אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 31 באוג׳ 2024
מה שוט וגאג? אנחנו מדברים על האופן שבו ראוי להגיב לאנשים שלא מכבדים גבולות שכתובים בפרופיל, נכון?
חינוך זה הרבה דברים. זה גם האופן שבו אנשים והחברה בכללותה מגיבים לדברים. אז אם אני מקבלת ממישהו פניה שממש מצפצפת על הפרופיל שלי, אני לא בהכרח אשתוק. אני אגיד לו משהו על זה. ויכול להיות שאני גם אקטר על זה בפורום, כמו שקורה בשרשור הזה. האם כולם יחזרו עכשיו בתשובה? לא. ועדיין, לא הייתי רוצה להיות במקום שבו הנורמה היא לשתוק ולהבליג על דברים כאלו. |
|
teacher(שולט) |
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 31 באוג׳ 2024
טוב
|
|
אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 31 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: טוב
רואה 🙂 |
|
teacher(שולט) |
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
31 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 31 באוג׳ 2024
זה לא באמת.
גם לי יש גבולות לי לא איכפת שהמשחק העצוב הזה בין פונים לנעלבים ימשיך עד שיכלו כל הקצין. אלה יהיו מתוסכלים ואלה כחולים בפנים מרוב תלונות, מה'כפת לי? הצעתי פירוש, הוא לא התקבל, התקדמתי הלאה. נוסע לתל אביב, אם יש לך זמן לקפה |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני חודשיים •
9 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
9 בספט׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 9 בספט׳ 2024
תסבירו לי מה לא ברור בהסבר הבא שנמצא אצלי בפרופיל שעדיין גורם לגברים נשואים להמשיך ולפנות אלי בלי לציין (ובלי שכתוב להם בפרופיל) שהם נשואים ואני מגלה את זה רק אחרי תישאול?
* * * נשואים או בזוגיות שמרגישים צורך להחמיא או להציע משהו מתבקשים לעשות זאת בתגובה לאחד הפוסטים. חדירה למרחב הפרטי בהודעה תגרור חסימה ללא הודעה מראש. תזכורת ליקום: גם פירורים של זהב הם עדיין רק פירורים...אל תסתפקו בפירורים כשיש הרבה לחם טרי בכל פינה. מי שכותב לי "אני במערכת יחסים ונילית שמאפשרת להיפגש" - זה עוד יותר מעצבן אותי מנשוי. אז ראו הוזהרתם. (אין ועדת חריגים) |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני חודשיים •
18 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
18 בספט׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 18 בספט׳ 2024
ושוב פנה אלי נשוי,
לא קרא את הפרופיל. רק שאל האם יש לי מחשב פתוח 24/7 עם חיבור תמידי לאתר. חבל שלא קרא את הפרופיל התשובה מופיעה שם. גם כתוב שם לנשואים לא לפנות. אז עניתי וחסמתי. הזהרתי מראש. |
|
LoveSick(שולטת) |
לפני חודשיים •
18 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
18 בספט׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 18 בספט׳ 2024
היום פנה אלי נשוי. לא חסכתי ממנו את המחשבות שלי. הבן אדם כנראה מזוכיסט רגשי שאוהב שמשפילים אותו.
כמובן, שהתנפח ואמר שהוא שולט. רק קצת התבלבל במושגים בין מזוכיסט לסאדיסט. חוץ מזה. שמי ששולט לא מתנהג כמו פחדן ובוגד. אלא הולך לדבר עם אישתו ופותח את הנישואים או אוסף את שאריות הביצים שלו ומתגרש. בכל מקרה, בוגדים שקרנים בכיינים על זה שהאישה רעה וקרה ובוכים את בכיית הקוזאק הנגזל שהאישה לא מספקת להם את המוצר "סקס". פשוט גורמים לי לגלגל את העיניים. |
|
Daniel Peter(נשלט) |
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
Re: גברים נשואים
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
Daniel Peter(נשלט) • 20 בספט׳ 2024
פותחת מוסך כתב/ה: פונים אליי גברים נשואים, למרות שכתוב לי במפורש בפרופיל אין כניסה. עוד שואלים בתמימות או חרמנות מה עם יוצאי הדופן. אשכרה לא מבינה את החוצפה. איזו סיבה יש לאישה גרושה, חופשיה ומשוחררת להיות באינטרקציה עם נשוי?? להזדיין או לסשן או לדבר שיחה מינית. אולי אישה צעירה שמפנטזת על דאדי. אבל בחייאת, מה נסגר??
מעניין אותי למה בעצם ? ואם הוא גבר נשוי שאשתו דווקא תשמח שיקבל סשן איכותי שהיא לא מסוגלת לספק והפניה אלייך נעשתה בהסכמתה ? . ואם קובעים שבסשן אין שום אלמנט מיני ? |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 20 בספט׳ 2024
Daniel Peter כתב/ה: פותחת מוסך כתב/ה: פונים אליי גברים נשואים, למרות שכתוב לי במפורש בפרופיל אין כניסה. עוד שואלים בתמימות או חרמנות מה עם יוצאי הדופן. אשכרה לא מבינה את החוצפה. איזו סיבה יש לאישה גרושה, חופשיה ומשוחררת להיות באינטרקציה עם נשוי?? להזדיין או לסשן או לדבר שיחה מינית. אולי אישה צעירה שמפנטזת על דאדי. אבל בחייאת, מה נסגר??
מעניין אותי למה בעצם ? ואם הוא גבר נשוי שאשתו דווקא תשמח שיקבל סשן איכותי שהיא לא מסוגלת לספק והפניה אלייך נעשתה בהסכמתה ? . ואם קובעים שבסשן אין שום אלמנט מיני ? מה אכפת הרצונות שלו ןהצרכים הלא מסופקים שלא. מה שמעניין זה הרצונות שלה והגבולות שלה שהיא קובעת לעצמה. מה היא שירות או גג למסכן? |
|
Vanila princess |
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
20 בספט׳ 2024
Vanila princess • 20 בספט׳ 2024
פותחת מוסך כתב/ה: פונים אליי גברים נשואים, למרות שכתוב לי במפורש בפרופיל אין כניסה. עוד שואלים בתמימות או חרמנות מה עם יוצאי הדופן. אשכרה לא מבינה את החוצפה. איזו סיבה יש לאישה גרושה, חופשיה ומשוחררת להיות באינטרקציה עם נשוי?? להזדיין או לסשן או לדבר שיחה מינית. אולי אישה צעירה שמפנטזת על דאדי. אבל בחייאת, מה נסגר??
בואי נתחיל מזה שהם לא טורחים לקרוא את הפרופיל ברוב המקרים (יש יוצאים מן הכלל) שנית, הם מנסים כי יש נשים לא נשואות שזורמות עם העניין מסתבר אז הם מנסים. תחסמי במקום לבזבז אנרגיה |
|