צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לפנויים/ת

mister z​(שולט)
לפני שבוע • 14 בנוב׳ 2024
mister z​(שולט) • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה:
ועוד דבר misterZ
שלא תחשוב שמטריד אותי זה האושר האישי שלך פה.
זה כל האנשים שאתה הולך לפגוע בהם בדרך
אישתך הונילית לעתיד שמן הסתם אתה הולך להסתיר את הנטיות שלך ממנה.
הילדים שאתה הולך להביא לנישואים האלה
וכנראה שגם במשפחות של שניכם.

אבל מה כל זה חשוב, הכי חשוב שתחקור את האושר האישי שלך ולא משנה במי אתה פוגע בדרך נכון ? יש לזה שם סוציומט.

אני מסיימת פה תדיון אתך וכולי תקווה השיחה הזו טיפה עוררה אצלך משהו.

בסופו של דבר משיכה מינית זה חלק חשוב בזוגיות אבל קטן יחסית בנוסף כל התאמה מינית תדעך לאחר זמן מה גם אם זו תהיה האישה המושלמת בגלל אפקט קולידג'
בנוסף מחקרים על פעילות המוח מצביעים על כך שניתן לשנות קישורים בין אזורים שונים במוח (כמו קישור בין כאב להנאה) מוזמנים לקרוא את "המוח הגמיש" יש שם פרק שממש מדבר על זה
כך שמי שרוצה לבסס זוגיות רק על התאמה מינית צפוי להכזבה או לרצף של מערכות יחסים קצרות

ורק מילה לגביי אושר אישי
יש מגמה באתר הזה לצמצם אנשים לסטייה שלהם ולא לראות בהם אנשים עם צדדים שונים וטענות שונות שהמטרה בחיים היא להיות מאושר והדרך לשם היא הגשמה של כל פנטזיה שרצה בראש תוך התעלמות מהפרדוקס הידוע שהיידגר הצביע עליו : אנשים מנסים להשיג מטרות שונות על מנת להשיג אושר אבל ברגע שאנחנו מספקים את הרצון מופיע רצון חדש שאנחנו נדרשים למלא
ArchAngel​(שולטת)
לפני 6 ימים • 14 בנוב׳ 2024
ArchAngel​(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
12 שנים אני פה בכלוב, 12 שנים שבהם יצא לי לדבר פה עם לא מעט גברים, ואפילו להתחתן עם אחד מהם (אגב, בחור דתי כמוך, למרות שאני אישית לא- אבל זה סיפור לפעם אחרת).

זה נכון שיש פה לא מעט רווקים, אבל יש פה חלק בלתי מבוטל של נשואים ובמיוחד נשואים מרקעים שמרניים ודתיים למיניהם שחשבו בדיוק כמוך, וגילו שמיניות היא חלק מאוד חשוב בקשר.
שהיא לא רק איזו גחמה, זו אינטימיות, זו קרבה, זו תקשורת, וכשבת הזוג שלך נגעלת ממשהו כה אינטימי בך זו בדידות עצומה.

התאמה מינית היא גם לא משהו חולף. נכון שאתה תתרגש פחות מאשתך אחרי שנים ביחד, אבל אתה לא תתחיל למשל לפנטז על גברים או לרצות שהיא תחרבן עליך.
אתה יודע למה אתה נמשך ולמה לא, וזה נשאר ככה בגדול, והיא יודעת למה היא.
והדרך שזה ימשיך לרגש אתכם גם שנים אחרי, זה כשהצד השני בעניין לא פחות ממך, ורוצה לפתח את זה.
השתוקקות מולידה יצירתיות ויצריות, וכשצורך פוגש צורך הם מפרים אחד את השני ומוצאים את הדרך להמשיך ללבות את האש.
זה ממש לא מה שקורה עם מישהי שנמצאת שם כי היא מקסימום "עושה לך טובה", זה באמת יפסיק לרגש מאוד מהר.

זה נכון שמיניות היא לא כל הקשר, אבל כשהיא גרועה היא תופסת חלק מרכזי בקשר מרוב המתחים שהיא יוצרת.
לדתיים לא יוצא לנהל זוגיות ארוכה שכוללת מיניות כדי להרגיש בזה, אז הם חושבים שזה לא כזה נורא, העיקר להקים משפחה.

