לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

CNC

כחש​(נשלטת)
לפני 7 חודשים • 26 ביולי 2025
כחש​(נשלטת) • 26 ביולי 2025
נכון.. מצד אחד, מערכת יחסים היא בעיניי תנאי הכרחי, אבל כשאני חושבת על זה, מצד שני.. היא גם (יכולה להיות) טריגר לפגיעה עמוקה יותר דווקא בגלל האינטימיות העמוקה. כשאנחנו מורידים את כל ההגנות ונמצאים חשופים לגמרי בפני מישהו, יש לו חתיכת כוח עלינו ועל כל מה שקרה לנו אז לכל קצר בהבנת האחריות או כשל בתקשורת סביב משהו כמו CNC עלול לגרום לפגיעה. זה מחייב רמה אחרת של היכרות, הקשבה ואחריות הדדית בתוך הקשר ולפני הכניסה לפרקטיקה שכזו.

פרלין כתב/ה:
כחש, אהבתי את הסיפא שלך, שכדאי שזה יהיה במסגרת מערכת יחסים. אם כי גם מערכות יחסים, ממש כמו נפש האדם, הן דבר פגיע…
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 26 ביולי 2025
מבלי לקרוא תגובות קודמות, אני חושבת שככל שבדס"מ יותר אקסטרימלי ככה הוא דורש יותר רגישות.
כדי לשחק במרחב כוחני וחסר כבוד, כיבכול, צריך הרבה כבוד והרבה רגישות וכוונות טובות בלב.
צריך להציב יותר גבולות, ולהיות מודעים אליהם, גם בעצמנו וגם בפרטנר.
זה דורש יותר היכרות, יותר הכנה, יותר חשיבה על מה עושים "אם זה משתבש".

ואיזה פתרונות יצרתיים של שמירת גבולות ראיתי. למשל בדיון ברדיט על פנטזיה של free use שולט אחד רצה לברר איך הוא ידע שבת הזוג שלו באמת לא בעניין עכשיו ולא רק משחקת.
הם מצאו פתרון של לענוד צמיד שחור, וזה הסימן שעכשיו היא לא פנויה למשחק.
(וכמובן שזה לא מוריד ממנו את האחריות "לקרוא את החדר" גם אם שכחה לענוד אותו עכשיו).

מי שרואה ב CNC איזה אונס בהסכמה הוא פשוט דביל (בלשון המעטה), שלא הבין שהדינמיקה הזו היא אולי הכל חוץ מזה.
להפך, היא דורשת יותר שליטה עצמית אפילו מסשן "רגיל".
בסשן "רגיל" לא מפעילים כזו אינטליגנציה רגשית מעל ומעבר כדי שהוא יעבוד באופן בריא באמת.
שלא נדבר על אונס שבו בכלל לא דואגים לשלום והנאת הקורבן.
כאן בכלל אין קורבן, כאן יש שותף לתשוקה.

כמובן שיש אנשים שמתמשים ב CNC כתירוץ לפגוע באחרים ולהגיד להם "מה רצית זאת הפנטזיה".
אבל לדפוק למישהו מעדר בראש לא הופך את מה שעשיתם לגינון.

בקיצור, CNC מיועד לאנשים מנוסים, מודעים לעצמם ולאחרים.
לא משהו שקופצים אליו ראש סתם ככה ומקווים לטוב.
לא הייתי ממליצה לאף נשלט/ת להתחיל מזה אלא לאט לאט לבנות את עם שולט/ת שהם לומדים להכיר אותם ואת הדינמיקה מולם.
ולשולטים הייתי אומרת שישכחו שזה חיים קלים, שזה כמו בפורנו שהם עושים מה שבא להם והכל מסתדר באופן מושלם. זה ידרוש מהם עבודה קשה פי כמה, שמשתלמת כשזו תשוקה משותפת שמגשימים.
ve-ra
ve-ra • 26 ביולי 2025
10 עמודים בלי לחדש ולו דבר אחד
מה נהיה מהמקום הזה
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 26 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
10 עמודים בלי לחדש ולו דבר אחד
מה נהיה מהמקום הזה

