קילינג אינסטינקט(אחרת) |
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
קילינג אינסטינקט(אחרת) • 25 ביוני 2015
הוא אדם שקרן, כי עברתי דירה היום, וכי השארתי לו את המספר טלפון שליהפרט וגם את הכתבות שלי החדשה אמרתי לו שאשאיר לו אם הוא רוצה אבל כבר שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות ע שהוא לא מתקשר ולא רוצה להתקשר, אבל חיים שיהיו יפים בטי. גם לך. גם ל תמרה. גם לפור גוד. וגם לכלובי. וגם לכולם
|
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
פור גוד • 25 ביוני 2015
אני מצטער שעשיתי מנוי לאתר הזה
האם אני יכול לבטל אותו ולקבל את הכסף בחזרה ? ואם אתה לא רוצה להתקשר לאנשים כדי לראות שהם אמיתיים, כלובי, אז בבקשב ממך , אל תכתוב פה תגובות מטומטמות |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
שיקי(נשלט) • 25 ביוני 2015
פור גוד כתב/ה: אני מצטער שעשיתי מנוי לאתר הזה
האם אני יכול לבטל אותו ולקבל את הכסף בחזרה ? ואם אתה לא רוצה להתקשר לאנשים כדי לראות שהם אמיתיים, כלובי, אז בבקשב ממך , אל תכתוב פה תגובות מטומטמות מה קרה? איבדת את הנימוס? מקודם עשית לי הרצאה שלמה בענייני נימוסין... פתאום אתה כבר לא מנומס? איך זה קרה לך שהשתנית בזמן כל כך קצר? ושל נעליך מעל רגליך לפני שאתה מעז לפנות בצורה כזאת לכלובי, חצוף שכמותך, בזכותו יש לך בכלל מקום לכתוב בו ואתה מוזמן ללכת אם אתה רוצה, אני אחזיר לך את הכסף, רק תלך כבר. |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
פור גוד • 25 ביוני 2015
הלכתי שיקי, אל תדאג. המשך ערב יפה.
|
|
קילינג אינסטינקט(אחרת) |
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
25 ביוני 2015
קילינג אינסטינקט(אחרת) • 25 ביוני 2015
כל כך הרבה חוסר אובייקטיביות וכל כך הרבה חוסר יושר בשרשור אחד וגם אני לא רוצה לכתוב פה יותר ורוצה לאחל לכול המשתתפים והמשתתפות דיונים נעימים ופורייים
|
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
פור גוד • 26 ביוני 2015
בטי, היה לי עכשיו קצת יותר זמן לקרוא את התגובה המכוערת והמשתלחת והלא-מנומסת שלך.
אז עזבי רגע בצד את השטות המוחלטת כאילו קילינג היא ניק כפול שלי. היא איננה ניק כפול שלי. הניק הכפול היחיד שלי הוא FOR GOOD באנגלית, שבו אני כותב את הבלוג שלי. אבל הניק הזה חסום לכתיבה בפורום בגלל אישה בגיל-העמידה שסובלת מאיזו הפרעת אישיות דיסואטיבית, ובניק הגברי שלה היא פעם מעליבה את פייה, פעם את רפאל, ופעם אותי ( אני מבקש מכולם ובמיוחד מכלובי לשים לב שלא עשיתי שום אאוטינג בתגובה הזו. לא ציינתי שם או כתובת או ניק, ומי שיודע על מה אני מדבר, יודע. ומי שלא, לא. ) הייתי כמובן יכול לבקש מכלובי להסיר את החסימה מהניק FOR GOOD, ואני מאמין בלב-שלם שהוא היה מסיר לי אותה, אבל בחרתי שלא, כדי שזו תהיה תזכורת לכולנו לדיראון-עולם, מה שנקרא על הרגלי הצינזור האנכרוניסטיים שלו. האינטנרט כולו קם ונוצר והתארגן בדינימקה "אנרכיסטית" לגמרי, בלי עורכים-עליונים, בלי ועדות-מסדרות, בלי ראשי-ממשלה, ובלי צנזורים למיניהם. אני החלטתי לאחר השירשור הזה, בטי, שאלו היו ושאלו גם יהיו חילופי-הדברים האחרונים ביננו - ביני לבינך., אני מתכוןן. לא הפסד גדול בשבילי. ואני בטוח שגם לא הפסד גדול בשבילך אז כל טוב הכי טוב שיהיה לך. וליל מנוחה וחלומות פז |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
בטי בום(שולטת) • 26 ביוני 2015
שכחת את In your mind נכון?
תן לי עוד קצת והפרטי שלי יתמלא בתזכורות של ניקים נוספים שלך ונשים שפנית אליהן בניקים האילו. כמה כיף זה זכרון קצר נכון? |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
פור גוד • 26 ביוני 2015
את מדברת עכשיו על הניק הראשון שהיה לי בכלוב מלפני שלוש או ארבע שנים בערך, ראבאק (!) . יש לך באמת זיכרון לא רע, אפילו אני כבר שכחתי אותו. ואף הוא ניק שנחסם בזמנו בגלל האישה בגיל-העמידה עם פיצול-האישיות שפעם מעליבה את פייה, פעם את רפאל, ופעם אותי. ולא פניתי מעולם לאף אחת בניקים אחרים.אל תשקרי פה במצח נחושה בלי לתת דוגמא ספציפית. גם אותך לא פגשתי בחיים האמתיים עדיין, וגם אין לי יותר חשק לפגוש. כבר כתבתי לך: אלו היו ואלו גם יהיו חילופי הדברים האחרונים בינינו.
אין לי סבלנות לחוסר יושר. לחוסר אינטילגנציה. ולחוצפה. אבל בלי קשר אני מאחל רק טוב. והמשך יום נהדר |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
פור גוד • 26 ביוני 2015
ואני רוצה לבקש ממך עוד דבר בטי. אל תהפכי אותי לנושא השרשור. ואל תהפכי את השרשור שנגמר כבר מזמן למשהו אישי.
כפי שתוכלי לקרוא בתגובתי האחרונה למר שיקי, אני לא מתכוון יותר להשתתף בדיונים בפורום הזה או לנסות לתרום לו משהו. יש בכלוב אווירה רעילה ולא-נעימה, בדיוק כמו שרפאל מתאר אותה ואף פרש בגללה למרבה הצער |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
26 ביוני 2015
ליידי תמרה(שולטת) • 26 ביוני 2015
אני חושבת שאתה הופך את עצמך לנושא השרשור. אתה וקילינג כותבים את הרוב המכריע של ההודעות כאן.
שניכם הכרזתם שביי ביי וכל טוב כמה וכמה פעמים. הבה ואדגים איך עוזבים שרשור, זו למעשה תכנית פשוטה של צעד אחד: פשוט מפסיקים לכתוב בשרשור. |
|