ורק אחרי הנישואין כשהם מרגישים כמה דחויים הם, וששום כמות של אהבה וערכיים מושתפים לא מעלימים את הצרכים המיניים שלהם, זאת הנקודה שבה הם בוגדים למרות שבחיים לא הניחו שזה מה שיעשו.
או שמתסובבים ממורמרים בבית כמו בצום כיפור מתמשך של שנים בלי ארוחת מפסקת, כשהם גוועים ולאישה זה בכלל לא חסר, דמיין את המתחים.

אני ראיתי את זה קורה פעם אחר פעם אחר פעם, האינבוקס שלי ושל אחרות מלא בכאלו שחושבים שבדס"מ זה סתם שטויות.
כנראה שזה לא שטויות אם יש להם פרופיל בכלוב בכל מקרה, למרות כל השכנועים העצמיים.

ואני אישית לא יודעת מה קורה בגזרת הבנות, אבל נדירים הרווקים הדתיים כאן.
כולם נשואים או כבר גרושים בגלל העניין הזה. כולם היו רוצים לחזור אחורה בזמן עם התובנות שלהם מגיל 40+ לגיל 20+ ולא לוותר כל כך בקלות על המיניות שלהם.

יש לך הזדמנות לא לדון את עצמך לחיים מלאי תסכול, יש לך הזדמנות לא להיות אחד מבוגדי האתר, לחסוך לעצמך חיים כפולים או חיים שבהם תצטרך להדחיק את היצרים שלך ולנחם את עצמך בתירוצים.
זה לא יהיה קל, אני לא אומרת שבנות דתיות קינקיות רק מחכות לך מעבר לפינה.
זה מורכב ללא ספק, ולראות עוד ועוד חברים מתחתנים בזמן שאתה נשאר מאחור זה ממש צורב.
אבל יותר צורב מרווקות הוא להיות בקשר שבו אתה לא יכול להיות אתה.

תזכור שברווקות אתה מתמודד רק עם התסכול שלך, בזוגיות אתה תתמודד עם התסכולים גם של הצד השני.
אל תנסה להינעל על קשר ונילי ולחשוב שאתה פשוט "תתגבר", ועזוב את האינטלקטואליזציה שאתה עושה לעניין.
קשר רומנטי הוא רגשי, חשוב שתקשיב לרגשות שלך גם.
ואם לא, חיים יכריחו אותך, וחבל שזה יצור מתחים במשפחה העתידית שלך.
mister z​(שולט)
ArchAngel כתב/ה:
12 שנים אני פה בכלוב, 12 שנים שבהם יצא לי לדבר פה עם לא מעט גברים, ואפילו להתחתן עם אחד מהם (אגב, בחור דתי כמוך, למרות שאני אישית לא- אבל זה סיפור לפעם אחרת).

זה נכון שיש פה לא מעט רווקים, אבל יש פה חלק בלתי מבוטל של נשואים ובמיוחד נשואים מרקעים שמרניים ודתיים למיניהם שחשבו בדיוק כמוך, וגילו שמיניות היא חלק מאוד חשוב בקשר.
שהיא לא רק איזו גחמה, זו אינטימיות, זו קרבה, זו תקשורת, וכשבת הזוג שלך נגעלת ממשהו כה אינטימי בך זו בדידות עצומה.

התאמה מינית היא גם לא משהו חולף. נכון שאתה תתרגש פחות מאשתך אחרי שנים ביחד, אבל אתה לא תתחיל למשל לפנטז על גברים או לרצות שהיא תחרבן עליך.
והדרך שזה ימשיך לרגש אתכם גם שנים אחרי, זה כשהצד השני בעניין לא פחות ממך, ורוצה לפתח את זה.
השתוקקות מולידה יצירתיות ויצריות, וכשצורך פוגש צורך הם מפרים אחד את השני ומוצאים את הדרך להמשיך ללבות את האש.
זה ממש לא מה שקורה עם מישהי שנמצאת שם כי היא מקסימום "עושה לך טובה", זה באמת יפסיק לרגש מאוד מהר.

זה נכון שמיניות היא לא כל הקשר, אבל כשהיא גרועה היא תופסת חלק מרכזי בקשר מרוב המתחים שהיא יוצרת.
לדתיים לא יוצא לנהל זוגיות ארוכה שכוללת מיניות כדי להרגיש בזה, אז הם חושבים שזה לא כזה נורא, העיקר להקים משפחה.

