אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

"חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.

ברייה​{לא!!!מחפשת}
לפני חודש • 17 בדצמ׳ 2025

Re: "חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.

ברייה​{לא!!!מחפשת} • 17 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה:

למה?
נראה כמו בירוקרטיה מיותרת.
הבלוג הוא לא שיחה פרטית שצריך לבקש רשות לחשוף
ונימוס זה רשות.

נכון. ועדיין לו רצתה שזה יפורסם בפורום, היא לא הייתה מפרסמת בבלוג. ניתן היה לפתוח שרשור במנותק ממנה. הרי בתכלס, הנושא הוא המעניין לחפור בו, ולא היא.
Arsene

Arsene • 17 בדצמ׳ 2025
המלקה הצוחקת כתב/ה:
Arsene כתב/ה:
בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.

"זונה שלי"? כן.
"רכושי"? כן.
"כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן.

אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל.

ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא.

והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות.

זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם?

וואי, רק עכשיו ראיתי את הדבר הזה. באיחור של יומיים.

אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה.

אני לא צריכה במקרה לראות את זה אחרי פאקינג 7 עמודים.
נימוס בסיסי.
ואני אפילו עוד לא מדברת על נימוס לעשות את כל זה לפני הפרסום.

את צודקת, למרות שלמען האמת אפילו לא חשבתי על זה. אני פשוט רגיל לשיתופים ברשתות חברתיות רגילות שבהן כשמשתפים משהו זה קופץ בצד ומפנה למקור, ובגלל זה מההתחלה חשבתי שחשוב לקשר לבלוג ולא סתם לכתוב על הנושא במנותק.

אני מקבל שזה faux pas ואני מתנצל. אם ניפגש פעם איפשהו, אני חייב לך קפה או בירה או מה שזה לא יהיה שאת שותה במקומות.
Arsene

Arsene • 17 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה:
teacher כתב/ה:

למה?
ונימוס זה רשות.

נכון. ועדיין לו רצתה שזה יפורסם בפורום, היא לא הייתה מפרסמת בבלוג. ניתן היה לפתוח שרשור במנותק ממנה. הרי בתכלס, הנושא הוא המעניין לחפור בו, ולא היא.

זה, נניח, הרגיש לי יותר לא-מנומס מלא לעדכן אותה. זה עניין של תרבות תוכן, ששונה במקצת בכל פלטפורמה.
המלקה הצוחקת

המלקה הצוחקת • 17 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה:
המלקה הצוחקת כתב/ה:
Arsene כתב/ה:
בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.

"זונה שלי"? כן.
"רכושי"? כן.

אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל.

ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא.

זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם?

אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה.

נימוס בסיסי.

את צודקת, למרות שלמען האמת אפילו לא חשבתי על זה. אני פשוט רגיל לשיתופים ברשתות חברתיות רגילות שבהן כשמשתפים משהו זה קופץ בצד ומפנה למקור, ובגלל זה מההתחלה חשבתי שחשוב לקשר לבלוג ולא סתם לכתוב על הנושא במנותק.

אני מקבל שזה faux pas ואני מתנצל. אם ניפגש פעם איפשהו, אני חייב לך קפה או בירה או מה שזה לא יהיה שאת שותה במקומות.

תודה על ההסבר וההתנצלות, מעריכה. ♥️
teacher​(שולט)חשבון מאומת

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 17 בדצמ׳ 2025
המלקה הצוחקת כתב/ה:
teacher כתב/ה:
המלקה הצוחקת כתב/ה:
Arsene כתב/ה:

"זונה שלי"? כן.
"רכושי"? כן.

נימוס בסיסי.

למה?
ונימוס זה רשות.

עצוב לי שהתגובה הזאת מגיעה ממישהו שתגובה אחרת שלו אי שם בתחילת השרשור ממש ריגשה אותי דווקא. כשהגנת על זכותו של ה"חור".
דיברתי על נימוס.
לא על חובה.
ונימוס בעיני זה חשוב.
זה היה לא נעים (בלשון המעטה) לדפדף לתומי בפורום ופתאום לראות שרשור 7 עמודים שמתייחס לפחות בראשיתו לפוסט שלי, ולי לא היה מושג לגביו.
אז שוב, לא חובה, אבל וואלה, בקהילה קטנה כזאת - מן הנימוס לא לפתוח ולנהל דיון שמתייחס לפוסט שלי מבלי ליידע אותי על כך.

בעיני, נימוס הוא כמו כבוד. אין טעם לבקש אותו, אפשר רק לקבל. לכן כתבתי מה שכתבתי. אדם יכול לבחור להיות מנומס על פי רצונו והרגליו. זה אומר הרבה מאוד עליו ואני קשוב לזה, אולי קצת כמוך, אבל אני לא מכוון לנימוס כלפי, אני סתם שמח כשהוא שם.

חופש מוגדר על ידי גבולותיו. ולדעתי חשוב שיהיה ברור שאפשר לצטט פוסטים בפורומים ובבלוג בלי בקשות רשות כמשהו סטנדרטי ויומיומי. ממש כמו שאני מצטט טויט של מישהו או פוסט מהוול שלו. נראה לי בייסיק, כמו ״לא תגנוב״ ומי שגם רוצה לתת טיפ, הרי זה משובח.
Into​(נשלטת)
לפני חודש • 19 בדצמ׳ 2025
Into​(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2025
מרתק בעיניי שאתה חושב שדעתך על טרמינולוגיה ספציפית מספיק מעניינת את כלל הציבור כדי לפתוח שרשור בנושא.

(ולא, למשל, פוסט בבלוג)
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 19 בדצמ׳ 2025
Into כתב/ה:
מרתק בעיניי שאתה חושב שדעתך על טרמינולוגיה ספציפית מספיק מעניינת את כלל הציבור כדי לפתוח שרשור בנושא.

(ולא, למשל, פוסט בבלוג)

כי הוא רצה לשמוע דעות של אחרים בנושא.
הפורום לא מיועד רק בשביל "תשמעו אותי", אלא גם בשביל "אני רוצה לשמוע אתכם"

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 19 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה:
teacher כתב/ה:

למה?
ונימוס זה רשות.

אני מבין מה את אומרת, אבל מרגע שהוצאת את המילים מהמקלדת, הן שייכות למפלצת האינטרנט בעלת שני הראשים.
וכל אחד יכול בחופשיות לצטט וזה יותר עניין של רצון המשתף מאשר רצונו של הכותב המקורי.
לסנדל את זה עכשיו לכל מיני בקשות רשות ונימוסין מנימוסין שונים נראה לי פוינטלס וגם קצת הגזמה.
ChinChin

ChinChin • 19 בדצמ׳ 2025
זה לא סתם חור זה "חור שלי"
הפרשנות אצלי היא אחרת icon_smile.gif
חופני החופן
חופני החופן • 19 בדצמ׳ 2025
אני החור של מלכתי.