לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הצצות!

סוגה
לפני 5 שנים • 6 במאי 2020

הצצות!

סוגה • 6 במאי 2020
לכולם קורה שהם פתאום תופסים את עצמם, וקולטים אצלם בהתנהגות היומיומית הונילית, איזה שביב של בדסמיות. כמובן, כל אחד בעניין שלו, שולט/ת/נשלט/ת.

אז רציתי לשאול....
איפה אתם מרגישים שהחיים הבדסמים שלכם/ן מציצים ובאים לידי ביטוי באורח חיים הונילי שלכם/ן? וההפך!
דוגמאות וסיפורים יתקבלו בברכה 🙃
hrgiger
hrgiger • 6 במאי 2020
יש מעט מאוד הבדלים בין החיים הוונילים שלי והבדס"מים, אני חושבת שאני מתנהלת די דומה (פרט לעניין המכות, אולי (: ).
מה שכן, לפעמים נפלט לי "אני לא גבירתך", כשמישהו פונה אלי ב"גבירתי" בסיטואציה שהיא כביכול רגילה.
    התגובה האהובה בשרשור
סוגה
סוגה • 6 במאי 2020
במצב כשלי, אני משתדל להפריד לגמרי ביניהם. כך רצה הגורל. אבל אין מנוס, ולפעמים הבדס''מ ניכר עליי, מה גם בצורה מאוד עדינה.
(אחרי הכל, הגעתי לבדס''מ דרך הונילי, מן הסתם הוא תמיד היה שם...)
תמיד כשאני פוגש אישה משכילה, נבונה, דומיננטית, נשית, ועם ביטחון בשמיים, זה מדליק לי נורה ירוקה במוח. המוח שלי משתעבד לה, ואני פשוט מתאהב בה. לפעמים זה בא לידי ביטוי שממש אבטל את עצמי, מה שלא קורה בד''כ.
(חייב לציין שזה לא תמיד קורה, תלוי באופי שלה. כן יכול לומר, שבד''כ זה מנשים ''פחות'' מושכות מהשאר. ואני די חושד שאני ספיוסקסואל)
Kitty frank
Kitty frank • 6 במאי 2020
[quote="hrgiger"]יש מעט מאוד הבדלים בין החיים הוונילים שלי והבדס"מים, אני חושבת שאני מתנהלת די דומה (פרט לעניין המכות, אולי (: ).
מה שכן, לפעמים נפלט לי "אני לא גבירתך", כשמישהו פונה אלי ב"גבירתי" בסיטואציה שהיא כביכול רגילה.[/quot

הצחקת אותי מאוד (: