|
|
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
red-cell(מזוכיסט) • 28 בנוב׳ 2025
אתה מתכוון לתעודת זהות רגילה או ביומטרית?
זה משנה מאוד מבחינת קמטים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
הלן הדוב • 28 בנוב׳ 2025
טוב. כן. תמיד אפשר להיכנס בכותב השירשור.
Low hanging fruit וכל הג'אז הזה. וכן, אולי נוסח הכתוב המקורי לא משהו. סבבה. אבל יש בזה משהו - אני בתחום להערכתי... 8-9 שנים. אינני דינוזאור 40+ ולא צעיר נטול קמטים. ישנם גברים מאסכולה מסויימת שלא ראויים לתואר שולט. הם גברים של דור "הטובים לטייס והטובות לטייסים". הם דיי נפוצים פה ומשום מה פופולריים. לא ננתח את הפסיכולוגיה של הדרישה בדבר הזה ורק נגיד שזה קיים. כמו כן ישנם אנשים צעירים ממני ובוגרים ממני בצורות שונות או שיש להם כישרון לקרוא ולהבין אנשים או שניהם שמאפשרים שליטה עמוקה ובוגרת. אבל לרוב? הקמטים באים עם ניסיון. והעדפה של גיל היא לא רק קטע של כמה זמן אתה בתחום. זה גם העדפה אישית. אני למשל? נמשך לא פעם ליופי של נשים צעירות ממני ומבוגרות ממני אבל דינאמיקה עם ילדה בת 20 או גברת בת 50? לא יקרה. או לפחות לא סביר. אין מספיק במשותף. וכן. יש תמיד את היוצא דופן בכל קטגוריה. האם כותב פוסט זה יוצא דופן? לא סביר להניח אבל אולי ואולי לא. ולגבי שגיעות חטיב (תרגעו, סעמק. זה מכוון) גם אני דיסלקט ודיסגרף. זה קורה. ולא צריך AI בשביל זה. אבל מי שנוח לו? לבריאות. אני בודק איות עם גוגל שנים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
28 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 28 בנוב׳ 2025
זה לא קשור לדיסלקציה. זו סתם רמאות בסיסית.
ולעמוד מנגד ולקבל את זה כחלק אינטגרלי ממה שקורה פה, זה לא חברי בעיני. אז יכול להיות שזה קצת אגרסיבי, אבל זה לא תמיד ככה. בעודנו מדברים, יש שרשור אחר של מישהו ש"בודק את המים" ושם לא נכנסים בו אלא מסבירים פנים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
הלן הדוב • 29 בנוב׳ 2025
teacher כתב/ה: זה לא קשור לדיסלקציה. זו סתם רמאות בסיסית.
ולעמוד מנגד ולקבל את זה כחלק אינטגרלי ממה שקורה פה, זה לא חברי בעיני. אז יכול להיות שזה קצת אגרסיבי, אבל זה לא תמיד ככה. בעודנו מדברים, יש שרשור אחר של מישהו ש"בודק את המים" ושם לא נכנסים בו אלא מסבירים פנים. רמאות? יכול להיות שאני מפספס פה משהו. מה אמורה להיות הרמאות? |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 29 בנוב׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: teacher כתב/ה: זה לא קשור לדיסלקציה. זו סתם רמאות בסיסית.
ולעמוד מנגד ולקבל את זה כחלק אינטגרלי ממה שקורה פה, זה לא חברי בעיני. אז יכול להיות שזה קצת אגרסיבי, אבל זה לא תמיד ככה. בעודנו מדברים, יש שרשור אחר של מישהו ש"בודק את המים" ושם לא נכנסים בו אלא מסבירים פנים. רמאות? יכול להיות שאני מפספס פה משהו. מה אמורה להיות הרמאות? הרמאות שהפריעה לי (וכנראה גם לאחרים פה) - ההכחשה הנחרצת שלו כשהצבענו על השימוש עם AI, עד שחזר בו בצורה עקומה אחרי שהסברנו לנו מפורט איך אנחנו מזהים את השימוש. אני בטוחה שאם היה מאשר מראש שהוא עושה שימוש עקב שגיאות כתיב ודיסלקציה - לא הייתה את תחושת המרמה וזלזול באינטליגנציה שלנו שעלו מהתגובות הראשונות שלו. בשילוב ההתנשאות מההודעה הפותחת ועם האמירה - אתם טועים, רק אני יודע מה טוב עבורכן הנשים וכל הגברים המבוגרים גרועים (ולא כמו שאתה הצגת, שיש *לך* העדפות אישיות מותאמות גיל באופן לגיטימי) הוביל לכך שהוא קיבל לינצ' הטרלות בתגובות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
פשוט אורי • 29 בנוב׳ 2025
הוא קיבל לינצ כדברייך
לא בגלל השימוש בai. הוא קיבל לינצ כי הוא לא הראשון ולא האחרון שהוציא את התסכול שלו על האדם הלא נכון כולנו היינו בני 20+ בכלוב , כל הדינוזאורים פה . ידענו אז לווסת את עצמנו בהתאם לגיל ולא לנטוע דגל בראש ההר ולהגיד בענווה שאין בנו את כל התשובות ויש דברים ללמוד גם מזרים וגם מוותיקים. היוהרה שבגילו הוא עליון. זה מה שהתנוסס כעלבון ועל שום כך הוא הועלה לגרדום. העצוב הוא.. שאולי רק עוד עשר או יותר שנים, אולי, הוא יישאר אותו הדבר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
29 בנוב׳ 2025
ve-ra • 29 בנוב׳ 2025
10?
|
|