צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

למה?

ve-ra ve-ra
לפני 9 שעות • 26 במרץ 2026
ve-ra • 26 במרץ 2026
לא הבנתם כלל את הקונספט-
מיילדום צריך להיות מאורגן ומתוקתק על ידי נשלטות.
אחרת מה תועלת בהן?
red spider lily red spider lily
red spider lily • 26 במרץ 2026
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:
יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה.
ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם?

חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים.

אתייחס לסעיף ב' בשלב הזה
יש לך כל כך הרבה ליינים שהוקמו על ידי גברים למשל
יש הרבה פליי פארטי שמאורגנים על ידי גברים
יש אפילו מאנצ'ים שמאורגנים על ידי גברים
ובעבר היו גם מסיבות מייל דום (כפי שהבאתי כאן בקישור באחד מהתגובות שלי) שאורגנו על ידי גברים

מסיבות שגבר הוא הפרצוף שלהן, בדרך כלל קיימות בגלל נשים. שוב, איך אפשר לצפות מהם לעשות משהו אם הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא או להפעיל מכונת כביסה? כמו החיים בבית... נשים עושות הכל, והגבר לוקח קרדיט.
red spider lily red spider lily

Re: אנגלה מרקל

red spider lily • 26 במרץ 2026
teacher כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה.
ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם?

הצחקת אותי קצת.
אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס icon_smile.gif
בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים?
בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה.
האחת בגיל 30, השניה 50.
תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני.

הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם.
(אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה)

זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק.
אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת

Re: אנגלה מרקל

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 26 במרץ 2026
red spider lily כתב/ה:
teacher כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:

הצחקת אותי קצת.
אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס icon_smile.gif
בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים?
בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה.
האחת בגיל 30, השניה 50.
תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני.

הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם.
(אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה)

זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק.
אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully

וו-רה, לשאלתך, הנה אחת שתתקתק את זה.

ואני אמרתי - סקרנות, עירנות, בשלות.
את האינטליגנציה והחריפות את הבאת על עצמך.
רק אומר
ve-ra ve-ra
לפני 8 שעות • 26 במרץ 2026
ve-ra • 26 במרץ 2026
כן, הרבה סחי מסתובב בינינו.
צעיר וזקן גם יחד
אני נוטה להתעלם מהן וממליצה לך לנסות גם
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 5 שעות • 26 במרץ 2026
red spider lily כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:

אתייחס לסעיף ב' בשלב הזה
ובעבר היו גם מסיבות מייל דום (כפי שהבאתי כאן בקישור באחד מהתגובות שלי) שאורגנו על ידי גברים

מסיבות שגבר הוא הפרצוף שלהן, בדרך כלל קיימות בגלל נשים. שוב, איך אפשר לצפות מהם לעשות משהו אם הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא או להפעיל מכונת כביסה? כמו החיים בבית... נשים עושות הכל, והגבר לוקח קרדיט.

זה כל כך לא נכון
עזבי את זה שאני מכירה הרבה גברים שקובעים לעצמם תורות לרופאים, מכבסים ואפילו, כן אפילו, שוטפים את הבית, גם יצא לי להכיר גברים שהקימו פליי פארטי לבד ושניים ממארגני הליינים העכשוויים גם יצא לי להכיר באופן אישי
על אלכסיי שמעת כבר?
כי לא יודעת, הבנאדם "רק" הקים בידיים שלו חנות שלמה וליין שלם ועוד הרבה דברים.
LoveSick LoveSick​(שולטת)
לפני 5 שעות • 26 במרץ 2026
LoveSick​(שולטת) • 26 במרץ 2026
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:

אתייחס לסעיף ב' בשלב הזה

זה כל כך לא נכון
עזבי את זה שאני מכירה הרבה גברים שקובעים לעצמם תורות לרופאים, מכבסים ואפילו, כן אפילו, שוטפים את הבית, גם יצא לי להכיר גברים שהקימו פליי פארטי לבד ושניים ממארגני הליינים העכשוויים גם יצא לי להכיר באופן אישי
על אלכסיי שמעת כבר?

מעניין שאת מעלה כדוגמה את אלכסיי שהוא בעצם גם אלכסה
Kitty frank Kitty frank
לפני 4 שעות • 26 במרץ 2026
Kitty frank • 26 במרץ 2026
בתור אחת הלא-בלייניות יש לי עוד הצעה לכיוון מחשבה. לא על ערביי ישראל הפעם, נשבעת!
כנשלטת אני מדמיינת מינגלינג בדסמי ומתחלחלת מהמחשבה על קנאה. לראות את הבעלים שלי משחק עם מישהי אחרת, או סתם להיתקל באקסית שלו. כל הבטן שלי אומרת לא-לא-לא-לא-לא. פנטזתי כמה פעמים על לארגן ערבי הרמון וזה תמיד נפל על קנאת הנשים.
ישמצב שאין יצור קנאי בטבע כמו נשלטת מאוהבת.
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 4 שעות • 26 במרץ 2026
LoveSick כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:

אתייחס לסעיף ב' בשלב הזה

זה כל כך לא נכון
על אלכסיי שמעת כבר?

מעניין שאת מעלה כדוגמה את אלכסיי שהוא בעצם גם אלכסה

שעוד הרבה לפני כן הרים את הפטיש דיל ולפי מה שאני יודעת, מזדהה בלשון זכר (כשבפרופיל שלו אלכסה מצויינת כדמות)
אבל קטונתי לדעת פרטים מדוייקים יותר וזה כבר עניין שלו.
אבל רוצה דוגמה נוספת? קחי את הליין של לוציפר.
רוצה עוד אחת? הליין הישן של אלקטרז (שכבר לא קיים היום לדעתי).