| dommixxx(קינקי) |
לפני 11 שעות •
2 באוק׳ 2026
נטייה טבעית או נרכשת?
לפני 11 שעות •
2 באוק׳ 2026
dommixxx(קינקי) • 2 באוק׳ 2026
האם בדסמ זה נטייה טבעית או נרכשת?
אני יודע שהיו לא מעט דיונים כאלה ולרוב מנסים למשוך את החבל יותר לכיוון המולד מאשר נרכש אבל יש פיל בחדר של תאוריית הנטייה הטבעית וזה האוכלוסייה שמצהירה על עצמה ככזאת שיש לה נטייה כזאת. האוכלוסייה הזאת מאד (מאד) הומוגנית בתכונות שלה. זה כאן, זה בחו''ל, זה במועדונים זה בfetlife. איפה שלא תסתכלו. לרוב אנשים שייחשבו לבנים, ממעמד סוציו אקונומי יחסית גבוה, משכילים יותר מהממוצע ועוד. הבעיה עם זה שאם בדסמ הייתה נטיה טבעית היינו מצפים לראות שכיחות זהה של אנשים עם נטייה לבדסמ אצל קבוצות שונות באוכלוסיה אבל זה לא ככה. הייתי אומר שהנטייה הטבעית מופעלת בעקבות חשיפה לתרבות מסוימת כך שאפשר להגיד שזה יותר נרכש ממולד. הייתי אומר שתרבויות שיותר נוטות להיררכיה עם חוק וסדר (אשכנזים אהמ אהמ) מובנים יותר מועדים להפעלה. יש לכם הסבר אחר למה לא רואים בדסמ בשכיחות זהה אצל כלל האוכלוסייה אם זה תכונה מולדת? |
|
|
| איילה שחורה(נשלטת) |
לפני 10 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 10 שעות •
2 באוק׳ 2026
איילה שחורה(נשלטת) • 2 באוק׳ 2026
איזה שטויות.
לפחות ממה שאני מכירה - האוכלוסיה הכי הטרוגנית שפגשתי (או הטרוגנית מספיק כדי לא להקרא הומוגנית). יש לך נתונים על השכיחות הזאת שאתה מדבר עליה? |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 10 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 10 שעות •
2 באוק׳ 2026
Master Bruce{©} • 2 באוק׳ 2026
יש לך הוכחה לטענה הסטטיסטית הזו?
כי נראה לי שאתה מבקש הסבר למשהו שבכלל לא אלמנטרי שהוא נכון. |
|
|
| RenShen |
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
RenShen • 2 באוק׳ 2026
די נו הספיק הפילוג העדתי הזה בכנסת, לא צריך את זה גם כאן.
לעניינו של דבר - העדפות מיניות נעות על כל מני ספקטרומים של חשיפה מוקדמת, מודעות, פתיחות מחשבתית, אפילו תגובתיות לגירויים פיזיים נראה לי שחייבים להניח שזה נרכש, כי אם אומרים שזה מולד, זה בעולמות של תורות גזע |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
► RenShen כתב/ה: די נו הספיק הפילוג העדתי הזה בכנסת, לא צריך את זה גם כאן.
לעניינו של דבר - העדפות מיניות נעות על כל מני ספקטרומים של חשיפה מוקדמת, מודעות, פתיחות מחשבתית, אפילו תגובתיות לגירויים פיזיים נראה לי שחייבים להניח שזה נרכש, כי אם אומרים שזה מולד, זה בעולמות של תורות גזע החלוקה ל"מולד" מול "נרכש" היא חלוקה לא מדעית בעליל שנובעת נטו מהנסיון להפוך התנהגויות מסויימות ל"לא נורמליות" ולהצדיק דברים כמו "טיפולי המרה". במציאות שום דבר לא 100% מולד ולא 100% נרכש, אלא ערבוב כלשהו ששונה מאדם לאדם בין השניים. |
|
|
| איילה שחורה(נשלטת) |
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
איילה שחורה(נשלטת) • 2 באוק׳ 2026
סתם פוסט מטריל..
|
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 9 שעות •
2 באוק׳ 2026
► איילה שחורה כתב/ה: סתם פוסט מטריל.. אני דווקא אוהב הטרלות טובות, אבל יש לי ציפיה מסויימת לאיכות מינימלית... |
|
|
| dommixxx(קינקי) |
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
כן, יש סטטיסטיקות.
אבל באמת שלא צריך. תסתכלו בקהילות של בדסמ למיניהן. https://denofdragon.org/chronicles/bdsm-global-statistics-2025/ וכן הם מסתייגים על לבנים אבל זה בדיוק העניין. זה בעיקר לבנים שמשתתפים בבדסמ. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 02, 2026 4:26 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| dommixxx(קינקי) |
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
► RenShen כתב/ה: די נו הספיק הפילוג העדתי הזה בכנסת, לא צריך את זה גם כאן.
לעניינו של דבר - העדפות מיניות נעות על כל מני ספקטרומים של חשיפה מוקדמת, מודעות, פתיחות מחשבתית, אפילו תגובתיות לגירויים פיזיים נראה לי שחייבים להניח שזה נרכש, כי אם אומרים שזה מולד, זה בעולמות של תורות גזע חייבים להניח? באמת? מה עם הומוסקסואליות? זה מעולמות תורת הגזע להגיד שזה מולד? |
|
|
| המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 8 שעות •
2 באוק׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 2 באוק׳ 2026
אולי כל מי שיש לו טזה פסאדו סטטיסטית עם מידגם שכולל את עצמו והמראה בבוקר פשוט יפנה ל - AI המועדף עליו וישחרר אותנו מהצורך לקרוא?
(הכלוב זה לא הוט, אני מחוברת כל הזמן ואין סיכוי שאתנתק גם אם רוב הדיונים פה זה מטרילים לצרכי גירוי) |
|
|