לפני 4 שנים. 27 בדצמבר 2019 בשעה 19:19
בדרך כלל אני מרימה גבה על פרסומים פה בבלוג של תמונות בישולים. נראה לי קצת הזוי לפרסם באתר שכזה תמונות של אוכל אבל כל אחד ו"יומני היקר" שלו :)
והינה מצטרפת לפירסומי אוכל, אבל זה כי אני אוהבת לחלוק רעיונות מוצלחים מקוריים שלי.
ביום שני נשארו לנו בעבודה המון סופגניות. העמסתי כמה שיכלתי הביתה והקפאתי.
היום הרהרתי לעצמי מה אפשר להגיש בתור קינוח לארוחת שישי, לגברים שלי.
הוצאתי את הסופגניות מהמקפיא, חרצתי את האמצע עם כף, הכנסתי לתנור, אבקת הסוכר הפכה לקראסט, נתתי להן להתקרר, מילאתי את האמצע בכדור גלידה ועיטרתי בקצפת.
יצא סוףףףףףף!