לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה חסומים יש לכם?

Marcus Wright​(אחר)
לפני 3 חודשים • 10 באוג׳ 2024
Marcus Wright​(אחר) • 10 באוג׳ 2024
טלי35 כתב/ה:
אני מבינה מה מפריע לך בחסימות
ואני חושבת שאני גם מבינה לאור התגובות שלך פה בשרשור כמה זה מפריע לך. באיזה עוצמות.
ואני מצטערת שככה אתה מרגיש...

אני פשוט לא מסכימה איתך לגבי חסימות. בעיניי זה לגיטימי.

לא יודע אם יצא לך לקרוא את התגובה הראשונה שלי בשרשור הזה,

אני חסום אצל 192 משתמשים מהאתר.

וזה לא מספר משוער. זה מספר מדוייק מתוך נתונים של האתר.
ולא לבקש ממני איך עושים את זה כי אין לי עניין להסתבך עם כלובי.
מבטיח לך שעם למעלה מחצי מעולם לא היתה לי אינטראקציה. עברתי קצת על רשימת החוסמים, חלק מהפרופילים כבר מחוקים.
כך שמעליב אותי זה לא. וזה ההסבר מדוע זה לא מעליב אותי.

עוצמה, לכעצמה היא מילה שלרוב (לא תמיד) מעידה על מידתיות גבוהה.
בעוד שאני מעריך את החמלה ו/או האפטיה, זה לא המצב. זה לא נושא החסימות שמפריע לי בעוצמה.
כתבת, אני מצטט "חושבת". בצדק. כאמור, זה לא החסימה שמפריעה לי. זה לא האקט.
כן. בפעמים הראשונות שנחסמתי. זה נגע בי. משהבנתי, דיי מהר אגב, שזה לא שלי. זה הפסיק לגעת בי. אבל אני *משער* שלא כל אחד מפתח בעניין עור של פיל.
ויש מי שפעם אחר פעם נעלב מזה. במיוחד אם הוא/היא חדשים בכלוב וזאת החוויה שלהם.

זה החוסר רצון של מי שהגיב לי לנסות לפתוח את הראש לרעיון שלא צריך לחסום על כל שטות. אני "מזיז כאן גבינה". וזה שובר לכמה אנשים כאן הרגל. "אויה ואבויה."
מי מינה אותי למגן האנושי של אנשים באתר? אף אחד. זה מתנשא מצידי לקחת על עצמי תפקיד כזה? אולי.

חסימה לכשעצמה כשמה כן היא. היא חוסמת שיח. היא חוסמת הידברות. למי מאיתנו זה לא נשמע מוכר?

אז בואו כולם נחסום את כולם. אז בשביל מה פורום? בשביל מה אתר?

עובדתית. נחסמת את באופן כזה שמנע ממך להביא חיבה. ואת, לא חושבת שזה אבסורד? או שמא קשה לך ליטול קורה מבין עינייך?
אלפא-בטא​(מזוכיסט){נשלט}
כבר כתבתי על כך בעבר, אך חסימת אדם (לא פרופיל) שאיננה אקט של הגנה עצמית אמיתית (הטרדה חוצפה אישית וכו') היא אקט של אלימות.
כידוע לאלימות צורות רבות, יש כאלו ששולפים סכינים ברכבת תחתית, ישנם כאלו שיעקפו בפקק או יגנבו רמזור, וישנם כאלו שהחלק האלים שבהם מוצא פורקן בערוצים אחרים, מגובים חברתית ע"י אחרים שנוהגים כמותם.
החסימה בכלוב כפי שהיא לרוב מצטיירת, היא נירמול של אלימות.
Holden​(אחר)
Holden​(אחר) • 10 באוג׳ 2024
אלפא-בטא כתב/ה:
כבר כתבתי על כך בעבר, אך חסימת אדם (לא פרופיל) שאיננה אקט של הגנה עצמית אמיתית (הטרדה חוצפה אישית וכו') היא אקט של אלימות.
כידוע לאלימות צורות רבות, יש כאלו ששולפים סכינים ברכבת תחתית, ישנם כאלו שיעקפו בפקק או יגנבו רמזור, וישנם כאלו שהחלק האלים שבהם מוצא פורקן בערוצים אחרים, מגובים חברתית ע"י אחרים שנוהגים כמותם.