יאללה, תני את הטייק שלך.
ve-ra
ve-ra • 26 ביולי 2025
נדמה לי שיש כאן רשומון שנובע מכך שאנשים מגדירים CNC בצורות שונות.
אם אני מבינה נכון, הקשר הוא כזה שמסיר מהנשלט אפשרות, זמנית או קבועה, לשלוט במה שקורה לחלוטין. גם בעיתות מצוקה. המצוקה עשויה להיות גם מהצד השולט וגם מהצד הנשלט ולשניהם אין אפשרות-במסגרת החוקיות שנקבעה, לצאת מהאירוע.
מעולם לא הייתי בקשר זוגי שהוגדר כזה. לטעמי הגורמים היחידים איתם אני ממילא בקשר כזה הם ילדיי. שם אין תניות כלל. באש ובמים בלי מילת ביטחון ובלי סייגים. הם עוד צעירים מעט, וייתכן שאשנה את דעתי אם יהיו בוגרים ונניח יבחרו בדרכים רעות. גם אז אני בספק.
כל מי שמדבר על CNC בהקשר של סשנים מזדמנים לדעתי מקשקש. או הוזה. או איבד צלם.
כחש​(נשלטת)

הרגת 😄

כחש​(נשלטת) • 26 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
לטעמי הגורמים היחידים איתם אני ממילא בקשר כזה הם ילדיי.
פרלין​(נשלטת)​{ש}

Re: הרגת 😄

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 26 ביולי 2025
כחש כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
לטעמי הגורמים היחידים איתם אני ממילא בקשר כזה הם ילדיי.

גוד, לא חשבתי על זה ככה! נתתי הסכמה פעם אחת ומאז אני משועבדת בלי יציאה 😳
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 26 ביולי 2025
אף קשר בין אם בדסמי או ונילי אינו מקביל להורות ( ללא תנאי.) וcnc אינו קשר ללא תנאי
כמו הורות. וכן זוגיות עמוקה וארוכה ויציבה היא תנאי הכרחי
Master Bruce​{©}
לפני 7 חודשים • 27 ביולי 2025
Master Bruce​{©} • 27 ביולי 2025
בלת"ק:
אני מאד אוהב CNC , זה אחד מהתחומים הבדסמים החביבים עלי. אבל זה משהו שדורש הכרות עמוקה, הבנה מאד טובה של הרצונות אחד של השני, וכמובן כל אמצעי הביטחון הרגילים של בדסמ. רק עם בנות זוג קבועות וארוכות טווח ואחרי שיחות בנושא.

מה שכן, זה יוצר חרא פורנו. כי בפורנו או שזה נראה מבויים ודבילי, או שזה נראה מציאותי *מדי* וגורם לי לדאוג לפרפורמרית. נדיר מאד שמצליחים ליצור איזון מוצלח בנושא הזה (לקינק.קום יש כמה הצלחות בתחום, אבל זה נדיר)
Master Bruce​{©}
לפני 7 חודשים • 27 ביולי 2025
Master Bruce​{©} • 27 ביולי 2025
אגב אני רואה שיש כאן לא מעט שמערבבים בין CNC לבין 24/7. אלו שני דברים שונים לגמרי שמתעסקים בשאלות שונות לגמרי.

CNC עוסק בתוכן- מה קורה באקט הבדסמי עצמו. וזה, אם נפשט את זה מאד "בואו נעמיד פנים שמדובר בכפיה ונסיון התנגדות"

24/7 עוסק במשך- מתי מתחילים ומתי מסיימים, האם כל מערכת היחסים מבוססת על זה וזה בבסיס של כל אינטרקציה וכן הלאה.

אצלי, CNC, כמו כל בדסמ, מוגבל *תמיד* בזמן ומרחב. הרעיון של אקט שגולש מעבר לגבולות האלו עושה לי תחושות שליליות מאד.