ורק אחרי הנישואין כשהם מרגישים כמה דחויים הם, וששום כמות של אהבה וערכיים מושתפים לא מעלימים את הצרכים המיניים שלהם, זאת הנקודה שבה הם בוגדים למרות שבחיים לא הניחו שזה מה שיעשו.
או שמתסובבים ממורמרים בבית כמו בצום כיפור מתמשך של שנים בלי ארוחת מפסקת, כשהם גוועים ולאישה זה בכלל לא חסר, דמיין את המתחים.

אני ראיתי את זה קורה פעם אחר פעם אחר פעם, האינבוקס שלי ושל אחרות מלא בכאלו שחושבים שבדס"מ זה סתם שטויות.

כולם נשואים או כבר גרושים בגלל העניין הזה. כולם היו רוצים לחזור אחורה בזמן עם התובנות שלהם מגיל 40+ לגיל 20+ ולא לוותר כל כך בקלות על המיניות שלהם.

יש לך הזדמנות לא לדון את עצמך לחיים מלאי תסכול, יש לך הזדמנות לא להיות אחד מבוגדי האתר, לחסוך לעצמך חיים כפולים או חיים שבהם תצטרך להדחיק את היצרים שלך ולנחם את עצמך בתירוצים.
זה מורכב ללא ספק, ולראות עוד ועוד חברים מתחתנים בזמן שאתה נשאר מאחור זה ממש צורב.

תזכור שברווקות אתה מתמודד רק עם התסכול שלך, בזוגיות אתה תתמודד עם התסכולים גם של הצד השני.
אל תנסה להינעל על קשר ונילי ולחשוב שאתה פשוט "תתגבר", ועזוב את האינטלקטואליזציה שאתה עושה לעניין.

את צודקת שמניות חשובה (כנראה יותר ממה שאני מבין..) ובדסמ זה יותר מערמה של פלאגים ושוטים אבל יש עוד דברים שחשובים לי בבת זוג בניהם השכלה אופי רמה דתית ודברים רבים נוספים לוותר על הכול רק לטובת התאמה מינית ייצור להבנתי יותר תסכול
בנוסף ובלי קשר לא הייתי ממהר לעשות ניתוח דמוגרפי על בסיס הודעות שכנראה נוסחו בצורה שאמורה לעורר רגשות מסויימים או בתור הנמקה עצמית לסיבה בגינה הם בוגדים
מעבר לזה אני בן אדם (שמחזיק מעצמו לפחות) רציונלי ולא רגשני ולכן אני לא יכול לבטל הכל בגלל תחושות שונות ורגשות
הדילמה שאת ונוספים הצגתם היא אמיתית ואין לה פתרון טוב (חוץ מאולי להיוולד מחדש) ולכן בהינתן הפתרונות המוגבלים שנצבים מולי אני בוחר בפתרון שעונה על מירב הצרכים זה לא מושלם אבל המדע עדיין לא יודע להנדס את בת הזוג המושלמת ולכן אני
Vanila princess
Vanila princess • 14 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:

קודם כל שאפו על התשובה
שנית הוא לא רוצה לראות את זה כל הזמן חוזר על "דברים אחרים חשובים לי יותר"
הוא יבין את הנקודה בדרך הקשה
רק כואב לי על כל האנשים שיפגע בדרך
ועוד יותר על הילדים שיביא.
mister z​(שולט)
רק הערה קטנה על התאמה מינית והתאמה בכללי
מחקר אמריקאי שנערך לפני כמה שנים מצא שזוגות שהתחתנו בנישואין מאורגנים (שידוך) היו מאושרים יותר ושרדו זמן רב יותר בממוצע
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
זוגות שמתחתנים בשידוך מגיעים מחברות שבהן גירושין הם טאבו, זה לא קובע את רמת האושר שלהם.
ובטח שהם לא מהסוג שישתף בכנות וחופשיות חוקרים זרים בתחושות האינטימיות שלהם כלפי המערכת הזוגית שלהם, שהרי "לכבס מול אחרים את הכביסה המלוכלכת" גם בגדר טאבו שחונכו נגדו.

