבא ,או עוצמת התחושה ,שאתה מעצים ,מבלי שיש לך היכולת לחשוב ,ולהגיב במינון שהוא על בסיס יכולת הבחירה שלך . ככול שהאדם יחיה ,ויבחן את יכולת הבחירה שלו ,הרבה דברים שהוא עשה בעבר ,הוא לא יעשה בעתיד . לדוגמא : כאשר האדם היה ילד קטן ,הוא שיחק בג'ולות ,והוא אמר ,יפנית ,ומבריקה ,ויהלום ,וחרסינה ,ובשבילו הם היו נכסים ,השווים בערכם ליהלומים . ואחכ' זה החמש אבנים ,והגוגואים ,ולאחמכ",המכונית מרוץ צעצוע שהייתה ,בחזקתו ,ככול שהאדם גודל ,היהלומים והאוצרות שהיו לו בעת ילדותו ,הופכים להיות חסרי ערך וחשיבות עבורו ,והוא מבין שטעה באשליה ,שהייתה רלוונטית לתקופת היותו ,ילד ,ועם שכל ודעת ,ואבחנה ,והבנה המוגבלת לו ,מעצם היותו ילד . "עולם הפנטזיה " ,זה הג'ולות ,והגוגאים,והחמש אבנים ,ומכוניות המרוץ מפלסטיק ,של ילדים שהתבגרו ,ומשתעשעים להם בדברים שנראים להם ,עולם ומלואו ,אבל האמת היא ,שאם היו חושפים להם ,את הלינקים ,מעבר למסך ,או אם היו פותחים להם את גלגל העין למרחק ועומק שונה ,מהקיים ,או מראים להם מידע הנסתר מבינתם ,הם מיד היו מרגישים את התחושה ,שיש להם כיום ,על אותה תקופה שבה הג'ולות ,היו עבורם יהלומים . כאשר השחקנית בסרט ,אומרת לך בסיום הסצנה ,ביי ביי ,ומחייכת לה ,צוחקת לה . אומר האדם ,היא אומרת ביי ביי ,לאלפי הצופים שלה ,היא לא אומרת לי ,זה סתם שטויות . הגיוני לחשוב כך . אני אתן תיאוריה מעט שונה ,היא אומרת לך באופן אישי ,ביי ביי . גם היא יש מאחוריה גורם נסתר . והוא הגורם הנסתר שהוליך אותה ,לצפות בסרטון שלה . אם היא אמרה לך ביי ביי ,וצחקה . סימן ,שאכלת אותה ,והיא ניצחה . אבל אם בסוף הסרט ,כשהיא אומרת לך ביי ביי ,אתה במדרגה ,שאתה יכול להחזיר לה ביי ביי ,משל עצמך . כאשר אתה יודע ,מה היא בעצם לא קיבלה מימך ,סימן שהתחלת להפעיל את כוח המחשבה שלך ,בכיוונים הנכונים . ולפצח את הלינקים שעומדים מאחורי כל מה שאתה רואה מעל המסך . סימן שהתחלת לזהות את הבוסים הגדולים של המערכת המתוחכמת ,שמקורה הוא "שוד הזמן הגדול " ,של תושבי ואזרחיות "כדור הארץ " . |
|