ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
אם מתשתמשים בכישורים חברתיים עם הזמן אתה מגלה על הפרטנרית שלך הרבה דברים.
די ברור שאין שום ציפייה שתשאל אף אחת על הדייט הראשון אם היא אוהבת אנאלי, אין טעם להגחיך את זה ככה. ואני ממש לא מדברת על "להיות מאושר". אי אפשר להיות מאושר כל הזמן, רגשות הם מורכבים ואנחנו מרגישים את כל הקשת שלהם. העניין הוא להיות כנים איתם במקום לחשוב שהם ממך והלאה, כאילו אצלך הכל קר ומחושב. זה לא באמת עובד ככה כשמדובר ביחסים בין בני אדם. אני לגמרי בעד יצירת קשר משמעותי, וקשר משמעותי נשען על תקשורת וכנות. כשאתה שולט שמנסה לחיות חיים של ונילי, ועוד של ונילי שמרן, כאילו בדס"מ לא מעסיק אותך מספיק כדי להיות כאן בכלוב ולקוות שאולי בכל זאת בת הזוג תבוא מכאן, זאת לא כנות ולא הוגן כלפי הונילית שבצד השני. אבל כמובן שזו בחירה שלך מה לעשות עם זה. רק תזכור שמעצמך לא תוכל לברוח. בדיוק כמו שלא תוכל לחיות כהומו כשאתה סטרייט, גם אם יהיה לך קשר ממש משמעותי עם גבר שחולק איתך ערכים זהים, התשוקה ביניכם, או היעדרה בעצם- היא זו שתכריע את גורל הזוגיות. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי נוב' 14, 2024 10:04 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
mister z(שולט) |
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
mister z(שולט) • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: עוד פעם מחקרים מראים😆
מחקרים גם מראים שאנחנו חיים על סלע שטס בחלל במהירות עצומה בניגוד להתחושה שהקרקע ישרה ויציבה....;> |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
14 בנוב׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 14 בנוב׳ 2024
לא קראתי הכל, מודה.
אבל לדעתי עדיף לבחור זוגיות על בסיס התאמה מינית ממש לפני כל דבר אחר. |
|
teacher(שולט) |
לפני 3 ימים •
18 בנוב׳ 2024
לפני 3 ימים •
18 בנוב׳ 2024
teacher(שולט) • 18 בנוב׳ 2024
mister z כתב/ה: ...אנחנו לא מסכימים על מה שנלקח כמובן מאליו: האם המטרה בחיים היא להיות מאושר?
איזו שורה, שמקפלת בתוכה את ד"ר אזולאי פינת ויקטור פרנקל.
לדעתי יותר חשוב למצוא משמעות בחיים מאשר להיות מאושר קצת חבל שאתה חווה את פורום ה-40 פלוס, על כל כך הרבה דוגמטיות. כאלה שמתיימרים לנבא כיצד יראה העתיד שלך, מתוך חוייתם היחודית והצרה. פרינסס, את כתבת את הפוסט הראשון והיה שם "אם לא, אשמח לדעת למה." אבל מהר מאוד עברת לפסים של "אל תתערב לי בחיים ותתקדם מהפוסט שלי", לעצות על ילודה, גילנות וסוציומט ביי, כולל איזה ~כואב לי עוד יותר על הילדים שיביא. אפשר שנהיה בפורום הזה עם יותר דרך ארץ, במיוחד כשאת באה להסביר ל"ילד" בן 28 ממרומי גילך שלא ידוע לי. וגם, אנחנו כולה 40+, זה לא כאילו שזורחת לנו השמש מהתחת לענייננו, זה לגמרי אפשרי לחפש זוגיות באופן אחד וחוויה BDSMית באופן אחר. גם אני מעולם לא ערבבתי בין השניים. הזוגיות שלי הגיעה מפה, אבל לא התחילה ככזו. כלומר המפגשים שלי עם פרטנריות פה מעולם לא החלו כדייט או מפגש למטרת זוגיות או סקס, אלא הרפתקות BDSMיות שיכולות ללכת לכל כיוון. ההרפתקות האלה נמשכו גם תוך כדי הזוגיות ולפעמים גם בהשתתפות בת הזוג. בשבילי הכלוב זה לא היכרויות. זה אתר לדבר שמאוד מעניין אותי והוא BDSM. מהאתר הזה נוצרו גם חברויות מחוץ לכלוב, עם נשים ואפילו גברים רחמנא ליצלן. סדנאות, קשרים חוצי יבשות, מסיבות, הרצאות והדגמות. יש פה אנשים עם המון ידע וניסיון ואני עדיין כל הזמן מגלה דברים חדשים. אפילו השבוע פנתה אלי מישהו עם שריטה מדהימה, פטיש שלא ממש הכרתי וזה מופלא בעיני. אתה גם צריך לדעת שזוגיות, גם היא BDSMית ואפילו היא 24/7, יש בה הרבה פשרות והתפשרויות לטובת החיים עצמם. לא רק עבור הילדים, אלא גם לפני, מול משפחה, חברים שלא שותפים לשריטה, בשביל חיי חברה וממשק עם שאר העולם יש המון התאמות. והכי כיף שיחד עם חברים מפה אפשר שיהיו מפגשים חברתיים בהם ניתן לקיים את אורח החיים הזה במלא תפארתו, קולרו ושלשלאותיו. אני זוכר שאפילו הסודיות מול החיצון היתה קוסמת, איך שמים קולר שלא ייראה קולר, מה עושים עם הכתם הצבעוני על הירך וכו'.. אמרו פה לפני כבר, שזוגיות מכילה הרבה דברים שלא באים לידי ביטוי פה בהכרח, וזה נכון. בנאדם רוצה לחלוק עם בת זוגו את הכל, וזה עלול להיות קצת קשה עם מישהי שאין לה את זה בכלל. גם אם היא לא תתפקע מצחוק (זה קורה), לכל היותר היא פשוט לא תשתתף בזה ויש לכך המון חסרונות. כמעט כמו שדתי יתחתן עם חילוני. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה מייצר קשיים נוספים על הרגיל של זוגיות. אני גם חושב שאתה טועה לגבי הדייטים ומה מותר או אסור להגיד בהם. מניסיון שלי, אנחנו הרבה פעמים סתם חושבים שאנחנו כל כך "מיוחדים", אבל בעצם כולם כבר מחזיקים איזושהי ידיעה בנושא וזה לא כזה turn off כמו שמדמיינים את זה לפני. נשים וניליות שדיברתי איתן על זה תמיד הסתקרנו, תמיד שאלו שאלות ובקטע טוב, אף פעם לא בדחיה. מה שכן, גם בשיחה רגילה יש מידה מסויימת של אינטימיות וחשיפה שלא נהוג לעבור בפגישה ראשונה. ואני חושב שעדיף לספר משהו ממך מאשר לשאול משהו אותה כשאתה לא יודע אם היא בכלל בעניין BDSM, או אפילו בעניין שלך *קראתי הכל, מודה. |
|
עקרב שתלטן(שולט) |
לפני 3 ימים •
18 בנוב׳ 2024
לפני 3 ימים •
18 בנוב׳ 2024
עקרב שתלטן(שולט) • 18 בנוב׳ 2024
ברור שכן.
אני וסיליק כבר 13 שנים ביחד. ברור שעם השנים הקשר עבר שינויים. |
|