למנוע מאדם לפנות אליך זו אלימות? באיזה קטע?
Fuck You
Fuck You • 10 באוג׳ 2024
slave for ever כתב/ה:

881

באמת? 🤣🤣🤣🤣
Marcus Wright​(אחר)
Marcus Wright​(אחר) • 10 באוג׳ 2024
Holden כתב/ה:
אלפא-בטא כתב/ה:

בקטע, שאם מעולם לא היתה בניכם אינטראקציה, סתם קראת פוסט/תגובה שלו והחלטת שהוא "לא בא לך טוב בזווית של העין" אתה חוסם אותו.
מדוע זאת אלימות? כי אם הנחסם יגלה את זה ככה במקרה כבדרך אגב.. ולא יכיר את הטירלול של לחסום ככה. ושזה נורמה דפוקה של אנשים בעלי אגו שברירי..
אז הוא יחשוב שמשהו לא בסדר איתו. גם אם זה לשניה. זה לא בסדר בעיני. מעבר למקלדות ולמסכים יש אנשים. לא chatGPT וכל כינוי כאן הוא אדם/אישה.
הוירטואליות והאנונימיות גורמת לאנשים לשכוח את זה. או גרוע מכך, לעצום עינים לעובדה ולכן זאת אלימות. להרשות לעצמם להתנהל כאילו הם לבד בעולם. ועל ה__ שלהם. כולם כאן רק עוד כמה ביטים בדיסק קשיח של איזה אתר אינטרנט איזוטרי. ובכן לא.
פגעת בו. ומעולם לא היתה בניכם שום אינטראקציה.
אתה לא הולך ברחוב ופוגע ככה סתם באנשים שלא פנו אליך, נכון? אז למה כאן כן? כי הם לא יגלו? אז אני גילית.
אבל בוא ננרמל את זה ונגיד שאתה לא אחראי לרגשות של אנשים. וזה שהם נעלבים זה לא אשמתך. אתה רק מצאת דרך למנוע צרות בעתיד. תרשה לי לגחך. שהרי ללא מעט כאן יש פרופיל שני. אז חסמת מישהו בפרופיל א' שלו אם הוא רוצה להגיע אליך הוא יגיע בפרופיל ב' אז הטיעון הזה לא מחזיק. זה רק טיעון של מי שזה לא בא לו בטוב להפסיק לחסום כך.
וזה כדור שמסתובב וקארמה שתחזור. אל תחשוב על אחרים, אחרים לא יחשבו עליך.
אתה, עשית פעולה אקטיבית וחסמת מישהו. וזה לא מרגש אותך שחוסמים אותך אז זה סבבה לגמרי לחסום אחרים.
להשתמש במנגנון החסימה כאילו היה פילטר באתר הכרויות. פטטי. ותקרא לי שיפוטי.
כתב פה מישהו בשרשור שהוא גבר אז הוא לא מוטרד. נשים שהוטרדו. שיחסמו. אבל לחסום רק כדי שלא יפנו אליך? חסימה *בכלוב* זה לא פילטר בטינדר איזה פרופילים יוצגו ואיזה לא. וגם מי שחסם אותי. עובדתית אני יכול להגיב לו כאן וגם "שובד ושבר" אני יכול לקרוא את הבלוג שלו.
כתבתי 'אתה' אבל זה רק להמחשה.
ואתה יודע מה? אני מזמין את כל נשות וגברי הכלוב לשלוח לי אדומות כל יום כל היום. לרבות תמונות דיקפיק של הבני זוג שלהן ואני לא אחוש מוטרד.
אז מה? אם אני לא חש מוטרד זה בסדר שאני אעשה את זה?
זה שאתה לא נעלב כשחוסמים אותך. לא הופך את זה ללגיטימי כי אם זה לא מעליב אותך אז סבבה לעשות את זה לאחרים.
חסימה בכלוב זה לא פילטר בטינדר.
Holden​(אחר)
Holden​(אחר) • 10 באוג׳ 2024
Marcus Wright כתב/ה:
Holden כתב/ה:
אלפא-בטא כתב/ה:

