Alchemist(שולט)
-
קוצצת בצל, מטגנת בחמאה ושמן זית עד שזהוב. מוסיפה כף או שתיים מחית קארי אדום( לפי החריפות הרצויה), מערבבת לאט עם הבצל על אש נמוכה עד שהכל מתערבב אחיד, מוסיפה כפית מלח.
מוסיפה מיכל או שניים קרם קוקוס בהדרגה, תוך ערבוב כדי לקבל מסה אחידה. הכמות שוב בהתאם לחריפות הרצויה וכמות הדג.
מביאה לרתיחה עדינה, מערבבת 2 דקות, מוסיפה נתחי סלמון ללא העור. מורידה לחום בינוני, מבשלת 7 דקות.
2 דקות לפני סוף הבישול אפשר להוסיף ירק - באק צ'וי קצוץ, זה הכי טוב מבחינתי. כשלא משיג, מחליף עם אפונת גינה או פרחי כרובית או ברוקולי.