|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
teacher(שולט) • 18 במאי 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: שליטה זה שאני משתלטת על פורומים/בלוגים/הודעות של הנשלט?? לא ולא!
למה? למה זה בכלל נקשר עם שליטה? לא הבנתי.... זה שלו, זה פרטי שלו וזה בסדר גמור. (אפילו אם הוא הסכים כדי לרצות... זה לא תקין) + יש דברים שלא עושים - זו חטטנות לשמה ועד חוסר אמון. לא ולא. זהו. קארינה, אני יכול להבין איך זה קורץ בתוך יחסי שליטה. מדובר באחת הפינות העירומות ביותר של הנשלט. זה אולי קצת כמו לשים מצלמה אצל מישהו בשירותים. זה מאוד "שולט" ומשאיר מישהו בלי הגנות, אבל כשאורחים באים להשתמש באסלה... מישהו צריך להגיד להם לפני, או לשים שלט במקום בולט: "שטח זה מצולם וזמין לצפיה בנטפליקס של מישהו איפשהו" מרגיש קצת כמו האזנת סתר ששווה 5 שנים בפנים? ובכן, זה לא סתם ככה. לאחר בחינת החוק הג'מיני אומר שהקשבה או הקלטה של שיחה על ידי צד שלישי (צד ג') נחשבת להאזנת סתר, וזאת אלא אם כן כל בעלי השיחה הסכימו לכך.המשמעות המשפטית במקרה שלך:הסכמה חלקית אינה מספיקה: גם אם משתתף אחד מודע לקיומו של הצד השלישי ואף נתן לכך את הסכמתו, מאחר שהמשתתף השני אינו מודע ואינו מסכים – זוהי עבירה פלילית של האזנת סתר. קחו את זה לאן שאתם רוצים. |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 18 במאי 2026
► teacher כתב/ה: מרגיש קצת כמו האזנת סתר ששווה 5 שנים בפנים? ובכן, זה לא סתם ככה. לאחר בחינת החוק הג'מיני אומר שהקשבה או הקלטה של שיחה על ידי צד שלישי (צד ג') נחשבת להאזנת סתר, וזאת אלא אם כן כל בעלי השיחה הסכימו לכך.המשמעות המשפטית במקרה שלך:הסכמה חלקית אינה מספיקה: גם אם משתתף אחד מודע לקיומו של הצד השלישי ואף נתן לכך את הסכמתו, מאחר שהמשתתף השני אינו מודע ואינו מסכים – זוהי עבירה פלילית של האזנת סתר. קחו את זה לאן שאתם רוצים. אתה טועה. האזנת סתר בישראל זה רק אם כל השותפים לשיחה לא מודעים לכך. מספיק שאחד יהיה מודע כדי שזו לא תהיה האזנת סתר. גוגל. |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 18 במאי 2026
► Ollie כתב/ה: ► teacher כתב/ה: מרגיש קצת כמו האזנת סתר ששווה 5 שנים בפנים? ובכן, זה לא סתם ככה. לאחר בחינת החוק הג'מיני אומר שהקשבה או הקלטה של שיחה על ידי צד שלישי (צד ג') נחשבת להאזנת סתר, וזאת אלא אם כן כל בעלי השיחה הסכימו לכך.המשמעות המשפטית במקרה שלך:הסכמה חלקית אינה מספיקה: גם אם משתתף אחד מודע לקיומו של הצד השלישי ואף נתן לכך את הסכמתו, מאחר שהמשתתף השני אינו מודע ואינו מסכים – זוהי עבירה פלילית של האזנת סתר. קחו את זה לאן שאתם רוצים. אתה טועה. האזנת סתר בישראל זה רק אם כל השותפים לשיחה לא מודעים לכך. מספיק שאחד יהיה מודע כדי שזו לא תהיה האזנת סתר. גוגל. מוסיפה בנושא התכתבות: אפשר לתבוע רק אם אפשר להוכיח שנגרם נזק משמעותי, ציטוט ג'ימיני: "עילה לתביעה אזרחית: אם נגרם לך נזק (נפשי, חברתי או כלכלי) כתוצאה מהחשיפה, החוק מאפשר להגיש תביעה נזיקית אזרחית ואף לקבל פיצוי ללא הוכחת נזק במקרים מסוימים." נמצא תחת חוק הגנת הפרטיות * מסייגת בכך שבדקתי בדיקה שטחית ביותר את זה אז לא בטוחה כמה המידע מדוייק |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 18 במאי 2026
מה זה משנה? משהו יכול להיות חוקי ולא אתי.
ויכול להיות חוקי אך לא חכם. ונראה לי שזה מקרה כזה, שזה לא חכם במיוחד לתת סיסמה ובהחלט לא אתי מצד המבקש והנותנת. |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
פישוטו • 18 במאי 2026
שאלה ממי שאין לו את הקינק הזה.
האם מוסרים גם את הססמה של הפרופיל הכפול? |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 18 במאי 2026
► פישוטו כתב/ה: שאלה ממי שאין לו את הקינק הזה.
האם מוסרים גם את הססמה של הפרופיל הכפול? תלוי אם רוצים לדרוך לך גם על נקודות כפולות, נראה לי. |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
teacher(שולט) • 18 במאי 2026
כולם פה נהיו עורכי דין
אני ביקשתי מג'מיני שיבדוק את החוק, אח"כ הלכתי לקרוא בעצמי ולקינוח, נתתי לקלוד לנתח משפטית את הסיטואציה הספציפית שאנחנו מדברים עליה. לעניות דעתי אני דווקא לא טועה ומדובר בעבירה פלילית כפי שכתבתי קודם, כאשר הצד המאזין הוא צד שלישי שאינו אחד משני "בעלי השיחה". אתם מוזמנים לבדוק אותי ולתקן, ואם יש רופא במטוס (עורך דין), אז על אחת כמה וכמה. I will stand corrected ולונה, לגבי מה שכתבת, אני חושב שאנחנו לא עוסקים פה בענישה, בשביל זה יש משטרה ובתי משפט. אותי לא עניין מה אפשר להוכיח או לא, אלא רק העניין העקרוני שמדובר במשהו פסול מהיסוד, הן מוסרית והן חוקית ושאינו עונה על כלל ההסכמה הבסיסי שלנו. זה הכל. הייתי מאוד מופתע לו היה זה חוקי לשים מצלמה בשירותים ולאפשר לחברי הטוב טינטן לצפות באורחים שלי כשרק אני יודע על כך והם לא. *הכותב אינו עורך דין |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
ve-ra • 18 במאי 2026
אמר מי שאמר, אתם בורחים לפרוצדורה ואני עוד במהות. קשר כזה הוא חולה מיסודו
|
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
חתולה חמודה(נשלטת) • 18 במאי 2026
לא יקום ולא יהיה
פרוג'קטור אדום מהבהב. הפרופיל שלי פה מחוץ לתחום. |
|
|
|
|
שלשום •
18 במאי 2026
שלשום •
18 במאי 2026
nbdy • 18 במאי 2026
isn't applying 'procedures' to a 'relationship' kind of awkward?
|
|
|