אני יודעת דבר כזה, שאם מחר מחתנים אותי ואותך בשידוך, שנינו נהיה אומללים מאוד.
ולא כי נהיה גסי רוח אחד לשני, אני בטוחה שיהיה לנו אחלה סמול טוק כולל על נושאי דת שמאוד ירשימו אותך.
נהיה אומללים כי זה שהמשפחות שלנו מכירות את האנשים שאנחנו באופן יומיומי לא אומר שיש להן מושג על האינטימיות שלנו ולמי נתאים.

היית שמח להתחתן עם מישהי כמוני שאתה בטוח שהיא דוסית יראת שמיים, והיית בסוף היית מגלה שהיא שולטת בכלל?
כי זה מה שאתה אשתך הונילית תרגיש.
היא בסוף תגלה את זה כך או אחרת, בין אם תתפוס אותך בוגד, את הפורנו שלך בטלפון, או כשהיא תרגיש באופן תמידי שיש משהו ש"חסר לך" ולא תדע בדיוק על מה לשים את האצבע.

הניסיון שלך לנתק את עצמך מרגש, מחוויה כל כך אנושית שהיא הסיבה שלך בכלל לרצות בקשר זוגי, הוא לא באמת מעשי.
אתה לא רוכש מוצר בסופר לפי מפרט טכני, אתה בונה יחסים. ויחסים בין אנשים, התשוקה ביניהם, הקרבה ביניהם נשענת על רגשות.
תהיה כן עם הרגשות שלך במקום לעשות cherry picking ל מחקרים שאתה מעדיף לקבל את המסקנה שלהם, והטיית אישור על כל היתר.
תלמד מחוויות של אחרים.
ובאתר הזה יש הרבה בוגדים, ואף אחד מהם לא חלם להיות בוגד כשיהיה גדול.
הוא פשוט אמר לעצמו "אני מעל הרגשות, אצלי הכל מחושב" וגילה בדרך הקשה שלא.
mister z​(שולט)
ArchAngel כתב/ה:
זוגות שמתחתנים בשידוך מגיעים מחברות שבהן גירושין הם טאבו, זה לא קובע את רמת האושר שלהם.
ובטח שהם לא מהסוג שישתף בכנות חוקרים זרים בתחושות אינטימיים שלהם כלפי המערכת הזוגית שלהם, שהרי "לכבס מול אחרים את הכביסה המלוכלכת" גם בגדר טאבו שחונכו נגדו.

אני יודעת דבר כזה, שאם מחר מתחנים אותי ואותך בשידוך, שנינו נסבול מזה.
כי אולי המשפחות שלנו מכירות את האנשים שאנחנו באופן יומיומי אבל אין להם מושג על האינטימיות שלנו ולמי נתאים.
היית שמח להתחתן עם מישהי כמוני שאתה בטוח שהיא דוסית יראת שמיים, והיית בסוף היית מגלה שהיא שולטת בכלל?
היא בסוף תגלה את זה כך או אחרת, בין אם תתפוס אותך בוגד, את הפורנו שלך בטלפון, או כשהיא תרגיש באופן תמידי שיש משהו ש"חסר לך" ולא תדע בדיוק לשים עליו את האצבע.

הניסיון שלך לנתק את עצמך מרגש, שזו חוויה כל כך אנושית, הוא לא באמת מעשי.
אתה לא רוכש מוצר בסופר לפי מפרט טכני, אתה בונה יחסים. ויחסים בין אנשים, התשוקה ביניהם, הקרבה ביניהם נשענת על רגשות.
תהיה כנה עם הרגשות שלך במקום לעשות cherry picking עם מחקרים שאתה מעדיף לקבל את המסקנה שלהם.
תלמד מחוויות של אחרים.