בקטע, שאם מעולם לא היתה בניכם אינטראקציה, סתם קראת פוסט/תגובה שלו והחלטת שהוא "לא בא לך טוב בזווית של העין" אתה חוסם אותו.
מדוע זאת אלימות? כי אם הנחסם יגלה את זה ככה במקרה כבדרך אגב.. ולא יכיר את הטירלול של לחסום ככה. ושזה נורמה דפוקה של אנשים בעלי אגו שברירי..
אז הוא יחשוב שמשהו לא בסדר איתו. גם אם זה לשניה. זה לא בסדר בעיני. מעבר למקלדות ולמסכים יש אנשים. לא chatGPT וכל כינוי כאן הוא אדם/אישה.
הוירטואליות והאנונימיות גורמת לאנשים לשכוח את זה. או גרוע מכך, לעצום עינים לעובדה ולכן זאת אלימות. להרשות לעצמם להתנהל כאילו הם לבד בעולם. ועל ה__ שלהם. כולם כאן רק עוד כמה ביטים בדיסק קשיח של איזה אתר אינטרנט איזוטרי. ובכן לא.
פגעת בו. ומעולם לא היתה בניכם שום אינטראקציה.
אתה לא הולך ברחוב ופוגע ככה סתם באנשים שלא פנו אליך, נכון? אז למה כאן כן? כי הם לא יגלו? אז אני גילית.
אבל בוא ננרמל את זה ונגיד שאתה לא אחראי לרגשות של אנשים. וזה שהם נעלבים זה לא אשמתך. אתה רק מצאת דרך למנוע צרות בעתיד. תרשה לי לגכך. שהרי ללא מעט כאן יש פרופיל שני. אז חסמת מישהו בפרופיל א' שלו אם הוא רוצה להגיע אליך הוא יגיע בפרופיל ב' אז הטיעון הזה לא מחזיק. זה רק טיעון של מי שזה לא בא לו בטוב להפסיק לחסום כך.
וזה כדור שמסתובב וקארמה שתחזור. אל תחשוב על אחרים, אחרים לא יחשבו עליך.
אתה, עשית פעולה אקטיבית וחסמת מישהו. וזה לא מרגש אותך שחוסמים אותך אז זה סבבה לגמרי לחסום אחרים.
להשתמש במנגנון החסימה כאילו היה פילטר באתר הכרויות. פטטי. ותקרא לי שיפוטי.
כתב פה מישהו בשרשור שהוא גבר אז הוא לא מוטרד. נשים שהוטרדו. שיחסמו. אבל לחסום רק כדי שלא יפנו אליך? חסימה *בכלוב* זה לא פילטר בטינדר איזה פרופילים יוצגו ואיזה לא. וגם מי שחסם אותי. עובדתית אני יכול להגיב לו כאן וגם "שוב ושבר" אני יכול לקרוא את הבלוג שלו.
כתבתי 'אתה' אבל זה רק להמחשה.
ואתה יודע מה? אני מזמין את כל נשות וגברי הכלוב לשלוח לי אדומות כל יום כל היום. לרבות תמונות דיקפיק של הבני זוג שלהן ואני לא אחוש מוטרד.
אז מה? אם אני לא חש מוטרד זה בסדר שאני אעשה את זה?
זה שאתה לא נעלב כשחוסמים אותך. לא הופך את זה ללגיטימי כי אם זה לא מעליב אותך אז סבבה לעשות את זה לאחרים.

אתה כותב הרבה ועם הרבה השלכות, אבל זה לא משנה את המהות. מאד משונה בעיניי התפישה המוסרית שלך, שחסימה היא מעשה רע לכשעצמו.

אף אחד כאן לא חייב לך או לי שום דבר. לא חייבים להתייחס אלינו, לא חייבים להגיב לנו, לא חייבים לאפשר לנו גישה. זה לא אלים ולא קרוב להיות אלים, וההגדרה של אקט החסימה כאלים, מורידה מחומרתה של אלימות אמיתית שהיא שפה מבזה, איומים, סחיטה וכיוצ"ב.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 10 באוג׳ 2024
אני באמת מצטערת בפני כל האנשים שאני לא מכניסה אלי הביתה. אני גם מצטערת בפני קבר רחל שניתקתי את השיחה באמצע או בפני כל מיני שיחות ספאם שהסלולארי שלי זיהה כספאם ובחרתי לחסום.
סליחה בפני האנשים שהלכתי במדרכה הנגדית להם או בפני החנויות שחברתי לא לבקר בהן
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 10 באוג׳ 2024
סליחה בפני ערוץ 14 שהעברתי תחנה למשהו אחר
פרלין​(נשלטת){ש}
פרלין​(נשלטת){ש} • 10 באוג׳ 2024
Bluecollar כתב/ה:
סליחה בפני ערוץ 14 שהעברתי תחנה למשהו אחר

הגזמת! זאת מצווה 🤪