לפני 3 שנים. 15 בדצמבר 2020 בשעה 10:40
בשנים האחרונות, אבל בעיקר בשנה, שנתיים האחרונות, כאילו חוזרת למקורות, לאוכל של הסבתות שלי ז"ל, של אמא שלי תיבדל לחיים ארוכים, מנסה להכין והאמת מצליח לי...
אז היום בפעם הראשונה עושה מרק אפונה (שאפונה מבושלת בחיים שלא אכלתי, ולא אוכל) עם גרונות הודו ועוף ויצא לי פשוט מושלם, עד כדי כך שאכלתי עכשיו ב12 בבוקר צלחת מרק...
תענוג של ילדות ובית...
געגועים לפעם, שהכל היה תמים ופשוט, שהיינו ילדים 😍