אני חושב שאנחנו לא מתקדמים בגלל שאנחנו לא מסכימים על מה שנלקח כמובן מאליו: האם המטרה בחיים היא להיות מאושר?
לדעתי יותר חשוב למצוא משמעות בחיים מאשר להיות מאושר
מעבר לכך אפילו עם הייתי משתכנע מכל הנימוקים שהעלת ומשנה את דעתי לחלוטין עדיין ברמה הפרקטית לא הייתי מחפש בת זוג נשלטת כי גם כשמכירים לא בשידוך אין שום דרך לשאול מישהי אם היא נשלטת ? אם היא אוהבת אנאלי? אולי היא בדסמית אבל מתחברת לדברים שונים ממני? לשאול את זה בדייט מבטיח שהיא תברח במקום
נב :גם פורנו לדעתי זה סוג של בגידה ואפילו להתחבר לאתר הזה או דומיו
Vanila princess
mister z כתב/ה:
ArchAngel כתב/ה:
ובטח שהם לא מהסוג שישתף בכנות חוקרים זרים בתחושות אינטימיים שלהם כלפי המערכת הזוגית שלהם, שהרי "לכבס מול אחרים את הכביסה המלוכלכת" גם בגדר טאבו שחונכו נגדו.

כי אולי המשפחות שלנו מכירות את האנשים שאנחנו באופן יומיומי אבל אין להם מושג על האינטימיות שלנו ולמי נתאים.
היא בסוף תגלה את זה כך או אחרת, בין אם תתפוס אותך בוגד, את הפורנו שלך בטלפון, או כשהיא תרגיש באופן תמידי שיש משהו ש"חסר לך" ולא תדע בדיוק לשים עליו את האצבע.

תהיה כנה עם הרגשות שלך במקום לעשות cherry picking עם מחקרים שאתה מעדיף לקבל את המסקנה שלהם.
תלמד מחוויות של אחרים.

אני חושב שאנחנו לא מתקדמים בגלל שאנחנו לא מסכימים על מה שנלקח כמובן מאליו: האם המטרה בחיים היא להיות מאושר?
מעבר לכך אפילו עם הייתי משתכנע מכל הנימוקים שהעלת ומשנה את דעתי לחלוטין עדיין ברמה הפרקטית לא הייתי מחפש בת זוג נשלטת כי גם כשמכירים לא בשידוך אין שום דרך לשאול מישהי אם היא נשלטת ? אם היא אוהבת אנאלי? אולי היא בדסמית אבל מתחברת לדברים שונים ממני? לשאול את זה בדייט מבטיח שהיא תברח במקום

תקשיב, באמת שלא מנסה לפגוע בך באמת.
אתה פשוט ילד קטן שלא מבין את החיים
ואף לא איך להתנהג עם נשים
זה מאוד ברור מהתגובות שלך.
וכנראה זו הסיבה שאתה נעול על הדרך שלך
ולא מסוגל להבין מה שמנסים להסביר לך כאן
וברמה מאוד גבוהה.
זה תמיד מדהים אותי איך יש כאן אנשים "פתוחים" שהם למעשה סגורים .
ואתה חושב שאין קשר בין משמעות לאושר😂
הרי כל מה שמניע אותנו זה להיות מאושרים.
אתה בדרך לכמה טעויות רציניות ואתה עוד תיזכר בשיחה הזו.
mister z​(שולט)
Vanila princess כתב/ה:
mister z כתב/ה:
ArchAngel כתב/ה:

תלמד מחוויות של אחרים.

תקשיב, באמת שלא מנסה לפגוע בך באמת.
אתה פשוט ילד קטן שלא מבין את החיים
ואף לא איך להתנהג עם נשים
זה מאוד ברור מהתגובות שלך.
וכנראה זו הסיבה שאתה נעול על הדרך שלך
ולא מסוגל להבין מה שמנסים להסביר לך כאן
וברמה מאוד גבוהה.
זה תמיד מדהים אותי איך יש כאן אנשים "פתוחים" שהם למעשה סגורים .
ואתה חושב שאין קשר בין משמעות לאושר😂
הרי כל מה שמניע אותנו זה להיות מאושרים.
אתה בדרך לכמה טעויות רציניות ואתה עוד תיזכר בשיחה הזו.

אל דאגה אני לא נעלב מזרים ברשת
אין צורך לדאוג לי או לאושר העתידי שלי ודרך אגב מחקרים מראים שאנשים מאושרים כאשר הם מרגישים שהם מקריבים למען מטרה גדולה מהם אבל שוב האושר זה תוצאה לא מטרה מעבר לכך אני לא חושב שיש טעם להמשיך אני רק מקווה שאולי אנשים אחרים יחשבו גם לפני שהם בוחרים את דרכם בעקבות הדיון
Vanila princess
עוד פעם מחקרים מראים😆